kolay gelsin..ben kaçar .komşi çağırdı:18::18::18:
sonuçlar akşama
Evet tatlım ya , çok acil hamuişine başlamam lazım.Öncelikle bayramdan kalan ve buzluğa attığım börekleri çıkartmayı düşünüyorum , devamında aynı şekilde pirinç pilavı var , onu yicem , son aşama olarak da fırından hamur alıp kızartiiim diyorum , nasıl , perhize uygun mudur menüm
canım şu an için listeye almamış seni sersum arkadaşımız herhalde daha doldurmadın gününüslm bayanlar.... sabah 9 da kalktım ve pazara gittim gelince de 11.30 gibi kahvaltı
lorlu tereyağlı yumurta
buyuk kupa limonlu çay ve
çeyrek simit
akşama ne pişicek karar veremedim daha bakalım....
bu arada çok mutlu bi şekilde bildirimimi yapıorum...
benimde ikiye bölmeme gerek var mı bilmiorum... gecen hafta cuma tartıya çıkıp snr 2 gunluk detoks diyeti yapmıştım... kilom 77 di bayramda hiç kilo almamıştım..... kilo bildirimimi yapıorum ve liste girmek istiorum bende...
öle işte yanlışım varsa duzeltirseniz veya sölerseniz sevinirim....
bu arada şu omega 3 u eczacı kuzenime sordum bana solgar 950 kullan dedi gece yatarken 1 tane atsan yeterli dedi... birde cla tabletler varmış spor yaparken yağ yakımını artıyormuş bisiklete binmeden yarım saat önce at öle sporunu yap dedi ama bilmiorum ben pek ilaç taraftarı değilim ii mi olur kötü mü kararsızzım... bakalım
rumuz: gmzz_z
başlangıç tarihi: 7 ekim 2013
başlangıç kilo: 79 kg
geçen haftaki kilo: 77 kg
bu hafta kilo: 75
haftalık yüzde: 2.597
haftalık fark: 2 kg
toplam fark: 4 kg
beden: 44
spor: eliptik bisiklet
keyfine bak canım teşekkürlerrrkolay gelsin..ben kaçar .komşi çağırdı:18::18::18:
sonuçlar akşama
Evet tatlım ya , çok acil hamuişine başlamam lazım.Öncelikle bayramdan kalan ve buzluğa attığım börekleri çıkartmayı düşünüyorum , devamında aynı şekilde pirinç pilavı var , onu yicem , son aşama olarak da fırından hamur alıp kızartiiim diyorum , nasıl , perhize uygun mudur menüm
canım şu an için listeye almamış seni sersum arkadaşımız herhalde daha doldurmadın gününü
evet olmuş şekerimaşağıya yaptım bakın doğru mu
canım sabah işteydim ayrıntılı yazamadım ilk sayfada kurallarımız bölümünde yazıyor listeye nasıl girileceği sen zaten düzenli bildirim yapıyorsun ama liste sırasına da girmeyi kabul edip bana bildirmen gerekiyor ve ben seni listemize(ilk sayfada var) ekliyorum..dikkat etmemiş olabillirim ..... ksr bakmayın....
hoşgeldin tatlımkızlar bu hafta nasıl yoğun geçti anlatamam sanki su 5 gün 1 ay gibi geldi yoğunluktan ama pzt.evi düzene sokup bildirimlerle daha sık burda olcam yoksa kızımın doğum gününe yetisemiyecem kilo babında 50 kiloya hazırlanmalıyım yeni yıla ne kaldı ki iyi haftasonları herkese yeni gelen arkadaşlara da hosgeldinizzzz
birdy özel sadece hamur işi şeyler yediğinde gidiyor onun kilolar
şekerim sen niye ikiye böldün anlamadım geçen haftaki kilonu yazmışın:44::44:selam kısslar ben geldimmisafirim vardı kaç gündür gelemedim(papişim kulakların çınlasın )aklım burda kalıyo gelemeyince
baş.kilo:91,5
geçen hafta kilo:72
bu hafta kilo:71,5
fark:500 gr
yüzde:%0,347(2 ye böldüm)
toplam fark:20
filizim kolay gelsin
tamam mutlaka yapacağım canım....
Ben de bi daha yapmam zaten patlıcanı
ı
kizlar gunaydin kilo bildirimi:
2 hafta onceki kilo :88
simdiki kilo :89
fark:+1
yuzdesi nasil hesaplaniyordu unuttum yalniz 2 ye bolmek gerekiyor...
hala bayrami telafi edemedim....en kisa zamanda 1-2 gun pro yapip spora baslamam lazim...
kizlar ins.siz - desinizdir benim gibi canta yemezsiniz...bu arada sersum dan falaka yiyecem...:
sil bastan baslamak gerek ...........
kendime yeni bir ben lazim.......
kendime yeni bir neden lazim..........
herkese inat herseye inat kilo vermem lazimmmmmmmmmmmmmm............
1-ficans:%1.897
2-sersum:%1.285
3-leylak84:%0.347
4-özlemkartal:%0.155
5-serp:%0.38
aynı kalanlar biraz daha azimli kızlar
6-:kardelen
7-ufocan
:18::18:kilo alanlar:18::18:
8-yıldız:+%0.122
9-hanrake:+%0.353:18::18::18:hamiş
10-filiztoprak:+%0.360
11-birdy:+%0.442
12-ramaska:%0568
13-ihya:+%1.516
14-güleryüz:+%1.628
kızlar hatam yoktur inşallah tekrar tekrar baktım
emelos,ttet,naz,nehirsu,papadiya bu arkadaşlar bildirmediği için yazamadım
anaa 2. olmuşummm
ellerine sağlık filizimm...
canım sabah işteydim ayrıntılı yazamadım ilk sayfada kurallarımız bölümünde yazıyor listeye nasıl girileceği sen zaten düzenli bildirim yapıyorsun ama liste sırasına da girmeyi kabul edip bana bildirmen gerekiyor ve ben seni listemize(ilk sayfada var) ekliyorum..
sana 1170. sayfada sormuştum ama görmedin sanırım..kabul ediyorsan eklerim seni de girmiş olursun listemize
tebrikler canım özelime şimdi gördüm ancak iyi hata yok canım dediğin gibi
7-ufocan
anaa 2. olmuşummm
ellerine sağlık filizimm...
şekerim sen niye ikiye böldün anlamadım geçen haftaki kilonu yazmışın:44::44:
tebrik bu arada
7-ufocan
evet daha bir motive oluyoruz böyletmm bende listeye girmek isterim tabi... hoşuma gitti böle diyet yapmak daha eğlence
:13::13:muhtarım tebrikler
ben herkes bölecek sanmıştım sersumum:26:
kilo veren tüm arkadaşlarımı da tebrik ediyorum[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?