Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

öğlen yemeğim
et haşlama el yapımı turşu
1 ad. elma
çayyyyyyanında kavrulmamış çekirdek
akşam ise

kıymalı taze fasulye
salata ayran ve ya yoğurt
1 de soda içerim limonunu kendim sıkıyorum
bu aralar bol kotlara merak sardım hafif pantalon etek gibi çok bol deyil
entel dantel bişey işte ama o da zayıflara yakışıyo şekerim bizde kaba durur zayıflayayımda
yinede beğenirsem alırım ince askılı tişörtlerle güzel oluyo
karatayın tatlı tarifleri var fırında olan ve hindistan cevizli bi ara onlardan yapmayı pilanlıyorum
canım tatlı isteyince sabahları yada öğlen 2-3 tane atıştırmalık yasakda deyil sonuçta günkurusundan sıkıldım arada farklı şeyler iyi olur sizlerde deneyebilirsiniz arkadaşlar ben kaçtım öpüyorum hepinizi

nekaaa az kişi bildirim yapmışşş....4 gibi yayınlarım listeyi..pampiş yok ortalarda ben de yeni geldim..belki gelmeyenler de gelir bu arada..bu arada yeni arkadaşlar 2 hafta listeye girmiyor unutmasınlar..bildirim yapmış kaha arkadaşımız ama ilk sayfada hangi tarihte listede olacağı yazıyor zaten

rumuz:sersum regl 3. günü
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:76.8kg
bu hafta kilo: 77.1 kg
haftalık yüzde:++%0.390
haftalık fark:++300 gr
toplam fark:7.9 kg
beden:42
spor:yok neyse 300 gr la atlattık haftaya bakalım

rumuz:GULERYUZ2011
baş.tarihi:16 OCAK 2013
baş.kilo:75
geçen hafta kilo:63.4
bu hafta kilo:61.8(reglimin son günleri ve bayram ödemleri gitmeye calisıyor bayram öncesi 61.4 idim)
fark:----1.600
yüzde:-----%2.523
toplam fark:13.200 GR
beden:36-38
spor:HERGÜN TEMPOLU YÜRÜYÜS EN AZ 30 DK
su: 2 litre su ve sütlü kahve (günlük 2 fincan)

canım öncelikle hoşgeldin...
hocamızın da dediği o zaten sık sık yiyerek kiloverirsiniz ama depo yağlarınızı yakamadığınız için verdiğinizi eninde sonunda geri alırsınız..leptin depolanan yağları yakıyor ve kilo verişi daha kalıcı oluyor..
daha fazla protein aldığımız için susamamız normal sebze takviyesiyla bunu azaltabilirsin..başarılar

silkinelim artık şekerim nooluyo yaaa
bende katılmak istiyorum arkadaşlar ne yapmam gerekiyor?

ilk olarak ilk sayfamızı okuyarak başlayabilirsin..takıldığında bizler buradayız başarılar

sana falaka gelebilir

kuzumm sende mi liste sırası..

Kolay gelsin..

Kayınpederim bu sabah ameliyat edildi..yeni çıktı .uyandıracaklar birazdan..

Kitleyi almışlar..armut büyüklüğündeymiş.

Midesininde büyük kısmını almışlar..bir kısmını bırakmışlar..

Kayinpederime dün söylemişler..kanser olduğunu.

benim çizelgem değişmiyor anlamadım kac kere denediyse sistem formatına uygun değil diyor nerde yanlış yaptım anlamıyorum ilk sayfadan kontrol ederek yapıyorum sen bi çizelge hazırlayıp ozelime atabilir misin sinirimi bozdu bu sistem anlamadım gitti

pampişte sıra ama o gelmeyince ben yapıcam canım...

büyük geçmiş olsun ve acil şifalar dilerim..umarım bunla gelsin geçsin...

tabii yaparım canım gönder özelden değerlerini yapıvereyim aşkolsun..

