mrb kızlar,bende arkadaş gibi yeni başlıyacam karatay diyetine,bana da yardımcı olursanız çok çok sevinirim ,doğum sonrası kilolarımı veremiyorum bi türlü 12-13 kilo verdim bi 10 kilom kaldı o da çok rahatsız ediyo beni,bilgilendiriseniz bizi mutlu edersiniz
merhaba arkadaşlar..hayatımda ilk defa diyete karar verdim..bir çok kez çeşitli diyet ve yorumlarını okudum ama cesaret edememiştim hiç topiği biraz okuyayım dedim ama kafam çok karıştı...karatay bana çok mantıklı geldi,birde şuna karar verdim kimin 1ayda kaç kilo verdiğiyle lgilenip kendimi kıyaslamayacağım .ilk 1ay deneyeyim bakalım ne kadar verebileceğim hatta 1ay yapabilecekmiyim bilmiyorum....ben 1.60 boyunda 78kğ yum..öncelikle sağlık nedenlerinden dolayı en az20kğ vermem gerekiyor...bana destek olurmusunuz;?insan çok okuyunca çokta kafası karışıyor helede benim gibi b12 özürlü olunca hoop aklımdan uçup gidiyor...omega 3 alınması gerek demişsiniz (balığı hiç sevmem) bunun dışında nasıl alırım yani ilaç ismi filan verilebiliyormu? birde geçenlerde bi yerde okudum bu ilaç olarak alınan omega 3ler vucut tarafından emilmiyor tamamen firmaların rant için uydrmasıymış,hiç dikkat etinizmi yani kan tahlilinde filan çıkıyormu vucut alıyormuki bu vitamini? birde lesli neki herkes ondan bahsetmiş...soracağım çok soru var ama şimdiden abartmayım ..ben bugün başladım karatay diyeine ,liste ve kilo çizelgesine uğraştım ama yapamıyorumsabah yumurta salatası,3 4 zeytin ve 5 6 ceviz yedim,öğlen...1kuru incir 1dlm börek ayran...akşamda zeytin yağlı ıspanak kavurması 1.5 bardak ayran doğrumu yaptm bilmiyorm ama şuan acıktım... meyve yasak sanırımda ayran içebilirmiyiz akşam 8den sonra yardımcı olursanız çok sevinirim hoşçakalın..
canım merhaba ben de yeniyim.ben de 79 kiloyum ve senin gibi 60 a inmek istiyorum.karatay sağlıklı beslenme formülü gerçekten ilgimi çekti.5 gündür uyguluyorum.ama ben meyvenin akşam yenmemesi gerektiğini tamamen atlamışım.bana da destek olursanız sevinirim.2 gündür kilo cetvelini ayarlamaya çalışıyorum.cetvel buldum kopyaladım fakat imza bölümü nerede yardımcı olur musun
teşekkür ederim canım küçük bir oğlum var onunla ilgilenmekten akıcı olamıyorum maalesef.ben de kahvaltımı yazmak isterim.
1BÜYÜK PARÇA ORTA YAĞLI BEYAZ PEYNİR,2 HAŞLANMIŞ YUMURTA,1 DOMATES,SALATALIK VE KABUK TARÇINLI SİYAH ÇAY (henüz ceviz veya fındık alamadım)
tavsiyene uyucam tatlım.ilk sayfayı tekrar okuyorum.çiğ derken kabuklu fındık ya da cevizi kastediyorsunuz değil mi...
BEN 12:40 DA ÖĞLE YEMEĞİMİ YEDİM
1 kocaman tabak balkabağı şekersiz ama, hurma attım içine bide elma onlarla pişirdim karatayın kitabında olduğu gibi.
1 kasede yoğurt ve kapanış demiştim ki az önce avuç içi fındık ile sütü yollayıverdim mideye artık,
ayran içerim bide Türk kahvesi belki.
bende ayın 22 sinde başlamıştım diyete yarın tartılcam inş. ama listeye haftaya giricem inşallah,2 haftalık süre var çünkü kural gereği
okuyorumda ben 3 öğün biliyorum ara öğün yok diye zaten çalışıyorum allelacele omletti cevizdi zeytin peynir kahvaltı etmeye çalışıyorum karataya uygun bide bi arkdaşım yorumunda 2 öğün yenecek demiş aklım karıştı kitaptada 3 öğün var iyi ce karıştım iş yerinde öğle yemeği yiyorum yemek seçme olanağım yok ben saat 7.15 te sabah kahaltısı ediyorum öğle yemeğim 12.30 da haliyle akşamıda yapıcam kaldı ki öğle yemeklerini seçme şansım yok nitekim bugün nohut pilav cacık var iki öğünü ancak haftasonu yapabilirim rahat rahat bu konuda deneyimli arkdaşlar lütfen bana fikir verebilir mi
bende bende
3. öğünüm
1 kaşık kuru sebzeli bulgur pilavı
actifrayda kızarmış kabak mücver(2 adet)3 çiçek karnıbahar 3 köfte
yoğurt
roka
ekledim canım hepinizi ilk sayfada liste yapma sıranızı da görebilirsiniz..
merhaba sersum
ben bu hafta aynı 75 deyim ilk zamanlar vucuttaki ödem su atılıomuş sonra kilolar gidiomuş ondanmı gitmedi heveslendim başladım ama 75 de kalcakmıyım ki :2: :2: gibi bi ümitsizliğe duştum gerci bu hafta bisiklete binmedim çok ... ama hep ineklerin ordaydık hareketli gecti yinede ama bilmiorum.. zaten eşimde karatayla kilo verilmez diyip duruo :2: :2: bilmiorum birden 2 2 gidince beklentim mi çok oldu normal mi bilemedim açıkca...
üstüne 1 öğün daha yedim canım
BEN 12:40 DA ÖĞLE YEMEĞİMİ YEDİM
1 kocaman tabak balkabağı şekersiz ama, hurma attım içine bide elma onlarla pişirdim karatayın kitabında olduğu gibi.
1 kasede yoğurt ve kapanış demiştim ki az önce avuç içi fındık ile sütü yollayıverdim mideye artık,
ayran içerim bide Türk kahvesi belki.
bende ayın 22 sinde başlamıştım diyete yarın tartılcam inş. ama listeye haftaya giricem inşallah,2 haftalık süre var çünkü kural gereği
kizlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr sersuuuuuuuuuummmmmmmmmm seyyy ben geldim
nasilsiniz? cok özledim sohbetinizi neler yapiyosun? unutmadiniz beni insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?