Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

tekrar geçmiş olsun canım,allah yardımcısı olsun....

kahvaltıda

yumurtadan tulum peyniirli omlet zeytin ceviz domates pastırma çay ve omega3

benim gibi kilo vermesi duranlar yemeklerde yagı biraz arttırlmalıymış ve yürüyüşe devam edilmeliymiş

aaaa bunu hiç duymamıştım kardelenim:44:teşekkürler bilgi için

bence olur.ama önemli olan acıkma durumun nasıl olur...
bir de ara öğün yok karatayda

yürüyüşler yapılmış tebrikler

inşallah canım,dualarımızdasınız....
Eki Görüntüle 843839

regl oldum kızım yerken dayanamadım 1 dilim kek yarım dilim baklava..

sersumum bende şimdi latte içiyorum kaçamak sayılır mı?bana da gönder bi tane istersen

2.öğünüm
1 kepçe tavuk suyuna çorba
yarım tabak etli kapuska
lor peynirli salata

kahvaltıda

yumurtadan tulum peyniirli omlet zeytin ceviz domates pastırma çay ve omega3

benim gibi kilo vermesi duranlar yemeklerde yagı biraz arttırlmalıymış ve yürüyüşe devam edilmeliymiş

aaaaa
öle mi yani kilo verimimiz durunca yemeklerdeki yağı artırmamız mı gerekio..... bilmiodum öğrendiğim ii oldu aklımda dursun

saol ...............

canım meyve çok yemioruz meyvenin içindeki şeker direk fruktoz halde olduğu için yani parçalanmış şeker olduğu için mide onu parçalamaya uğraşmıor ve direk kana karışıp kandki şeker miktarını artırıo buda kilo alımı ve erken acıkmaya neden oluo....

bi sure sık dişini bence yada yarım elme 4 de 1 ayva gibi meyve miktarını dusurup ye ve genelde sabahları yada en gec 1 e kdr meyve ye 1 den sonra meyve sınırı koy akşam 8 den sonra da yemek sınırı koy yani bi fikir benim ki sen bilirsin .....

canım bende dışarda yuruyus yapma yada parklardaki spor aletlerini kullanma imkanım olmadığı için eve eliptik bisiklet aldım imkanın musaitse eliptik bisiklet veya koşu bandı alabilrsin ...... yada plates yapabilirsin evde veya leslie var pc den bakar onu yapabilirsin yada cd ye kaydetip dvd den izleyip yapabilrsin .....

2.öğünüm
1 kepçe tavuk suyuna çorba
yarım tabak etli kapuska
lor peynirli salata
afiyet olsun leylakım
aaaaa
öle mi yani kilo verimimiz durunca yemeklerdeki yağı artırmamız mı gerekio..... bilmiodum öğrendiğim ii oldu aklımda dursun

saol ...............

evet öyleymiş bende 2-3 gün önce öğrendim ne kadar yağ o kadar kilo gitmesiönceki diyetlerde azıcık yag kullanıyoduk karatayda bol yag ama uygun yağ tereyağ yada zeytinyag oda riviera olmayacak

Eğer yanlış hatırlamıyorsam günde en az 20 dk aralıksız yürüyüş yazıyordu,
40 dk ve üzeri ise karın yağlarını eritiyomuş bu araştırma sonucuymuş. karın yağlarını en iyi yürüş yakıyo yazıyodu.
meyve kilolu değilseniz yiyin yada sabah glisemik indeksi düşük olan meyveler yiyin yazıyordu.
en az 2 lt su akşam 7 -8 den sonra yemek yok.
süt olayınıda abartmamak lazımdı

tamam canım daha dikkatli olacağım
akşam 1 tabak yeşil fasülye
1kase çorba
çocukların israrıyla 2kaşık mantı

2. Ögünüm (18:00bitti)
1 kase et suyuna mercimek çorbası
kiymali Bulgurlu kabak yemegi
az biber haşlamasi yogurtla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…