Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ah sorma lojman derdi hiç bitmezz..napalım yine de şükür

emekli olunca ne çok şey hayal ediyoruz inşallah Allah sağlıkla nasip eder

mutlu sağlıklı huzurlu ve bundan sonra fit olacağın nice nice yıllara canım...

çok iyi düşünmüşsün ceviz gün kurusunu ama çook ısrar edilirse 1 çatal bakarsın pastanın tadına ..e okaa da olsun demiii

inşallah yapabilirim..sonucunu da yazarım canım

tarif vermedi canım..ama yapmış macaron..ben hiç yemedim..sen de kızın seviyorsa yapmalısın sersummm
ayy sayfasını vermiş sağolsun çok sevindim kızım bayılır macarona
aramızda hamile olanlar bile var canım..yapabilirsin ama kendine göre saatlerde oynama yapabilirsin sonuçta emziriyorsun ..bu bir diyet değil sağlıklı beslenme nasılsabaşarılar
inş.daha önce yaptım bu diyeti ama olmadı. 1 ay boşa kürek çektim. ama burayı görünce sizler etkiledi beni inş. kilolardan kurtulurum.aksi halde psikolojim etkilenmeye başladı.
hoşgeldin canım..ilk sayfamızı okursan çok faydasını görürsün..takıldığında bizler buradayız..başarılar

çok sağol serppciğim...

kızlar toplantıda aklımızdaki sorular cevaplanmış oldu çok şükür..maddeler halinde bazılarını yazayım..

1-yanlışlar doğruları götürmeyecek
2-merkezi sınava giremeyen çocuk raporlu olarak telefi sınavına girecek(bu çok iyi sonuçta 1 sınavın telafisi olmuyordu..)
3-hiçbir okul kendine özel sınav yapmayacak
4-bütün sınavları(öğretmenlerinki de dahil)test olacak
5-6.7.8. sınıf not ortalamalarının % 30 u 8.sınıf sınavlarının %70 i sonucu etkileyecek
6-eğer tercihlerde iki çocuğun puanları aynıysa önce tercih sırasına sonra 8.sınıf not ortalamasına sonrada devamsızlığına bakılacak

ve ilk sınav kasım..:44::44::44: bukadardı sanırım...Allah evlatlarımızın emeklerini boşa çıkarmasın

herkese slm

bugun hiç kahvaltı yapasım yoktu sadece 1 yumurta sarısı yedim biisiklete binesimde yok öle halsiz ağrılı ve duygusal hallerde bi yerlerdeyim işte... bide sölemesi ayıp ÖKÜZ bi kocam var 5 yıldır evliyiz yani 5 yıldır oda bu adet dönemlerinin içinde 1 kere dahi olsa her halde hormonlardan böle yada ondan ilgi istio böle duygusal demez...... buda beni çok sinir edio haliyle.......

:2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2:

bugun peynirimi keseden alıcam tuzlayıp buzdolabında 1 gun dinlendirtikten sonra şişlere basıcam.... tereyağıda bugun olur sanırım yarında onu yıkarım....... katlanıcak 2 sepet çamaşırım var ve utu .... bugun onları halletmem lazım...bakalım artık psikolojime bağlı

akşamda sarma ve kuru dolma var yanında köz patlıcanlı etli bişi yapmayı dusunuyorum

şimdilik benden bu kdr.... herkesin nerde ne işi varsa kolay gele....

bu sabahki mönüm 1 adet amasya elması 1 su bardağı su ve 1 tabak kırmızı mercimek çorbası kuruttuğum iki dilim kepekli ekmekle birlikte :)

Allah emeklerini karşılıksız bırakmasın canım..Allah güç versin onlara.
merhaba bayanlar verdiğimiz kiloyu nasıl işliyoruz ben yaklaşık 2 kilo verdim ama nasıl yazıcam listeye.

