Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım görmemişim,iyiyim,sen nasılsın hamarat hatun

tadına bile bakmadın nı canım..pırasalı börek çok severim.kahvaltıda bilem bakmadın mı tadina

Söylemeden geçemeyeceğim dün ilk günümdü ve sorunsuz, kaçamaksız bir gün geçirmiş bulunmaktayım. Korktuğum başıma gelmeden ikinci güne güzel kahvaltı ile başlamış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Böyle giderse ben bu işi kıvırıcam sanırım

tabi ki başaracaksın...karatay da nefiy yiyecekler var..üstelik aç kalmadan..

aralarda ayran ve süt serbest zatiiii

Canım doğum günün kutlu olsun,nice yaşlar olsun ailenle sevdiklerinle sağlıklı ve mutlu
cnm ben bu hafta kendim saldım biraz bendede suç var. ama inşallah toparlayacağım en kısa zamanda

doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllaraaaa
Özlem doğum günün kutlu olsun unuttuklarım yazamadıklarım benden hepinize selamlar
doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara sevdiklerinle
nice mutlu sağlıklı fit yıllara

doğum günü kutlu olsun canım..nice sağlıklı yaşlara inşallah..kaç yaşına girdinn bakalımmmmmmmm

kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için,sizi seviyorum43 e girdim tatlım

cnm bende aktifry almayı düşünüodum ama patatesi baharatlayıp fırın poşetine koyuncada aynı oluo diolar kafam karıştı alsammı almasammı
canım sersum açıklama yapmış,bende katılıyorum,benim de var,patlıcan dışında çoğu şeyi güzel yapıyo,özellikle biber kızartmasına bayılıyorum,tıpkı tavada kızartmış gibi oluyo,fırından daha pratik

ayy canım benim geçmiş olsun,şimdi nasılsın

bu kadar kızlar cevizli çemen yapıcam kahvaltıda değişiklik
mutfağım dağınık orları toplucam akşama annişim gelecekte topiğe giremem şimdiden yazayım dedim
öpüyorum hepinizi
kolay gelsin canım,benim de annem yaptı kahvaltılık sos,ama haftaiçi kokar diye yiyemiyorum,haftasonu artıkannene bizden de selam söyle

karatay diyetini dukan ve benzeri diyetlerle karıştırmayalım,karatay bir et ya da protein diyeti değil..eşiniz kuruyemiş,sebze,meyve,baklagil hiç mi yemedi,zira tüm bunlar karbonhidrattır...karbonhidrat deyince sadece ekmek,pilav.makarnayı algılayan kişilerin bu işlerin aslını iyice bir araştırması lazım..sağlıklı ve yeterli beslenmeyi bırakan herkes tekrar kilo alır,ne diyeti yapmış olursa olsun...bu arada ben de eti sevmem....
tabi canım,o lojmanlar olmasa güvenli yaşamak da zor...inşallah balım inşallahbişey diyim mi..eşim karatayla zayıflayan Datça'daki çifti görünce Datça'ya yerleşme hayallerikurmaya başladı
sersum çok iyi oldu bunları öğrendiğimiz,sağolasın canım

canım kaçamaksız devam edersen haftada 1 kilo veya ona yakın rahat veriliyor,tabii ki herkesin bünye özellikleri farklı...yaza kadar çok rahat 10 kilocuğunu gümletirsin merak etme

Son düzenleme:
tabi ki başaracaksın...karatay da nefiy yiyecekler var..üstelik aç kalmadan..

aralarda ayran ve süt serbest zatiiii

Evet Karatay mutfağı adlı kitabını biraz gözden geçirdim. Eşim mercimek çorbasına bayılıyor. Hele tereyağı kullanıyorsam tüm yemeklere bayılıyor. Yalnız benim süt ve süt ürünlerini yeme konusunda sıkıntım oluyor. Süt yoğurt peynir çok tüketemiyorum. Peynirimi çok seçiyorum. Yoğurdumu mümkün olduğunca kendim yapıyorum. Eşim bir sürahiyi aynı zamanda bitirebiliyor ama ben yarım bardak zor içiyorum. Sade süt hiç içemiyorum :-( Sevmediğimden ne koysam da içebilsem diye de hiç araştırmadım. Sizin bildiğiniz yöntemler varsa deneyebilirim. Bu gidişle kalsiyum eksikliğinden hastalıklara davetiye çıkaracağım sanırım.

