Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar ozlemcım gecmıs olsun hıc sevmem o tarz aksılıklerı
kim sever bacım yaa
yok cnm yaa becerıklı olsam selanık orgusunu yapardım, denedım olmadı :18:
en azından deneyecek kadar beceriklisin güzelim,ben denemeyi bile düşünmem
özocum canım benim geçmiş olsun..neyse ki temiz su kuzum..inan ben tatil dönüşü yağlı suları mıtfaktan temizleyince iyi ki poklu su değil diye dua etmiştim..

yağlı suların ne işi vardı mutfakta acabaevet en azından temiz suydu ama koridordaki halım da ıslandı,daha yeni yıkatmıştım
adilemir canım senin mesajı gördüm ama alıntılamamışım,apartmanda hidroforu devre dışı yapıp suyu özgür bırakmışlaro da borulara saldırmış,tazyikten patlatıvermiş boruyu,başkalarının da oldu aynısı,kimisininki mutfaktan başlamış,tüm evi su basan da var,biz ucuz atlattık bu bakımdanbişeyler taktılar filan düzelttiler (inşallah)

iyi akşamlar bayanlar anca girebildim bugun.....

korku dolu bi geceden sonra sonunda adet oldum ama ölücem sancıdan sanırım farkında olmadan bayram temizliğinde banyo wc balkon yıkarken uşuttum.... karnım çok fena ağrıo alt yanımda çıkcak gibi afedersiniz ama wc ye gidesim yok çok sızlıo.... artı krızlerdeyim gece burnuma çikolata kokusu geldi ona uyandım 03.30 da bir tane kemalpaşa attım öle uyudum....

sabahta uyanır uyanmaz 2 kemal paşa snr kahvaltı

1/2 kk peynir

2 tereyağlı yumurta

5-6 zeytin 1 kupa limonlu çay

öğlen arkadaşıma uğradım ordada şekersiz kahve içtim eve gelince 2 kemal paşa daha uçurdum kalanını da çöpe indirdim yoksa ciğerci kedisi gibi etrafında dolanıyorum :2: :2: :2:

akşam yemeğinde kuru fasulye sebzeli bulgur pilavı yoğurt ve turşu var....

sonra karnımın ağrısı gecerse bisiklete binicem .....

şimdilik bu kdr görüşürüz..

slm kizlar..
sabah kkk
3.30 gibi 2. ogun
koca bir tabak dolusu keskek bol tereyagli etli himm
bir tabak salata
ayran..
sonra gezmeye ciktik..yuruduk ama miz miz tempolu degildi ..3 cocukla guzel hava bulunca kacirmayalim dedik..ardindan alisveris eve gel cocuklari yemekle yatir..simdi cay keyfi..bugun spor yapamadim biraz sanciliydim ins yarina devam...

himm bu guzel havada gezerken kizcelerime dondurma aldim ama tabisi ben yemedim..bugun sifir kacamakti ve sunu cok iyi anladim tatli kacamak yedikce yediriyo...en iyisi hiccc bulasmamak:))

bende örgü işi yapıyorum ama fazla örnek koymasını bilmiyorum yani çok iyi deyilim
yalnız okul zamanlarımda kızmeslek lisesinden öğrendiklerim etek dikmiştim vücuduma göre etek bulamıyodum
çok aşırı kilolu deyildim ama modelli etek istediğim için bulamıyodum yani şimdilerden bahsediyorum okul yıllarında tabi inceciktim
karataya başlamadan önce kumaş aldım kalıp çıkardım etek diktim güzel olmuştu fakat karatayla tanışınca kiloları verince şimdide etek bol geliyo olmuyo artık mağzalardan alma lüksüm doğdubeğendiğim şeyleri burda dergisinden çıkarıp yapabiliyorum nacizane işte böyle

iyi geceler kızlar gündüz giremedim kahvaltı=öğle yemeği olarak sarma ve kurabiye yedim
akşamda sarma ve içli köfte yedim komşu çaya çağırdı biraz kaçamak yaptım ama kaçamak yapsamda buraya yazacağım artık napıyım özlüyorum siziii

