Üzülme muhtarım , biz de gidemedik zatenYola çıktık , İstanbul'da trafik tam manasıyla kilitti.2 saatte ancak 10 km yol gidebildik.Sonra eve dönmeye karar verdik.Eve gelmek de bir o kadar sürdü.İnanılmaz derecede trawmatik bir gün oldu.İstanbul'dan zaten tiksiniyordum , bugün kusasım geldi
Aboğğ canım çok uzaktaymışın Allah kolaylık versin sanırım eşin ya polis ya asker tez zamanda gönlünün istediği yere gelirsiniz inşallah
Menü
Bugün Antalya'ya gittik benim balık işi vardı hava süperdi hala denize giriliyor
Menü sabah
Yumurta salatası peynir yeşillik
Öğle elma 10 tane çubuk kraker
6 kadar kuru kayısı
Akşam 1 elma
Kocam güzelce yedi içti ben baktım
erkekler yiyor zaten bacım bu kilo alma özelliği kadınlara has bi durum sanırım :2: :2: :2: :2: benim kocamda akşam 7 de yemek yeriz sonra yatana kdr ağzı boş durmaz meyve cay çerez ciips.... :18: :18: :18: :18: bunlar kesmezse ekmek arası sandviç tost fln.....
her öğünde 1 ekmek garanti ama yokkkkk adam 5 yıldır aynı beden giyinio.... kilosu hep aynı 2-3 kilo fazla bazen az o kdr.... :26: :26:
bu nasıl iş çözemedim ama ben 1 hafta ona ayak uydurayım onun kdr çok yememe gerek yok ucundan alsam hemen şişiyorum......
3 kilo zeytin almıştım onunla uğraştım çizdim zeytinler bitti
artık suyunu değiştirmece
bu arada 1 büyük bardak ayran içtim
şimdide zıbarmaya gidiyom
hadi iyi geceler kızlar:16:
Hepiniz muhtemelen ya gezmede yada evde tv veya pc karşısındasınız
Ben de cuma gece yarısı evime gelebildimbugün tüm gün ayaktaydım ev işleri, alışveriş, kızımın okul toplantısı, yemek hazırlığı ve yarınki misafirlerim için cıslı mamalar hazırladım totomu koltuğa anca koyabildim ilk iş burayı ziyaret oldu.
Cuma listesinin şampiyonu Ficans olmuşçok sevindim en sonunda kırdın şeytanın bacağını darısı ben ve diğer çanta ve falakalıkların başınaaa Sersum senide kutlarım son dakika kendi yaptığın simitten yemene rağmen protein menülerinin faydasını görmüşsün
Ben bu sabah pijamalarla 65.5 idim ama bağırsaklarım yine yolculuk sendromunda muhtemelen yarın daha doğru olabilir kahvaltı öncesi kaysı yicem inşallah bugün kahvaltıyla beraber yemiştim en iyisi kalkarkalkmaz yiyip wc yi beklemek
Yarın öğleden sonram muhtemelen kaçamaklı olacak bu akşam için fırında müjver yapmıştım borcamın yarısı bitti kalanını yarın küçük ikramlık olarak misafirlere büyük parça olarak kendime ayırcamonlara diğer cıslı mamaları bol koyacağımki müjver bana kalsın
Pazartesi ve salı burdayım, bol koşturmacalı olacak inşallah törenler ve fener alayı olacaksalı gece 00:59 da otobüse bincem sabahın köründe işe gidip ruh gibi dolanırım artık çünki otobüste uyuyamıyorum malesef uyuyanlara gıpta ile bakıyorum yaa
İşte böyle herkese mutlu hafta sonları diliyor öpüyorum
koşş sarfoşş koşşşşHepiniz muhtemelen ya gezmede yada evde tv veya pc karşısındasınız
Ben de cuma gece yarısı evime gelebildimbugün tüm gün ayaktaydım ev işleri, alışveriş, kızımın okul toplantısı, yemek hazırlığı ve yarınki misafirlerim için cıslı mamalar hazırladım totomu koltuğa anca koyabildim ilk iş burayı ziyaret oldu.
