ah sorma lojman derdi hiç bitmezz..napalım yine de şükürsana da geçmiş olsun canım,o eski lojmanların derdi hiç bitmezenişteye de bravo yani
oldu canım...bitti şükür
ben de hep böyle şeylere heves ederim ama yapacak zamanım yokemekli olunca yaparım belki
şu komşular filan çağırmasa ve de ye diye ısrar etmese ne kaa güzel olurduesasen yediklerin çok da yasaklı değil ama kilo verirken yememekte fayda var
günaydın kızlar
bugün naçizane doğum günüm benimöğleden sonra arkadaşlar toplanır gelirler kutlamaya...pasta kurabiye olayına girmemek için akşamdan ceviz kırdım,yanına da gün kurusu ayarladım onu ikram edicem..zaten herkes bayramda kilo aldım deyip duruyo ben de yırtarım pastadan böylece nasıl iyi fikir dimi
kahvaltım
süt kaymağından imal ettiğim kendi tereyağım ve beşikdüzü kaşarıyla omlet
8 zeytin,1 kk peynir,1 kuru incir,3 kuru kayısı,yarım kase yoğurt,6-7 ceviz..
akşama da lüfer ve salata var,helva yerine 1 avuç çiğ fıstık yerim
ayy sayfasını vermiş sağolsun çok sevindim kızım bayılır macaronainşallah yapabilirim..sonucunu da yazarım canım
tarif vermedi canım..ama yapmış macaron..ben hiç yemedim..sen de kızın seviyorsa yapmalısın sersummm
aramızda hamile olanlar bile var canım..yapabilirsin ama kendine göre saatlerde oynama yapabilirsin sonuçta emziriyorsun ..bu bir diyet değil sağlıklı beslenme nasılsaçok teşekkür ederim sizler ne zaman başladınız diyete ve ne kadar verdiniz bu süre içinde paylaşabilir misiniz?ben yaza kadar on kg verme hayalindeyim 2 de küçük çocuğum var ptesi başlamak işitiyorum ama
hoşgeldin canım..ilk sayfamızı okursan çok faydasını görürsün..takıldığında bizler buradayız..başarılarinş.daha önce yaptım bu diyeti ama olmadı. 1 ay boşa kürek çektim. ama burayı görünce sizler etkiledi beni inş. kilolardan kurtulurum.aksi halde psikolojim etkilenmeye başladı.
tarıf vermeyım canımda tv8 de yayınlanan tatlı surprızler programındakı tarıfe gore yaptım. ordakı hanımın yaptıklarını hep sevmısımdır zaten. makaron tarıfıde guzel tutuyor.
http://www.youtube.com/watch?v=tAuGfnOe6JY
bu part 1 ın lınkı. part 2 ve 3 de burda bulabılırsın. ben vıdeoları ındırdım. mutfaga koydum pc yı ve vıdeo eslıgınde yaptım. cunku dıkkat edılecek cok detay var . video eslıgınde yapman tavsıyee...
bunlar benım ılk makaronlarım
fırın oncesı...
Eki Görüntüle 836552
ve sonrası...
Eki Görüntüle 836553
Allah emeklerini karşılıksız bırakmasın canım..Allah güç versin onlara.kızlar toplantıda aklımızdaki sorular cevaplanmış oldu çok şükür..maddeler halinde bazılarını yazayım..
1-yanlışlar doğruları götürmeyecek
2-merkezi sınava giremeyen çocuk raporlu olarak telefi sınavına girecek(bu çok iyi sonuçta 1 sınavın telafisi olmuyordu..)
3-hiçbir okul kendine özel sınav yapmayacak
4-bütün sınavları(öğretmenlerinki de dahil)test olacak
5-6.7.8. sınıf not ortalamalarının % 30 u 8.sınıf sınavlarının %70 i sonucu etkileyecek
6-eğer tercihlerde iki çocuğun puanları aynıysa önce tercih sırasına sonra 8.sınıf not ortalamasına sonrada devamsızlığına bakılacak
ve ilk sınav kasım..:44::44::44: bukadardı sanırım...Allah evlatlarımızın emeklerini boşa çıkarmasın
merhaba bayanlar verdiğimiz kiloyu nasıl işliyoruz ben yaklaşık 2 kilo verdim ama nasıl yazıcam listeye.
bu sabahki mönüm 1 adet amasya elması 1 su bardağı su ve 1 tabak kırmızı mercimek çorbası kuruttuğum iki dilim kepekli ekmekle birlikte :)
merhaba verdiğimiz kiloyu nasıl listeye işliyoruz yardımcı olabilir misiniz size zahmet
afiyet olsun canım..öğlen ne yedin ya da yiyeceksin
öğle yemegı (yemek denmez amaaa)
50 gram kadar kavrulmamıs fındık , ve ayran....
yahu arkadas kavrulmamıs kuruyemıs bulmak ne kadar zorrrr... hayret bişiii...ılla tuzlayıp kavurarak satacaklar
öğle yemegı (yemek denmez amaaa)
yahu arkadas kavrulmamıs kuruyemıs bulmak ne kadar zorrrr... hayret bişiii...ılla tuzlayıp kavurarak satacaklar
yeni topiğimiz hayırlı olsun bebişim
tamam güzel menu..ayran da içebilirsin..yanında yaniöğlen yemeğimde bir tabak bulgur pilavı ve yanında kornişon turşu
hahahha...illa ki zararlısı nasılsa öyle tüketeceğiz biz..öğle yemegı (yemek denmez amaaa)
bilemiyorum canım..gerçi çok sağlıklı bir beslenme programı..eminim ki şu an beslendiğin menülerden bir farkı yoktur.Besleyici açıdan yani..bir araştır istersen..diğer arkadaşlar sana da yorum yazar..merak etme..ama bana sorarsan başlayabilirsin hemen karatay acanım benim 2 aylık bebegim var bende zayıflamak istiyorum 77 kiloyum bu diyete uysam sıkıntı olurmu ?
bebegin çok küçükse diyete başlama hemen istersen..alıştırma olarak az az mı denesen acaba..
kaç aylık bebeğin. ve kaç kilosun canım
yok canım büyük oğlum3 küçüğü1.5 yaşında bende 65 kgdayımbaşlamam lazım 64.3 olmuştum şimdi yine çıkıştayım gerçi adetim gecikti(hamile değilim)onun şişkinliğide var ama zayıflamalıyım yaza kadar
ama avatarın karnı burnundaaaaaaaaaaa
canım benim 2 aylık bebegim var bende zayıflamak istiyorum 77 kiloyum bu diyete uysam sıkıntı olurmu ?
bu arada sen çizelgeni 72 den 65 e nasıl düşürdün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?