Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

lütfen bu mesajı ve içeriğindeki linkleri okuyunuz...

Son düzenleme:

Filizim ellerine sağlık canımcım , liste çok güzel olmuş.Kilo veren güzelleri azim ve inatlarından ötürü tüm kalbimle kutlarım Aynı kalanları da istikrarlarından ötürü kutlarım Benim gibi kilo alanları da yiyecekleri çantalardan korkmadan özgürce kilo aldıkları için kutlarım

kayınçoların gülü ben de seni kutların..her napıyosan kutlarım..

filizim yavrum babeyiim ellerine sağlık ama ben kilo vermiştim %-353 olacaktı ama olsun kuzum listeyi değiştirme hiç

diğer arkadaşlar hadi bekliyorum bildirimleri
papadiya
emelos
ttet
naz
nehirsu85

canım mahrumiyet bölgesindeyim malesef akşama kadar netim yoktu tartıldım ama giremedim cnm. hemen bildirimimi yapayım:
geçen hafta 75.9 (2 hafta önce yani)
bu hafta 76.8
fark + 900
yüzde %1.185 2 bölersek 0.592

Teşekkürler canım ben menü vereyim yalnız haftaya ben birinci olucam onuda. Söyleyeyim burdan :)

Sabah karatay kahvaltı

Akşam barbun balığı bol salata

Elma tarçın Mısır püskülü zencefil nane limon top karabiberi kaynatıp içtim 4 bardak spor 30 dk yavaş tempoda. Yürüyüş bu kadar iyi geceler

Nasılsınız bayanlar..

Dün akşam, bugün yediklerimi bildirip kaçıyorum.

Dün akşam
2 kase cacık
1 tabak yoğurtlu közlenmiş biber
5 adet mercimek köftesi

Bu sabah
1 büyük bardak limonlu su
Limonlu ıhlamur
2 yumurtadan kaymaklı omlet
domates
salatalık
3 zeytin
2 dilim kaşar peyniri
2 dilim sucuk
ceviz

öğlen
Ezogelin çorba (bulgurlu yapılıyor)
Salata
Yoğurt

Yiyebileceğim bir yemek yine yok.

Sizlerden ricam yanlışım varsa uyarılmam.

selam topikbu saatte kimse yok,bir topik bir ben..amanın :18::18:

nefis bi kahvaltı yaptım
peynirli tereyağlı kahvaltı soslu omlet
zeytin,ceviz,yoğurt,domates,1 kuru incir,4 kuru kayısı..şimdi kahvemi içiciiimm,sonra da çayımı
akşam meçhul

Son düzenleme:
karatay diyeti hakkında fazla bilgim yok
yardımcı olursanız sevinirim
bugün sabah başladım
ilk yaptığım ekmeği bırakmak

karatay diyeti hakkında fazla bilgim yok
bugün sabah başladım
ilk yaptığım ekmeği bırakmak

hoşgeldin aramıza öncelikle ilk sayfayı okumalısın aslın canan hocanın kitaplarını okuman lazım azimli ve kararlı olursan hem sağlıklı beslenerek aç kalmadan bunun yaanındada fazla kilolar gidiyor kolay gelsin

sabah klasik kahvaltı bugün yine işler çok pazara gidilecek sonrasında yemek büyük ergenyusun yapılacakları koş kardelen koş

inanın hiç bukadar kararlı olmamıştım
artık kilolarımdan kurtulacağım
ilk sayfayı okudum ama kitabı okumadım şu anda alma imkanım yok ama ilk fırsatta alacağım

inanın hiç bukadar kararlı olmamıştım
artık kilolarımdan kurtulacağım
ilk sayfayı okudum ama kitabı okumadım şu anda alma imkanım yok ama ilk fırsatta alacağım

burda günlük yediklerimizi paylaşıyoruz 2 hafta sende paylaşırsan listeye girersin her hafta cuma günü tartı günümüz oluyor anlayacağın bir nevi yarışma oluyor aramızda buda bizi daha çok tetikliyor karatayla gidiyor kilolar

kaşarlı biberli yumurta
açık çay
peynir zeytin bir ceviz
sabah kahvaltım
doğrumu:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…