Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben örgü seviyorum..sıkılmıyorum..aksine dinlendiriyor sanki..bir de çabuk öruyorum..şu ara kalın ipler ve kalın şiş kullanıyorum ki 3 günde bitsin diyee..hahahah

bende orguyu cok sevıyorum . pek bısey yapamıyorum oyle ama modellı seyler yada kazak vs gıbı beceremem heralde hıc de denemedım. sadece duz atkı battanıye gıbı seyler oruyrm. ama sana katılıyrm kesınlıkle orgu ormek (yada el ısı dıyelım) evde kendını terapı etmek gıbı yada medıtasyon gıbı bısey

kesınlıkle sana katılıyorum cnm. macaron ıcın bende yabancı sıtelerı ınceledım baya bı... aynı seyı muffın ıcınde yapmıstım. muffın tarıfım oturdu cok sukur, suslemeler konusundada baya yardımcı oldu yabancı sıteler... artık herseye ulasmak cok kolayy...

bunlar benım ılk makaronlarım

fırın oncesı...
Eki Görüntüle 836552

ve sonrası...

Eki Görüntüle 836553

vayyyy..süper olmuş yaa..daha ne olsun..ellerine sağlık..

ben beğendim..tadı da güzel olmuştur..ben de yapayım diyorum..bende mavi gıda boyası var..mavi ile yapabilirim..

çocukların hoşuna gidebilir.

haftasonu deneyeyim..şu an kek var evde..onun bitmesi lazım..biraz büyük olmuş kek..bitecek gibi değil..ondan pasta mı yapsam acaba..biraz da öyle yenilir..belki biter..

evet terapi resmen..hem örüyorum..hem düşünüyorum..kendimle konuşuyorum falan..

bencede denemelısın, dene ve sonuclarını paylas merak ederım

merhaba arkadaşlar bende karatay diyetine girmek istiyorum ama tam olarak napmam gerektiğini bilmiyorum.birde sürekli takip eden olmazsa ben ipin ucunu salıyorum yaklaşık on kg vermek istiyorum banada yol gösterirseniz sevinirim

tarif istiyorummm...verdin de ben mi kaçırdımm:44:

kızım bayılır makarona....toplantıya gidimm gelimm görüşürüz kızlar....

sana da geçmiş olsun canım,o eski lojmanların derdi hiç bitmezenişteye de bravo yani
özlemkartal..canım inşallah tamamen tamir olmuştur borularınız..

[/COLOR]
oldu canım...bitti şükür
ayy bayılıyorum ören hamarat hatunlara ama ben çok çabuk sıkılıyorum böyle işlerden..tam maymun iştahlıyım valla bi heves başlarım sonra kalır yarım..garibim annem tamamlar genelde

ben de hep böyle şeylere heves ederim ama yapacak zamanım yokemekli olunca yaparım belki
geçmiş olsun canım,reglken sancın varsa spor için zorlama kendini...kemalpaşayı çöpe havale ettiğin iyi olmuş..sabahları kuru meyvelere ağırlık verirsen birkaç gün çok iyi gelecektir
himm bu guzel havada gezerken kizcelerime dondurma aldim ama tabisi ben yemedim..bugun sifir kacamakti ve sunu cok iyi anladim tatli kacamak yedikce yediriyo...en iyisi hiccc bulasmamak:))
aynen katılıyorum,tatlı çok tehlikeli
şu komşular filan çağırmasa ve de ye diye ısrar etmese ne kaa güzel olurduesasen yediklerin çok da yasaklı değil ama kilo verirken yememekte fayda var

vermiş tarifi canım hemi de denemiş yapmış harika gözüküyotoplantıda anlatılanları paylaşırsan iyi olur sersumum,biz de faydalanalım,malum ne yapacağımızı şaşırdık :26:
merhaba arkadaşlar bende karatay diyetine girmek istiyorum ama tam olarak napmam gerektiğini bilmiyorum.birde sürekli takip eden olmazsa ben ipin ucunu salıyorum yaklaşık on kg vermek istiyorum banada yol gösterirseniz sevinirim
önce sebatla karatay beslenmesini uygulama konusunda kendini ikna etmelisin..yoksa yarım kalmış bi diyet macerasına dönüşür...bunun için Canan Karatay'ın kitaplarından bulabildiğini okuyup anlaman çok önemli...buna imkanın yoksa internetten hocanın katıldığı programların videolarını izlemeni öneririm...mantığı anladığında hemen başla,burada arkadaşların yazdığı menüler var,örnek alabilirsin,ayrıca ilk sayfayı okursan sana yardımcı olacaktır...buraya hergün gelip yediklerini paylaşırsan ipin ucunu kaçırmazsın..kolay gelsin..

