- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
selam kızlar ozlemcım gecmıs olsun hıc sevmem o tarz aksılıklerı
en azından deneyecek kadar beceriklisin güzelim,ben denemeyi bile düşünmemyok cnm yaa becerıklı olsam selanık orgusunu yapardım, denedım olmadı :18:
özocum canım benim geçmiş olsun..neyse ki temiz su kuzum.. inan ben tatil dönüşü yağlı suları mıtfaktan temizleyince iyi ki poklu su değil diye dua etmiştim. .
teşekkür ederim..
yaptığım yemekleri hamur işlerini ya da örgü falan koymaya çalışıyorum..
geçenlerde bir kazak ördüm..
ikinci kazağı örüyorum su ara..beni dinlendiriyor..ama çocuklar ve iş ile birlikte çok zor oluyor..
akşamları bir de ödev yapıyoruz oğlumla..artık ne kadar vakit kalırsa birşeyler yapmaya çalışıyorum..
bencede en iyisi kimseye soylememek...baktin sana uyan bise yok midem agriyo diyip gecistireceksin:))
aynen katılıyorum..insanlar diyetteyim dedikçe seni inceliyoren iyisi hiiç söylememek
yeniden bir etek dikmelisin canım bencebende örgü işi yapıyorum ama fazla örnek koymasını bilmiyorum yani çok iyi deyilim
yalnız okul zamanlarımda kızmeslek lisesinden öğrendiklerim etek dikmiştim vücuduma göre etek bulamıyodum
çok aşırı kilolu deyildim ama modelli etek istediğim için bulamıyodum yani şimdilerden bahsediyorum okul yıllarında tabi inceciktim
karataya başlamadan önce kumaş aldım kalıp çıkardım etek diktim güzel olmuştu fakat karatayla tanışınca kiloları verince şimdide etek bol geliyo olmuyo artık mağzalardan alma lüksüm doğdubeğendiğim şeyleri burda dergisinden çıkarıp yapabiliyorum nacizane işte böyle
günaydın canım..Günaydın canlar
Kimsecikler yok,bugün topiği ben açıyorum, hepinize kaçamaksız bir gün dilerim
Dün giremedim, menülerimiarz edeyim
Dün sabah 2 haşlama yumurta, peynir, zeytin, fındık, kuru kayısı
2. Öğün etli kabak ve biber dolma,yoğurt
Kahvaltımı dahayapmadım, belki önce çıkıp biraz yürürüm, canım şimdi pek Bişey istemiyor
ah sorma kocişim sağolsun buzdolabının bulaşık makinesi ve çam.makinesinin arkalarını çamaşır suyu ve yağ çözücülerle zor temizledi ben giremedim arkalara..yağlı suların ne işi vardı mutfakta acaba evet en azından temiz suydu ama koridordaki halım da ıslandı,daha yeni yıkatmıştım
adilemir canım senin mesajı gördüm ama alıntılamamışım,apartmanda hidroforu devre dışı yapıp suyu özgür bırakmışlaro da borulara saldırmış,tazyikten patlatıvermiş boruyu,başkalarının da oldu aynısı,kimisininki mutfaktan başlamış,tüm evi su basan da var,biz ucuz atlattık bu bakımdan bişeyler taktılar filan düzelttiler (inşallah)
gülüüm görmemişim keşke içeydiikk...sersum bacım nörüyon gel çay içek
25 dk lesli ile yurundu....
sersum günaydın şekerim ..nasılsın...ah sorma kocişim sağolsun buzdolabının bulaşık makinesi ve çam.makinesinin arkalarını çamaşır suyu ve yağ çözücülerle zor temizledi ben giremedim arkalara..
neyse napalım şekerim bunla gelsin geçsin..
gülüüm görmemişim keşke içeydiikk...
sersum günaydın şekerim ..nasılsın...
kocisin temizlik mi yaptı sersum..ne şanslı kadınsın kuzum sen yaaa..
özlemkartal..canım inşallah tamamen tamir olmuştur borularınız..
yeniden bir etek dikmelisin canım bence
bende de burda dergileri var..beğenip almıştım..sadece 1 elbise diktim onlardan..biraz karışık geliyor patronlar vs..kız meslek lisesine de gitmedim..
belki daha iyi anlardım burda dergilerinden..
ben de dün kumaş aldım yine..her hafta bir çeşit kumaş alıyorum..dikerim diye...renk renk...dün aldığım kaşe kumaş..çok kalın değğil ama..
örgüyü ben çok severim..bir zamanlar çok desenler yaptım örgü ile kazaklara..hatta komşu çocuklarına bile ördüm ..ama artık desen yapmıyorum..zor geliyor..
simdi yaptığım çizgili kazak...ama renk renk olan ipten aldım..hani örerken renk değiştiriyor..norveçli bir bayanın sitesinde görmüştüm o modeli..çok beğenmiştim..araya düz renk de koyunca harika olmuş..o kazaktan ördüm kendime..hafta sonu bloguma eklerim..sana bir fikir olabilir...herkes hazır sanıyor çünkü kazağı ..
simdi elimde gri ve kırmızı yünlerden ördüğüm bir kazak var..kalın çizgiler halinde örüyorum..
günaydın canım..
nasılsın..
ben kahvaltımı yaptım sabah
1 kırmızı tatlı elma.
