Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah kahvaltim(08:30bitti)
Peynir,zeytin,domates,salatalik,2-3 ceviz,Ihlamur cayi,1 yumurtali omlet

spor(11:00-11:45) 45 dk 4,5 km 370 kalori hiz 6

Haftasonu regli de oldum kurtuldum aclik krizlerinden,ödemlerden mutluyum :))))

Son düzenleme:
Dün akşam ki yemeğim
1 kepçe ev yapimi tarhana çorbası
1 tane büyük fırında balık
marullu Havuçlu salata
bolca rokka

Aksam misafir vardı ben ikramlara dokunmadim sütlü kahve ve ıhlamur çayı içtim :))))

Pazartesiye bomba gibi başladım şükürler olsun. ..

İşler bitti 30 dk 4.5 hızda bantta yüründü şimdi yeşilçayımı içiyorum sonrasında yemek yapmaca kızlar gelecekler bir sürü cıss mamalar yapacagım onlara kendimede patlıcan yemeği yogurt yeterli olur

Merhaba kızlar
Sabah
2 hal. Yümurta
3 ceviz
Çingene salatası

Akşam tavuklu bulgur pilavı
Yoğurtlu brokoli

30 dk leslie

Son düzenleme:

daha yeni gördüm yazını ilk önce yardımların için sağol. bende listeye girmek istiyorum eger sersum arkadaşımız beni de alırsa sevinirim. iyi akşamlar
hoşgeldin canım..başarılar..2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra listede olursun..
hoşgeldin
tavuk döner yasak değil ki canım pidesiz ve ekmeksiz yiyebilirsin..

fırında mücverin tarifini istiyommm

mrb kızlar...

sabah 9 da kalktım ama bisiklete binemedim yani 15 dk bindim sonra eşime tel geldi kahvaltı hazırladım .... 1 tane cevizli kuru incir dolması yedim brde açık çay ve 1 avuç fıstık .....

11.30 gibi kahvaltımı yaptım

lorlu tereyağlı 2 yumurta

8-10 tane zeytin ve çay

evi duzeltim akşam yemeğini hazırladım vişne hoşafı yapıorum şimdide.... hoşaf olunca bisiklete binecektim ama kayınvalidem aradı gelecekmiiş oda yalan oldu yani..... akşama tellafi etmeliyim...

akşam yemeği

kırmızı biber dolması bulgurlu

bol limonlu zeytinyağlı bamya

yoğurt ve bol salata....

bişi soracam size maden suyunun bi zararı varmı ben 2-3 tane içiorum genelde akşamları.....

sonra yine gelirim görüşürüz kızlarr

bu hafta guzel başladım umarım bu hafta da 2 kilo gider inş....

sabah yarım günün şerefine herkesler bir aradayken kahvaltı tertipledik..ee kaçamak oldu tabee

sabah

1 küçük börek X
2-3 lokma akıtma X
zeytin peynir
domates soslu biber kavurma
sütlü yumurta
2-3 köfte
çayy....

Eklentiler

• $59602_409843069081776_1876393558_n.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
inşallah canım ya valla bıktım karnımdaki koca simitten. herkesler filinta gibi bense fil gibi

sersum,
benide listeye al
artık burdayımmmmmmmmmmmmm

tamamdır canım..2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra listede olursun..yalnız listeye giren herkes liste yapmayı da kabul ediyor kurallar gereği..cuma listelerini sırayla birimiz düzenliyoruz..

öncelikle hoşgeldinizz...

KARATAYIN EN BASİT ANA KURALLARI..
Hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..Kalori hesabı yapmıyoruz...

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
15-tüm diyet ürünleri yasak
16-sade madensuyu mide rahatsızlığı yoksa içilebilir..

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

AŞAĞIDA VERDİĞİM LİNKLERİ DE ZİYARET EDERSENİZ SİZİN İÇİN ÇOK FAYDALI OLUR..

http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html

ÖRNEK KARATAY MENÜLERİ...Lütfen alttaki linke tıklayınız..

Karatay Menüsü

Son düzenleme:
tamamdır canım..2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra listede olursun..yalnız listeye giren herkes liste yapmayı da kabul ediyor kurallar gereği..cuma listelerini sırayla birimiz düzenliyoruz..

tamamdır ne yapılması gerekiyorsa yaparım
el birliğiyle şu kilolardan kurtulalım artıkkkkkkkkkk

2 gündür yazamadım ama misafir var dı.
Ayrıca dün düğündeydim ve hiiiiiç ikram pasta masta yemedim

bu günkü menüm:
Sabah: 2 yumurtadan omlet bol yeşil salata avuç içi köy peyniri
şimdi: Yarım etli ekmek bol lahana ve çoban salata

dün:
Sabah :kk
aşkam: Mercimek çorba- salata -ciğer sote- 2-3 yk kadar b.pilavı 3 fıstıklı hurma

kıslar yaa sormayın başıma ne geldi......

ben diyet yaptığımı bisiklet aldığımı kimseye sölememiştim 2-3 kişi biliodu özellikle eşimin ailesinden bilen yoktu :2: :2:

kayınvalidem gelince bisikleti kaldırıodum 4 yaşındaki kızım önce salona götürdü bak annemin nesi var die sonra orda göremeyince annem saklamış galiba babaanne annem spor yapıo bisikleti var onun die die evdeki butun odalrı gezdirerek bisikleti buldu ve gösterdi... başımdan aşağı kaynar sular döküldü... :2: :2: :2: :2:

ölee yani

Son düzenleme:
kayınvaliden görmeseymiş keşke ama görmüş ; hıııııı seni seni demiştir

aslında daha rahat yaparsın diyetini ama tılsımı gitti gibi hissettin anlaşılan.

kayınvaliden görmeseymiş keşke ama görmüş ; hıııııı seni seni demiştir

aslında daha rahat yaparsın diyetini ama tılsımı gitti gibi hissettin anlaşılan.

kayınvalidem sürekli totosu rahatta insan kilo alır çok yiyen kilo alır die bana alttan alttan çok laf sokmuşluğu vardır...... şimdide bi boğazını tutamıo da nelere para harcıo die laf edicek yüzde 1000 öle yani :2: :2: :2:

ben daha öncede diyetisyene gittim o zaman herkes biliodu kayınvalidem inada o zamanlar hergun gözleme kömbe zart zurt edip duruodu ..... gerci o zaman 15 kilo vermiştim 69.5 a kdr duştum ama sonra rahimde yara kist adet duzensizliği derken ilaç çok kullandım onlara bağlıorum kilo alımımı tbi hamurişini çok seviyorum pişirmeyide yemeyide ama öle işte.....

ne kdr debelensem boş artık öğrendi yiyeceğimiz lafları yiyecez sinir olcaz yapıcak bişi yok :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2:

iyi akşamlar kızlarhaftasonu yoğundum yazamadım yine:26:bugün de klasik pazartesi;temizlik-yürüyüş-alışveriş:97::97:

bugün yediklerim
sabah=
bol kaşarlı 1 yumurtadan omlet
salatalık
zeytin
pastırma

öğlen=
avuç içi kadar tavuk
ayran

akşam=
1 kepçe tarhana çorbası
3 köfte
küçük bi kase sarımsaklı-yoğurtlu kereviz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…