Günaydın canlar

Kimsecikler yok,bugün topiği ben açıyorum, hepinize kaçamaksız bir gün dilerim

Dün giremedim, menülerimi arz edeyim

Dün sabah 2 haşlama yumurta, peynir, zeytin, fındık, kuru kayısı

2. Öğün etli kabak ve biber dolma,yoğurt

Kahvaltımı dahayapmadım, belki önce çıkıp biraz yürürüm, canım şimdi pek Bişey istemiyor

yeniden bir etek dikmelisin canım bence

bende de burda dergileri var..beğenip almıştım..sadece 1 elbise diktim onlardan..biraz karışık geliyor patronlar vs..kız meslek lisesine de gitmedim..
belki daha iyi anlardım burda dergilerinden..

ben de dün kumaş aldım yine..her hafta bir çeşit kumaş alıyorum..dikerim diye...renk renk...dün aldığım kaşe kumaş..çok kalın değğil ama..

örgüyü ben çok severim..bir zamanlar çok desenler yaptım örgü ile kazaklara..hatta komşu çocuklarına bile ördüm ..ama artık desen yapmıyorum..zor geliyor..

simdi yaptığım çizgili kazak...ama renk renk olan ipten aldım..hani örerken renk değiştiriyor..norveçli bir bayanın sitesinde görmüştüm o modeli..çok beğenmiştim..araya düz renk de koyunca harika olmuş..o kazaktan ördüm kendime..hafta sonu bloguma eklerim..sana bir fikir olabilir...herkes hazır sanıyor çünkü kazağı ..

simdi elimde gri ve kırmızı yünlerden ördüğüm bir kazak var..kalın çizgiler halinde örüyorum..

günaydın canım..

nasılsın..

ben kahvaltımı yaptım sabah

1 kırmızı tatlı elma.

1 mandalina

1 dilim börek

1 dilim peynir

4-5 tane zeytin

iş yerine geldim ..nescafe içiyorum..2 si 1 arada yoktu...3 ü 1 arada aldım..şekerli şekerli içiyorum

öğlen için yanıma ...1 koca tabak taze fasulye, 2 mandalina, 1 adet kırmızı tatlı elma ,1 dilim de börek aldım..

akşama Allah ne verdiyse yeriz artık..salata yaparım taze fasulyenin yanına..bir de muhlama yapsam diyorum..dün köylü kadınlardan mısır unu aldım..tereyağı ve peynir de var..yapsam iyi olur..ev halkı da seviyor.

ah sorma kocişim sağolsun buzdolabının bulaşık makinesi ve çam.makinesinin arkalarını çamaşır suyu ve yağ çözücülerle zor temizledi ben giremedim arkalara..

neyse napalım şekerim bunla gelsin geçsin..

sersum bacım nörüyon gel çay içek
gülüüm görmemişim keşke içeydiikk...
25 dk lesli ile yurundu....

sersum günaydın şekerim ..nasılsın...
kocisin temizlik mi yaptı sersum..ne şanslı kadınsın kuzum sen yaaa..

özlemkartal..canım inşallah tamamen tamir olmuştur borularınız..

güzel kaçamaksız bir gün olsunn.

bugün göründüğü üzre sabah evdeyim..kahvaltımı yaptım saat 10 da kızımın toplantısı var oraya gideceğim..noolacak bu bizim 8. sınıfların halii onu arzedecekmiş örttmenlerii..ah kuzular deneme tahtasına döndüler..haklarında hayırlısı olsun inşallah

kahvaltım(bugün pro yapmayı düşünüyorum..bakalımm)

pastırmalı omlet
yoğurt
peynir
çay çayyyy

sersum günaydın şekerim ..nasılsın...
kocisin temizlik mi yaptı sersum..ne şanslı kadınsın kuzum sen yaaa..

