işte bu kutlanır.Her nerede kutluyor ve kutlanılıyorsam
Muhtar bugün Adapazarı'na gidiyorum , gece gelicem.Senden selam söylerim taşına toprağına
çıt çıt çıt:18::18::18:selam topikbu saatte kimse yok,bir topik bir ben..amanın :18::18:
nefis bi kahvaltı yaptım
peynirli tereyağlı kahvaltı soslu omlet
zeytin,ceviz,yoğurt,domates,1 kuru incir,4 kuru kayısı..şimdi kahvemi içiciiimm,sonra da çayımı
akşam meçhul
hoşgeldin aramıza başarılararanıza yeni katıldım
işte bu kutlanır..adapazarını kaynana memleketi diye pek sevmem ama buradan sonra yeşiline kurban olduğum valla..
çıt çıt çıt:18::18::18:
hoşgeldin aramıza başarılar
hadi bakalım..tünaydın kızlar bugün silkelendim kaçan ipin ucunu tuttum ve 1 muz bikaç tanede ceviz yedim kahvaltı olarak
sersumcummfarkettinmi aynı kilodayız gramı gramına bakalım bu hafta hangimiz daha fazla kilo vercez var mısın yarışaaaa
canım yukarı da kuralları yazdım lütfen dikkatli oku ara öğün diye birşey yok karatayda..teşekkür ederim hoş bulduk
ara öğünde bir elme yeterlimiiiiiiiiii
Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum.. inşallah kilo verebiliriz birbirimize destek olalım...
kitabını aldım okuyorum.. inşallah kilo verebilirim :26:
işte bu kutlanır..adapazarını kaynana memleketi diye pek sevmem ama buradan sonra yeşiline kurban olduğum valla..
rumuz---handrake
başlangıç tarihi---12 ağustos 2013
başlangıç kilo---73,7
2 hafta önce---70,8
bu hafta---71,3
toplam fark--- 3,4kg
haftalık % -706 2 ye bölününce % -353 oluyor artık hangiis kabul görüyorsa
spor---yok
listeyi yapacak arkadaşa şimdiden kolay gelsin öpüldünüz
hoşgeldin ..ilk sayfamızı da okumanı tavsiye ederim canım..başarılar
Hakkari'deyim canım..Sersumcuğum nerde oturuyorsun ki sen sakıncası yoksa tabiki
işler bitti çok şükür çok yoruldum yemeklerde tamam mercimek çorbası yogurtlu dereotlu kabak karışık kuru dolma bulgurlu civcivinde içli köftesi daha ne olsun şimdi yeşil çayımı içiyorum
ancak yazabildim çok yoğun bi gün yaşadım
öğlen kalktım
1 yumurta cevizli çemen
peynir zeytin fındık çay
1kase yoğurt mandalin
daha sonra kızımı dersane için otobüse bindirdim
ordan pazara gittim
eksik almışım bi daha gittim neyse spor oldu
hamsi almıştım onu ayıkladım günler ne kadar kısa hemen akşam oldu
1 porsiyon hamsi buğlama turşu
şimdide çay zamanı çok yoruldum
azcık çekirdek yiyeyim çiğ tabisi çıt çıt:18::18:
Üzülme muhtarım , biz de gidemedik zatenYola çıktık , İstanbul'da trafik tam manasıyla kilitti.2 saatte ancak 10 km yol gidebildik.Sonra eve dönmeye karar verdik.Eve gelmek de bir o kadar sürdü.İnanılmaz derecede trawmatik bir gün oldu.İstanbul'dan zaten tiksiniyordum , bugün kusasım geldi
hadi bakalım..ama benim metabolizma çok yavaş canım..sen beni geçersin
Hakkari'deyim canım..
abowww gerçekten tam bir fiyasko olmuş.:26::26:..üzüldüm bu travmayı yaşamana canımcım atlatabilmen için naapayım sana sööle balım böreğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?