güle güle kullan cnm benimki hattrick mk 8oo kayışlı olan model 324 e aldımMaşallah kalabalıklaşmışız Hoşgeldiniz menüm
Sabah karatay kahvaltısı öğle havuç salatası yoğurtlu akşam taze fasulye ayran domates
Bi de kızçeler eliptik bisikleti kaça aldınız memnun musunuz hangi model kocam sağolsun bana da aldı bügünde 500 tl biraz pahalı voit markalı manyetik dedi adam neyse iyi geceler hepiciğinize
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldığım için yeni kilo bildirimi yapmayacağım.ilk sayfadai kuralları okudum.inşallah beni de listeye alırsınız.:18:
Kilo bildirim formatı
rumuz:tangram
baş.tarihi:21 ekim 2013
baş.kilo:79 kg
geçen hafta kilo:
bu hafta kilo:77,7 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:1,3 kg
beden:42-44
spor:50 mekik-30 dk hareket
dün yediklerime gelince:SABAH:BOL YEŞİLLİK,2 T.YAĞINDA YUMURTA,PEYNİR,BİTKİ ÇAYI
ARADA:1 ELMA
AKŞAM:KIYMALI PIRASA,BOL SALATA,YOĞURT,ŞEKERSİZ TÜRK KAHVESİ
YATARKEN:1 BARDAK SÜT
GÜN BOYUNCA 2,5 LT SU
umarım olmuştur lütfen eleştirilerinizi bekliyorum:26:
rumuz:ihya
başlangıç tarihi:3 Ekim 2012
başlangıç kilo:108
geçen haftaki kilo:87
bu haftaki kilo:85.5
fark:---1500 gr
yüzde:--%1.724
beden 46 48
spor şimdilik yok
yas:25
belki aylar sonra kılo vermenın mutluluunu yasıyorum
kizlar merhaba......2-3 gundur rahatsizim bogazlarim agriyor usutmusum...bugunun cuma oldugunu unutmusum...tartilmadim.haftaya ins.
sizin icin ins.- li bir gun olur...gorusuruz...
son bir kac gundur kizim geceleri uyumuyor.bende rahatsizim geliyorlar sagdan sagdan toz kaldirmadan.......................... bazen durdurun dunyayi inecek var diyorum....
kizlar merhaba......2-3 gundur rahatsizim bogazlarim agriyor usutmusum...bugunun cuma oldugunu unutmusum...tartilmadim.haftaya ins.
sizin icin ins.- li bir gun olur...gorusuruz...
son bir kac gundur kizim geceleri uyumuyor.bende rahatsizim geliyorlar sagdan sagdan toz kaldirmadan.......................... bazen durdurun dunyayi inecek var diyorum....
cakmel
kabak tatlısının tam tarifini yazarmısınnnnnnnnnnnnnn
selam canım yeni arkadaşınız olarak seni tebrik etmek istedimtatlım bir de soru olucak.cetvelde kilo verdikten sonra düzenlemeyi nasıl yapıcaz?sil baştan tekrar mı hazırlanıcak?
selam canım yeni arkadaşınız olarak seni tebrik etmek istedimtatlım bir de soru olucak.cetvelde kilo verdikten sonra düzenlemeyi nasıl yapıcaz?sil baştan tekrar mı hazırlanıcak?
karatay hocanın tarifi:
2 dilim balkabağı
1 elma
2 portakal
1 çay b. ceviz
yarım çay b.kuru üzüm
1 çubuk tarçın
1 yk tereyağı
balkabağını ayıkla ve 3 e böl,elmayı 8 e böl,portakalları dilimle(kabuklu veye kabuksuz),
tüm malzemeleri kapaklı bir fırın kabına al üzerine t.yağını küçük küçük dağıt, önceden 180 derecede ısıtılmış fırında 40-45 dk pişir yazıyor.
AMA BENDE YETERLİ MALZEME YOKTU .ŞÖYLE YAPTIM;
kabakları temizledim hilal biçiminde ince ince dilimledim tencereye dizerken de aralarına elma-kayısı -ceviz attım bide kabuk tarçın üzerinedeee yarım çay bardağı su ,ocağın en küçük gözünde 30 dk de pişti bende afiyetle yedim
sanada afiyet olsuuuuun canıııım,şifa olsuuunn oh ohhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?