BU DİYETİ DAHA İYİ BİLEN ARKADAŞLARIMDAN YARDIM İSTİYORUM
sabah yumurtaya ekmeksiz alışmam zaman alacağı için
kendi yaptığım soğuk kavurma yedim
bir tas çorba içtim çok az lor peynir ve bir ceviz yedim
yanlışlarımı yazarsanız çok memnun olurum
biraz öncede bahçeden ufak bir elma koparıp yedim
canım .bence bir yanlış yok yediklerinde..
ama ilk sayfada anlatıyor neler yapmalı diye
öğünlerin arası 3,5-4 saat olmalı..bu arada sadece süt ve ayran içiliyor diye biliyorum ben .yanlış olmasın..
çünkü bu arada leptin hormonunun salgılanması için öğünler ar asında ki saat aralığı önemli...
onun dışında ilk sayfayı oku
başarılar dilerim..umarım ideal kilona ulaşırsın canım
ilk sayfa ayrıntılı olarak yazıyor canım..kilon azaldıkça yenilemen gerekiyor..şu kilo cetvelini nasıl değiştirebilirim el yardıııııım
evet canım yaklaşık 5 km yürüdüm
sağol tatlıminşallah..ben ümitliyim resmini gördüm canım çok tatlısın....
hoşgeldin aramıza..sabah kahvaltısı
kıymalı melemen, kaymaklı 3 tane kayısı ve 1 tane zeytin
öğlen
1 avuç fındıkla karışık leblebi.
Akşam
tavuk ve salata
aralarda limonlu su ve yeşil çay.
bu arada karatay diyeti ve yemekleri kitabını bugün aldım şimdi uygulamak daha kolay olacak.. ekmeksiz yaşanıyormuş onu anladım.
Süper
Sayfamızda herkes çoşkuyla cumhuriyeti kutlamış ne güzel hala umut var demek ki Ne Mutlu Türküm Diyene
yine leblebiigünaydın herkese.
sabah 7 de açkarna limonlı ılık su ve 2 tane kayısı
kahvaltı: 10 tane zeytin, 2 yumurta biraz peynir ve bir avuçtan az kavrulmamış fındık.
1 litre limonlu su hazırladım onu içicem öğleye kadar, öğleden sonrada 1 litre daha..
öğlen: 1 avuç fındık ile leblebi düşünüyorum.
akşama. henüz plan yapmadım :)
görüşürüz hanımlar..
hoşgeldin aramızagünaydın hepinize bu arada hepimizin CUMHURİYET BAYRAMIMIZ kutlu olsun daha nice 90 yıllara bende karatayla zayıflama yolculuğuna çıkmak istiyorum sizin burda eğlenerek karatayla sağlıklı beslendiğinizi gördüm çok mutlu oldum bende aranıza katılmak istiyorum canan hanımın bütün kitaplarını aldım ne var ki tam anlamıyla okuyamadım ama içeriğini ve lsitelerini biliyorum daha önce cuma yarışmasına katıldım pek fazla sürdüremedim çünkü bebek sorunu yaşıyoruz eşimden dolayı hamile kalamıyorum yhayırlısı allahtan ama karatay tam bana uygun ve artık burda paylaşımlarda bulnucam sizlerin sayesinde bende kilo vericem
30.10.2013 çarşamba
sabah:1.5 kayısı kıvamında yumurta
3-4 kare peynir
4-5 ceviz
şu falakaya bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
sağol canım:13::13:serusum ..eviniz de bayrağınız da çok güzel,,geçmiş 29 ekim cumhuriyet bayramınız kutlu olsun arkadaşlar..
nasılsınız...bir yaramazlık yoktur inşallah..
kayınpederim ameliyat olacak..kanser teshisi konmuştu hatrılarsanız
midesini alacaklar
akciğer ve karaciğerde sıçrama yapmadığı görüldü tomografi de..
böbrek üstü bezlerinde bir durum var..tam anlaşılamamış..ameliyat sırasında uzman bakacak o kısımlarında da..inşallah atalatacak ...
