- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
Süper
şimdi gördüm canım kusura bakma hoşgedin topimize ve katılan tüm arkadaşlar hoşgelmişler
8 ayda verdim tiroit hastasıyım metobolizmam yavaş olmasına rağmen iyi verdim ne yesem yarıyo dikkat etmiyeyim hemen alıyorum
biraz zor bi durum takıl bize canım verceğinden eminim hiç moralini bozma
yook yanlış değil :)) bende yeni başladım ama meyve yenecekse 1 tane sabah yazıyo canan hocanın kitabında. birde az şekerli olan meyveler yeenirse daha iyiymiş :) inşallah hedeflerimize ulaşırız.
evet olmuş şekerim..ilk sayfada yüzde hesaplama da var bakabilirsin
canım sabah işteydim ayrıntılı yazamadım ilk sayfada kurallarımız bölümünde yazıyor listeye nasıl girileceği sen zaten düzenli bildirim yapıyorsun ama liste sırasına da girmeyi kabul edip bana bildirmen gerekiyor ve ben seni listemize(ilk sayfada var) ekliyorum..
sana 1170. sayfada sormuştum ama görmedin sanırım..kabul ediyorsan eklerim seni de girmiş olursun listemize
tam senlik kayınçom..çıkar böğğrekleriii
hoşgeldin tatlımdüzene girersin sen azimli hatun
şekerim sen niye ikiye böldün anlamadım geçen haftaki kilonu yazmışın:44::44:
tebrik bu arada
yap yap şekerim
sen iste şekerim dün kendime falaka attım şimdi sana..
Eki Görüntüle 839202
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
hoşgeldin aramızagünaydın hepinize bu arada hepimizin CUMHURİYET BAYRAMIMIZ kutlu olsun daha nice 90 yıllara bende karatayla zayıflama yolculuğuna çıkmak istiyorum sizin burda eğlenerek karatayla sağlıklı beslendiğinizi gördüm çok mutlu oldum bende aranıza katılmak istiyorum canan hanımın bütün kitaplarını aldım ne var ki tam anlamıyla okuyamadım ama içeriğini ve lsitelerini biliyorum daha önce cuma yarışmasına katıldım pek fazla sürdüremedim çünkü bebek sorunu yaşıyoruz eşimden dolayı hamile kalamıyorum yhayırlısı allahtan ama karatay tam bana uygun ve artık burda paylaşımlarda bulnucam sizlerin sayesinde bende kilo vericem
30.10.2013 çarşamba
sabah:1.5 kayısı kıvamında yumurta
3-4 kare peynir
4-5 ceviz
serusum ..eviniz de bayrağınız da çok güzel,,geçmiş 29 ekim cumhuriyet bayramınız kutlu olsun arkadaşlar..
nasılsınız...bir yaramazlık yoktur inşallah..
kayınpederim ameliyat olacak..kanser teshisi konmuştu hatrılarsanız
midesini alacaklar
akciğer ve karaciğerde sıçrama yapmadığı görüldü tomografi de..
böbrek üstü bezlerinde bir durum var..tam anlaşılamamış..ameliyat sırasında uzman bakacak o kısımlarında da..inşallah atalatacak ...
hoşgeldin aramıza
geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin hastanıza durumu pek anlatmayın moralini bozmasın sizlerde yüksek tutun moralinizi bakacak olanlarada rabbim sabır versin uzun ve zor süreç sizleri bekliyor
kahvaltıda
yumurtadan tulum peyniirli omlet zeytin ceviz domates pastırma çay ve omega3
benim gibi kilo vermesi duranlar yemeklerde yagı biraz arttırlmalıymış ve yürüyüşe devam edilmeliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?