Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

YANİ AL DİYON sersumcuğum iyi bişey aslında az yağla kızartma sende kaç lt liği var. başka yemeklerde yapıyorlarmış öyle duymuştum neleri güzel yapıyor? patlıcan hariç börek falan yapıyormuş diye duymuştum

menü
sabah melemen 1 yumurtalı 4 ceviz
akşam pırasa yemeği yoğurt
1 saat yürüyüş bu kadar

yeni karatycılar hoşgeldiniz bol kilo verirsiniz umarım

çok geçmiş olsun canım
Canım aktifrydan memnunmusun patates kızartması haşlanmış gibi oluyor diyorlar
memnunum canım sersum önermişti banada patatesleri ince ince dilimlersen ve birazda suda bekletirsen nişastası gidiyo süzüp kuruyunca önerildiği gibi 1 kaşık yağda actifrayda harika oluyor tavsiye ederim sadece şöyle bir durum var patetesin pişirme süresi 35 dakika diyelim arkasından normal kızartma gibi üstüste birşey kızartırsan çok vakit alıyor o sorun oluyor tek bir şey yaparsan iyi sorun yok ben mesela eşim gelene kadar saatini ayrlıyorum sıcacık sunuyorum birde başka yemekler yapılıyormu demişsin onu da cevaplıyayım benim yaptıklarım biber,kabak kızattımtavuk baget yaptımet kavurma yaptımküçük nuska şeklinde börek yaptımkabak mücver yaptımmantar sote yaptım daha ne olsun hepside çok başarılıydı tavsiye ederim NOT patlıcan gerçekten olmuyor

teşekkür ederim canım diğer tencereleri rafa kaldırdın öyleyse

dün akşam annem vardı demiştim
baya oturmuşuz o yüzden geç yattık
sabah da zor uyandık bir türlü ayılamadım
kızımı okula bıraktım ordanda süt almaya gittim dönünce normalde kahvaltımı yapardım ama uykusuzluktan
tekrar yattım 11 de kalktım dolayısıyla kahvaltı yapmadım
kızım gelince öğlen yedik
5 tane tavuk kanat parça
dünden kalan 3 köfte
yeşillik fındık, ceviz çemen
1 kase yoğurt
1 mandalin
çayyyyy
2.5 km yürüdüm yine
akşamada hafif yiyeceğim baya bi tokum
yeşillik salata hellim peynirli
ve ayran bu kadar öpüyorum kızlar

sersum kaçar kızlar..öpüldünüzz..akşam kociş yok muhabbete beklerim.

.leylağım özlemim sizi gördüm emme yazacak vakit yok öpüldünüz...

sersum kuzum..canım şu simit tarifini bana da yaz ..yapayım da çoluk çocuk yesin

slm millet bugun çok cıssssslı bi gundu ........

akrabamızın gelini doğum yaptı ona haşhaşlı çörek yaptım ve bende yedim tabi ki

ama sabah kahvaltı yapmadım 1 yumurta sarısı yedim öğlen çörekleri pişirince hemen oraya gittim ve çayla bi kaç çöreği uçurdum ama ödül gibi yani hani 1 hafta dolmadan 2 kilo gitti ya

ama fazla şımarmak yok tabe.. akşam yemek yemicem bir kase yoğurt yerim o kdr sonra da 1 saat kdr bisiklete binerim

öle yani... nese ben kaçar tereyağ yıkıcam şimdi elimi değirmeden bi foruma göz atayım dedim akşama görüşürüz......

işte bayanlar size anlata anlata bitiremediğim yağım ve peynirim.....

peynirin birazı öle kalcak birazı tuzlanıp çörek otlanıp şişelere basılcak

................

oh canım ne güzel ne yiyebiliyorsan o şekilde tüket kar kardır valla.kefir çok önemli bence de bende de maya var aslında ihmal ediyorum içsem ne güzel olur..
al tabii ki..ben de her türlü tavuk ve et milföy böreği gül böreği vb. birsürü şey yapıyorum..karışık kızartma harika oluyor..
sağol canım

patlıcan da olmayıversin napalım

teşekkür ederim canım diğer tencereleri rafa kaldırdın öyleyse
yok canım okadar da değil
birdy nerelerde görmüyorum bu ara
sabah gelmiş daha
sersum kuzum..canım şu simit tarifini bana da yaz ..yapayım da çoluk çocuk yesin

veriyim şekerim harika oluyor ..ama ben biraz kalın yapmışım çıtır olması için bükülen parçalarının parmak kalınlığında olması gerekiyormuş onu unutmamalı..

ev simiti..

Hamuru
1 su bardağı ılık su
1 su bard. süt
1 yumurta
2 yemek kaş.toz maya
2 tatlı kaş.tuz
2 tatlı kaş.şeker
2-3 yemek kaş. sıvı yağ
4-5 bardak un

içine batırmak için
1 fincan pekmeze 1.5 fincan su ile karışım hazırlıyoruz
en son da 2 bardak susam

yapışkan bir hamur oluyor.
.elimizi unlayıp ceviz büyüklüğünde 2 parçayı sosis gibi olacak şekilde masada hazırlıyoruz.(çok ince olacak serçe parmak kalınlığında..)
sonra herikisini burarak simit şekli veriyoruz.
.önce pekmeze sonra susama batırıp 200 derece fırında pişiriyoruz afiyet olsun...

2. öğünüm

2-3 kaşık kavurma

3. öğünüm biraz karman çorman oldu

4-5 kaşık kavurma
2 alabalık ızgara
yoğurt
şalgam suyu

şimdi de çay içiyorum buyrun

ben yine geldim ama sayfa da kimse yok sanırsam.....

gecen bir bayanın yazısını okudum karatayla zaayıflamış omeda3 kullanıomuş kilo vermeye yardımcı fln diodu aranızda omega 3 kullanan var mı

bende kullanmalı mıyım birde tavsiye edebileceğiniz isim olursa sevinirim şimdilik bu kdr

bizde kullandık çoğunlukla ama unutuyorum artık..kilo verişi hızlandırdığını söylüyor hocamız..marincap 500 mg. dan 2 sabah 2 akşam alman yeterli

liste sıramız...

1-sersum-30 Ağustos 2013 liste yaptı
2-handrake-20 Eylül 2013 liste yaptı
3-birdy-27 Eylül 2013 liste yaptı
4-leylak84-4 Ekim 2013 liste yaptı
5-kardelenn-11 Ekim 2013liste yaptı

18 EKİM KURBAN BAYRAMI LİSTEMİZ YOOK..BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNN....

6-filiztoprak-25 Ekim 2013
7-papadiya-1 Kasım 2013 ]
8-özlemkartal-8 Kasım 2013
9-ficans-15 Kasım 2013
10-serpp-22 Kasım 2013
11-guleryuz2011-29 Kasım 2013
12-ihya-6 Aralık 2013
13-Kaneel-13 Aralık 2013
14-emelos-20 Aralık 2013
15-ttet-27 Aralık 2013
16-naz8-3 Ocak 2014
17-Nehirsu85-10 Ocak 2014
18-Ramaska-17 Ocak 2014
19-yıldız-24 Ocak 2014
20-ufocan-31 Ocak 2014

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…