günaydın arkadaşlarrr
sabah kahvaltım:
1haşlanmış yumurta
peynir3zeytin .ça ve 1mandalina

elimde suyum var şimdilik bitmedi yarım lt de akşama kadar 2 lt bulmalıyım öğlene yanıma kabuklu fındık kuru incir aldım ve ayran yada yoğurt düşünüyorum akşamada çorbam var şimdilik belki bi sebze yemeği eklerim yanına yada çocuklara köfte yaparsam ordan faydalanırım

günaydın kızlar..yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

maalesef dün 1 dilim pasta yemek zorunda kaldımarkadaşlar benim için almışlar,toplanıp doğum günümü kutladılar..yemesem gerçekten çok ayıp olacaktı...bu cuma tam bir faciaya hazırlanmalıyım:18::18:
kahvaltım
peynirli tereyağlı omlet
5 zeytin,1 kuru incir,2 kuru kayısı,ceviz
yarım kase yoğurt

Son düzenleme:

olur o özel bigün telafi edersin

Teşekkür ederim. Hoş buldum.
Geç oldu sanırım ama doğum gününüz kutlu olsun.
1 dilim pastacıktan da bir şey olmaz. Siz fazlasıyla geri vereceksinizdir.

Canım günaydın,uykular kaçmış,diş mi uyutmadı yoksa,geçmiş olsun
yok tatlım neyseki dişten diil ölesine kaçtı uykum sağol cicimm
süpersin hatunum..tadına bile bakmamak ne dimekkk
maşallah
ama ben bugün yine yaptım yapacağımı

Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canım

Canım patlıcanı senin tavsiyenle önce haşladım ,sonra kızarttım ,o da güzel oldu
amin canım

benim kociş öyle de beğenmedi..yemek gibi didi..ama ben sevdim..amann yemeyiversin o da patlıcanı napiiimm

naptın ..uyuyamadın mı :26: :26: :26: :26: :26:
ivitt uykum kaçtı ama sonra 1 saat kestirdim canımm
biz de seni seviyoz balımm

iyiyim çok şükürr
vayyy..çok güzel yaww..bizim de hayalimiz küçük sakin bir sahil kasabası hadi hayırlısı

bişey diğil canım

owww çok kötüymüş ayran ve süt içememen..cacıktamı yiyemiyorsun..:44::44:
sade süte tarçın katarak denesen hem iştah kesici özelliği de var canım..
aslında hocamız sütten çok ayranı tavsiye ediyor..

olsun bebişim bu özel bir günn..afiyet olsun

1 saat kadar uyumuşum iyi geldi..dişim de iyi..aman diyyim

amaaa sabah uyumadan önce saat 6 suları bizimkilere jest olsun diyee komşumdan aldığım simit tarifini yaptımm..vee dayanamayıp 1 küçük simit yedim..offf hem de tartı öncesii..dayak ve falaka bana..

sizin dediğiniz gibi denerim birde.. umarım içebilirim. kocam gibi ayran delisi olmayı çok isterdim.
bir tek cacığı çok seviyorum işte. sarımsaklı yoğurdu da çok seviyorum. Süt ürünlerinden bir tek o zaman faydalanmış oluyorum.
Onu da aşacağımı biliyorum. Kimsenin sevmediği kefiri sabahları içmeye başladıysam onu da yaparım :)

inşallah canım..midene dokunmuyorsa cacık ve sarımsaklı yoğurt olarak tüket biraz kokarsın ama

kefir de çok faydalı ona devam et bence

şimdi kırılmamış fındıklarımı ve kuru incirimi yedim suya devammbi de mandalina gribim iyi oluyo

olur o özel bigün telafi edersin

Teşekkür ederim. Hoş buldum.
Geç oldu sanırım ama doğum gününüz kutlu olsun.
1 dilim pastacıktan da bir şey olmaz. Siz fazlasıyla geri vereceksinizdir.
teşekkür ederim canımevet fazlası da çok tabii:26:
emeklilik hayallerimiz için çalışıyoruz dermişiiimvalla sersum bu ver al işleri bozuyo bünyeyi,tam güzel gidiyo derken bişey oluyo hooop başa dön

aman iyi olsunküçük bir simitle kaldıysan bişey değil,hem sabah saati yemişsin akşama kadar yakarsın sen onu,hadi 10 dakika göbek at bakem

sersum kaçar kızlar..öpüldünüzz..akşam kociş yok muhabbete beklerim.

.leylağım özlemim sizi gördüm emme yazacak vakit yok öpüldünüz...

inşallah canım..midene dokunmuyorsa cacık ve sarımsaklı yoğurt olarak tüket biraz kokarsın ama

kefir de çok faydalı ona devam et bence

dışarı çıkmayacağım zaman yemeye özen gösteriyorum :) yoksa kokudan kimse yanıma gelmez :) ıyyyy.. ama kocamla birlikte tükettiğimizde evde sorun olmuyor :)

kayınvalidemin ısrarı ile başladım kefire. büyük ihtimal içmeye devam ederim. zorda olsa içebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…