bende çok çabuk vazgeçiyorum irademe hakim olamıyorum bide çalıştığım için dışarda yemeye bazen mecbur kalıyorumki en büyük sorunumda bu ve tabii dışardaki şeyler hep kalorili hamur vs ve karatayda un yok diye biliyorum evden hazırlayıp getirmem gerekcek şiddetle gaza ve iradeye ihtiyacım var yoksa top gb olcam filinta gb kocamın yanında
sabah eline fındık fıstık ceviz karışımı yap kahvaltı yerine öğlen yemekte et tavuk ızgara ve buyuk kase salata hafta da 2-3 gunde lahmacun ye akşamları da çorba sebze yemeği ile gecistır bence yani
benim de 2. ye hamileliğimde bu avatar vardı..şu an 2,5 yaşındao ikinciye hamileyken koyduğum resimartık büyüttüm sayılır.sizler kaç kg verdiniz bu diyetle haftada en az ne kadar gidiyo mesela
hayırlı olsun..iradene sahip çıkmanı dilerim...kilolar gider ...bu diyette aç kalınmıyor kineeeSevgili arkadaşlar, ablalar, kardeşler..
Karatay'la sağlıklı beslenmede ilk adımımı bugün atmış bulunuyorum. Yalnız çok iradesiz biriyim. Bugün başlayıp yarın bırakmaktan korkuyorum. Allah sonumu hayır etsin. Desteklerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Yanlışım olursa da en sevgili çantalarınızı kafama yiyebilirim.
Sevgiler
vazgeçmek yok..zaten aç kalmayacaksınbende çok çabuk vazgeçiyorum irademe hakim olamıyorum bide çalıştığım için dışarda yemeye bazen mecbur kalıyorumki en büyük sorunumda bu ve tabii dışardaki şeyler hep kalorili hamur vs ve karatayda un yok diye biliyorum evden hazırlayıp getirmem gerekcek şiddetle gaza ve iradeye ihtiyacım var yoksa top gb olcam filinta gb kocamın yanında
vayyyyyyyyyyyyyy..harikasın..tabi ki doğrudur tartıııııııııııKISLARRR............
ben az önce tartıya çıktım 75 gösterio ibre kafayı yıcem gercekten verdim mi yoksa tartım mı bozuldu.... cuma gunu tartılmıştım 77 dim 2 gun detoks diyeti yaptım pazar kaçamaklı oldu ama sonra karataya devam da dun de biraz kaçamaklıydı ama ne bilim yani.
elektronik değil baskül ama bilmiorum bozuk mu??? yoksa doğru mu
birde tartılırken ben ince gecelikle yada iç çamaşırımla tartılıyorum eşimde guluo millet yuzuğunu bile çıkarıomuş tartıya çıkarken die benle alay edio.... akşam tartının ibresini gözüne sokucam ama
birde bugun şey aldım kendime
kekik yağı buğday yağı biberiye ve lahana yağı karışım yapıp bacaklarına ve karnına surup sarıp spor yaptın mı sıkılaştırmaya ve selülite çareymiş akşamalrı bisiklete binerken yapayım deneyim diorum belki işe yarar .......
ördüklerini ekle canım fikir alalım ben genelde hazır alıyorum ama güzel bişeyse denerimyeniden bir etek dikmelisin canım bence
bende de burda dergileri var..beğenip almıştım..sadece 1 elbise diktim onlardan..biraz karışık geliyor patronlar vs..kız meslek lisesine de gitmedim..
belki daha iyi anlardım burda dergilerinden..
ben de dün kumaş aldım yine..her hafta bir çeşit kumaş alıyorum..dikerim diye...renk renk...dün aldığım kaşe kumaş..çok kalın değğil ama..