onu hiç bilmilyorum canım..ama bilen biri yazacaktır..bekle biraz canım

merhaba verdiğimiz kiloyu nasıl listeye işliyoruz yardımcı olabilir misiniz size zahmet

sanırım sersum ılk sayfalarda anlatmıstı nasıl olacagını , zaten sen yapmısın cızelgenı sadece cızelgedekı rakamları duzeltmen lazım sonrada save tusuna basacaksın... pek yardımcı olamadım ama ...dıger arkadaslar daha bı yardımcı olurlar , emınım

öğle yemegı (yemek denmez amaaa )
50 gram kadar kavrulmamıs fındık , ve ayran....

yahu arkadas kavrulmamıs kuruyemıs bulmak ne kadar zorrrr... hayret bişiii...ılla tuzlayıp kavurarak satacaklar

yahu arkadas kavrulmamıs kuruyemıs bulmak ne kadar zorrrr... hayret bişiii...ılla tuzlayıp kavurarak satacaklar

:))) güldüm valla.

bende köyden ceviz getirdim kırıp yemeye üşeniyorum.

öğlen yemeğimde bir tabak bulgur pilavı ve yanında kornişon turşu
tamam güzel menu..ayran da içebilirsin..yanında yani

hahahha...illa ki zararlısı nasılsa öyle tüketeceğiz biz..

canım benim 2 aylık bebegim var bende zayıflamak istiyorum 77 kiloyum bu diyete uysam sıkıntı olurmu ?
bilemiyorum canım..gerçi çok sağlıklı bir beslenme programı..eminim ki şu an beslendiğin menülerden bir farkı yoktur.Besleyici açıdan yani..bir araştır istersen..diğer arkadaşlar sana da yorum yazar..merak etme..ama bana sorarsan başlayabilirsin hemen karatay a

bebegin çok küçükse diyete başlama hemen istersen..alıştırma olarak az az mı denesen acaba..

kaç aylık bebeğin. ve kaç kilosun canım

yok canım büyük oğlum3 küçüğü1.5 yaşında bende 65 kgdayımbaşlamam lazım 64.3 olmuştum şimdi yine çıkıştayım gerçi adetim gecikti(hamile değilim)onun şişkinliğide var ama zayıflamalıyım yaza kadar

ama avatarın karnı burnundaaaaaaaaaaa

canım benim 2 aylık bebegim var bende zayıflamak istiyorum 77 kiloyum bu diyete uysam sıkıntı olurmu ?

mrb bence 3-4 ay daha bekle çünkü lohusalıktan yeni çıkmışsın vucudun doğum yorgunluğunu bi atsın hormonların normal duzeylere insin bi kaç ay sonra başla artı karatay diyeti denio ama diyet değil yaşam tarzı öğünlerin belli olacak 2 veya 3 öğün yemek yiyecksin meyveyi sabah veya öğlen sadece 1 tane yiyeceksin akşam 7-8 den sonra yemek yasak sadece sıvı gıdalar tuketebilirsin fln yani birde pişir yöntemleri var tabe pişiriş tarzımız bile sebzelerin faydasını öldürebiliyomuş hazırladığımız yemeklere pişirilişlerine dikkat etcez yani eşinden ayrı tuzsuz yağsız şeyler tuketmene gerek yok ....

bende her karataya başlayana aynı şeyi sölüorum ama

bence karatay diyeti ve karatay mutfağı isimli kitapları almalısın başlamadan çok harika kitaplar ben aldım bayıldım yemek pişirirken ki hatalarımız bol meyve tuketmemiz tamamen yanlış yaşıomuşuz yani... artı yemenin sutunu engeli yok sutunun olmasını istiosan bol su içmelisin birde hareket etmen lazım eğer imkanın varsa eliptik bisiklet veya koşu bandı almanı tavsiye ederim..... ben eliptik bisiklet aldım karataya başlamadan çok eğlenceli koşu bandı alacaktım ama hem çok pahalı hem çok yer kaplıcaktı ama eliptik bisiklet daha eğlenceli geldi bana hem daha az yer kaplıo bende bayramdan 1 hafta önce başladım 1 hafta 2 kilo verdim bayramda dikkat etmeme rağmen kilo almadım ve bugun tartıldım 2 kilo daha gitmiş

öle yani bilemem yardımcı oldum mu???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…