ekmek kesinlikle ve kesinlikle yok
öncelikle hoşgeldiniz..ısrarla söylüyorum ki ilk sayfamızı(aşağıda link vereceğim)okumalı ve menülere göz gezdirmelisiniz..
emziren anneler için karatayın sakıncası yok bence çünkü diyet değil sağlıklı beslenme..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/612716-karatay-eglenerek-zayifliyoruz.html
Karatay Menüsü
cnm ben bu hafta kendim saldım biraz bendede suç var. ama inşallah toparlayacağım en kısa zamandaşu komşular filan çağırmasa ve de ye diye ısrar etmese ne kaa güzel olurduesasen yediklerin çok da yasaklı değil ama kilo verirken yememekte fayda var
doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllaraaaagünaydın kızlar
bugün naçizane doğum günüm benimöğleden sonra arkadaşlar toplanır gelirler kutlamaya...pasta kurabiye olayına girmemek için akşamdan ceviz kırdım,yanına da gün kurusu ayarladım onu ikram edicem..zaten herkes bayramda kilo aldım deyip duruyo ben de yırtarım pastadan böylece nasıl iyi fikir dimi
kahvaltım
süt kaymağından imal ettiğim kendi tereyağım ve beşikdüzü kaşarıyla omlet
8 zeytin,1 kk peynir,1 kuru incir,3 kuru kayısı,yarım kase yoğurt,6-7 ceviz..
akşama da lüfer ve salata var,helva yerine 1 avuç çiğ fıstık yerim
bugün işten sonra diş randevum vardı uzuuun bir dolgu merasiminden sonra ağrı kesici almama rağmen sanırım gece ağrılı geçecek..
doktor bayaa uğraştı ve zorladı dişimi..umarım çok kötü olmaz..
2. öğünüm
köfte
yoğurt
herkezde burdaymış
bugün sabahtan 2.5 km yürüdüm
arkasından kahvaltı
teryağında 2 yumurta
az peynir,zeytin,3 ad.kayısı
fındık ceviz
yeşilçay
öğlen
1 közde patlıcan
2 ad.köfte
1 kase yoğurt
fındık ve çay
akşam belli oldu
kızartma yapıyorum fakat
bana actifrayda patlıcan,kabak,biber,köfte sarımsaklı yoğurtlu
birde salata günde mutlaka 1tane soda içiyorum limon sıkıp
bu kadar kızlar cevizli çemen yapıcam kahvaltıda değişiklik
mutfağım dağınık orları toplucam akşama annişim gelecekte topiğe giremem şimdiden yazayım dedim
öpüyorum hepinizi
Canım aktifrydan memnunmusun patates kızartması haşlanmış gibi oluyor diyorlar
bende aranıza katılmak istiyorum vermek istediğim doğum sonrası 15 kilo var.. ve karatay yapmak istiyorum sadece zorlanmaktan korkuyorum..:26:
sağol canımgeçmiş olsun cnm
kızlar gece yatmadan yarım saat önce 3 kaşık yoğurda yarım limon suyunu karıştırıp yenilince yağların yanmasına yardımcı oluyomuş
Canım aktifrydan memnunmusun patates kızartması haşlanmış gibi oluyor diyorlar
cnm bende aktifry almayı düşünüodum ama patatesi baharatlayıp fırın poşetine koyuncada aynı oluo diolar kafam karıştı alsammı almasammı
herkezde burdaymış
bugün sabahtan 2.5 km yürüdüm
arkasından kahvaltı
teryağında 2 yumurta
az peynir,zeytin,3 ad.kayısı
fındık ceviz
yeşilçay
öğlen
1 közde patlıcan
2 ad.köfte
1 kase yoğurt
fındık ve çay
akşam belli oldu
kızartma yapıyorum fakat
bana actifrayda patlıcan,kabak,biber,köfte sarımsaklı yoğurtlu
birde salata günde mutlaka 1tane soda içiyorum limon sıkıp
bu kadar kızlar cevizli çemen yapıcam kahvaltıda değişiklik
mutfağım dağınık orları toplucam akşama annişim gelecekte topiğe giremem şimdiden yazayım dedim
öpüyorum hepinizi
merhaba verdiğimiz kiloyu nasıl listeye işliyoruz yardımcı olabilir misiniz size zahmet
yeniden bir etek dikmelisin canım bence
bende de burda dergileri var..beğenip almıştım..sadece 1 elbise diktim onlardan..biraz karışık geliyor patronlar vs..kız meslek lisesine de gitmedim..
belki daha iyi anlardım burda dergilerinden..
ben de dün kumaş aldım yine..her hafta bir çeşit kumaş alıyorum..dikerim diye...renk renk...dün aldığım kaşe kumaş..çok kalın değğil ama..
örgüyü ben çok severim..bir zamanlar çok desenler yaptım örgü ile kazaklara..hatta komşu çocuklarına bile ördüm ..ama artık desen yapmıyorum..zor geliyor..
simdi yaptığım çizgili kazak...ama renk renk olan ipten aldım..hani örerken renk değiştiriyor..norveçli bir bayanın sitesinde görmüştüm o modeli..çok beğenmiştim..araya düz renk de koyunca harika olmuş..o kazaktan ördüm kendime..hafta sonu bloguma eklerim..sana bir fikir olabilir...herkes hazır sanıyor çünkü kazağı ..
simdi elimde gri ve kırmızı yünlerden ördüğüm bir kazak var..kalın çizgiler halinde örüyorum..
günaydın canım..
nasılsın..
ben kahvaltımı yaptım sabah
1 kırmızı tatlı elma.