örgüyü ben çok severim..bir zamanlar çok desenler yaptım örgü ile kazaklara..hatta komşu çocuklarına bile ördüm ..ama artık desen yapmıyorum..zor geliyor..
simdi yaptığım çizgili kazak...ama renk renk olan ipten aldım..hani örerken renk değiştiriyor..norveçli bir bayanın sitesinde görmüştüm o modeli..çok beğenmiştim..araya düz renk de koyunca harika olmuş..o kazaktan ördüm kendime..hafta sonu bloguma eklerim..sana bir fikir olabilir...herkes hazır sanıyor çünkü kazağı ..
simdi elimde gri ve kırmızı yünlerden ördüğüm bir kazak var..kalın çizgiler halinde örüyorum..
günaydın canım..
nasılsın..
ben kahvaltımı yaptım sabah
1 kırmızı tatlı elma.
1 mandalina
1 dilim börek
1 dilim peynir
4-5 tane zeytin
iş yerine geldim ..nescafe içiyorum..2 si 1 arada yoktu...3 ü 1 arada aldım..şekerli şekerli içiyorum
öğlen için yanıma ...1 koca tabak taze fasulye, 2 mandalina, 1 adet kırmızı tatlı elma ,1 dilim de börek aldım..
akşama Allah ne verdiyse yeriz artık..salata yaparım taze fasulyenin yanına..bir de muhlama yapsam diyorum..dün köylü kadınlardan mısır unu aldım..tereyağı ve peynir de var..yapsam iyi olur..ev halkı da seviyor.
serpçim harika olmuş biz karşıdan bakıcaz artıkbunlar benım ılk makaronlarım
fırın oncesı...
Eki Görüntüle 836552
ve sonrası...
Eki Görüntüle 836553
doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara sevdiklerinlegünaydın kızlar
bugün naçizane doğum günüm benimöğleden sonra arkadaşlar toplanır gelirler kutlamaya...pasta kurabiye olayına girmemek için akşamdan ceviz kırdım,yanına da gün kurusu ayarladım onu ikram edicem..zaten herkes bayramda kilo aldım deyip duruyo ben de yırtarım pastadan böylece nasıl iyi fikir dimi
kahvaltım
süt kaymağından imal ettiğim kendi tereyağım ve beşikdüzü kaşarıyla omlet
8 zeytin,1 kk peynir,1 kuru incir,3 kuru kayısı,yarım kase yoğurt,6-7 ceviz..
akşama da lüfer ve salata var,helva yerine 1 avuç çiğ fıstık yerim
lahmacun serbest mi?sabah yumurtamı yerim çok da severim yumurtayı ama ekmeksizcanım öğlen okulda ızgara bulamam işte burda tost gözleme türü çıkıyo kantinde evden salata yapar getiririm. feci gaza geldim acaba adet olmayı beklemeden mi başlasam ya çok olmazsam neler serbest bana söyler misiniz
serpçim harika olmuş biz karşıdan bakıcaz artık
buyur gel canım , yarın kakaolusunu yapıcam, gel bırlıkte yıyelım
aslında fotoları eklerken tedırgın oluyrm . hamıle arkadaslar var sonucta ...:26: bida eklemeyım en ıyısı
tamamdır yarın niyet ettim diyet etmeye hadin bakalım hayırlısı
buyur gel canım , yarın kakaolusunu yapıcam, gel bırlıkte yıyelım
aslında fotoları eklerken tedırgın oluyrm . hamıle arkadaslar var sonucta ...:26: bida eklemeyım en ıyısı
mrb bence 3-4 ay daha bekle çünkü lohusalıktan yeni çıkmışsın vucudun doğum yorgunluğunu bi atsın hormonların normal duzeylere insin bi kaç ay sonra başla artı karatay diyeti denio ama diyet değil yaşam tarzı öğünlerin belli olacak 2 veya 3 öğün yemek yiyecksin meyveyi sabah veya öğlen sadece 1 tane yiyeceksin akşam 7-8 den sonra yemek yasak sadece sıvı gıdalar tuketebilirsin fln yani birde pişir yöntemleri var tabe pişiriş tarzımız bile sebzelerin faydasını öldürebiliyomuş hazırladığımız yemeklere pişirilişlerine dikkat etcez yani eşinden ayrı tuzsuz yağsız şeyler tuketmene gerek yok ....
