Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

mrb kızlar,bende arkadaş gibi yeni başlıyacam karatay diyetine,bana da yardımcı olursanız çok çok sevinirim ,doğum sonrası kilolarımı veremiyorum bi türlü 12-13 kilo verdim bi 10 kilom kaldı o da çok rahatsız ediyo beni,bilgilendiriseniz bizi mutlu edersiniz

sabah 06.30 aç karına limonlu ılık su.

08.15 kahvaltı: 2 yumurta, biraz peynir,10 tane zeytin ve 8 tane fındık..

veeeeee yarın tartılma günü..

ben zaten zayıfım ama bu beslenme şeklini onaylıyorum tabi çok protein fazla asit demek ama canan hocanın az sık yamayin demesinin onaylıyorum az ve sık yemek organlarıda yoruyormuş bance günde 2 öğün yemek hem çok güzel hemde daha sağlıklı

hoşgeldinnnnnnnnnnn
bende yeniyim pazar günü başladım
ama çok memnunum ilk defa aç değilim benim öğrendilkerim
2 öğün yiyeceğiz
meyve kilo verirken az yiyeceğiz yediğimiz zamanda sabah saatlerinde tükedeceğiz
ve aynı kilo ve aynı boydayız varmısın 60 olmaya
tecrübeli arkadaşlarımız daha fazla yardımcı olurlar benden bukadar

canım merhaba ben de yeniyim.ben de 79 kiloyum ve senin gibi 60 a inmek istiyorum.karatay sağlıklı beslenme formülü gerçekten ilgimi çekti.5 gündür uyguluyorum.ama ben meyvenin akşam yenmemesi gerektiğini tamamen atlamışım.bana da destek olursanız sevinirim.2 gündür kilo cetvelini ayarlamaya çalışıyorum.cetvel buldum kopyaladım fakat imza bölümü nerede yardımcı olur musun

hoşgeldin canım
evet yaşasın 60 olacağız pes etmek yok
kilo cetvelinide ilk sayfada sırasıyla çok güzel anlatmış arkadaşımız ben oraya baktım sende bi bak istersen

hoş geldin..eminim ki karatay ile ideal kilona ulaşacaksın.kolaylıklar dilerim arkadaşım

Günaydın kızlar
Kahvaltım
1 yumurtadan peynirli omlet
lor peyniri
Zeytin
tere-roka-biber
10 tane üzüm
kahve

öğlen alışverişe yürüyerek gidicem,akşam da bantta yürürüm yine

Günaydın kızlar
Kahvaltım
1 yumurtadan peynirli omlet
lor peyniri
Zeytin
tere-roka-biber
10 tane üzüm
kahve

öğlen alışverişe yürüyerek gidicem,akşam da bantta yürürüm yine

canım merhaba.çok güzel kilo vermişsin.bütün bu kilolar karatay diyeti ile mi gitti.tebrikler

sabah kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
ceviz domates maydonoz kırmızı biber
8 zeytin
çay ve yanında kayısı pestili
ya birde kayısı çekirdeği umarım kaysı çekirdeği yiyebileceğimiz kuruyemişlerdendir:18:

çok güzel olmuş

teşekkür ederim canım küçük bir oğlum var onunla ilgilenmekten akıcı olamıyorum maalesef.ben de kahvaltımı yazmak isterim.
1BÜYÜK PARÇA ORTA YAĞLI BEYAZ PEYNİR,2 HAŞLANMIŞ YUMURTA,1 DOMATES,SALATALIK VE KABUK TARÇINLI SİYAH ÇAY (henüz ceviz veya fındık alamadım)

günaydın hepinize mutlu bir gün diliyorum haftasonuna 1 gün kaldı gelelim benim yediklerimi :)
30.10.2013 çarşamba
sabah:1.5 haşlanmış yumurta
peynir
4-5 ceviz
öğle:4 yk z.yağlı pırasa
3 kadınbudu köfte
salata
akşam:1 kase büyük yoğurt
5-6 yktaze fasulye kıymalı
3 çatal makarna
yarım çay bardağı fındık-şam fıst
ara:1 bardak ayran

3 öğün olmuş:44:

Selam hatunlar yeni gelenler hoşgeldiniz ilk sayfayı okumanız önemle tavsiye edilir

2 yumurta peynir zeytin domates salatalık ceviz çay ve omega3

8:40 kahvaltı
2 t.yağlı yumurta
9 zeytin
maydonoz
domates
incebelli çay bardağı dolusu çiğ fındık
avuç içi kalınlığı ve büyüklüğünde peynir
yarım cennet elması(hurma yani)
1 mandalina

yaz yaz bitmedi ne yapmışım böle yaaaaa

ceviz fındık gibi kuruyemişler tok tutuyor canım..çiğ olarak al ..kavrulmamış olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…