Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

anladım canım..ama tam olarak bu kurala uyulursa çok çabuk kilo verilir..ama bu açlığa da nasıl dayanılır bilmiyorum..

yani 3 öğün çok mantıklı geliyor..2 öğün az değilmidir diye düşünmeden edemiyorum

yani ben uyamam bu kurala sanırım..az da olsa birşeyler yerim

eşim aradı az önce..kayınpeder yarın ameliyata alınabilirmiş..uçak bileti bulmuşlar..malatyaya gidiyorlar kaynımla berlikte..

birkaç tahlil sonuçunu görmüş..ne bu falan demiş..süphelenmiş biraz..kendisi de kimya mühendisi bazı terimlerden anlamış sanırım..

inşallah iyi olur kızlar ..kayınpederime dua edin kızlar..temizlesinler tamamen ..kalmasın doku falan vucudunda inşallah..

ç

canım canan hoca 2 öğünü özellikle tavsiye ediyor..dayanamayanlar 3 öğün yapsın diyor..yanii karatayda doğal..Peygamberimiz ve İbni Sina da 2 öğün yermiş zaten..

Allah yardım etsin canım..dualarımız sizinle..

dualarımız sizinle ve tüm hasta olup şifa bekleyenlerle
Eki Görüntüle 843839

regl oldum kızım yerken dayanamadım 1 dilim kek yarım dilim baklava..

ne yaptın muhtarım sağlık olsun arada olur öyle

akşama yogurt çorbası içli köfte salata

dualarımız sizinle ve tüm hasta olup şifa bekleyenlerle

ne yaptın muhtarım sağlık olsun arada olur öyle

akşama yogurt çorbası içli köfte salata

amiinn...

regl patlak verdi kardelenim..bi toparlayamadım yavv bayramdan berii..insülin direncim başladı sanırsam

acill toparlamalıyım kendimii..

afiyet olsun canımcım

antioksidan kullanmada ne düşünüyosun omega3 alıyorumda antioksidan almadım daha kararsız kaldım

bende canım iyi oluyor bazende soru soruyorumbu linki eklemek lazım ilk sayfaya

menüleri onlardan aldım zaten ekli ilk sayfada..bunu da ekleyeyim haklısın..ama genelde okumuyor kimse..halbuki ilk sayfamız çok ayrıntılı bilgilerle dolu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…