aynen öyle klasik karatay kahvaltısı 9.5 -10 gibi sonra 3 gibi 2. öğün (o da klasik karatay yemekleri) başka öğün yok..hiç acıkmıyorum oldu ya acıkma hissedersem saat 8 gibi ayran içiyorum 2 bardak..o kadar ..ama bu aralar bozdum bu durumu ..toparlamaya çalışıyorum..bünye alışınca acıkmıyor insan..
merhabaalar
bugün tuhaf bir menüyle ve cıslı bir menü ile karşınızdayım
ne yapcaksanız yapın artık
kahvaltı 6 fındık
15 gr bitter çikolata yani 3 kare misafirlere tutulanlardan
öğle 3 dilim havuçlu kek:26:
akşam haşlanmış brokoli yoğurt
1 saat yürüyüş pazara gittim
ee napcaksınız bakalım gerçi tartı gereken cevabı verir.
bugünde gelmicekler anlaşılan şu saat oldu gelen giden yok. bugün sabah kek ve nescafe içtimakşamada kurufasulye pilav bu haftada beni affedin kızlar karataya uygun beslenemiyorum buraya menü bildirmeye utanıyorum açıkçası. menü bildirmeyince anlayınki naz bişiler karıştırıyo nese toplucam kendimi yakın affettircem sizlere
canım canan hoca 2 öğünü özellikle tavsiye ediyor..dayanamayanlar 3 öğün yapsın diyor..yanii karatayda doğal..Peygamberimiz ve İbni Sina da 2 öğün yermiş zaten..anladım canım..ama tam olarak bu kurala uyulursa çok çabuk kilo verilir..ama bu açlığa da nasıl dayanılır bilmiyorum..
yani 3 öğün çok mantıklı geliyor..2 öğün az değilmidir diye düşünmeden edemiyorum
yani ben uyamam bu kurala sanırım..az da olsa birşeyler yerim
eşim aradı az önce..kayınpeder yarın ameliyata alınabilirmiş..uçak bileti bulmuşlar..malatyaya gidiyorlar kaynımla berlikte..
birkaç tahlil sonuçunu görmüş..ne bu falan demiş..süphelenmiş biraz..kendisi de kimya mühendisi bazı terimlerden anlamış sanırım..
inşallah iyi olur kızlar ..kayınpederime dua edin kızlar..temizlesinler tamamen ..kalmasın doku falan vucudunda inşallah..
ç
dualarımız sizinle ve tüm hasta olup şifa bekleyenlerleanladım canım..ama tam olarak bu kurala uyulursa çok çabuk kilo verilir..ama bu açlığa da nasıl dayanılır bilmiyorum..
yani 3 öğün çok mantıklı geliyor..2 öğün az değilmidir diye düşünmeden edemiyorum
yani ben uyamam bu kurala sanırım..az da olsa birşeyler yerim
eşim aradı az önce..kayınpeder yarın ameliyata alınabilirmiş..uçak bileti bulmuşlar..malatyaya gidiyorlar kaynımla berlikte..
birkaç tahlil sonuçunu görmüş..ne bu falan demiş..süphelenmiş biraz..kendisi de kimya mühendisi bazı terimlerden anlamış sanırım..
inşallah iyi olur kızlar ..kayınpederime dua edin kızlar..temizlesinler tamamen ..kalmasın doku falan vucudunda inşallah..
ç
dualarımız sizinle ve tüm hasta olup şifa bekleyenlerle
ne yaptın muhtarım sağlık olsun arada olur öyle
akşama yogurt çorbası içli köfte salata
amiinn...
regl patlak verdi kardelenim..bi toparlayamadım yavv bayramdan berii..insülin direncim başladı sanırsam
acill toparlamalıyım kendimii..
afiyet olsun canımcım
amiinn...
regl patlak verdi kardelenim..bi toparlayamadım yavv bayramdan berii..insülin direncim başladı sanırsam
acill toparlamalıyım kendimii..
afiyet olsun canımcım
yedikce yiyesi geliyo insanın bozmamak lazım kızlar gelince arada bende kaçırıyorum ama hemen frenliyorum buraya bak istersen günlük bakıyorumÖNERİ 30- KİLO VERME HIZI NASIL ARTTIRILABİLİR?
evet canım haklısın..sağolasın ben de takip ediyorum onlar face den hatta arada öğün bile paylaşıyorum....
hadiiii yaaaaa... leblebi yasak mı????(((( nede severdim beyaz leblebiyi ((((
tamamdır mesaj alındı...
bende canım iyi oluyor bazende soru soruyorumbu linki eklemek lazım ilk sayfaya
kitabı okumadınmı ki
menüleri onlardan aldım zaten ekli ilk sayfada..bunu da ekleyeyim haklısın ..ama genelde okumuyor kimse.. halbuki ilk sayfamız çok ayrıntılı bilgilerle dolu ..
antioksidan kullanmada ne düşünüyosun omega3 alıyorumda antioksidan almadım daha kararsız kaldım
hadiiii yaaaaa... leblebi yasak mı????(((( nede severdim beyaz leblebiyi ((((
tamamdır mesaj alındı...
ben çekirdekli siyah kuru üzüm alıyorum sabahları canım 4-5 tane..doğal antioksidan..hem cevizle güzel gidiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?