Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

liste ne oluo ben anlamadım...... cumaları sadece kilo bildirimi yapmıyor muyuz? listede ne oluo ?

iyi geceler kızlar bu gecede beni uyku tutmadı. yarın tartı telaşından sanırım bu zamana kadar yedim yedim yedimmmmm bakalım yarın görcez sonucu

kizlar gunaydin kilo bildirimi:
2 hafta onceki kilo :88
simdiki kilo :89
fark:+1
yuzdesi nasil hesaplaniyordu unuttum yalniz 2 ye bolmek gerekiyor...

hala bayrami telafi edemedim....en kisa zamanda 1-2 gun pro yapip spora baslamam lazim...

kizlar ins.siz - desinizdir benim gibi canta yemezsiniz...bu arada sersum dan falaka yiyecem...:

sil bastan baslamak gerek ...........
kendime yeni bir ben lazim.......
kendime yeni bir neden lazim..........

herkese inat herseye inat kilo vermem lazimmmmmmmmmmmmmm............

tarif güzel sersumcum bende yapayım
izinliler varmıydı canım

liste ne oluo ben anlamadım...... cumaları sadece kilo bildirimi yapmıyor muyuz? listede ne oluo ?

Ben sana sormama ragmen hicbir alintima cevap yazmadin canim hatta cevap yazdigi sayfayi bile soyleyebilirim.cevaplari ve allintillari okumalisin isteyim daha ayrintili arkadaslar anlatir

Günaydınlarrrr bayanlaarr

Ben bugünde çok mutluyum. İkinci günümü kazasız belasız atlattım. Kendimi tebrik ediyorum. Yalnız tek sıkıntım dün akşam iş çıkışı çarşıya çıktığım için eve biraz geç geldim ve yemek hazırlığımı geç yaptım. Karatay usulü mercimek köftesi yaptım. Tam hatırlamıyorum ama 3-4 tane yedim. Saat 21 gibiydi. Birazda ceviz yedim. Yalnız açlıktan gözüm dönmüştü. Eve gidince abur cubur yemekten korktum. Bunlarla atlatabildim sonunda. Ne kadar doğru olduğu tartışılır tabi.

Bugünkü menümü bildireyim.

1.öğün

1 bardak ıhlamur çayı
1 büyük bardak limonlu su
2 yumurtadan peynirli omlet
domates
salatalık
2 dilim kaşar peyniri
6-7 adet ceviz
Şimdide limonlu yeşil çayımı içiyorum.

2. öğün

Domates çorbası
Tavuk döner
Ayran
1 bardak limonlu yeşil çay

Kilo bildirimi listesinde de herkese başarılar dilerim.

cumanız mübarek olsun kızlar
kahvaltım
süt kaymağı
1 yumurta peynir,zeytin
3 ad. günkurusu
fındık yeşilçayyy
yemekler belli bugün
öğlen
lahmacu 1.5 olur herhalde
ayran
çayyy
akşam nohut yemeğim vardı onu yerim
ayran
salata
bugün liste bende kızlar 3 ekadar yapmayı düşünüyorum
haydi bildirimlerinizi bekliyorum

vay mükemmel...tereyağı çok çıkmış inekleriniz mi var.

tamam mutlaka yapacağım canım....

canım evet kilo vermek lazım..inşallah verirsin..kaç kilo verdin toplamda

tebrik ederim canım

süüper

ben kahvaltıda.bol peynirli 2 yumurtaı omlet
1 dilim kek
2 avuç fındık

Amin canım

Ben de bi daha yapmam zaten patlıcanı

tadına bile bakmadın nı canım..pırasalı börek çok severim.kahvaltıda bilem bakmadın mı tadina

Bakmadım canım sadece kokladım,saat de geçti akşamdı,sabaha kalanları da oğlum götürdü sağolsun bana kalmadı

Günaydın güzeller,cumanız mübarek olsun

Dünkü menülerim

Öğlen arkadaştaydım saat 11.30 gibi yedim,et kavurma,z.yağlı barbunya,salata,turşu,pilava tatlıya ve içiceklere dokunmadım

Akşam patlıcan kebabı ,yoğurt,

tebrik ederim tatlı ve içeceklere dokunmamışsın..

patlıcan kebabı nasıl ..bir bakayım netten.dur

Geçen hafta tartılıp kilomu kaydetmiştim

Rumuz ficans

Geçen hafta 73.8

Bu hafta 72.4

Fark 1.4

% 1.897

Filizcim liste için kolay gelsin canım

kılo bıldırımı:
rumuz :serpp
bas. kılo: 72.2
ıkı hafta oncekı kılo:65.6
bu hafta:65.1
fark:--500 gram
yuzde: %0.76 ( ıkıye bölunmus : % 0.38)

aslında daha fazla olmalıydı , az kılo vermısım. malum reglıyım ve ben sadece bu donemde verebılıyrm kılo . ama bunada sukur cunku bayramda 500 gram kadar almıştım. demek oluyor kı 1 kılo verdım . neyseee ...yola devam
umarım herkes hedefıne ulasmıstır.
lıste yapan arkadasım kolay gelsın

Son düzenleme:
tebrik ederim tatlı ve içeceklere dokunmamışsın..

patlıcan kebabı nasıl ..bir bakayım netten.dur

Sağol tatlım

Bu annemin yaptığı bir yemek,nette farklı çıkabilir,ben sana yazayım

Patlıcanları küp küp doğrayıp kızartıyorsun,onu bir tepsiye diziyorsun,başka bir yerde de eti güzelce pişiriyorsun,soğan,biber,domates ve salça da ekliyorsun,biraz da hafif sulu oluyor,iyice piştikten sonra patlıcanların üstünü tamamen etle kapatıyorsun,fırına veriyorsun ,suyunu çekip hafif üstü kızarana kadar tutuyorsun,çok lezzetli bir yemek oluyor

ooooooooo..ne diyorsunnnnnnnnn..

afiyet olsun.

Kızlar ben çıkıyorum,bi arkadaşa gidicem,inşallah kaçamak yapmam cuma diye

Oradan da oğlumun maçı var,ona gidicez kızımla,oradan da anneme geçerim belki,yarına gelirim

Hepiniz eksilerdesinizdir inşallah

günaydınnn bugün diyetimin 2. günü dün hiç bozmadım.sabah kahvaltım ve öğle yemeğimi yazmıştım akşam çorba az bulgur pilavı az da nohut yedim.bugün kahvaltıda tereyağında 1yumurta tere ve peynir birde mandalina öğle yemeği içim tere roka ve peynir ve cevizim var tabi bol su akşamada kıymalı pırasa ve çorba nasılll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…