1 mandalina
1 dilim börek
1 dilim peynir
4-5 tane zeytin
iş yerine geldim ..nescafe içiyorum..2 si 1 arada yoktu...3 ü 1 arada aldım..şekerli şekerli içiyorum
öğlen için yanıma ...1 koca tabak taze fasulye, 2 mandalina, 1 adet kırmızı tatlı elma ,1 dilim de börek aldım..
akşama Allah ne verdiyse yeriz artık..salata yaparım taze fasulyenin yanına..bir de muhlama yapsam diyorum..dün köylü kadınlardan mısır unu aldım..tereyağı ve peynir de var..yapsam iyi olur..ev halkı da seviyor.
uyku kaçtı..neyse ki yarın (aslında bugün)öğlenciyim..uykum gelene kadar nette dolanayım dedim..
tabiisi herkeşlerde pireler uçuşuyor..benimkiler kaşıntı yaptı sanırsam
çok şükür dişim ağrımadı
hadi ben biraz haber falan bakiim..sonra görüşürüzz..
günaydın kızlar
bugün naçizane doğum günüm benimöğleden sonra arkadaşlar toplanır gelirler kutlamaya...pasta kurabiye olayına girmemek için akşamdan ceviz kırdım,yanına da gün kurusu ayarladım onu ikram edicem..zaten herkes bayramda kilo aldım deyip duruyo ben de yırtarım pastadan böylece nasıl iyi fikir dimi
kahvaltım
süt kaymağından imal ettiğim kendi tereyağım ve beşikdüzü kaşarıyla omlet
8 zeytin,1 kk peynir,1 kuru incir,3 kuru kayısı,yarım kase yoğurt,6-7 ceviz..
akşama da lüfer ve salata var,helva yerine 1 avuç çiğ fıstık yerim
kızlar toplantıda aklımızdaki sorular cevaplanmış oldu çok şükür..maddeler halinde bazılarını yazayım..
1-yanlışlar doğruları götürmeyecek
2-merkezi sınava giremeyen çocuk raporlu olarak telefi sınavına girecek(bu çok iyi sonuçta 1 sınavın telafisi olmuyordu..)
3-hiçbir okul kendine özel sınav yapmayacak
4-bütün sınavları(öğretmenlerinki de dahil)test olacak
5-6.7.8. sınıf not ortalamalarının % 30 u 8.sınıf sınavlarının %70 i sonucu etkileyecek
6-eğer tercihlerde iki çocuğun puanları aynıysa önce tercih sırasına sonra 8.sınıf not ortalamasına sonrada devamsızlığına bakılacak
ve ilk sınav kasım..:44::44::44: bukadardı sanırım...Allah evlatlarımızın emeklerini boşa çıkarmasın
KISLARRR............
ben az önce tartıya çıktım 75 gösterio ibre kafayı yıcem gercekten verdim mi yoksa tartım mı bozuldu.... cuma gunu tartılmıştım 77 dim 2 gun detoks diyeti yaptım pazar kaçamaklı oldu ama sonra karataya devam da dun de biraz kaçamaklıydı ama ne bilim yani.
elektronik değil baskül ama bilmiorum bozuk mu??? yoksa doğru mu
birde tartılırken ben ince gecelikle yada iç çamaşırımla tartılıyorum eşimde guluo millet yuzuğunu bile çıkarıomuş tartıya çıkarken die benle alay edio.... akşam tartının ibresini gözüne sokucam ama
birde bugun şey aldım kendime
kekik yağı buğday yağı biberiye ve lahana yağı karışım yapıp bacaklarına ve karnına surup sarıp spor yaptın mı sıkılaştırmaya ve selülite çareymiş akşamalrı bisiklete binerken yapayım deneyim diorum belki işe yarar .......
tabisi alırız aramıza hoşgeldinilk sayfamızı ve kurallarımızı okumanı tavsiye ederim.. başarılar..
sağol canım
sakın canım yatmadan yenilen yoğurt bile leptinin gitmesi demek. .şööle yapabilirsin ayran yapıp limonlu içebilirsin..ama katı gıda sayıldığı içüün yoğurt bile yasakk
gelelim actifrayahatırladığım kadarıyla filiz de benim tavsiyemle almıştı. .harika patates kızartması yapıyor çıtır çıtır 1.5 yıldır kullanıyorum ve eşimle kızım özellikle patates kızartmasına bayılıyor..
alakası yok..ben haftada 2-3 kere patates kızartırım hiç de ööle değil tecrübeyle sabittir..30-32 dk da çıtır çıtır patates. .hemide 1 kaşık yağ ile..tabii patateslerii elma patates şeklinde doğramayacaksın..küçük parmağım kalınlığında doğranınca harika
kesinlikle tavsiye ederim..biz burada zaten çoğumuz actifray kullanıyoruz..sağlıklı kızartma da bu zaten..sadece patlıcanı kötü yapıyor
Canım görmemişim,iyiyim,sen nasılsın hamarat hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?