Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım merhabavalla trafik öyle,bezdirici ama İstanbul bu işte..hani bi şarkı var ya..öyle de güzel,böyle de güzelküçük cadı erkenden kalkmış,ben de kalktım o vesileyle,bi bakayım dedim..yav ben yazana kadar akşam olur bu q klavyeyle..oysa f klavyeyle çok hızlı yazıyorum..tatlım evi...götürüyo,ütü de yığıldı,ben kaçtım..öpüyorum seni

ii gunler kıslar...

bugun sabah 7 de kalktım yani eşim uyandırdı ineklerden gelince uyuyamamış beni de uyandırdı erkenciydik bugun yani kızımla eşime kahvaltı hazırladım ben yapmadım 1 cevizli kuru incir dolması yedim.....
ortalığı toparladım çamaşır utu uğraştım.......
yarım saat önce kahvaltı yaptım...

kaşarlı tereyağlı yumurta

3 dilim pastırma

8-10 tuzsuz zeytin

limonlu açık çay

birazdan da evi silip supürücem.... sonra da bisiklete binerim muhtemelen

akşamada

ezo gelin çorba ( malesef hazır ev yapımını sevmiorum ezonun kıvamı hoşuma gitmior hazır aldığım tek çorba )

dolaptan kıyma çıkardım ızgara köfte yapıcam yanınada ya patates püresi yada actifry da patates kızrtması
salata turşu yoğurt

öle yani....

Selam hatunlar iyi pazarlar büyük civcivle güzelce bir pazar kahvaltısı yaptık halende çay içiyorum kahvaltı öncesi ortalık toplamaca yaptık

evet az çok arastırdım ve anlar gibi oldum. bakalım verebilecek miyim

kesinlikle verirsin aslında diyet olarak değil sağlıklı beslenme olarak bakıyoruz 2 hafta menü bildiriminde bulunur ve listeye girmek istersen sersum arkadaşımız alır listeye senide sonrasında her hafta cuma günü tartı günümüz oluyor yarışıyoruz buda bizi daha çok tetikliyor en çok kim verdi diye kolay gelsin sana

mehabalar arkadaşlar
hahvaltıda süt ve elmayla
güne başladım
ve gayet iyiyim dün başladım
umarım yarın pes etmem

mehabalar arkadaşlar
güne başladım
umarım yarın pes etmem

acıkırsın bu kahvaltı ile peynir zeytin kuruyemiş (çiğ olarak) 2 yumurtada olmalıydı menülere bak tekrar istersen

Son düzenleme:
mehabalar arkadaşlar
güne başladım
umarım yarın pes etmem

acıkırsın bu kahvaltı ile peynir zeytin kuruyemiş (çiğ olarak) 2 yumurtada olmalıydı menülere bak tekrar istersen

kardelennn arkadaş haklı önemli olan az yemek değil az öğün yapmak mesela ben 2 öğün yiyorum

12 gibi 2 yumurta istediğim kdr peynir zeytin kavrulmamış kuru yemiş domates salatalık yeşillik fln....

akşam da 7 gibi ne yemek varsa ondan ekmeksiz bol salata turşu veya yoğurtla..... bana yetior acıkmıorum 4-5 gibi karnım acıkmaya başlıo o zaman biraz fıstık veya ceviz yiyorum benim için yeterli oluor .....

karatay diyetinde amaç yeme alışkanlığını değiştirmek duzene sokmak az yiyip aç kalarak kilo vermek değil.....

öncelikle hoşgeldinizz..

KARATAYIN EN BASİT ANA KURALLARI..

Hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..Kalori hesabı yapmıyoruz...

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
15-tüm diyet ürünleri yasak
16-sade madensuyu mide rahatsızlığı yoksa içilebilir..

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

AŞAĞIDA VERDİĞİM LİNKLERİ DE ZİYARET EDERSENİZ SİZİN İÇİN ÇOK FAYDALI OLUR..

http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html

ÖRNEK KARATAY MENÜLERİ...Lütfen alttaki linke tıklayınız..

Karatay Menüsü

Son düzenleme:
canım yap tabi iyi oluyor ben az yaptım zeytin eşim sabah kahvaltısı sadece pazarları yapıyor o yüzden bana yetiyor bu kadar
ficanscım sana uğurlu gelmişim herhal tebrik ederim devamını dilerim

bugün saat 11 kalktım
kahvaltım
1 yumurta zeytin peynir
3 lokma ekmekle tereyağı eşliğinde bal
çay
şimdide kocişe salep
bendeçiğ çekirdek çıt çıt:18::18::18:
5 bucuk gibi kızı dersaneden almaya gidicez
ordan da biyerlerde yemek yeriz herhalde
öptüm kızlar bayyyy

2. öğünüm

domatesli buğlama hamsi
ev turşusu

afiyet olsun canım bugün yemek yapmadım dünden kalanlar var onları yeriz mercimek çorbası karışık kuru dolma yogurt sonrasında civcivi bırakırım ordanda anneme geçeriz sonunda ikna edebildim annemi bu hafta sonu gelecek bana 2 ev zor oluyor

öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler
yani kahvaltıyı geç yapmamızda bir sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…