Canım görmemişim,iyiyim,sen nasılsın hamarat hatun
tadına bile bakmadın nı canım..pırasalı börek çok severim.kahvaltıda bilem bakmadın mı tadinaGünaydın güzeller
Sabah size yazdıktan sonra 40 dakika kadar yürüdüm,gelince kahvaltı yaptım
Kahvaltım 2 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,fındık,kuru üzüm
Öğleden sonra evde değildim,gittiğim yerde kıymalı pide vardı,yarım ondan yedim bol yeşillikle,tatlılara dokunmadım
Akşam ev ahalisine kıymalı ve pırasalı börek yapmıştım,onlara da hiç dokunmadım
Bugünde bir arkadaşa gideceğim,10 gibi,6.30 da kalktım ama gidene kadar bişey yemeyim diyorum,belki bi süt içerim,midem kazınıyor şu anda,bana uygun şeyler vardır inşallah
Yarın tartı günü,bugün biraz daha dikkat edelim inşallah hepimiz
ilk sayfada çok ayrıntılı olarak yazdım canım kilo verdikçe değiştiriyorsun çizelgeni sadece
Söylemeden geçemeyeceğim dün ilk günümdü ve sorunsuz, kaçamaksız bir gün geçirmiş bulunmaktayım. Korktuğum başıma gelmeden ikinci güne güzel kahvaltı ile başlamış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Böyle giderse ben bu işi kıvırıcam sanırım
Canım doğum günün kutlu olsun,nice yaşlar olsun ailenle sevdiklerinle sağlıklı ve mutlu
cnm ben bu hafta kendim saldım biraz bendede suç var. ama inşallah toparlayacağım en kısa zamanda
doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllaraaaa
Özlem doğum günün kutlu olsun unuttuklarım yazamadıklarım benden hepinize selamlar
doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara sevdiklerinle
nice mutlu sağlıklı fit yıllara
doğum günü kutlu olsun canım..nice sağlıklı yaşlara inşallah..kaç yaşına girdinn bakalımmmmmmmm
canım sersum açıklama yapmış,bende katılıyorum,benim de var,patlıcan dışında çoğu şeyi güzel yapıyo,özellikle biber kızartmasına bayılıyorum,tıpkı tavada kızartmış gibi oluyo,fırından daha pratikcnm bende aktifry almayı düşünüodum ama patatesi baharatlayıp fırın poşetine koyuncada aynı oluo diolar kafam karıştı alsammı almasammı
bugün işten sonra diş randevum vardı uzuuun bir dolgu merasiminden sonra ağrı kesici almama rağmen sanırım gece ağrılı geçecek..
doktor bayaa uğraştı ve zorladı dişimi..umarım çok kötü olmaz..
kolay gelsin canım,benim de annem yaptı kahvaltılık sos,ama haftaiçi kokar diye yiyemiyorum,haftasonu artıkbu kadar kızlar cevizli çemen yapıcam kahvaltıda değişiklik
mutfağım dağınık orları toplucam akşama annişim gelecekte topiğe giremem şimdiden yazayım dedim
öpüyorum hepinizi
karatay diyetini dukan ve benzeri diyetlerle karıştırmayalım,karatay bir et ya da protein diyeti değil..eşiniz kuruyemiş,sebze,meyve,baklagil hiç mi yemedi,zira tüm bunlar karbonhidrattır...karbonhidrat deyince sadece ekmek,pilav.makarnayı algılayan kişilerin bu işlerin aslını iyice bir araştırması lazım..sağlıklı ve yeterli beslenmeyi bırakan herkes tekrar kilo alır,ne diyeti yapmış olursa olsun...bu arada ben de eti sevmem....Benim eşim de Karatay dieti uyguladı ve yaklaşık 7 kilo verdi. Ancak ben ona arada bir karbonhidrat da yemesi gerektiğini söyledim. Sonuç kilolarını tekrar aldı. Bir vejetaryen olarak et yemek dışında karatay dietini destekliyorum.
tabi canım,o lojmanlar olmasa güvenli yaşamak da zor...inşallah balım inşallahah sorma lojman derdi hiç bitmezz..napalım yine de şükür
emekli olunca ne çok şey hayal ediyoruz inşallah Allah sağlıkla nasip eder
mutlu sağlıklı huzurlu ve bundan sonra fit olacağın nice nice yıllara canım...
