- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
Hayatım , normalde zaten hep dolu ve trafik sıkışık ama dünkü bambaşka bişeydi , Avrupa yakası kilitti resmen.Başka bir gün tekrar denemeye karar verdik
Sen nasılsın , n'apıyosun bu saatte burda , uyuyor mu evdekiler ?
mrb kızlar aranıza katılmak istiyorum bana yardım edebilir misiniz
evet az çok arastırdım ve anlar gibi oldum. bakalım verebilecek miyim
mehabalar arkadaşlar
hahvaltıda süt ve elmayla
güne başladım
ve gayet iyiyim dün başladım
umarım yarın pes etmem
mehabalar arkadaşlar
hahvaltıda süt ve elmayla
güne başladım
ve gayet iyiyim dün başladım
umarım yarın pes etmem
acıkırsın bu kahvaltı ile peynir zeytin kuruyemiş (çiğ olarak) 2 yumurtada olmalıydı menülere bak tekrar istersen
canım yap tabi iyi oluyor ben az yaptım zeytin eşim sabah kahvaltısı sadece pazarları yapıyor o yüzden bana yetiyor bu kadartutuciizzz tutmalıyızzzz
evet canım eşim asker 7 ayımız kaldı hayırlısıyla..
aminn inşallahh
ben de yapçam inşallah seneye zeytuuun filizimmm..kıskandım seniii
aynen ben de asla ve asla giyemem topuklu ..eee kadın var kadıncıkk var biz cıık oluyoz heralde..
ficanscım sana uğurlu gelmişim herhal tebrik ederim devamını dilerimGünaydın kızlar, nasılsınız
Sabah erkenden uyandık bügünde saatler geri alınınca
Filizcim liste için ellerine sağlık, birinci olmuşum
Yalnız birdym gibi 2 gün hamur işi detoksu yaptım, cumaya nasıl yansır artık görüciiz
Hepinize iyi pazarlar dilerim
2. öğünüm
domatesli buğlama hamsi
ev turşusu
öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürlerkardelennn arkadaş haklı önemli olan az yemek değil az öğün yapmak mesela ben 2 öğün yiyorum
12 gibi 2 yumurta istediğim kdr peynir zeytin kavrulmamış kuru yemiş domates salatalık yeşillik fln....
akşam da 7 gibi ne yemek varsa ondan ekmeksiz bol salata turşu veya yoğurtla..... bana yetior acıkmıorum 4-5 gibi karnım acıkmaya başlıo o zaman biraz fıstık veya ceviz yiyorum benim için yeterli oluor .....
karatay diyetinde amaç yeme alışkanlığını değiştirmek duzene sokmak az yiyip aç kalarak kilo vermek değil.....
acıkırsın bu kahvaltı ile peynir zeytin kuruyemiş (çiğ olarak) 2 yumurtada olmalıydı menülere bak tekrar istersen
gerçekten öyle acıktım
alışmışız durup durup yemeye biraz değişik geldi ama pes etmek yok öğreneceğim
sıkı bir kahvaltı edersen 5-6 saat acıkmazsın burdaki menülere bak istersen Karatay Menüsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?