1 mandalina
1 dilim börek
1 dilim peynir
4-5 tane zeytin
iş yerine geldim ..nescafe içiyorum..2 si 1 arada yoktu...3 ü 1 arada aldım..şekerli şekerli içiyorum
öğlen için yanıma ...1 koca tabak taze fasulye, 2 mandalina, 1 adet kırmızı tatlı elma ,1 dilim de börek aldım..
akşama Allah ne verdiyse yeriz artık..salata yaparım taze fasulyenin yanına..bir de muhlama yapsam diyorum..dün köylü kadınlardan mısır unu aldım..tereyağı ve peynir de var..yapsam iyi olur..ev halkı da seviyor.
Makaron Yapımı ve Püf Noktaları - Nefis Yemek Tarifleri
bak burada macaron püf noktaları var ..ama yine de yapamayan var..yani püf noktaları ile bile olmayabiliyor..ben hiç yapmadım..ama şekilleri güzel görünüyor...yemesi de bi o kadar lezzetlidir eminim..hiç yemedim çünkü
geçmiş olsun canım..üşüttün mü acaba..gece gece kemalpaşaları götürmüşssün canım..iyi akşamlar bayanlar anca girebildim bugun.....
korku dolu bi geceden sonra sonunda adet oldumama ölücem sancıdan sanırım farkında olmadan bayram temizliğinde banyo wc balkon yıkarken uşuttum.... karnım çok fena ağrıo alt yanımda çıkcak gibi afedersiniz ama wc ye gidesim yok çok sızlıo.... artı krızlerdeyim gece burnuma çikolata kokusu geldi ona uyandım 03.30 da bir tane kemalpaşa attım öle uyudum....
sabahta uyanır uyanmaz 2 kemal paşa snr kahvaltı
1/2 kk peynir
2 tereyağlı yumurta
5-6 zeytin 1 kupa limonlu çay
öğlen arkadaşıma uğradım ordada şekersiz kahve içtim eve gelince 2 kemal paşa daha uçurdum kalanını da çöpe indirdim yoksa ciğerci kedisi gibi etrafında dolanıyorum :2: :2: :2:
akşam yemeğinde kuru fasulye sebzeli bulgur pilavı yoğurt ve turşu var....
sonra karnımın ağrısı gecerse bisiklete binicem .....
şimdilik bu kdr görüşürüz..
bak şimdi öyle güzel anlatmışsın ki yiyesim geldi..ben de denesem mi acep macaron..
bende hıc yememiştim . sekıllerı o kadar hosuma gıttı kı denemeye karar verdım. uzun bır sure arastırdım ve tatlı surprızler programındakı tarıfı uyguladım. makaronda ölçü ile calısmak cok onemlıymıs. sırf makaron ıcın mutfak terazısı aldımsen dusun yanı ne kadar kafaya taktıgımı tatlı surprızler programında kakaolu yapıldı. ben ıse renklı kısılıgıme yakısacak sekılde kırmızı yapmayı denedım
aslında hersey cok guzel oldu... tek sıkıntı pırsırme suresınde oldu... pısırme suresını ayarlayamadım. bıraz fazla pısırmısımhalbukı sADECE 13 DAKIKA dıyordu bende oyle yaptım. fırından fırına fark var ıste dusunemedım. 10 dk yeterlı gelecekmıs. neyseee... tadına gelınceeee; enfes bır lezzettt.... kurabıye desen degıllll, beze desen degıllll.... fırından cıkardım kremasını surdum hemen agzıma attım . hıcc begenmedımmmm . sonrasında anneme gıttık aksam geldım bı tane daha attım agzımaa, o da neee harıkaaaa olmus. kısacası oda sıcaklıgında en az 2 saat dınlendıkten sonra yemek gerekıyormus. cuma gunu kakaolusunu deneyecegım ınşallahh... vazgecmıyorum, gecemıyorum
cok uzattım kızlar . ayrıca bu tarıf karataya uygun bı tarıf degıl, özür....ama mısafırlerınız ıcın yapabılecegınız ve kesınlıkle mısafırlerınızın sızden tarıf ısteyecegı bı lezzet. dusunun kı makaronun kılosu neredeyse 150 tl... tabıkı lezzetlı olacak
güzel kaçamaksız bir gün olsunn.
bugün göründüğü üzre sabah evdeyim..kahvaltımı yaptım saat 10 da kızımın toplantısı var oraya gideceğim..noolacak bu bizim 8. sınıfların halii onu arzedecekmiş örttmenlerii..ah kuzular deneme tahtasına döndüler..haklarında hayırlısı olsun inşallah
kahvaltım(bugün pro yapmayı düşünüyorum..bakalımm)
pastırmalı omlet
yoğurt
peynir
çay çayyyy
oyyyy..kahvaltın güzelmiş..evde misin..
ayyyyyyyyyyyyyy.yapma ya..milletin pis bulaşık suları..hay ALlahım ..neyse ...temizlemişsinizdir artık..geçmiş olsun size de canım..bir daha olmasın inşallah..günaydın tatlım..iyiyim sen nasılsın..
ah sorma kıss tatil dönüşü mutfağı bütün üst katların bulaşık suyu basmış halde bulmuştuk..o makine arkalarını ben önleri kısaca heryeri temizledik ..ne çektik bee..sağolsun o olmasa beceremezdim valla..Allah razı olsun..
ben örgü seviyorum..sıkılmıyorum..aksine dinlendiriyor sanki..bir de çabuk öruyorum..şu ara kalın ipler ve kalın şiş kullanıyorum ki 3 günde bitsin diyee..hahahahayy bayılıyorum ören hamarat hatunlaraama ben çok çabuk sıkılıyorum böyle işlerden. .tam maymun iştahlıyım valla bi heves başlarım sonra kalır yarım..garibim annem tamamlar genelde
afiyet olsun canım..
amanın mıhlama şok severim bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?