Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

85 dk bisiklete bindim.... biraz dinlenip duşa giricem ..... yoruldum

ama topik sessiz kimsecikler yok sanırsam... :26: :26: :26:

bende kaçar .... ii geceler

en iyisi biyere gitme birdycim kıyamam yazık sana

erkekler yiyor zaten bacım bu kilo alma özelliği kadınlara has bi durum sanırım :2: :2: :2: :2: benim kocamda akşam 7 de yemek yeriz sonra yatana kdr ağzı boş durmaz meyve cay çerez ciips.... :18: :18: :18: :18: bunlar kesmezse ekmek arası sandviç tost fln.....

her öğünde 1 ekmek garanti ama yokkkkk adam 5 yıldır aynı beden giyinio.... kilosu hep aynı 2-3 kilo fazla bazen az o kdr.... :26: :26:

bu nasıl iş çözemedim ama ben 1 hafta ona ayak uydurayım onun kdr çok yememe gerek yok ucundan alsam hemen şişiyorum......

Dedim ya bugün antalyadaydık diye bi mağazaya girdik markalı şeyler yarı fiyatına neyse. Ben ayakkabı reyonunda kendime düz babet bakarken bi kadın geldi 2 tane ufak çocuğuda var topuğu kırılmış ayakkabı bakıyordu gitti yüksek topuklu kırmızı fiyonklu rugan bi ayakkabı aldı ben de şöyle düşündüm bu kadınsa ben neyim ben kadınsam o ne ve babeti almadım ayakkabı da almadım ama biraz da öyle olmalı galiba

Aynen öyle kadınlar genetik olarak yağlanmaya daha müsait sebep bu işte ne yazık ki

Hepiniz muhtemelen ya gezmede yada evde tv veya pc karşısındasınız

Ben de cuma gece yarısı evime gelebildim bugün tüm gün ayaktaydım ev işleri, alışveriş, kızımın okul toplantısı, yemek hazırlığı ve yarınki misafirlerim için cıslı mamalar hazırladım totomu koltuğa anca koyabildim ilk iş burayı ziyaret oldu.

Cuma listesinin şampiyonu Ficans olmuş çok sevindim en sonunda kırdın şeytanın bacağını darısı ben ve diğer çanta ve falakalıkların başınaaa Sersum senide kutlarım son dakika kendi yaptığın simitten yemene rağmen protein menülerinin faydasını görmüşsün

Ben bu sabah pijamalarla 65.5 idim ama bağırsaklarım yine yolculuk sendromunda muhtemelen yarın daha doğru olabilir kahvaltı öncesi kaysı yicem inşallah bugün kahvaltıyla beraber yemiştim en iyisi kalkarkalkmaz yiyip wc yi beklemek

Yarın öğleden sonram muhtemelen kaçamaklı olacak bu akşam için fırında müjver yapmıştım borcamın yarısı bitti kalanını yarın küçük ikramlık olarak misafirlere büyük parça olarak kendime ayırcam onlara diğer cıslı mamaları bol koyacağımki müjver bana kalsın

Pazartesi ve salı burdayım, bol koşturmacalı olacak inşallah törenler ve fener alayı olacak salı gece 00:59 da otobüse bincem sabahın köründe işe gidip ruh gibi dolanırım artık çünki otobüste uyuyamıyorum malesef uyuyanlara gıpta ile bakıyorum yaa

İşte böyle herkese mutlu hafta sonları diliyor öpüyorum

Ne işle meşgulsün canım bide eskiden bende uyuyamıyodum uyumalıyım dedim ve uyuyorum şimdi kilon iyi bence boyun kaç bacım senin

koşş sarfoşş koşşşş

sağol canımo 1 kilo gitti ama şişim be gülümm anlamadım.:44:.düzeldim ama..yapmıycam artık kaçamak(oooo çok duyduk bunu sersum de mii) yanee kısaca tutabildiğim kadar tutucam artık bu boğazı..
ben şu fırında mücveri bi tutturamıyorum..istediğim gibi olmuyor hiç..hele bi tarifte sen ver cicim belki seninki tutar..
misafirler için kolay gelsin..ama çok sıkıcı bee zaten aileni hafta sonları görüyosun bi de misafir ağırlıyorsun..püfff..benim hiç işime gelmezdi doğrusu..ama gelene gelme denmezz mecbuuurrr
ben de hiç uyuyamam otobüste
öptüm canım

