evet inceliyorum
yaayıp olmazsa birşey soracağım salatalar tek başına bir öğünmü sayılıyor
öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler
yani kahvaltıyı geç yapmamızda bir sorun yok
hayır yok dediğim gibi önemli olan öğünümüz öğünler arasında 4-5 saat olmalı ve akşam 7-8 den sonra yemek yok sadece sıvı ... su çay bitki çayı ayran yoğurt bile katı olduğu için yenmio çünkü vucudun açıkması gerekio ki depoladığımız yağları yakalım leptin hormonu salgılayalım ...... canan karatayın karatay diyeti isimli kitabını alırsan daha aydınlatıcı olur senin için ......
hemen hemen herşey yiyebiliosun sadece pişirme yöntemini ve tukettiğin bazı şeyleri değiştirerek paketli hiçbirşey marketten alınmıcak yemekler zeytin yağ ve tereyağ kullanılacak..... hamurişi şeker ekmek yasak yani ayda yılda bir.....
dediğim gibi diyeti uygulamaya niyetin varsa ve gercekten kilo vermek istiosan bence kitabını al oku öle başla .....
kesinlikle verirsin aslında diyet olarak değil sağlıklı beslenme olarak bakıyoruz 2 hafta menü bildiriminde bulunur ve listeye girmek istersen sersum arkadaşımız alır listeye senide sonrasında her hafta cuma günü tartı günümüz oluyor yarışıyoruz buda bizi daha çok tetikliyor en çok kim verdi diye kolay gelsin sana
tabiki niyetim var
inanın en çok istedeğim şey kilolarımdan kurtulmak
çocuklarım dahi göbeğimle ilgili espiri yapıyor
benden hariç herkes gülüyor
hangi kitabını almalıyım
Selam azimli hatunlargeçmişi okumaya vaktim olmadı bugünki misafir faslı ve sonrasındaki elde bulaşık ve ütü faslı anca attım
kendimi koltuğa. Bugün sabah kayısı yiyip su içtikten yarım saat sonra kahvaltı yaptım wc ye çıkamadım kahvaltıdan önce çamaşırlarla
64.7 çıkmıştım kabız olmasam en fazla 64.2 olurdu herhal :44: ama malesef dün dediğim gibi bugün ailece cıssları yedik ben tatlılara
dokunmadım ama kısır börek (2 dilim) dünki müjver ve bol çay içtimakşam 1 kase çekirdek ve yoğurt yedim şişkin hissediyorum
ama kalan kısırı yememek için zor tutuyorum kendimiişte böyle canlar umarım herkesin keyfi ve iradesi yerindedir hepinize iyi
geceler ve bol leptinler ben kaçar
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnnnnnnnnnn canımmm
Selam hatunlar 2 yumurta domates salatalık tereyağlı çörekotlu dereotlu tulum peyniri ceviz gün kurusu zeytin pastırma omega3 ve çayyy
17 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz.. çok başarılı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?