Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sevgili arkadaşlar, ablalar, kardeşler..

Karatay'la sağlıklı beslenmede ilk adımımı bugün atmış bulunuyorum. Yalnız çok iradesiz biriyim. Bugün başlayıp yarın bırakmaktan korkuyorum. Allah sonumu hayır etsin. Desteklerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Yanlışım olursa da en sevgili çantalarınızı kafama yiyebilirim.

Sevgiler

bende çok çabuk vazgeçiyorum irademe hakim olamıyorum bide çalıştığım için dışarda yemeye bazen mecbur kalıyorumki en büyük sorunumda bu ve tabii dışardaki şeyler hep kalorili hamur vs ve karatayda un yok diye biliyorum evden hazırlayıp getirmem gerekcek şiddetle gaza ve iradeye ihtiyacım var yoksa top gb olcam filinta gb kocamın yanında

KISLARRR............

ben az önce tartıya çıktım 75 gösterio ibre kafayı yıcem gercekten verdim mi yoksa tartım mı bozuldu.... cuma gunu tartılmıştım 77 dim 2 gun detoks diyeti yaptım pazar kaçamaklı oldu ama sonra karataya devam da dun de biraz kaçamaklıydı ama ne bilim yani.

elektronik değil baskül ama bilmiorum bozuk mu??? yoksa doğru mu

birde tartılırken ben ince gecelikle yada iç çamaşırımla tartılıyorum eşimde guluo millet yuzuğunu bile çıkarıomuş tartıya çıkarken die benle alay edio.... akşam tartının ibresini gözüne sokucam ama

birde bugun şey aldım kendime

kekik yağı buğday yağı biberiye ve lahana yağı karışım yapıp bacaklarına ve karnına surup sarıp spor yaptın mı sıkılaştırmaya ve selülite çareymiş akşamalrı bisiklete binerken yapayım deneyim diorum belki işe yarar .......

sabah eline fındık fıstık ceviz karışımı yap kahvaltı yerine öğlen yemekte et tavuk ızgara ve buyuk kase salata hafta da 2-3 gunde lahmacun ye akşamları da çorba sebze yemeği ile gecistır bence yani

sabah eline fındık fıstık ceviz karışımı yap kahvaltı yerine öğlen yemekte et tavuk ızgara ve buyuk kase salata hafta da 2-3 gunde lahmacun ye akşamları da çorba sebze yemeği ile gecistır bence yani

lahmacun serbest mi?sabah yumurtamı yerim çok da severim yumurtayı ama ekmeksiz canım öğlen okulda ızgara bulamam işte burda tost gözleme türü çıkıyo kantinde evden salata yapar getiririm. feci gaza geldim acaba adet olmayı beklemeden mi başlasam ya çok olmazsam neler serbest bana söyler misiniz

o ikinciye hamileyken koyduğum resimartık büyüttüm sayılır.sizler kaç kg verdiniz bu diyetle haftada en az ne kadar gidiyo mesela
benim de 2. ye hamileliğimde bu avatar vardı..şu an 2,5 yaşında

hayırlı olsun..iradene sahip çıkmanı dilerim...kilolar gider ...bu diyette aç kalınmıyor kineee
vazgeçmek yok..zaten aç kalmayacaksın
vayyyyyyyyyyyyyy..harikasın..tabi ki doğrudur tartııııııııııı

ördüklerini ekle canım fikir alalım ben genelde hazır alıyorum ama güzel bişeyse denerim
bunlar benım ılk makaronlarım

fırın oncesı...
Eki Görüntüle 836552

ve sonrası...

Eki Görüntüle 836553
serpçim harika olmuş biz karşıdan bakıcaz artık
doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara sevdiklerinle

o zaman sabah guzel bi kahvaltı yap 2 yumurta peynir zeytin çay yumurtanın yağda haşlanmış omlet gibi kaşarlı peynirli sucuklu pastırmalı tuketebilrsin.... ekmek recel bal yok kahvaltıda ama ben bazen canım çekio 1 lokma banıyorum recele fln

öğlende cerez hazırla dediğim yanına salata olmak zorunda değil domates salatalık yıkanmış marul götür kendine bide salata gibi hazırlamayla uğraşma hafta da 3 gun öğlen içi bol yeşillikli 1 tane lahmacun 2 gunde cerezle idare et akşamda çorba sebze yemeği et yemeği ne varsa yemekte yiyebillirsin karnın doyana kadar pirinç pilavı yok bulgur pilavı 2-3 kaşık

yani diyet gibi değilde yaşam tarzı biraz karatay diyeti..... eğer ciddi bu diyete başlamak istiosan karatay diyeti isimli kitabı al bence çünkü herşeyi tuketiosun evdekilerle sadece senin öğünün neyden ne kdr yediğin önemli o kdr hamur tatlı kattıyen yasak ama muayen gunlerde oluo dun ben 5-6 tane kemalpaşa uçurdum tutamadım kendimi...

