Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

akşam yemeği
sebzeli böbrek kavurup yedim fazla sevmem ama ayda bir sakatat tüketmeye karar verdim
yanında bolca kırmızı lahana ve havuç salatası yedim
ilerleyen saatlerdede tarçınlı süt içmeyi düşünüyorum
cısscısscııss yaptım çocuklar yerken dayanamayıp 4 kaşık pirinç pilavı yedim
cezama razıyım

2.öğünüm
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık kavurma
1 kase lor peynirli salata

hoşgeldin canım..... bende yeni başladım ama elimden geldiğince yardımcı olmak isterim...

gunde 2-3 öğün yiyoruz.... şeker ekmek unlu hamur işi recel ve ambalajlı paketli herşey yasak...... sut ve sut urunlerini tam yağlı tuketioruz.. pirinç tuketmioruz bulgur pilavı onuda en fazla 3-4 yemek kaşığı.... yemekler soğuk sıkım zeytinyağı veya tereyağ ile yapıoruz.... gunde 2 yumrta tuketioruz ve hareket şart ister evine imkanın varsa spor aleti al ister yuruyuş yap ister parklardaki spor aletlerinden faydalan ama gunluk en az 20-30 dk hareket şart..... meyve tuketiceğizmiz zaman genelde sabahları tuketiorz ben bazen 1 e kdr öğlende tuketiorum ama 1 i gecmiio meyve tuketimim ve az tuketioruz... akşam 8 den snr yemek yasak.... su maden suyu çay bitki çayı ayran tuketioruz ama yoğurtta yasak katı olduğu için ..... benim şuan aklıma gelenler bunlar atladığım varsa arkadaşlarım duzeltir umarım hep beraber vericez kiloları inş........

merhaba aramıza hoşgeldin ilk sayfada sersum arkadaşımız çok guzel özetlemiş karatay diyetini bence rahatlıkla yapabilrsin bende yeni başladım gecenlerde kuzenime sordum eczacı kendisi omega 3 un kilo verimine etkisi varmış bana solgar fish oil 950 mg tavsiye etti geceleri yatarken 1 tane iç dedi.... sipariş ettim gelmesini bekliorum başlıcam bende inş...... leslie tv de yuruyuş hareketleri yapan bi kadın ama o etkili oluyomuş spor yani internetten bilgisayarına indirip bakarak yapabilrsin.... akşam 8 den sonra ayran içebillirsin ama yoğurt yok meyve yok çay su maden suyu bunları tuketebilirsin.... inş yardımcı olmuşumdur daha detaylı bilgi için ilk sayfayı dikkatlice okumanı tavsiye ederim ...... aramıza hoşgeldin

hoşgeldin canım

merhaba canım hoşgeldin aramıza yalnız sut urunlerini tam yağlı tuketioruz öle light mış yarım yağlıymış YOKKKKK haberin olsun

tavsiyene uyucam tatlım.ilk sayfayı tekrar okuyorum.çiğ derken kabuklu fındık ya da cevizi kastediyorsunuz değil mi...

canan karatay herşeyin doğalı diyor.. kabuklu alıp kırmak iş oluo ama ceviz içleri fındık fıstıklar kabuksuz alındı mı ne olsa ilaçlanıo sanırım nem kuf v.s olmasın die kendin kabuklu fındık fıstık ceviz alıp evde kendin içini çıkarırsan daha faydalı

bence

evet şekerim haftaya listedesin..

3. öğünüm

1 kaşık kuru sebzeli bulgur pilavı
actifrayda kızarmış kabak mücver(2 adet)3 çiçek karnıbahar 3 köfte
yoğurt
roka

merhaba canım öğlen yanında ceviz içi fındık fıstık gibi şeyler götürüp birde ayran içebilrsin su tuketirken limonlu içi uzun sure tok tutar... sabah kahvaltını çok guzel yap canan hoca çok guzel yapılmış bir kahvaltıyla 6-7 saat acıkmadan durulur dior ama eğer karnınız açsa muhakkak bişiler yemeliymiş dun bi yazıda okumuştum bizim amacımız karnımız acıkmadan uzun sure az öğünle durmak ve vucudumuza leptin hormonu salgılatmak ....... ortamını sen biliyorsun ben nedesem boş benimki sadece bi fikir ama ...

ben kitabını okudum karatay diyetinin fasulye tuketebilirsiniz nohutta yazıor nohutu daha az tuketin die yazıodu yada pirinç pilavı hiç tuketilmemeli bulgur pilavı tuketebilirsin dediğim gibi ortamını sen biliosun kendi tempona duzenine göre öğünler oluştur yanında cerez götürmeyi deni hafta 3-4 gun 1 tane lahmacun yiyebilirsin öğlenleri... bilmiorum sana yardımcı oldum mu ama benim aklıma gelen bunlar.....