günaydın kızlar

bugün naçizane doğum günüm benimöğleden sonra arkadaşlar toplanır gelirler kutlamaya...pasta kurabiye olayına girmemek için akşamdan ceviz kırdım,yanına da gün kurusu ayarladım onu ikram edicem..zaten herkes bayramda kilo aldım deyip duruyoben de yırtarım pastadan böylecenasıl iyi fikir dimi

kahvaltım
süt kaymağından imal ettiğim kendi tereyağım ve beşikdüzü kaşarıyla omlet
8 zeytin,1 kk peynir,1 kuru incir,3 kuru kayısı,yarım kase yoğurt,6-7 ceviz..

akşama da lüfer ve salata var,helva yerine 1 avuç çiğ fıstık yerim

çok teşekkür ederim sizler ne zaman başladınız diyete ve ne kadar verdiniz bu süre içinde paylaşabilir misiniz?ben yaza kadar on kg verme hayalindeyim 2 de küçük çocuğum var ptesi başlamak işitiyorum ama

nice mutlu sağlıklı fit yıllara

bencede denemelısın, dene ve sonuclarını paylas merak ederım
inşallah yapabilirim..sonucunu da yazarım canım

tarif vermedi canım..ama yapmış macaron..ben hiç yemedim..sen de kızın seviyorsa yapmalısın sersummm

bebegin çok küçükse diyete başlama hemen istersen..alıştırma olarak az az mı denesen acaba..

kaç aylık bebeğin. ve kaç kilosun canım

doğum günü kutlu olsun canım..nice sağlıklı yaşlara inşallah..kaç yaşına girdinn bakalımmmmmmmm

bebegin çok küçükse diyete başlama hemen istersen..alıştırma olarak az az mı denesen acaba..

kaç aylık bebeğin. ve kaç kilosun canım

slm bende karataya başlıcam şimdi hemde, bebek 6 aylıksa öyle başla bence. benimki 7 aylık oluyo ve benim 30 kg fazlam var
motive olmam ve hırs yapmam lzazım yoksa böyle kalcam diye korkuyorum.

slm bende karataya başlıcam şimdi hemde, bebek 6 aylıksa öyle başla bence. benimki 7 aylık oluyo ve benim 30 kg fazlam var
motive olmam ve hırs yapmam lzazım yoksa böyle kalcam diye korkuyorum.

senin bebeğin büyümüş sayılabilir..ek gıdaya başladıysanız sen de diyete başlayabilirsin.

inş.daha önce yaptım bu diyeti ama olmadı. 1 ay boşa kürek çektim. ama burayı görünce sizler etkiledi beni inş. kilolardan kurtulurum.aksi halde psikolojim etkilenmeye başladı.

tarıf vermeyım canımda tv8 de yayınlanan tatlı surprızler programındakı tarıfe gore yaptım. ordakı hanımın yaptıklarını hep sevmısımdır zaten. makaron tarıfıde guzel tutuyor.

http://www.youtube.com/watch?v=tAuGfnOe6JY

bu part 1 ın lınkı. part 2 ve 3 de burda bulabılırsın. ben vıdeoları ındırdım. mutfaga koydum pc yı ve vıdeo eslıgınde yaptım. cunku dıkkat edılecek cok detay var . video eslıgınde yapman tavsıyee...

inş.daha önce yaptım bu diyeti ama olmadı. 1 ay boşa kürek çektim. ama burayı görünce sizler etkiledi beni inş. kilolardan kurtulurum.aksi halde psikolojim etkilenmeye başladı.

tamam o zaman burada her gün ne yediysek menu yazılır..o menuler de sana fikir olur ..

sen de menunu yazarsın her gün..kilo takip çizelgesi oluşturursun..

ilk sayfayı okursan orada ayrıntılı seyler de yazıyor.ilk sayfaya bak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…