lahmacun mayasız hamurdan ve hamuru ince olduğu için hafta da 2-3 defa yenebilir dio karatay ddediğim gibi kitabını alabilirsin... daha detaylı bilgi için sağlık içinde çok faydalı şeyler yazıo içinde mesela öğünler arasında 4-5 saat gecmeliymiş eğer gecmedem acıkıosan vucuduna yararlı besinler girmio anlamına geliomuş fln yani...

bence kitabı al oku o ara adetin bitsin başla.... yine sen bilirsin tabe

Son düzenleme:
herkezde burdaymış
bugün sabahtan 2.5 km yürüdüm
arkasından kahvaltı
teryağında 2 yumurta
az peynir,zeytin,3 ad.kayısı
fındık ceviz
yeşilçay
öğlen
1 közde patlıcan
2 ad.köfte
1 kase yoğurt
fındık ve çay
akşam belli oldu
kızartma yapıyorum fakat
bana actifrayda patlıcan,kabak,biber,köfte sarımsaklı yoğurtlu
birde salata günde mutlaka 1tane soda içiyorum limon sıkıp
bu kadar kızlar cevizli çemen yapıcam kahvaltıda değişiklik
mutfağım dağınık orları toplucam akşama annişim gelecekte topiğe giremem şimdiden yazayım dedim
öpüyorum hepinizi

tamamdır yarın niyet ettim diyet etmeye hadin bakalım hayırlısı

BU KEZ BENDE KARARLIYIM. GİTSİN KİLOCUKLAR.
BUGÜN YEDİKLERİMLE BAŞLIYORUM.

sabah
2 haşlanmış yumurta
2 siyah zeytin
peynir
ceviz
limonlu yeşil çay
2 adet çeri domatesi
bol bol su

Bu hafta annemde kaldığım için sabahları kefir içemiyorum ama haftaya her sabah kefirimi içeceğim.

öğlen
yayla çorbasının suyu
1 küçük kase yoğurt
1 küçük tabak salata

Öğlen iş yerinde yiyebileceğim yemek yoktu.

buyur gel canım , yarın kakaolusunu yapıcam, gel bırlıkte yıyelım

aslında fotoları eklerken tedırgın oluyrm . hamıle arkadaslar var sonucta ...
:26: bida eklemeyım en ıyısı

Hamile değilim ama benim için çok büyük kötülük yapıyorsunuz. Eve gidince yapıp yiyesim geliyor. hammm.. çok güzel görünüyorlar.. ellerinize sağlık

afiyet olsun..adım dilek bu arada..

adil emir oğlumun adı ..ama nick de birleşik yazınca herkes adımı adile sanıyor.

Dilekciğim evet Dilek tanıştığıma memnun oldum ben de Ufuk şimdi KPSS kursuna gidicem menüm şöyle
Sabah
Şiş kebap ekmeksiz ne menü ama salata
Akşam yoğurtlu brokoli bu kadar bugünlük böyle
Özlem doğum günün kutlu olsun unuttuklarım yazamadıklarım benden hepinize selamlar

Benim eşim de Karatay dieti uyguladı ve yaklaşık 7 kilo verdi. Ancak ben ona arada bir karbonhidrat da yemesi gerektiğini söyledim. Sonuç kilolarını tekrar aldı. Bir vejetaryen olarak et yemek dışında karatay dietini destekliyorum.

ah şu anlayışsız kocalar..Allah sabır versin
Allah emeklerini karşılıksız bırakmasın canım..Allah güç versin onlara.

bu sabahki mönüm 1 adet amasya elması 1 su bardağı su ve 1 tabak kırmızı mercimek çorbası kuruttuğum iki dilim kepekli ekmekle birlikte :)
ekmek kesinlikle ve kesinlikle yok

canım benim 2 aylık bebegim var bende zayıflamak istiyorum 77 kiloyum bu diyete uysam sıkıntı olurmu ?

öncelikle hoşgeldiniz..ısrarla söylüyorum ki ilk sayfamızı(aşağıda link vereceğim)okumalı ve menülere göz gezdirmelisiniz..
emziren anneler için karatayın sakıncası yok bence çünkü diyet değil sağlıklı beslenme..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/612716-karatay-eglenerek-zayifliyoruz.html

Karatay Menüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…