özlemkartal..canım inşallah tamamen tamir olmuştur borularınız..

günaydın tatlım..iyiyim sen nasılsın..

ah sorma kıss tatil dönüşü mutfağı bütün üst katların bulaşık suyu basmış halde bulmuştuk..o makine arkalarını ben önleri kısaca heryeri temizledik..ne çektik bee..sağolsun o olmasa beceremezdim valla..Allah razı olsun..

ayy bayılıyorum ören hamarat hatunlara ama ben çok çabuk sıkılıyorum böyle işlerden..tam maymun iştahlıyım valla bi heves başlarım sonra kalır yarım..garibim annem tamamlar genelde

afiyet olsun canım..

amanın mıhlama şok severim bendee

bende hıc yememiştim . sekıllerı o kadar hosuma gıttı kı denemeye karar verdım. uzun bır sure arastırdım ve tatlı surprızler programındakı tarıfı uyguladım. makaronda ölçü ile calısmak cok onemlıymıs. sırf makaron ıcın mutfak terazısı aldım sen dusun yanı ne kadar kafaya taktıgımı tatlı surprızler programında kakaolu yapıldı. ben ıse renklı kısılıgıme yakısacak sekılde kırmızı yapmayı denedım
aslında hersey cok guzel oldu... tek sıkıntı pırsırme suresınde oldu... pısırme suresını ayarlayamadım. bıraz fazla pısırmısım halbukı sADECE 13 DAKIKA dıyordu bende oyle yaptım. fırından fırına fark var ıste dusunemedım. 10 dk yeterlı gelecekmıs. neyseee... tadına gelınceeee; enfes bır lezzettt.... kurabıye desen degıllll, beze desen degıllll.... fırından cıkardım kremasını surdum hemen agzıma attım . hıcc begenmedımmmm . sonrasında anneme gıttık aksam geldım bı tane daha attım agzımaa, o da neee harıkaaaa olmus. kısacası oda sıcaklıgında en az 2 saat dınlendıkten sonra yemek gerekıyormus. cuma gunu kakaolusunu deneyecegım ınşallahh... vazgecmıyorum, gecemıyorum
cok uzattım kızlar . ayrıca bu tarıf karataya uygun bı tarıf degıl, özür.... ama mısafırlerınız ıcın yapabılecegınız ve kesınlıkle mısafırlerınızın sızden tarıf ısteyecegı bı lezzet. dusunun kı makaronun kılosu neredeyse 150 tl... tabıkı lezzetlı olacak

geçmiş olsun canım..üşüttün mü acaba..gece gece kemalpaşaları götürmüşssün canım..

bak şimdi öyle güzel anlatmışsın ki yiyesim geldi..ben de denesem mi acep macaron..

ben de genelde yabancı sitelerde görüyorum .renk renk.macaron.

yemek sitelerinde yabancı bloglara bakarım.
örgü sitelerinde soğuk memleketlerin sitelerine bakarım..mesela fillandiya ,norveç , isveç örgüde çığır açmış..ne modeller ne desenler..
bir de çeviri yapamıyorsam..mesela fince anlamıyorum ya..hemen google translate yazıp kopyala yapıştır yap...diller seçeneğinden de istediğin dile çevir...yemek tariflerinin türkçesine ulaşmış oluyorsun..artık herşey çok kolay.

Son düzenleme:

ayyyyyyyyyyyyyy.yapma ya..milletin pis bulaşık suları..hay ALlahım ..neyse ...temizlemişsinizdir artık..geçmiş olsun size de canım..bir daha olmasın inşallah..

ben örgü seviyorum..sıkılmıyorum..aksine dinlendiriyor sanki..bir de çabuk öruyorum..şu ara kalın ipler ve kalın şiş kullanıyorum ki 3 günde bitsin diyee..hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…