Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

BU DİYETİ DAHA İYİ BİLEN ARKADAŞLARIMDAN YARDIM İSTİYORUM
sabah yumurtaya ekmeksiz alışmam zaman alacağı için
kendi yaptığım soğuk kavurma yedim
bir tas çorba içtim çok az lor peynir ve bir ceviz yedim
yanlışlarımı yazarsanız çok memnun olurum
biraz öncede bahçeden ufak bir elma koparıp yedim

Son düzenleme:

canım .bence bir yanlış yok yediklerinde..

ama ilk sayfada anlatıyor neler yapmalı diye

öğünlerin arası 3,5-4 saat olmalı..bu arada sadece süt ve ayran içiliyor diye biliyorum ben .yanlış olmasın..

çünkü bu arada leptin hormonunun salgılanması için öğünler ar asında ki saat aralığı önemli...

onun dışında ilk sayfayı oku

başarılar dilerim..umarım ideal kilona ulaşırsın canım

4-5 saat olayını anladım
2 öğün besleneceğiz tamam
benim evim bahçeli ve bolca meyve var ve şimdi elmalar ve ayvayı görünce dayanamayıp 1 tane elma yedim
aslında ayvadada gözüm kaldı ama yemedim işte burda terettüte düştüm

slm arkadaşlar bende bu gün
sabah 10 da kahvaltı yaptım
mantar sote
zeytin
peynir
günkurusu
ceviz badem

spor olarakta televizyonda izlemiştim ender saracın 3 haftada bir beden incelten hareketlerini uygulamaya başladım.küçük bir kızım olduğu için yürüyüş yapma imkanım yok.eger benim gibi olan arkadaşlar varsa bana evde yapabileceğim şeyleri tavsiye ederse sevinirim. bu arada akşam menümde
tarhana çorbası+pırasa yemeği+cacık+salata
herkeze kolay gelsin

şu kilo cetvelini nasıl değiştirebilirim el yardıııııım
ilk sayfa ayrıntılı olarak yazıyor canım..kilon azaldıkça yenilemen gerekiyor..

evet canım yaklaşık 5 km yürüdüm

sağol tatlıminşallah..ben ümitliyimresmini gördüm canım çok tatlısın....

hoşgeldin aramıza..
leblebi yasak canım
Süper

Sayfamızda herkes çoşkuyla cumhuriyeti kutlamış ne güzel hala umut var demek ki Ne Mutlu Türküm Diyene

yine leblebii
hoşgeldin aramızailk sayfayı okursan faydalı bilgiler var göreceksin..başarılar

şu falakaya bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

sağol canım:13::13:

canım tekrar şifa versin Allah ..çok zor yaa..mide komple alıncak sanırım..tüple sıvı beslenmeye geçecek..Allah onun da bakanlarında yardımcısı olsun

canım yumurta yerine alışana kadar muz da yiyebilirsin. 1 ithal ya da 2 yerli muz..
ama yediklerin güzel acıkmazsan sorun yok..aralarda kesinlikle birşey yememelisin ..ara öğün yok..elma olmamışş yanii..aralarda sadece ayran ve bitki çayı serbest

Son düzenleme:

ilk başlarda 2 öğün diye diretme 3 öğünle başla 4-5 saat kuralına uy sonra zaten 2 öğüne alışıyor bünye

ilk başlarda 2 öğün diye diretme 3 öğünle başla 4-5 saat kuralına uy sonra zaten 2 öğüne alışıyor bünye

kuzum ben 2 öğün olayını atlamışım..nedir bu 2 öğün olayı..hangi öğün kaldırılıyor ki..:26: :26: :26:

yahu sinir oldum güya zayıflamaya niyet ettik eliptik bisiklet aldık eşim kurdu ama sağ pedalından ses geliyo adamları arıyoruz 3 haftadır gelecekler güya bayram tatiliydi şuydu buydu bugün geleceklerini söylediler hadi inşallah. bide bozuk çıkarda yedek parça getircez derlerse sinirimden çatlarımmm

kuzum ben 2 öğün olayını atlamışım..nedir bu 2 öğün olayı..hangi öğün kaldırılıyor ki..:26: :26: :26:
canım bizler tam anlamıyla dolu dolu karatay kahvaltısı yapınca öğlen yemiyoruz saat 3-4 gibi 2. öğünü yiyoruz ve bir daha yemek yok..hatta ben bazen 2.5 yediğim halde acıkmadığım oluyor..8 den sonra acıkırsak da ayranla günü kurtarıyoruz..

