Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

liste sıramız...

1-sersum-30 Ağustos 2013 liste yaptı
2-handrake-20 Eylül 2013 liste yaptı
3-birdy-27 Eylül 2013 liste yaptı
4-leylak84-4 Ekim 2013 liste yaptı
5-kardelenn-11 Ekim 2013 liste yaptı

18 EKİM KURBAN BAYRAMI LİSTEMİZ YOOK..BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNN....

6-filiztoprak-25 Ekim 2013 liste yaptı
7-papadiya-1 Kasım 2013
8-özlemkartal-8 Kasım 2013
9-ficans-15 Kasım 2013
10-serpp-22 Kasım 2013 izinli
11-guleryuz2011-29 Kasım 2013
12-ihya-6 Aralık 2013
13-Kaneel-13 Aralık 2013 izinli
14-ttet-20 Aralık 2013
15-naz8-27 Aralık
16-Nehirsu85-03 Ocak 2014
17-Ramaska-10 Ocak 2014
18-yıldız-17 Ocak 2014
19-ufocan-24 Ocak 2014
20-gmzz_z-31 Ocak Şubat 2014
21-gamze27-07 Şubat 2014 8 Kasımda Listede
22-kaha-14 Şubat 2014 8 Kasımda Listede
23-cakmel-21 Şubat 2014 8 Kasımda Listede

arkadaşlar ben 2gündür karatay diyeti yapıyorum gayet iyi gidiyor fakat 2gündür aşırı susuyorum..yani zaten suyu normaldede içerdim ama 2gündür ağzım kuruyor ve çok susuyorum bu normalmi? iyimi kötümü bilemedim..birde sanırım bayanlar genelde ayda 2 3 kilo ancak verebiliyorlar gözüme çok az geldi

üstüne 1 öğün daha yedim canım

hoşgeldin canım..nasılsın nerelerdeydin:13::13::13::13:

canimmm biraz islerim vardi, sonra kardesim geldi ynaima türkiyedeennn bikac sinavim vardi, esim izne cikti bir ay ki sorma bütün diyet düzenimi alt üst etti onun evde olmasi... biraz yogundum, kilom da ACCIK yukarilarda, cok degil ama bi kilocuk insallah bir haftaya def edicem onu da onun haricinde iyi sayilirim iste ugrasiyorum..

sen nasilsin?? kizlarda bi gelisme var mi? yeni arkadaslar gelmisler, karsilastikca onlarla da kaynasayim ben

Slm Karatay Ailesi 3 haftalık bir sağlık problemi arasından sonra tekrar aranızdayım menü paylaşımlarıma ptsi başlarım 3 haftada 7 kilo vermiştim fakat sağlık problemim esnasında 7 kilo alarak geri geldim eni gelen tüm arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz iyi akşamlar bu arada hocamızı dolandırmışlar çok sinir oldum

saat 12:00 da bol acı pul biberli ve bol naneli cacık ve 10 tane fındık.

Akşam 18:00 yarım kase tarhana çorbası, kuru fasülye ve bulgur pilavı

yarın karatay diyetine başlayalı 1 hafta olacak, tartı sonucunu çok merak ediyorum..

kizlar az önce internette bi haber okudum sok oldum karatay hocayi dolandirmislar dogruluk orani nedir ama haber burda:

-alintidir-

Karatay, ifadesinde, 'Arayan kişilerin polis ve savcı olduğuna inandım. Adeta hipnotize olmuştum. Kendimi devletle gizli bir operasyonun içinde sandım' dedi..
Yazdığı diyet kitapları ve geliştirdiği "Karatay Diyeti" ile tanınan Prof. Dr. Canan Karatay da telefon dolandırıcılarının kurbanı oldu. Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan şüpheliler Canan Karatay’a bankadan çektirdikleri 50 bin dolar ve 10 bin lirayı iki ayrı parkta bıraktırdı.

'ADETA HİPNOTİZE EDİYORLAR'

Bu sırada Urfa ve Adana’da yapılan teknik takip sonucu dolandırılan parayı almaya gelen kuryeyi takip eden polis, iki şüpheliyi gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelerek şüphelilerden şikayetçi olan Canan Karatay, "Nasıl dolandırıldım anlayamadım. İnsanı telefonda adeta hipnotize ediyorlar. Ne derlerse yapıyorsunuz. Devletle birlikte gizli bir operasyonun içinde olmakta beni heyecanlandırdı." dedi.

Urfa ve Adana’da telefon dolandırıcılarına yönelik operasyon yapan polis teknik takip sonucu şebekenin İstanbul’da bir kişiyi dolandırdığını tespit etti. Bunun üzerine takip edilmeye başlanan şüphelilerin parayı alması için gönderdikleri kurye belirlendi. Bu kuryeyi takip eden polis Fenerbahçe Kalamış Parkı’na geldi. Burada yapılan operasyonda şüpheliler Ahmet Ö.(33) ile Mehmet K.(23) yakalandı. Şüphelilerin üzerinden 50 bin dolar ve 10 bin lira para ele geçirildi.

