Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Şimdi geldim , şimdi yemek yemeye gidiyorum.Menü : Kurufasulye , kereviz yapraklarından uydurduğum bir zeytinyağlı , salata , yoğurt , su , peçete
Sonra yine gelmeye çalışırırım , öptümmmmm

Son düzenleme:
kızlar buyrun çaylar muhtarım senin kayınço nerelerde özletti kendini

Afiyet olsun şekerim birazdan ben de demleyim :)))

Şimdi geldim , şimdi yemek yemeye gidiyorum.Menü : Kurufasulye , kereviz yapraklarından uydurduğum bir zeytinyağlı , salata , yoğurt , su , peçete

Afiyet olsun canim yarasin göbek yapmasin

Yarın Karatay hoca kanal d de 32 gün programina konuk gece yarisi yarim da seyretmeyi unutmayin kizlarrr

öğleden sonra yarım saat yer jimlastiği

akşam saat 18:00 bir tabak bulgurlu kara lahana ve cacık..

ve yeşil çay..

herkese iyi akşamlar..

Son düzenleme:
ya arkadaşlar ben yürüyüş bandında yürüyüş yaparken çokkkkkkkkkkkkk
sıkılıyorum 25 dakika ancak yürüyorum
daha eğlenceli hale getirmeliyim
siz neler yapıyorsunuz

peçeteye bayılırım ben de..
kızlar buyrun çaylar muhtarım senin kayınço nerelerde özletti kendini

gelmiş benim kayınço sosyalleşiyomuş kendilerii..ee haketti tabee..

ya arkadaşlar ben yürüyüş bandında yürüyüş yaparken çokkkkkkkkkkkkk
sıkılıyorum 25 dakika ancak yürüyorum
daha eğlenceli hale getirmeliyim
siz neler yapıyorsunuz

ben sıkılmamak için ya müzik dinliyorum yada sevdiğim dizi ya da programları izliyorum.hee bir de zayıflamam lazım deyip gaza getiriyorum kendimio zaman vakit geçiyo.45 dk dan fazlası sıkıyo beni de
falakadan sonra valla da billa da bişey yimedimm..

:86::86::86:

teşekkür ederim fikirlerin için. bende bisiklet işini düşüneyim en iyyisi:))

ii akşamlar bayanlar......

sabah 8 de kalktım.... 9 da cevizli kuru inci dolması bi tane....
11.30 da kahvaltı

kaşarlı tereyağlı 2 yumurta

7-8 yumurta
kuçuk bardakla açık çay

öğlen 2.30 da arkadaştaydım

3-4 tane kandil simidi 4 bardak çayy

akşam 6.30 da

1 kase bamya
1 tane kırmızı biber dolması

......................................................................

3 gundur şişlik var uzerimde neden anlamadım ....

merhaba arkadaşlar..hayatımda ilk defa diyete karar verdim..bir çok kez çeşitli diyet ve yorumlarını okudum ama cesaret edememiştim hiç topiği biraz okuyayım dedim ama kafam çok karıştı...karatay bana çok mantıklı geldi,birde şuna karar verdim kimin 1ayda kaç kilo verdiğiyle lgilenip kendimi kıyaslamayacağım .ilk 1ay deneyeyim bakalım ne kadar verebileceğim hatta 1ay yapabilecekmiyim bilmiyorum....ben 1.60 boyunda 78kğ yum..öncelikle sağlık nedenlerinden dolayı en az20kğ vermem gerekiyor...bana destek olurmusunuz;?insan çok okuyunca çokta kafası karışıyor helede benim gibi b12 özürlü olunca hoop aklımdan uçup gidiyor...omega 3 alınması gerek demişsiniz (balığı hiç sevmem) bunun dışında nasıl alırım yani ilaç ismi filan verilebiliyormu? birde geçenlerde bi yerde okudum bu ilaç olarak alınan omega 3ler vucut tarafından emilmiyor tamamen firmaların rant için uydrmasıymış,hiç dikkat etinizmi yani kan tahlilinde filan çıkıyormu vucut alıyormuki bu vitamini? birde lesli neki herkes ondan bahsetmiş...soracağım çok soru var ama şimdiden abartmayım ..ben bugün başladım karatay diyeine ,liste ve kilo çizelgesine uğraştım ama yapamıyorum sabah yumurta salatası,3 4 zeytin ve 5 6 ceviz yedim,öğlen...1kuru incir 1dlm börek ayran...akşamda zeytin yağlı ıspanak kavurması 1.5 bardak ayran doğrumu yaptm bilmiyorm ama şuan acıktım... meyve yasak sanırımda ayran içebilirmiyiz akşam 8den sonra yardımcı olursanız çok sevinirim hoşçakalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…