bende her karataya başlayana aynı şeyi sölüorum ama
bence karatay diyeti ve karatay mutfağı isimli kitapları almalısın başlamadan çok harika kitaplar ben aldım bayıldım yemek pişirirken ki hatalarımız bol meyve tuketmemiz tamamen yanlış yaşıomuşuz yani... artı yemenin sutunu engeli yok sutunun olmasını istiosan bol su içmelisin birde hareket etmen lazım eğer imkanın varsa eliptik bisiklet veya koşu bandı almanı tavsiye ederim..... ben eliptik bisiklet aldım karataya başlamadan çok eğlenceli koşu bandı alacaktım ama hem çok pahalı hem çok yer kaplıcaktı ama eliptik bisiklet daha eğlenceli geldi bana hem daha az yer kaplıo bende bayramdan 1 hafta önce başladım 1 hafta 2 kilo verdim bayramda dikkat etmeme rağmen kilo almadım ve bugun tartıldım 2 kilo daha gitmiş
öle yani bilemem yardımcı oldum mu???:)
teşekkür ederim canım cevap için araştıracagım buarada bende spor yapmaya vakit yok bebegim çok küçük sadece beslenmeyle verebilirim tabi düzenli beslenmeyle karaTAY diyetiyle aç kalmıyosunuz çok iyi menuleri :) normalde çok şey yemiyorum duzensiz beslendigim için gitmiyor galiba kilolar bide kabızlık sorunum var hemoroid çıktı hep duzensiz beslenmeden kaynaklanıyor
mrb bence 3-4 ay daha bekle çünkü lohusalıktan yeni çıkmışsın vucudun doğum yorgunluğunu bi atsın hormonların normal duzeylere insin bi kaç ay sonra başla artı karatay diyeti denio ama diyet değil yaşam tarzı öğünlerin belli olacak 2 veya 3 öğün yemek yiyecksin meyveyi sabah veya öğlen sadece 1 tane yiyeceksin akşam 7-8 den sonra yemek yasak sadece sıvı gıdalar tuketebilirsin fln yani birde pişir yöntemleri var tabe pişiriş tarzımız bile sebzelerin faydasını öldürebiliyomuş hazırladığımız yemeklere pişirilişlerine dikkat etcez yani eşinden ayrı tuzsuz yağsız şeyler tuketmene gerek yok ....
bende her karataya başlayana aynı şeyi sölüorum ama
bence karatay diyeti ve karatay mutfağı isimli kitapları almalısın başlamadan çok harika kitaplar ben aldım bayıldım yemek pişirirken ki hatalarımız bol meyve tuketmemiz tamamen yanlış yaşıomuşuz yani... artı yemenin sutunu engeli yok sutunun olmasını istiosan bol su içmelisin birde hareket etmen lazım eğer imkanın varsa eliptik bisiklet veya koşu bandı almanı tavsiye ederim..... ben eliptik bisiklet aldım karataya başlamadan çok eğlenceli koşu bandı alacaktım ama hem çok pahalı hem çok yer kaplıcaktı ama eliptik bisiklet daha eğlenceli geldi bana hem daha az yer kaplıo bende bayramdan 1 hafta önce başladım 1 hafta 2 kilo verdim bayramda dikkat etmeme rağmen kilo almadım ve bugun tartıldım 2 kilo daha gitmiş
öle yani bilemem yardımcı oldum mu???:)
teşekkür ederim canım cevap için araştıracagım buarada bende spor yapmaya vakit yok bebegim çok küçük sadece beslenmeyle verebilirim tabi düzenli beslenmeyle karaTAY diyetiyle aç kalmıyosunuz çok iyi menuleri :) normalde çok şey yemiyorum duzensiz beslendigim için gitmiyor galiba kilolar bide kabızlık sorunum var hemoroid çıktı hep duzensiz beslenmeden kaynaklanıyor
