Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar günaydın ,

Bu hafta kilomda bir değişiklik olmadı , yine 45.6 kiloyum.Papadiyam , mor menekşem , liste bu hafta sendeymiş.Kolay gelsin canımcım.İnşallah herkes incelmiştir diyorum ve de hepinize güzel bir gün diliyorum....

güle güle kullan cnm benimki hattrick mk 8oo kayışlı olan model 324 e aldım

cnm menün gayet güzel ama karatayda ara öğün yok meyve sabahları yeniliyo sadece 1 tane olmak şartıyla. ama sorun yok halledersin Allahın izniyle

hemen kilo bildirimimi yapıp kaçıyorum
rumuz:naz8
başlangıç tarihi:6 eylül 2013
başlangıç kilo:79.8
geçen haftaki kilo:76.8
bu haftaki kilo:76.4
fark:---400 gr cık
yüzde:0.520
beden 42-44
spor şimdilik yok malesef

liste yapan arkadaşa kolay gelsin umarım herkes için bol eksili bi hafta olmuştur hepinizi kocaman öpüyorum

rumuz:ihya
başlangıç tarihi:3 Ekim 2012
başlangıç kilo:108
geçen haftaki kilo:87
bu haftaki kilo:85.5
fark:---1500 gr
yüzde:--%1.724
beden 46 48
spor şimdilik yok
yas:25
belki aylar sonra kılo vermenın mutluluunu yasıyorum

selam canım yeni arkadaşınız olarak seni tebrik etmek istedimtatlım bir de soru olucak.cetvelde kilo verdikten sonra düzenlemeyi nasıl yapıcaz?sil baştan tekrar mı hazırlanıcak?

rumuz:kaha
baş.tarihi:26 ekim 2013
baş.kilo:78
geçen hafta kilo:
bu hafta kilo:77
fark:1kg
yüzde:%0
toplam fark:
beden:42-44
spor: leslie ve yürüyüş

umarım olmuştur

kizlar merhaba......2-3 gundur rahatsizim bogazlarim agriyor usutmusum...bugunun cuma oldugunu unutmusum...tartilmadim.haftaya ins.
sizin icin ins.- li bir gun olur...gorusuruz...

son bir kac gundur kizim geceleri uyumuyor.bende rahatsizim geliyorlar sagdan sagdan toz kaldirmadan.......................... bazen durdurun dunyayi inecek var diyorum....

geçmiş olsun ramaskam

geçmiş olsun canım

kızlar merhaba.....dün moralim çok bozuktu,akşam bişeyler atıştırdımo yüzden tartıda aynı çıktım.eksideydim halbuki.neyse sağlık olsunumarım herkesler eksidedir.liste kimde bilmiyorum ama kolay gelsin,ellerine sağlık şimdiden

cakmel
kabak tatlısının tam tarifini yazarmısınnnnnnnnnnnnnn

karatay hocanın tarifi:
2 dilim balkabağı
1 elma
2 portakal
1 çay b. ceviz
yarım çay b.kuru üzüm
1 çubuk tarçın
1 yk tereyağı

balkabağını ayıkla ve 3 e böl,elmayı 8 e böl,portakalları dilimle(kabuklu veye kabuksuz),
tüm malzemeleri kapaklı bir fırın kabına al üzerine t.yağını küçük küçük dağıt, önceden 180 derecede ısıtılmış fırında 40-45 dk pişir yazıyor.
AMA BENDE YETERLİ MALZEME YOKTU .ŞÖYLE YAPTIM;
kabakları temizledim hilal biçiminde ince ince dilimledim tencereye dizerken de aralarına elma-kayısı -ceviz attım bide kabuk tarçın üzerinedeee yarım çay bardağı su ,ocağın en küçük gözünde 30 dk de pişti bende afiyetle yedim
sanada afiyet olsuuuuun canıııım,şifa olsuuunn oh ohhhhhh

selam canım yeni arkadaşınız olarak seni tebrik etmek istedimtatlım bir de soru olucak.cetvelde kilo verdikten sonra düzenlemeyi nasıl yapıcaz?sil baştan tekrar mı hazırlanıcak?

eveet sil baltan cetvelmiş canım

eveet, sil baştanmış canım

cok tesekkur ederim canım .evet canım ben her seferınde sil bastan yapıyorum

selam akradaşlar..
yeni bir internet paketine geçtik ama bağlanana kadar 2 gün internetsiz kaldık,dün de işyerindeki bilgisayar internete izin vermedi..arada oluyo öyle..o yüzden giremedim siteye..
kısa bir bildirim yapıcam,işlerim sırada bekliyo..
Geçen hafta:96
Bu hafta:95.4
Fark:-600 gr
Fark yüzdesi:%0.625

papadiya listeyi sen yapıyosun galiba,kolay gelsin canım

menümü de yazayım belki giremem bugün daha:26:

kahvaltım(08.30)tereyağlı peynirli omlet,3 zeytin,1 avuç çiğ badem,1 bardak süt
biraz önce 1 avuç kadar çiğ fındık yedim,şimdi çay içeceğim
akşama hamsi ve salata var..görüşürüz

kızlar bi durgunluk var gibi..biraz silkelenelim mi yıl sonuna kadar

teşekkür ederim
denediğin tarifleri bekliyorum bende kabağı alır almaz deneyeceğim
gitsin kilolar yağlarrrrrrrrrrrrrrr

rumuz:gmzz_z
baş.tarihi:07 ekim 2013
baş.kilo:79 kg
geçen hafta kilo:75 kg
bu hafta kilo:75 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:4 kg
beden:42-44
spor: eliptik bisiklet ama bu hafta az bindim

yarın kızımın doğum gunu bugun okulda kutlucaz şimdi çıkıyorum sonra gelirim yine göürüşürz kızlar

Selam kızlar

Bu aralar gelemiyorum bi türlü fırsatım olmadı,tabii dikkat de edemiyorum, spor da yok bu da canımı sıkıyor, giden kilolar geri geliyor

Kilo bildirimim

Geçen hafta 72.4

Bu hafta 73.5

Fark +++++++ 1.1

% +++++++++ 1.519

Sizler eksidesinizdir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…