papadiya
ttet
ufocan
nehirsu85
handrake
yıldız
gelmeyen hatunlar...son 15 dk...

kilo veren en azimli çıtırlar

güleryüz2011--%2.523
ihya--%1.724
özlemkartal--%0.625

filiztoprak--%0.572
naz8--%0.520

azmeden çıtırlar

:44: birdy %00 :44:
:44: leylak84 %00 :44:
:44: kardelennn %00 :44:
:44: gmzz_z %00 :44:

azmetse de işe yaramayan çıtırlar

sersum++%0.390
ficans++%1.519

izinli olan çıtırlar

serpp
kaneel
ramaska

gelmeyen çıtırlarr

papadiya
ttet
ufocan
nehirsu85
handrake
yıldız​

Son düzenleme:
hani falakaaaaaa:26::26::26::26::26:

bu listenin yapımında emeği olan eline ,gözüne yüreğine sağlık canım

Ayy çok iyi yaa bende baslicamm inşallah ise yarar bendeki de peki kilo verince adetlerin düzenli gelmeye başladı mı

Muhtarım ellerine sağlık , liste çok güzel olmuş.Benden de tüm çıtırlara sonsuz TEBRİKS&TAKDİRS
Eeeee muhtar olmanın da bu tarafları can sıkıcı.Aza gelmeyince hadi muhtar liste yap ...Yap yap da nereye kadar muhtar????Sonuçta sen de kandan-kemikten mütevellit bir ademoğlusun , sana da yazık.Papadiyam niye ekmiş topiği , haber geldi mi ? Hasta mı acep , yoksa ani-şok misafir baskını mı oldu? Muhtemelen ikincisidir
Muhtarım Allah seni inandırsın ben de bugün camları sildim , hem de hepsini.Ve de perdeleri yıkıyorum , hem de hepsini.Bu da demek oluyor ki gelecek bahara kadar cam-perde işine ara veriyorum.Kollarım çok ağrıdı , tiksine tiksine sildim valla.
Sonra da biraz alışveriş yaptık-geldik.Durumum budur , arzederim

Valla kızlar bugün antalyadaydım gelemedim kusura bakmayın zayıflayanları tebrik ederim ben 300 gr almışım 72.500 oldum şimdilik bu ka

sabah
1yumurta
ince belli bardakla ceviz vekayısı çekirdeği
ev yapımı sucuk yanında lor peynir
ve tabiki çay

akşam
etli bezelye bunu yerken terettüt ettim bezelye yenebiliyormuydu:44::44:
4 kaşık bulgur pilavı ve lahana salatası
eşimlede tarçınlı süt içmeyi düşünüyorum

herkese selam okuldan geldik topiğe bi göz attım.... bugun ku menumu yazıorum

sabah 8 de kalkış ortalığı toplamaca 9.30 da pazar gittim 10.30 da geldim 12 de kahvaltı

tereyağlı kaşaarlı 2 yumurta
10-12 zeytin

bu kdr yedim

okulda da yarım dilim pasta ve 1 tane kandil simidi

akşam yemekte bişi yemicem akşama doğum gunu kutlamaları devam kayınvalidemler 2-3 aile dostu kendi aramızda tkr kutlıcaz hamur işi fln yapmadım elimin ayarı yok yapmaya başladım mı en az 3-4 çeşit yapıorum yapıncada yenio :26: :26: :26: :26:
ondan akşam sadece yaşpasta ve tuzlu kuru pasta var o kdr.......
kimseler ksr bakmasın ne yapim

kıskaardeşim geldi kızımın doğum gunu için buzdolabına bakıo dolaplara bakıo abur cubur tatlı çikolata hiç bişi yok yaaaa abla sen bu hallere dusecek insan mıısn biraz özguvenli ol seven sevdiğini olduğu gibi kabul eder ne olcak yani die alay edio benle ..........

ama yılmak yok yola devam inş bu kilolar dan kurtulmak istiorum artık...........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…