Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Akşam yemeğimi de yazayım;

1 avuç ceviz (kırık oldukları için adet veremiyorum)
5-6 adet yeşil zeytin
4 adet tereyağlı fırında mezgit

Herkese iyi akşamlar dilerim.. Yarın görüşmek üzere..

Selam kızlar nasılsınız geçmişi pek okumadım benim malum koşturmaca çok şükür bu haftaki hastane olayı kazasız belasız bitti yarında annemin işleri var akşama kadar onları halledeceğim umarım yarına bitiririm kaçamak falan yok tam gaz devam karataya

bugün işten sonra diş randevum vardı uzuuun bir dolgu merasiminden sonra ağrı kesici almama rağmen sanırım gece ağrılı geçecek..

doktor bayaa uğraştı ve zorladı dişimi..umarım çok kötü olmaz..

2. öğünüm

köfte
yoğurt

bende aranıza katılmak istiyorum vermek istediğim doğum sonrası 15 kilo var.. ve karatay yapmak istiyorum sadece zorlanmaktan korkuyorum..:26:

şu komşular filan çağırmasa ve de ye diye ısrar etmese ne kaa güzel olurduesasen yediklerin çok da yasaklı değil ama kilo verirken yememekte fayda var
cnm ben bu hafta kendim saldım biraz bendede suç var. ama inşallah toparlayacağım en kısa zamanda
doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllaraaaa

geçmiş olsun cnm

kızlar gece yatmadan yarım saat önce 3 kaşık yoğurda yarım limon suyunu karıştırıp yenilince yağların yanmasına yardımcı oluyomuş

Canım aktifrydan memnunmusun patates kızartması haşlanmış gibi oluyor diyorlar

cnm bende aktifry almayı düşünüodum ama patatesi baharatlayıp fırın poşetine koyuncada aynı oluo diolar kafam karıştı alsammı almasammı

bende aranıza katılmak istiyorum vermek istediğim doğum sonrası 15 kilo var.. ve karatay yapmak istiyorum sadece zorlanmaktan korkuyorum..:26:

tabisi alırız aramıza hoşgeldin ilk sayfamızı ve kurallarımızı okumanı tavsiye ederim..başarılar..
geçmiş olsun cnm
sağol canım
kızlar gece yatmadan yarım saat önce 3 kaşık yoğurda yarım limon suyunu karıştırıp yenilince yağların yanmasına yardımcı oluyomuş

sakın canım yatmadan yenilen yoğurt bile leptinin gitmesi demek..şööle yapabilirsin ayran yapıp limonlu içebilirsin..ama katı gıda sayıldığı içüün yoğurt bile yasakk

gelelim actifraya hatırladığım kadarıyla filiz de benim tavsiyemle almıştı..harika patates kızartması yapıyor çıtır çıtır 1.5 yıldır kullanıyorum ve eşimle kızım özellikle patates kızartmasına bayılıyor..

cnm bende aktifry almayı düşünüodum ama patatesi baharatlayıp fırın poşetine koyuncada aynı oluo diolar kafam karıştı alsammı almasammı

alakası yok..ben haftada 2-3 kere patates kızartırım hiç de ööle değil tecrübeyle sabittir..30-32 dk da çıtır çıtır patates..hemide 1 kaşık yağ ile..tabii patateslerii elma patates şeklinde doğramayacaksın..küçük parmağım kalınlığında doğranınca harika
kesinlikle tavsiye ederim..biz burada zaten çoğumuz actifray kullanıyoruz..sağlıklı kızartma da bu zaten..sadece patlıcanı kötü yapıyor

Son düzenleme:
uyku kaçtı..neyse ki yarın (aslında bugün )öğlenciyim..uykum gelene kadar nette dolanayım dedim..

tabiisi herkeşlerde pireler uçuşuyor.. benimkiler kaşıntı yaptı sanırsam

çok şükür dişim ağrımadı

hadi ben biraz haber falan bakiim..sonra görüşürüzz..

afiyet olsun kuzum...
yürüyüş için de

Günaydın herkese..

İşlerimin yoğun olacağını hesaba kataraktan mönü bildirimimi şimdi yapıcam.

1. öğün

Sabah kalktığımda 1 bardak ılık limonlu su
1 bardak limonlu yeşil çay
2 yumurtadan peynirli omlet
3 adet siyah zeytin
3 dilim salatalık
1 dilim kaşar peyniri
1 avuç ceviz

2. Öğün

5 kaşık bulgur pilavı
2 kase cacık
Belki meyve

Yemek olarak patates musakka var. Bu yüzden yemek namına bir şey yiyemiyorum.

Herkese bol leptinli günler..

Canım görmemişim,iyiyim,sen nasılsın hamarat hatun

Canım günaydın,uykular kaçmış,diş mi uyutmadı yoksa,geçmiş olsun

Günaydın güzeller

Sabah size yazdıktan sonra 40 dakika kadar yürüdüm,gelince kahvaltı yaptım

Kahvaltım 2 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,fındık,kuru üzüm

Öğleden sonra evde değildim,gittiğim yerde kıymalı pide vardı,yarım ondan yedim bol yeşillikle,tatlılara dokunmadım

Akşam ev ahalisine kıymalı ve pırasalı börek yapmıştım,onlara da hiç dokunmadım

Bugünde bir arkadaşa gideceğim,10 gibi,6.30 da kalktım ama gidene kadar bişey yemeyim diyorum,belki bi süt içerim,midem kazınıyor şu anda,bana uygun şeyler vardır inşallah

Yarın tartı günü,bugün biraz daha dikkat edelim inşallah hepimiz

Canım doğum günün kutlu olsun,nice yaşlar olsun ailenle sevdiklerinle sağlıklı ve mutlu

Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canım

Doğrudur

Canım patlıcanı senin tavsiyenle önce haşladım ,sonra kızarttım ,o da güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…