DOLANDIRILDIĞINI GERÇEK POLİSLERDEN ÖĞRENDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen şüpheliler sorguya alınırken dedektifler şüphelilerin dolandırdığı kişiyi aramaya başladı. Yapılan çalışma sonucu şüphelilerin kurbanlarına dolandırıcılık sırasında bir telefon aldırdığı belirlendi. Bu telefoncuya giden polisler telefonu alan kişinin Prof. Dr. Canan Karatay olduğunu öğrendi. Telefonla irtibat kurulan Canan Karatay dolandırıldığını kendisini arayan gerçek polislerden öğrendi.

KENDİSİNİ DOLANDIRANLARDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Dolandırıldığını öğrendiğinde büyük şok yaşadığı öğrenilen Prof Dr. Canan Karatay Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelerek ifade verdi. Kendisini dolandıranlardan şikayetçi olan Canan Karatay yaklaşık 2 saat içerde kaldıktan sonra Emniyet Müdürlüğü binasından ayrıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nden çıkışta nasıl dolandırıldığını anlatan Prof. Dr. Canan Karatay şunları söyledi:

"Beni telefonla aradılar. Banka hesabımın terör örgütü tarafından ele geçirildiğini, hesabımdan sürekli Diyarbakır’a EFT yapıldığını söylediler. Devletin bununla ilgili büyük bir operasyon başlattığını kimseye bir şey söylememi, asla telefonumu kapatmamı, aileme bile durumdan bahsetmemi istediler. Arayan kişilerin polis ve savcı olduğuna inandım. Adeta hipnotize olmuştum. Ne derlerse yapıyordum. Önce bankadan 20 bin dolar ve 10 bin lira çektirdiler. Daha sonra bir taksiye binerek Balat’a gitmemi istediler. Taksi fişini almamı bu parayı daha sonra bana geri ödeyeceklerini söylediler. Balat’a gelince beni yönlendirip bir sokağa çektiler. Parayı bakkaldan aldığım bir poşete koyup park halindeki bir otomobilin altına bıraktırdılar."

DEVLETLE BİRLİKTE OPERASYON YAPIYORUZ SANDIM

Şüphelilerin daha sonra 30 bin dolar istediğini bu parayı da çalıştığı hastaneden aldığını söyleyen Canan Karatay "Bu kez Kalamış Parkı’na gitmemi ve bu parayı da bir ağacın altına bırakmamı istediler. Söylenenleri yaptım. Bu süre zarfından benimle hem polis olduğunu hem de savcı olduğunu söyleyen kişilerle ayrı ayrı konuştum. Bana söylendiği gibi yeni bir cep telefonu aldım. Devletle gizli bir operasyon yaptığım için heyecanlandım. Dolandırıldığım hiç aklıma gelmedi." dedi.

Prof. Dr. Canan Karatay vatandaşları dolandırıcılar konusunda çok dikkatli olmaları konusunda uyararak "Yol boyunca beni tanıyan ve yardım etmek isteyen kişilerin isteklerini telefondaki kişinin talimatı ile kabul etmedim. Bu sırada beni araçlarıyla götürmek, fotoğraf çektirmek isteyen kişiler oldu onlarıda kabul edemedim. Çok gizli bir operasyon yapıyoruz sanıyordum. Şimdi bu halime gülüyorum." diye konuştu.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü gözaltına alınan kişilerin sorgularının devam ettiğini söyledi. DHA

Malesef doğru canım ben haberlerde izledim çok üzüldüm :18: her insanın boş bir anı oluyor demekki buna benzer kişiler annemi de aramışlardı fakat daha önceden bilgimiz olduğu için tuzaklarına düşmedik.Canı sağolsun hocamızın ne diyelim giden para olsun sağlığına bişey olmasında

evet canim haklisin, zaten parasina da bisey olmamis galiba.. neler var yaa, iyiki sizi kandiramamislar

Merhaba arkadaşlar karatay diyetiyle pkos lu olup da kilo verebilen var mı aranızda pkoslu olup kilo vermek çok zor umarım bu diyetle verilebilir

Maşallah kalabalıklaşmışız Hoşgeldiniz menüm
Sabah karatay kahvaltısı öğle havuç salatası yoğurtlu akşam taze fasulye ayran domates

Bi de kızçeler eliptik bisikleti kaça aldınız memnun musunuz hangi model kocam sağolsun bana da aldı bügünde 500 tl biraz pahalı voit markalı manyetik dedi adam neyse iyi geceler hepiciğinize

