Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet inceliyorum
yaayıp olmazsa birşey soracağım salatalar tek başına bir öğünmü sayılıyor

hayır yemeklerin yanında yiyoruz ben öle yapıyorum tek başına salata ile doyman imkansız 2 saat sonra acıkırsın buda fayda etmez doyasıya yemen lazım az yemekle olmuyor 10 gibi kahvaltımı ediyorum akşam 6-7 gibi akşam yemeği yiyorum arada acıktın diyelim buçuk öğün yapabilirsin 2-3 gün kurusu ceviz yersin sonra akşam yemeğini yersin zamanla alışırsın sende

öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler
yani kahvaltıyı geç yapmamızda bir sorun yok

hayır yok dediğim gibi önemli olan öğünümüz öğünler arasında 4-5 saat olmalı ve akşam 7-8 den sonra yemek yok sadece sıvı ... su çay bitki çayı ayran yoğurt bile katı olduğu için yenmio çünkü vucudun açıkması gerekio ki depoladığımız yağları yakalım leptin hormonu salgılayalım ...... canan karatayın karatay diyeti isimli kitabını alırsan daha aydınlatıcı olur senin için ......

hemen hemen herşey yiyebiliosun sadece pişirme yöntemini ve tukettiğin bazı şeyleri değiştirerek paketli hiçbirşey marketten alınmıcak yemekler zeytin yağ ve tereyağ kullanılacak..... hamurişi şeker ekmek yasak yani ayda yılda bir.....

dediğim gibi diyeti uygulamaya niyetin varsa ve gercekten kilo vermek istiosan bence kitabını al oku öle başla .....

tabiki niyetim var
inanın en çok istedeğim şey kilolarımdan kurtulmak
çocuklarım dahi göbeğimle ilgili espiri yapıyor
benden hariç herkes gülüyor
hangi kitabını almalıyım

daha yeni gördüm yazını ilk önce yardımların için sağol. bende listeye girmek istiyorum eger sersum arkadaşımız beni de alırsa sevinirim. iyi akşamlar

dün eşimin tüm tavuk döner ısrarlarına hayır dedim..
bugünde öğlende gevrek simide, ıslak keke ve böreğe hayır diyip bulgurdan yaptığım dolmayı yedim 6 tane ve 3 gündür ne tatlı nede hamur girdi mideme çok şaşkınım kendime..

Selam azimli hatunlar geçmişi okumaya vaktim olmadı bugünki misafir faslı ve sonrasındaki elde bulaşık ve ütü faslı anca attım

kendimi koltuğa. Bugün sabah kayısı yiyip su içtikten yarım saat sonra kahvaltı yaptım wc ye çıkamadım kahvaltıdan önce çamaşırlarla

64.7 çıkmıştım kabız olmasam en fazla 64.2 olurdu herhal :44: ama malesef dün dediğim gibi bugün ailece cıssları yedik ben tatlılara

dokunmadım ama kısır börek (2 dilim) dünki müjver ve bol çay içtim akşam 1 kase çekirdek ve yoğurt yedim şişkin hissediyorum

ama kalan kısırı yememek için zor tutuyorum kendimi işte böyle canlar umarım herkesin keyfi ve iradesi yerindedir hepinize iyi

geceler ve bol leptinler ben kaçar

tabiki niyetim var
inanın en çok istedeğim şey kilolarımdan kurtulmak
çocuklarım dahi göbeğimle ilgili espiri yapıyor
benden hariç herkes gülüyor
hangi kitabını almalıyım

ben 3 hafta önce başladım karatay diyetine başlamadan önce KARATAY DİYETİ ve KARATAY MUTFAĞI die iki kitabı aldım okuyup başladım 3haftada 4 kilo gitti bayram haftasında dikkat etmeden

bence sende verirsin çünkü diğer diyetler gibi değil az yemek elden ayrı yemek yok herşeyden yiyorsun sadece öğünün belli olcak birde biraz az yiyeceksin o kdr........ başlarken benimde tereddutlerim vardı ama kilolar gidince inanamadım.........

slm yaa bende de kabızlık var eczacı kuzenim bana bir bitkisel ilaç tavsiye etti süper 2 gundur kullanıorum 2 gundur wc ye çıkıorum.... hiçbir zararı yan etkisi yokmuş... bende sana tavsiye ederm... dulcolax..

kahvaltı
1 yumurta zeytin peynir
1 domates 1 biber 3 kayısı 2 çatal süt kaymağı
fındık ceviz yeşilçay
benim ergenus tören olduğu için erken gelecek
biraz gezelim diyoruz alışveriş falan akşamada
kocişde katılacak bize sinemaya gidicez beren saatin filmine
öğleni akşamı daha sonra yazayım dışarda yiyeceğim herhalde
bugünlerde biraz hareketli olacağım gibi
çarşamba leslie başlıyacağım düzenim iyiydi bayramda bozuldu
tekrar başlıcam
yarında sanırım kociş evde sabah kahvaltıya gidicez
kızım dersaneyle gidecekmiş bizde başbaşa gidicez nasipse
perşembede doktor günüm geldi kontrole gideceğim ne konuştum beee
yoğun bir gün olacak akşama vaktim olursa gelirim
tören başladı sanırım bando sesleri duyuluyor

sabah bi yumurta beyaz peynir domates salatalık öğlende incir ve ceviz akşama allah kerim

Selam hatunlar 2 yumurta domates salatalık tereyağlı çörekotlu dereotlu tulum peyniri ceviz gün kurusu zeytin pastırma omega3 ve çayyy

2 tane yumurta 3 tane kaymaklı kayısı, peynir ve çay.. sonrasında yeşil çay..
Öğlede, kavrulmamış fındık yemeği düşünüyorum.
Akşamada hamsi var..
cuma günü tartılmayı düşünüyorum..

günaydın kızlar
kahvaltım;tereyağlı peynirli omlet(fiks oldu ama çok tok tutuyo)
5 zeytin,3 kuru kayısı,az kaymak,5-6 ceviz,yarım domates

akşama bulgurlu ıspanak,az nohut,yoğurt...

tereyağlı yumurta
4ceviz
domates salatalık
eeeeeeeee tabiki çay şekersiz zor oluyor amaaaaaaa
lor peynir bolca

arkadaşlar kaysi çekirdeği serbestmi yenebiliyormu bizim burlarda çok bulunurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…