afiyet olsun canım bugün yemek yapmadım dünden kalanlar var onları yeriz mercimek çorbası karışık kuru dolma yogurt sonrasında civcivi bırakırım ordanda anneme geçeriz sonunda ikna edebildim annemi bu hafta sonu gelecek bana 2 ev zor oluyor
hoşgeldin canım..başarılardaha yeni gördüm yazını ilk önce yardımların için sağol. bende listeye girmek istiyorum eger sersum arkadaşımız beni de alırsa sevinirim. iyi akşamlar
hoşgeldindün eşimin tüm tavuk döner ısrarlarına hayır dedim..
bugünde öğlende gevrek simide, ıslak keke ve böreğe hayır diyip bulgurdan yaptığım dolmayı yedim 6 tane ve 3 gündür ne tatlı nede hamur girdi mideme çok şaşkınım kendime..
Selam azimli hatunlargeçmişi okumaya vaktim olmadı bugünki misafir faslı ve sonrasındaki elde bulaşık ve ütü faslı anca attım
kendimi koltuğa. Bugün sabah kayısı yiyip su içtikten yarım saat sonra kahvaltı yaptım wc ye çıkamadım kahvaltıdan önce çamaşırlarla
64.7 çıkmıştım kabız olmasam en fazla 64.2 olurdu herhal :44: ama malesef dün dediğim gibi bugün ailece cıssları yedik ben tatlılara
dokunmadım ama kısır börek (2 dilim) dünki müjver ve bol çay içtimakşam 1 kase çekirdek ve yoğurt yedim şişkin hissediyorum
ama kalan kısırı yememek için zor tutuyorum kendimiişte böyle canlar umarım herkesin keyfi ve iradesi yerindedir hepinize iyi
geceler ve bol leptinler ben kaçar
sersum,
benide listeye al
artık burdayımmmmmmmmmmmmm
tamamdır canım..2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra listede olursun..yalnız listeye giren herkes liste yapmayı da kabul ediyor kurallar gereği..cuma listelerini sırayla birimiz düzenliyoruz..
kayınvaliden görmeseymiş keşke ama görmüş ; hıııııı seni seni demiştir
aslında daha rahat yaparsın diyetini ama tılsımı gitti gibi hissettin anlaşılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?