bende de kabızlık var karatay gunde 1-2 defa tuvalete çıkmalı diyor kilo vermek için ..... karataya başlayalı hemen hemen hergun çıkıyorum bazen gun aşırı oluyor gebelikte bendede hemoroid vardı doğumdan sonra gecmedi ama çok kuçuldu acı ekşi çok yiyince azıo bazen ama karataya başlayalı hergun gelsin gelmesin tuvalete oturuyoum biraz ıkınıyorum işe yarıyor ama klozet kullanma normal alaturka tuvalet kullan buyuk abdestin için.... 3-4 lt su içmem gerekio benim suyu miktarını artır birde harekette gerekiomuş gunde kaç bin adım atmak gerekiyor die bi makale okumuştum .... yeşilçay seversen 2-3 bardak onu dene kayısı hoşafı sabahları aç karnına yada kuru kayısı ye kavaltıdan önce ustune ılık su iç..... birde hadisi şerif var peygamber efendimiz kabızlık için sabahları aç karnına içilcek kadar sıcak suda balı eritip içiosun onu denicem ben yenilerde duydum bunu...
afiyet olsun..adım dilek bu arada..
adil emir oğlumun adı ..ama nick de birleşik yazınca herkes adımı adile sanıyor.
ah şu anlayışsız kocalar..Allah sabır versinherkese slm
bugun hiç kahvaltı yapasım yoktu sadece 1 yumurta sarısı yedim biisiklete binesimde yok öle halsiz ağrılı ve duygusal hallerde bi yerlerdeyim işte... bide sölemesi ayıp ÖKÜZ bi kocam var 5 yıldır evliyiz yani 5 yıldır oda bu adet dönemlerinin içinde 1 kere dahi olsa her halde hormonlardan böle yada ondan ilgi istio böle duygusal demez...... buda beni çok sinir edio haliyle.......
şimdilik benden bu kdr.... herkesin nerde ne işi varsa kolay gele....
Allah emeklerini karşılıksız bırakmasın canım..Allah güç versin onlara.
bu sabahki mönüm 1 adet amasya elması 1 su bardağı su ve 1 tabak kırmızı mercimek çorbası kuruttuğum iki dilim kepekli ekmekle birlikte :)
lahmacun serbest mi?sabah yumurtamı yerim çok da severim yumurtayı ama ekmeksizcanım öğlen okulda ızgara bulamam işte burda tost gözleme türü çıkıyo kantinde evden salata yapar getiririm. feci gaza geldim acaba adet olmayı beklemeden mi başlasam ya çok olmazsam neler serbest bana söyler misiniz
canım benim 2 aylık bebegim var bende zayıflamak istiyorum 77 kiloyum bu diyete uysam sıkıntı olurmu ?
Sevgili arkadaşlar, ablalar, kardeşler..
Karatay'la sağlıklı beslenmede ilk adımımı bugün atmış bulunuyorum. Yalnız çok iradesiz biriyim. Bugün başlayıp yarın bırakmaktan korkuyorum. Allah sonumu hayır etsin. Desteklerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Yanlışım olursa da en sevgili çantalarınızı kafama yiyebilirim.
Sevgiler
bende çok çabuk vazgeçiyorum irademe hakim olamıyorum bide çalıştığım için dışarda yemeye bazen mecbur kalıyorumki en büyük sorunumda bu ve tabii dışardaki şeyler hep kalorili hamur vs ve karatayda un yok diye biliyorum evden hazırlayıp getirmem gerekcek şiddetle gaza ve iradeye ihtiyacım var yoksa top gb olcam filinta gb kocamın yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?