Son düzenleme:
bende boğazımı tutamıyorum cnm
tutuciizzz tutmalıyızzzz
evet canım eşim asker 7 ayımız kaldı hayırlısıyla..
aminn inşallahh

3 kilo zeytin almıştım onunla uğraştım çizdim zeytinler bitti
artık suyunu değiştirmece
bu arada 1 büyük bardak ayran içtim
şimdide zıbarmaya gidiyom
hadi iyi geceler kızlar:16
:
ben de yapçam inşallah seneye zeytuuun filizimmm..kıskandım seniii

aynen ben de asla ve asla giyemem topuklu..eee kadın var kadıncıkk var biz cıık oluyoz heralde..

saatler geri alındı uyusana be kadınn dedim kendime ama kalktım artık..

1 saate kızımı dersaneye yollayıp kahvaltı hazırlayıp kocişi uyandırıım..

muhtemel kahvaltımm

domates soslu biber kavurma
sucuklu omlet
peynir ve zeytin
çingene salatası
çayy vede ne çayyy

sonra gene gelirim canlarım..öpüldünüsss

Bende sendenim sabahın köründe dikildim günaydınlar ben ve sersum gibi olan kadıncıklar :) :51

Haklısın sersum ama karar aldım bende kadın olcam artık ben bu yaşta giymezsem ne zaman giycem bunları ruhum da yok ama zorlıycam eğer o kadın mağazaya gelmeyeydi o kocakarı ayakkabısını aldıydım. Aklımı başıma getirdi :51

Sağol canım, kırdım da dün de karatay yalan oldu, ama durmak yok , devam

Canım ne kadar yoğunsun, Allah kolaylık versin

Günaydın kızlar, nasılsınız

Sabah erkenden uyandık bügünde saatler geri alınınca

Filizcim liste için ellerine sağlık, birinci olmuşum

Yalnız birdym gibi 2 gün hamur işi detoksu yaptım, cumaya nasıl yansır artık görüciiz

Hepinize iyi pazarlar dilerim

Günaydın canım, afiyet olsun

yok valla hiç niyetim yok benimm..ayağımın rahatı önemli..ama ben de şık giyinmeyi isterim hele şu kilolar gitsin etek giymeye başlıyacam inşallah
ficansım valla tebrik canım..istesek olucak biraz sabırr
Günaydın canım, afiyet olsun

Son düzenleme:
çıt çıt çıt:18::18::18:
valla nerden bildin kıss,akşam yemeğim çiğ çekirdek ve 1 bardak sütten ibaretti

geçmiş olsun birdyim yaa:26:demek İstanbul o kadar oldu haaşu Marmaray düzeltirmi ki trafiği acaba..

valla nerden bildin kıss,akşam yemeğim çiğ çekirdek ve 1 bardak sütten ibaretti

geçmiş olsun birdyim yaa:26:demek İstanbul o kadar oldu haaşu Marmaray düzeltirmi ki trafiği acaba..

Hayatım , normalde zaten hep dolu ve trafik sıkışık ama dünkü bambaşka bişeydi , Avrupa yakası kilitti resmen.Başka bir gün tekrar denemeye karar verdik
Sen nasılsın , n'apıyosun bu saatte burda , uyuyor mu evdekiler ?

günaydın arkideşler
bugün güne tersinden başlamak istedim ve kahvaltıda bolca kısır yedim,yanında çay börek ve kek de yapmıştım ama yemedimakşam da dışarıda olucaz.. sadece salata yerim..çok çeşitli salata barlar var..şimdi evi süpürüp silip alışverişe gidiciim..görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…