Allah şifa versin cnm
dualarımız sizinle ve tüm hasta olup şifa bekleyenlerle
ne yaptın muhtarım sağlık olsun arada olur öyle
akşama yogurt çorbası içli köfte salata
doğal olan herşey güzel deneyim bende hiç aklıma gelmemişti
sağolun arkadaşlar..görüşürüz yarın inşallah..ben çıkıyorum..kendinize iyi bakın
heralde şekerimal gitsin
sabah başlarım evde var zaten eşime alıyorum annemede diyorum bugün gülbeni izlemiş sakın şeker kullanma diye arıyo sen gel görürsün dedim şekeri evde
bende kaçıyorum salatamı yapayım sonra gelirim yine hiçde yiyesim yok
serusum ..eviniz de bayrağınız da çok güzel,,geçmiş 29 ekim cumhuriyet bayramınız kutlu olsun arkadaşlar..
nasılsınız...bir yaramazlık yoktur inşallah..
kayınpederim ameliyat olacak..kanser teshisi konmuştu hatrılarsanız
midesini alacaklar
akciğer ve karaciğerde sıçrama yapmadığı görüldü tomografi de..
böbrek üstü bezlerinde bir durum var..tam anlaşılamamış..ameliyat sırasında uzman bakacak o kısımlarında da..inşallah atalatacak ...
kahvaltıda
yumurtadan tulum peyniirli omlet zeytin ceviz domates pastırma çay ve omega3
benim gibi kilo vermesi duranlar yemeklerde yagı biraz arttırlmalıymış ve yürüyüşe devam edilmeliymiş
BU DİYETİ DAHA İYİ BİLEN ARKADAŞLARIMDAN YARDIM İSTİYORUM
sabah yumurtaya ekmeksiz alışmam zaman alacağı için
kendi yaptığım soğuk kavurma yedim
bir tas çorba içtim çok az lor peynir ve bir ceviz yedim
yanlışlarımı yazarsanız çok memnun olurum
biraz öncede bahçeden ufak bir elma koparıp yedim
yürüyüşler yapılmış tebrikler
anladım canım..ama tam olarak bu kurala uyulursa çok çabuk kilo verilir..ama bu açlığa da nasıl dayanılır bilmiyorum..
yani 3 öğün çok mantıklı geliyor..2 öğün az değilmidir diye düşünmeden edemiyorum
yani ben uyamam bu kurala sanırım..az da olsa birşeyler yerim
eşim aradı az önce..kayınpeder yarın ameliyata alınabilirmiş..uçak bileti bulmuşlar..malatyaya gidiyorlar kaynımla berlikte..
birkaç tahlil sonuçunu görmüş..ne bu falan demiş..süphelenmiş biraz..kendisi de kimya mühendisi bazı terimlerden anlamış sanırım..
inşallah iyi olur kızlar ..kayınpederime dua edin kızlar..temizlesinler tamamen ..kalmasın doku falan vucudunda inşallah..
ç
kahvaltıda
yumurtadan tulum peyniirli omlet zeytin ceviz domates pastırma çay ve omega3
benim gibi kilo vermesi duranlar yemeklerde yagı biraz arttırlmalıymış ve yürüyüşe devam edilmeliymiş
4-5 saat olayını anladım
2 öğün besleneceğiz tamam
benim evim bahçeli ve bolca meyve var ve şimdi elmalar ve ayvayı görünce dayanamayıp 1 tane elma yedim
aslında ayvadada gözüm kaldı ama yemedim işte burda terettüte düştüm
slm arkadaşlar bende bu gün
sabah 10 da kahvaltı yaptım
mantar sote
zeytin
peynir
günkurusu
ceviz badem
spor olarakta televizyonda izlemiştim ender saracın 3 haftada bir beden incelten hareketlerini uygulamaya başladım.küçük bir kızım olduğu için yürüyüş yapma imkanım yok.eger benim gibi olan arkadaşlar varsa bana evde yapabileceğim şeyleri tavsiye ederse sevinirim. bu arada akşam menümde
tarhana çorbası+pırasa yemeği+cacık+salata
herkeze kolay gelsin
afiyet olsun leylakım2.öğünüm
1 kepçe tavuk suyuna çorba
yarım tabak etli kapuska
lor peynirli salata
aaaaa
öle mi yani kilo verimimiz durunca yemeklerdeki yağı artırmamız mı gerekio..... bilmiodum öğrendiğim ii oldu aklımda dursun
saol ...............
canım meyve çok yemioruz meyvenin içindeki şeker direk fruktoz halde olduğu için yani parçalanmış şeker olduğu için mide onu parçalamaya uğraşmıor ve direk kana karışıp kandki şeker miktarını artırıo buda kilo alımı ve erken acıkmaya neden oluo....
bi sure sık dişini bence yada yarım elme 4 de 1 ayva gibi meyve miktarını dusurup ye ve genelde sabahları yada en gec 1 e kdr meyve ye 1 den sonra meyve sınırı koy akşam 8 den sonra da yemek sınırı koy yani bi fikir benim ki sen bilirsin .....
[
sersumum bende şimdi latte içiyorum kaçamak sayılır mı?bana da gönder bi tane istersen
afiyet olsun leylakım
şekersizse sadece sağlıksız bebişim diyeti bozmuş olmuyosun kii..kıyamam ben senin o güzelim ayacıklarınaaa
kızlar buyrun çaylarmuhtarım senin kayınço nerelerde özletti kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?