3. öğünüm

1 kaşık kuru sebzeli bulgur pilavı
actifrayda kızarmış kabak mücver(2 adet)3 çiçek karnıbahar 3 köfte
yoğurt
roka

merhaba sersum
ben bu hafta aynı 75 deyim ilk zamanlar vucuttaki ödem su atılıomuş sonra kilolar gidiomuş ondanmı gitmedi heveslendim başladım ama 75 de kalcakmıyım ki :2: :2: gibi bi ümitsizliğe duştum gerci bu hafta bisiklete binmedim çok ... ama hep ineklerin ordaydık hareketli gecti yinede ama bilmiorum.. zaten eşimde karatayla kilo verilmez diyip duruo :2: :2: bilmiorum birden 2 2 gidince beklentim mi çok oldu normal mi bilemedim açıkca...

selam bayanlar

sabah 8 de kalkış 10 da 2 tane cevizli kuru incir dolması

kahvaltı yapmadım yani acıkmadım acıkmayınca kahvaltıyı es gectim saat2 de

tereyağlı kaşarlı 3 yumurta

4 dilim pastırma

akşamada et kavurma

sarma kuru biber dolması yoğurt turşu

öle yani nese ben kaçar sofra hazırlıcam sonra yine girerim görürüşürüz........

aynen dediğin gibi ilk başlarda çok hızlı gidiyor ve sonra duruyor canım..bazen 1-2 hafta hiç oynamadığı bile oluyor kilonun..ama moral bozmak yok.
.ben mesela o kadar yavaş veriyorum ki ama yine de verdiğim için şükrediyorum ve pes etmiyorum..sen kocana bakma bu kadar insan yanılıyor olamaz ..burada sen de gördün birsürü arkadaşımız var 20-30 kilo veren ama onlarda her hafta 2 kilo vermedi bazen 2kilo gider bazen 100 gr gider bazen hiç gitmez..hocamızın bir lafı var bu kilolar ve yağlar tavada erir gibi gitmez sabır gerekiyor diyor..
vücut aynı tempoya alışınca da duraksamalar olabiliyor ..arada aktivite değiştirmek lazım..mesela ben hergün 3 km yürüdüm durdu kilo verişim ama bunu gün aşırıya böldüm yine vermeye başladım..aslında herkeste ayrı etki oluyor deneyerek buluyoruz...
moral bozmak yok..yaza kadar bu kilolar gidecek başka yolu yok...

İyi Akşamlar kızlar
Sabah kahvaltim (09:15biiti)
2 yumurtali tereyağli omlet
peynir,zeytin
maydonoz, roka, dereotu ve havuc karisimli salata
biraz kacamak yarim gofret yedim ( niye yedim diye kiziyorum kendime )
1 bardak sütlü kahve şekersiz

Spor: 30 dk 3 km 250 kalori hiz 6

Oglusu birakip geldim 10 dk tempolu yürüyüş
Oglusu alip geldim 10 dk tempolu yürüyüş

Akşam yemegim (17:00bitti)
1 kase mercimek çorbası
kiymali kabak yemeği
az biber haşlama yogurtlu
1 elma ve küçük mandalina (cok acikmistim yemekleri ısıtırken hupletivermisim)

Yarin tarti yüzümüzü güldürsun bol leptinli geceler

Degerli kiymetli Karatay hocamiz bu aksam 20:00 de haberturk cikacak ana haber bultenin de kızlar diger program iptal olmus hayirlisiiii

slm kızlar bugün komşular bana çaya davetlilerdi kısır kurabiye ve ekler pasta yaptım birazda yedim tabi yarın öğlene kadar netimde bi problem olmazsa buralarda çok sık elektrik kesiliyo kilo bildirimimi yapcam inşallah öğleden sonra giremem pazara kadar kızlar merak etmeyin

kizlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr sersuuuuuuuuuummmmmmmmmm seyyy ben geldim

nasilsiniz? cok özledim sohbetinizi neler yapiyosun? unutmadiniz beni insallah...

üstüne 1 öğün daha yedim canım
kizlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr sersuuuuuuuuuummmmmmmmmm seyyy ben geldim

nasilsiniz? cok özledim sohbetinizi neler yapiyosun? unutmadiniz beni insallah...

hoşgeldin canım..nasılsın nerelerdeydin:13::13::13::13:

yine yoksun kuzuuu..yarın liste sende...ama gelmezsen listeyi ben yaparım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…