canım yumurta yerine alışana kadar muz da yiyebilirsin. 1 ithal ya da 2 yerli muz..BU DİYETİ DAHA İYİ BİLEN ARKADAŞLARIMDAN YARDIM İSTİYORUM
sabah yumurtaya ekmeksiz alışmam zaman alacağı için
kendi yaptığım soğuk kavurma yedim
bir tas çorba içtim çok az lor peynir ve bir ceviz yedim
yanlışlarımı yazarsanız çok memnun olurum
biraz öncede bahçeden ufak bir elma koparıp yedim
4-5 saat olayını anladım
2 öğün besleneceğiz tamam
benim evim bahçeli ve bolca meyve var ve şimdi elmalar ve ayvayı görünce dayanamayıp 1 tane elma yedim
aslında ayvadada gözüm kaldı ama yemedim işte burda terettüte düştüm
ilk başlarda 2 öğün diye diretme 3 öğünle başla 4-5 saat kuralına uy sonra zaten 2 öğüne alışıyor bünye
canım bizler tam anlamıyla dolu dolu karatay kahvaltısı yapınca öğlen yemiyoruz saat 3-4 gibi 2. öğünü yiyoruz ve bir daha yemek yok..hatta ben bazen 2.5 yediğim halde acıkmadığım oluyor..8 den sonra acıkırsak da ayranla günü kurtarıyoruz..kuzum ben 2 öğün olayını atlamışım..nedir bu 2 öğün olayı..hangi öğün kaldırılıyor ki..:26: :26: :26:
yahu sinir oldum güya zayıflamaya niyet ettik eliptik bisiklet aldık eşim kurdu ama sağ pedalından ses geliyo adamları arıyoruz 3 haftadır gelecekler güya bayram tatiliydi şuydu buydu bugün geleceklerini söylediler hadi inşallah. bide bozuk çıkarda yedek parça getircez derlerse sinirimden çatlarımmm
sagol canım.aminilk sayfa ayrıntılı olarak yazıyor canım..kilon azaldıkça yenilemen gerekiyor..
hoşgeldin aramıza..
leblebi yasak canım
yine leblebii
hoşgeldin aramızailk sayfayı okursan faydalı bilgiler var göreceksin..başarılar
sağol canım:13::13:
canım tekrar şifa versin Allah ..çok zor yaa..mide komple alıncak sanırım..tüple sıvı beslenmeye geçecek..Allah onun da bakanlarında yardımcısı olsun
canım yumurta yerine alışana kadar muz da yiyebilirsin. 1 ithal ya da 2 yerli muz..
ama yediklerin güzel acıkmazsan sorun yok..aralarda kesinlikle birşey yememelisin ..ara öğün yok..elma olmamışş yanii..aralarda sadece ayran ve bitki çayı serbest
sersum..nasıl ya..kahvaltıyı bildiğimiz karatay kahvaltısı yapıyorsun..canım bizler tam anlamıyla dolu dolu karatay kahvaltısı yapınca öğlen yemiyoruz saat 3-4 gibi 2. öğünü yiyoruz ve bir daha yemek yok..hatta ben bazen 2.5 yediğim halde acıkmadığım oluyor..8 den sonra acıkırsak da ayranla günü kurtarıyoruz..
çok sinirr..umarım arızasını hemen giderirler..
sagol canım.amin
sersum..nasıl ya..kahvaltıyı bildiğimiz karatay kahvaltısı yapıyorsun..
sonra 4-5 saat sonra öğlen öğünü..ve bir daha yok..peki neler yiyorsun..ekstra birşeyler var mı..acıkmıyorsun akşam öğününde..merak ettim..yoksa normal bir karatay öğlen yemeği ile mi acıkmadan akşam öğününe ihtiyaç duymuyorsun
yürüyüşler yapılmış tebriklerSelam güzellerPazardan geldim az önce,çok yoruldum.giderken yürüyerek gittim.5 km yürümüşümdür sanırım.aşkam evde de yürürüm yine 45 dk
Sabah sadece bir yumurtadan bol kaşarlı omlet,2 zeytin ve salatalık yedim
öğlen pazarda da 1 mandalina ve 1 elma yedim
aynen öyle klasik karatay kahvaltısı 9.5 -10 gibi sonra 3 gibi 2. öğün (o da klasik karatay yemekleri) başka öğün yok..hiç acıkmıyorum oldu ya acıkma hissedersem saat 8 gibi ayran içiyorum 2 bardak..o kadar ..ama bu aralar bozdum bu durumu ..toparlamaya çalışıyorum..bünye alışınca acıkmıyor insan..
sersum sağolasın bilmiyodum yeniden yapmak gerektiğini şu cetveli. herkesin azmiyesihiiiiç bozulmasın sevgiler akşama uğrarım kızlaaaar bu bizler için
mesela bende yazın 2 öğün yiyordum sabah geç kalktığımız için 10 veya 11 gibi akşamda eşimin geliş saati 17:30 da yiyorduk yetiyodu
ama şimdi tam tersi sabah 7:30 da yiyorum öğlen kızla yiyoruz 12 gibi bazen sadece yoğurt hafif yiyorum akşamda yine 17:30 da yiyorum .kışın üç öğün oluyor herkez kendine göre ayarlıyacak artık öğünlerini
çok sinirr..umarım arızasını hemen giderirler..
serusum ..eviniz de bayrağınız da çok güzel,,geçmiş 29 ekim cumhuriyet bayramınız kutlu olsun arkadaşlar..
nasılsınız...bir yaramazlık yoktur inşallah..
kayınpederim ameliyat olacak..kanser teshisi konmuştu hatrılarsanız
midesini alacaklar
akciğer ve karaciğerde sıçrama yapmadığı görüldü tomografi de..
böbrek üstü bezlerinde bir durum var..tam anlaşılamamış..ameliyat sırasında uzman bakacak o kısımlarında da..inşallah atalatacak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?