çok sinirr..umarım arızasını hemen giderirler..

bugün benim de öğünleri garip oldu kabul ediyorum

sabah

ceviz ve 2 gün kurusu

öğlen

2 tabak dolu dolu acılı tarhana çorbası

akşama karar vermedim bakalım..

sagol canım.amin

sersum..nasıl ya..kahvaltıyı bildiğimiz karatay kahvaltısı yapıyorsun..

sonra 4-5 saat sonra öğlen öğünü..ve bir daha yok..peki neler yiyorsun..ekstra birşeyler var mı..acıkmıyorsun akşam öğününde..merak ettim..yoksa normal bir karatay öğlen yemeği ile mi acıkmadan akşam öğününe ihtiyaç duymuyorsun

Selam güzellerPazardan geldim az önce,çok yoruldum.giderken yürüyerek gittim.5 km yürümüşümdür sanırım.aşkam evde de yürürüm yine 45 dk
Sabah sadece bir yumurtadan bol kaşarlı omlet,2 zeytin ve salatalık yedim
öğlen pazarda da 1 mandalina ve 1 elma yedim

aynen öyle klasik karatay kahvaltısı 9.5 -10 gibi sonra 3 gibi 2. öğün (o da klasik karatay yemekleri) başka öğün yok..hiç acıkmıyorum oldu ya acıkma hissedersem saat 8 gibi ayran içiyorum 2 bardak..o kadar ..ama bu aralar bozdum bu durumu ..toparlamaya çalışıyorum..bünye alışınca acıkmıyor insan..

yürüyüşler yapılmış tebrikler

mesela bende yazın 2 öğün yiyordum sabah geç kalktığımız için 10 veya 11 gibi akşamda eşimin geliş saati 17:30 da yiyorduk yetiyodu
ama şimdi tam tersi sabah 7:30 da yiyorum öğlen kızla yiyoruz 12 gibi bazen sadece yoğurt hafif yiyorum akşamda yine 17:30 da yiyorum .kışın üç öğün oluyor herkez kendine göre ayarlıyacak artık öğünlerini

sersum sağolasın bilmiyodum yeniden yapmak gerektiğini şu cetveli. herkesin azmiyesi hiiiiç bozulmasın sevgiler akşama uğrarım kızlaaaar bu bizler için

kızımı okula bıraktım daha sonra kahvaltımı yaptım
1 yumurta peynir,zeytin,biber,2 çatal kaymak
3 adet kayısı fındık ceviz çayy
sonra doktora gittim
saat 11:30 da eve döndüm 12 de öğlen yemeği yedik
tereyağında peynirli 2 yumurta
1 parça katmer başıma kaldı o yüzden
lahana ,salatalık ev tuşusu yedim domates salatalık
fındık çayyy
akşama
tavuk baget ,bulgur pilavı ayran salata turşu biberiye turşusu
akşama belki takılırım kızlar ev halkından fırsat bulursam

sersum sağolasın bilmiyodum yeniden yapmak gerektiğini şu cetveli. herkesin azmiyesi hiiiiç bozulmasın sevgiler akşama uğrarım kızlaaaar bu bizler için

evet filizcim haklısın herkes kendine göre ayarlamalı zaten..

merhabaalar

bugün tuhaf bir menüyle ve cıslı bir menü ile karşınızdayım

ne yapcaksanız yapın artık
kahvaltı 6 fındık
15 gr bitter çikolata yani 3 kare misafirlere tutulanlardan

öğle 3 dilim havuçlu kek:26:

akşam haşlanmış brokoli yoğurt
1 saat yürüyüş pazara gittim

ee napcaksınız bakalım gerçi tartı gereken cevabı verir.

çok sinirr..umarım arızasını hemen giderirler..

bugünde gelmicekler anlaşılan şu saat oldu gelen giden yok. bugün sabah kek ve nescafe içtim akşamada kurufasulye pilav bu haftada beni affedin kızlar karataya uygun beslenemiyorum buraya menü bildirmeye utanıyorum açıkçası. menü bildirmeyince anlayınki naz bişiler karıştırıyo nese toplucam kendimi yakın affettircem sizlere

çoook geçmiş olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…