Merhaba arkadaşlar karatay diyetiyle pkos lu olup da kilo verebilen var mı aranızda pkoslu olup kilo vermek çok zor umarım bu diyetle verilebilir

Bu rahatsızlık bende var 69 kg dan 54 kg ya düştüm. Aslında çok kolay bir diyet serbest besinlerden doyana kadar yiyeceksin. Sınırlama yapmak acıktırıyor insanı birde hamurişi ve şekerli besinler yediğin zaman iştahın artıyor. Azar azar kestiğinde de olmuyor tamamen kesiceksin bu gıdaları. gün geldi canın mı cok çekti o zaman yiyeceksin tutmayacaksın kendini. Yiyince de suçluluk hissetmeden o gün biraz daha hareket katıcaksın gününe ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi yola devam ediceksin.

yaşasın yaşasın oluyoo vermeye başlıyorum

bu günkü menüm:
09:00 lahanalı omlet
avuçiçi peynir-avuçiçi fındık
domates 7 zeytin

14:00 haşalama tavuk ve barbunya bol limonlu 1 kase yoğurt

acıkırsam keten tohumlu yoğurt ve 1 bardak fındık

6-filiztoprak-25 Ekim 2013 liste yaptı
7-papadiya-1 Kasım 2013
8-özlemkartal-8 Kasım 2013
9-ficans-15 Kasım 2013
10-serpp-22 Kasım 2013 izinli
11-guleryuz2011-29 Kasım 2013
12-ihya-6 Aralık 2013
13-Kaneel-13 Aralık 2013 izinli
14-ttet-20 Aralık 2013
15-naz8-27 Aralık
16-Nehirsu85-03 Ocak 2014
17-Ramaska-10 Ocak 2014
18-yıldız-17 Ocak 2014
19-ufocan-24 Ocak 2014
20-gmzz_z-31 Ocak Şubat 2014
21-gamze27-07 Şubat 2014 8 Kasımda Listede
22-kaha-14 Şubat 2014 8 Kasımda Listede
23-cakmel-21 Şubat 2014 8 Kasımda Listede

acaba bizde belli bi kg den sonra fotolarımızı mı paylaşsak ki burdan öncesi ve sonrası diye nasıl olur?

güle güle kullan canım

kızlar kk kahvaltı yapıyodumki
katmerler kalmış tartıldıktan sonra yidim artık
neyseki başka yok
yeşil çayımı içiyorum

FİLİZTOPRAK
başlangıç tarihi= 07 mart 2013
başlangıç kilo=78
geçen hafta= 69.9
bu hafta=--69.5
fark= --0.4
haftalık yüzde=--%0.572
toplam fark=8.5
boy=1.60
beden= midyum,larç arası
spor=yok ama çok koşturdum iş güç öylede böylede vermişim
liste yapan arkadaşa kolay gelsin

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldığım için yeni kilo bildirimi yapmayacağım.ilk sayfadai kuralları okudum.inşallah beni de listeye alırsınız.:18:

Kilo bildirim formatı

rumuz:tangram
baş.tarihi:21 ekim 2013
baş.kilo:79 kg
geçen hafta kilo:
bu hafta kilo:77,7 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:1,3 kg
beden:42-44
spor:50 mekik-30 dk hareket

dün yediklerime gelince:SABAH:BOL YEŞİLLİK,2 T.YAĞINDA YUMURTA,PEYNİR,BİTKİ ÇAYI
ARADA:1 ELMA
AKŞAM:KIYMALI PIRASA,BOL SALATA,YOĞURT,ŞEKERSİZ TÜRK KAHVESİ
YATARKEN:1 BARDAK SÜT
GÜN BOYUNCA 2,5 LT SU
umarım olmuştur lütfen eleştirilerinizi bekliyorum:26:

kafama takılan bir şeyi size sormak istiyorum.Anladığım kadarı ile yemek yedikten 4saat sonra zayıflamamızı sağlayan Leptin devreye giriyor ve bir dahaki öğüne kadar bizi zayıflatmaya devam ediyor!! bu durumda öğün arası ne kadar uzun olursa o kadar zayıflıyoruz! pekii diyetisyenlerin önerdiği 6öğün yeme şeklinde 2saat ara ile yediğimizde leptin dereye girememiş,doğal olarakta zayıflamaya imkan bulamamış olmamız lazım..ama ben 6öğün yiyerek 1ayda 5kğ vermiştim işte burada kafam karıştı ,bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba,birde 3gündür dikkatimi çeken şey aşırı susuyor olmam ki ben normaldede suyu çok içen birisiyim.Su içmek tabiki iyi ama bu diyette neden bu kadar susuyorum normalmi ,iyimi kötümü sizce?bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim TEŞEKÜREDERİM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…