Cuma listesinin şampiyonu Ficans olmuşçok sevindim en sonunda kırdın şeytanın bacağını darısı ben ve diğer çanta ve falakalıkların başınaaa Sersum senide kutlarım son dakika kendi yaptığın simitten yemene rağmen protein menülerinin faydasını görmüşsün
Ben bu sabah pijamalarla 65.5 idim ama bağırsaklarım yine yolculuk sendromunda muhtemelen yarın daha doğru olabilir kahvaltı öncesi kaysı yicem inşallah bugün kahvaltıyla beraber yemiştim en iyisi kalkarkalkmaz yiyip wc yi beklemek
Yarın öğleden sonram muhtemelen kaçamaklı olacak bu akşam için fırında müjver yapmıştım borcamın yarısı bitti kalanını yarın küçük ikramlık olarak misafirlere büyük parça olarak kendime ayırcamonlara diğer cıslı mamaları bol koyacağımki müjver bana kalsın
Pazartesi ve salı burdayım, bol koşturmacalı olacak inşallah törenler ve fener alayı olacaksalı gece 00:59 da otobüse bincem sabahın köründe işe gidip ruh gibi dolanırım artık çünki otobüste uyuyamıyorum malesef uyuyanlara gıpta ile bakıyorum yaa
bende boğazımı tutamıyorum cnm
evet canım eşim asker 7 ayımız kaldı hayırlısıyla..Aboğğ canım çok uzaktaymışın Allah kolaylık versin sanırım eşin ya polis ya asker tez zamanda gönlünün istediği yere gelirsiniz inşallah
Menü
Bugün Antalya'ya gittik benim balık işi vardı hava süperdi hala denize giriliyor
Menü sabah
Yumurta salatası peynir yeşillik
Öğle elma 10 tane çubuk kraker
6 kadar kuru kayısı
Akşam 1 elma
Kocam güzelce yedi içti ben baktım
ben de yapçam inşallah seneye zeytuuun filizimmm.3 kilo zeytin almıştım onunla uğraştım çizdim zeytinler bitti
artık suyunu değiştirmece
bu arada 1 büyük bardak ayran içtim
şimdide zıbarmaya gidiyom
hadi iyi geceler kızlar:16:
Dedim ya bugün antalyadaydık diye bi mağazaya girdik markalı şeyler yarı fiyatına neyse. Ben ayakkabı reyonunda kendime düz babet bakarken bi kadın geldi 2 tane ufak çocuğuda var topuğu kırılmış ayakkabı bakıyordu gitti yüksek topuklu kırmızı fiyonklu rugan bi ayakkabı aldı ben de şöyle düşündüm bu kadınsa ben neyim ben kadınsam o ne ve babeti almadım ayakkabı da almadım ama biraz da öyle olmalı galiba
saatler geri alındı uyusana be kadınndedim kendime ama kalktım artık..
1 saate kızımı dersaneye yollayıp kahvaltı hazırlayıp kocişi uyandırıım..
muhtemel kahvaltımm
domates soslu biber kavurma
sucuklu omlet
peynir ve zeytin
çingene salatası
çayy vede ne çayyy
sonra gene gelirim canlarım..öpüldünüsss
Hepiniz muhtemelen ya gezmede yada evde tv veya pc karşısındasınız
saatler geri alındı uyusana be kadınndedim kendime ama kalktım artık..
1 saate kızımı dersaneye yollayıp kahvaltı hazırlayıp kocişi uyandırıım..
muhtemel kahvaltımm
domates soslu biber kavurma
sucuklu omlet
peynir ve zeytin
çingene salatası
çayy vede ne çayyy
sonra gene gelirim canlarım..öpüldünüsss
yok valla hiç niyetim yok benimm..ayağımın rahatı önemli..Bende sendenim sabahın köründe dikildim günaydınlar ben ve sersum gibi olan kadıncıklar :) :51
Haklısın sersum ama karar aldım bende kadın olcam artık ben bu yaşta giymezsem ne zaman giycem bunları ruhum da yok ama zorlıycam eğer o kadın mağazaya gelmeyeydi o kocakarı ayakkabısını aldıydım. Aklımı başıma getirdi :51
ficansım valla tebrik canım..Günaydın kızlar, nasılsınız
Sabah erkenden uyandık bügünde saatler geri alınınca
Filizcim liste için ellerine sağlık, birinci olmuşum
Yalnız birdym gibi 2 gün hamur işi detoksu yaptım, cumaya nasıl yansır artık görüciiz
Hepinize iyi pazarlar dilerim
Günaydın canım, afiyet olsun
valla nerden bildin kıssçıt çıt çıt:18::18::18:
Üzülme muhtarım , biz de gidemedik zatenYola çıktık , İstanbul'da trafik tam manasıyla kilitti.2 saatte ancak 10 km yol gidebildik.Sonra eve dönmeye karar verdik.Eve gelmek de bir o kadar sürdü.İnanılmaz derecede trawmatik bir gün oldu.İstanbul'dan zaten tiksiniyordum , bugün kusasım geldi
valla nerden bildin kıss,akşam yemeğim çiğ çekirdek ve 1 bardak sütten ibaretti
geçmiş olsun birdyim yaa:26:demek İstanbul o kadar oldu haaşu Marmaray düzeltirmi ki trafiği acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?