çok iyi düşünmüşsün ceviz gün kurusunu ama çook ısrar edilirse 1 çatal bakarsın pastanın tadına..e okaa da olsun demiii
sersum çok iyi oldu bunları öğrendiğimiz,sağolasın canımkızlar toplantıda aklımızdaki sorular cevaplanmış oldu çok şükür..maddeler halinde bazılarını yazayım..
1-yanlışlar doğruları götürmeyecek
2-merkezi sınava giremeyen çocuk raporlu olarak telefi sınavına girecek(bu çok iyi sonuçta 1 sınavın telafisi olmuyordu..)
3-hiçbir okul kendine özel sınav yapmayacak
4-bütün sınavları(öğretmenlerinki de dahil)test olacak
5-6.7.8. sınıf not ortalamalarının % 30 u 8.sınıf sınavlarının %70 i sonucu etkileyecek
6-eğer tercihlerde iki çocuğun puanları aynıysa önce tercih sırasına sonra 8.sınıf not ortalamasına sonrada devamsızlığına bakılacak
ve ilk sınav kasım..:44::44::44: bukadardı sanırım...Allah evlatlarımızın emeklerini boşa çıkarmasın
çok teşekkür ederim sizler ne zaman başladınız diyete ve ne kadar verdiniz bu süre içinde paylaşabilir misiniz?ben yaza kadar on kg verme hayalindeyim 2 de küçük çocuğum var ptesi başlamak işitiyorum ama
tabi ki başaracaksın...karatay da nefiy yiyecekler var..üstelik aç kalmadan..
aralarda ayran ve süt serbest zatiiii
günaydın kızlar..yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
maalesef dün 1 dilim pasta yemek zorunda kaldımarkadaşlar benim için almışlar,toplanıp doğum günümü kutladılar..yemesem gerçekten çok ayıp olacaktı...bu cuma tam bir faciaya hazırlanmalıyım:18::18:
kahvaltım
peynirli tereyağlı omlet
5 zeytin,1 kuru incir,2 kuru kayısı,ceviz
yarım kase yoğurt
maalesef dün 1 dilim pasta yemek zorunda kaldımarkadaşlar benim için almışlar,toplanıp doğum günümü kutladılar..yemesem gerçekten çok ayıp olacaktı...bu cuma tam bir faciaya hazırlanmalıyım:18::18:
kahvaltım
peynirli tereyağlı omlet
yarım kase yoğurt
yok tatlım neyseki dişten diil ölesine kaçtı uykumCanım günaydın,uykular kaçmış,diş mi uyutmadı yoksa,geçmiş olsun
süpersin hatunum..tadına bile bakmamak ne dimekkkGünaydın güzeller
Sabah size yazdıktan sonra 40 dakika kadar yürüdüm,gelince kahvaltı yaptım
Kahvaltım 2 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,fındık,kuru üzüm
Öğleden sonra evde değildim,gittiğim yerde kıymalı pide vardı,yarım ondan yedim bol yeşillikle,tatlılara dokunmadım
Akşam ev ahalisine kıymalı ve pırasalı börek yapmıştım,onlara da hiç dokunmadım
Bugünde bir arkadaşa gideceğim,10 gibi,6.30 da kalktım ama gidene kadar bişey yemeyim diyorum,belki bi süt içerim,midem kazınıyor şu anda,bana uygun şeyler vardır inşallah
Yarın tartı günü,bugün biraz daha dikkat edelim inşallah hepimiz
amin canımAllah emeklerimizi boşa çıkarmasın canım
Canım patlıcanı senin tavsiyenle önce haşladım ,sonra kızarttım ,o da güzel oldu
ivitt uykum kaçtınaptın ..uyuyamadın mı :26: :26: :26: :26: :26:
biz de seni seviyoz balımmkızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için,sizi seviyorum43 e girdim tatlım
ayy canım benim geçmiş olsun,şimdi nasılsın
yle
