tabisi alırız aramıza hoşgeldinilk sayfamızı ve kurallarımızı okumanı tavsiye ederim.. başarılar..
sağol canım
sakın canım yatmadan yenilen yoğurt bile leptinin gitmesi demek. .şööle yapabilirsin ayran yapıp limonlu içebilirsin..ama katı gıda sayıldığı içüün yoğurt bile yasakk
gelelim actifrayahatırladığım kadarıyla filiz de benim tavsiyemle almıştı. .harika patates kızartması yapıyor çıtır çıtır 1.5 yıldır kullanıyorum ve eşimle kızım özellikle patates kızartmasına bayılıyor..
alakası yok..ben haftada 2-3 kere patates kızartırım hiç de ööle değil tecrübeyle sabittir..30-32 dk da çıtır çıtır patates. .hemide 1 kaşık yağ ile..tabii patateslerii elma patates şeklinde doğramayacaksın..küçük parmağım kalınlığında doğranınca harika
kesinlikle tavsiye ederim..biz burada zaten çoğumuz actifray kullanıyoruz..sağlıklı kızartma da bu zaten..sadece patlıcanı kötü yapıyor
Teleme (İncir Uyutması) | Lezzetibol
Arkadaşım böyle bir tatlıdan sözetti arkadaşlar karatay diyetinde varmış içinizde deneyen oldumu???
Teleme (İncir Uyutması) | Lezzetibol
Arkadaşım böyle bir tatlıdan sözetti arkadaşlar karatay diyetinde varmış içinizde deneyen oldumu???
çok geçmiş olsun canımbugün işten sonra diş randevum vardı uzuuun bir dolgu merasiminden sonra ağrı kesici almama rağmen sanırım gece ağrılı geçecek..
doktor bayaa uğraştı ve zorladı dişimi..umarım çok kötü olmaz..
2. öğünüm
köfte
yoğurt
memnunum canım sersum önermişti banada patatesleri ince ince dilimlersen ve birazda suda bekletirsen nişastası gidiyo süzüp kuruyunca önerildiği gibi 1 kaşık yağda actifrayda harika oluyor tavsiye ederim sadece şöyle bir durum var patetesin pişirme süresi 35 dakika diyelim arkasından normal kızartma gibi üstüste birşey kızartırsan çok vakit alıyor o sorun oluyor tek bir şey yaparsan iyi sorun yok ben mesela eşim gelene kadar saatini ayrlıyorum sıcacık sunuyorum birde başka yemekler yapılıyormu demişsin onu da cevaplıyayım benim yaptıklarımCanım aktifrydan memnunmusun patates kızartması haşlanmış gibi oluyor diyorlar
çok geçmiş olsun canım
memnunum canım sersum önermişti banada patatesleri ince ince dilimlersen ve birazda suda bekletirsen nişastası gidiyo süzüp kuruyunca önerildiği gibi 1 kaşık yağda actifrayda harika oluyor tavsiye ederim sadece şöyle bir durum var patetesin pişirme süresi 35 dakika diyelim arkasından normal kızartma gibi üstüste birşey kızartırsan çok vakit alıyor o sorun oluyor tek bir şey yaparsan iyi sorun yok ben mesela eşim gelene kadar saatini ayrlıyorum sıcacık sunuyorum birde başka yemekler yapılıyormu demişsin onu da cevaplıyayım benim yaptıklarımbiber,kabak kızattım tavuk baget yaptım et kavurma yaptım küçük nuska şeklinde börek yaptım kabak mücver yaptım mantar sote yaptım daha ne olsun hepside çok başarılıydı tavsiye ederim NOT patlıcan gerçekten olmuyor
teşekkür ederim canım diğer tencereleri rafa kaldırdın öyleyse
1 saat kadar uyumuşum iyi geldi..dişim de iyi..aman diyyim
amaaa sabah uyumadan önce saat 6 suları bizimkilere jest olsun diyee komşumdan aldığım simit tarifini yaptımm..vee dayanamayıp 1 küçük simit yedim..offf hem de tartı öncesii..dayak ve falaka bana..
Eki Görüntüle 837872
sersum kaçar kızlar..öpüldünüzz..akşam kociş yok muhabbete beklerim.
.leylağım özlemim sizi gördüm emme yazacak vakit yok öpüldünüz...
oh canım ne güzel ne yiyebiliyorsan o şekilde tüket kar kardır valladışarı çıkmayacağım zaman yemeye özen gösteriyorum :) yoksa kokudan kimse yanıma gelmez :) ıyyyy.. ama kocamla birlikte tükettiğimizde evde sorun olmuyor :)
kayınvalidemin ısrarı ile başladım kefire. büyük ihtimal içmeye devam ederim. zorda olsa içebiliyorum
al tabii ki..ben de her türlü tavuk ve et milföy böreği gül böreği vb. birsürü şey yapıyorum..karışık kızartma harika oluyor..YANİ AL DİYON sersumcuğum iyi bişey aslında az yağla kızartma sende kaç lt liği var. başka yemeklerde yapıyorlarmış öyle duymuştum neleri güzel yapıyor? patlıcan hariçbörek falan yapıyormuş diye duymuştum
menü
sabah melemen 1 yumurtalı 4 ceviz
akşam pırasa yemeği yoğurt
1 saat yürüyüş bu kadar
yeni karatycılar hoşgeldiniz bol kilo verirsiniz umarım
sağol canımçok geçmiş olsun canım
memnunum canım sersum önermişti banada patatesleri ince ince dilimlersen ve birazda suda bekletirsen nişastası gidiyo süzüp kuruyunca önerildiği gibi 1 kaşık yağda actifrayda harika oluyor tavsiye ederim sadece şöyle bir durum var patetesin pişirme süresi 35 dakika diyelim arkasından normal kızartma gibi üstüste birşey kızartırsan çok vakit alıyor o sorun oluyor tek bir şey yaparsan iyi sorun yok ben mesela eşim gelene kadar saatini ayrlıyorum sıcacık sunuyorum birde başka yemekler yapılıyormu demişsin onu da cevaplıyayım benim yaptıklarımbiber,kabak kızattım tavuk baget yaptım et kavurma yaptım küçük nuska şeklinde börek yaptım kabak mücver yaptım mantar sote yaptım daha ne olsun hepside çok başarılıydı tavsiye ederim NOT patlıcan gerçekten olmuyor
yok canım okadar da değilteşekkür ederim canım diğer tencereleri rafa kaldırdın öyleyse
sabah gelmiş dahabirdy nerelerde görmüyorum bu ara
sersum kuzum..canım şu simit tarifini bana da yaz ..yapayım da çoluk çocuk yesin
Eki Görüntüle 838156 Eki Görüntüle 838157
işte bayanlar size anlata anlata bitiremediğim yağım ve peynirim.....
peynirin birazı öle kalcak birazı tuzlanıp çörek otlanıp şişelere basılcak
................
ben yine geldim ama sayfa da kimse yok sanırsam.....
gecen bir bayanın yazısını okudum karatayla zaayıflamış omeda3 kullanıomuş kilo vermeye yardımcı fln diodu aranızda omega 3 kullanan var mı
bende kullanmalı mıyım birde tavsiye edebileceğiniz isim olursa sevinirim şimdilik bu kdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?