tabi canım,o lojmanlar olmasa güvenli yaşamak da zor...inşallah balım inşallahbişey diyim mi..eşim karatayla zayıflayan Datça'daki çifti görünce Datça'ya yerleşme hayallerikurmaya başladı
sersum çok iyi oldu bunları öğrendiğimiz,sağolasın canım
owww çok kötüymüş ayran ve süt içememen..cacıktamı yiyemiyorsun..:44::44:Evet Karatay mutfağı adlı kitabını biraz gözden geçirdim. Eşim mercimek çorbasına bayılıyor. Hele tereyağı kullanıyorsam tüm yemeklere bayılıyor. Yalnız benim süt ve süt ürünlerini yeme konusunda sıkıntım oluyor. Süt yoğurt peynir çok tüketemiyorum. Peynirimi çok seçiyorum. Yoğurdumu mümkün olduğunca kendim yapıyorum. Eşim bir sürahiyi aynı zamanda bitirebiliyor ama ben yarım bardak zor içiyorum. Sade süt hiç içemiyorum :-( Sevmediğimden ne koysam da içebilsem diye de hiç araştırmadım. Sizin bildiğiniz yöntemler varsa deneyebilirim. Bu gidişle kalsiyum eksikliğinden hastalıklara davetiye çıkaracağım sanırım.
kahvaltım
peynirli tereyağlı omlet
yarım kase yoğurt
yok tatlım neyseki dişten diil ölesine kaçtı uykumsağol cicimm
süpersin hatunum..tadına bile bakmamak ne dimekkk
maşallah
ama ben bugün yine yaptım yapacağımı
amin canım
benim kociş öyle de beğenmedi..yemek gibi didi..ama ben sevdim..amann yemeyiversin o da patlıcanı napiiimm
ivitt uykum kaçtıama sonra 1 saat kestirdim canımm
biz de seni seviyoz balımm
iyiyim çok şükürr
vayyy..çok güzel yaww..bizim de hayalimiz küçük sakin bir sahil kasabası hadi hayırlısı
bişey diğil canım
owww çok kötüymüş ayran ve süt içememen..cacıktamı yiyemiyorsun..:44::44:
sade süte tarçın katarak denesen hem iştah kesici özelliği de var canım..
aslında hocamız sütten çok ayranı tavsiye ediyor..
olsun bebişim bu özel bir günn..afiyet olsun
sizin dediğiniz gibi denerim birde.. umarım içebilirim. kocam gibi ayran delisi olmayı çok isterdim.
bir tek cacığı çok seviyorum işte. sarımsaklı yoğurdu da çok seviyorum. Süt ürünlerinden bir tek o zaman faydalanmış oluyorum.
Onu da aşacağımı biliyorum. Kimsenin sevmediği kefiri sabahları içmeye başladıysam onu da yaparım :)
olur o özel bigün telafi edersin
Teşekkür ederim. Hoş buldum.
Geç oldu sanırım ama doğum gününüz kutlu olsun.
1 dilim pastacıktan da bir şey olmaz. Siz fazlasıyla geri vereceksinizdir.
biz de seni seviyoz balımm
iyiyim çok şükürr
vayyy..çok güzel yaww..bizim de hayalimiz küçük sakin bir sahil kasabası hadi hayırlısı
bişey diğil canım
olsun bebişim bu özel bir günn..afiyet olsun
1 saat kadar uyumuşum iyi geldi..dişim de iyi..aman diyyim
amaaa sabah uyumadan önce saat 6 suları bizimkilere jest olsun diyee komşumdan aldığım simit tarifini yaptımm..vee dayanamayıp 1 küçük simit yedim..offf hem de tartı öncesii..dayak ve falaka bana..
Eki Görüntüle 837872
inşallah canım..midene dokunmuyorsa cacık ve sarımsaklı yoğurt olarak tüket biraz kokarsın ama
kefir de çok faydalı ona devam et bence
şimdi kırılmamış fındıklarımı ve kuru incirimi yedim suya devammbi de mandalina gribim iyi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?