Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet benim bir arkadaşımda sen böyle çok güzelsin ne gerek kendine eziyet ediyorsun
yani lafmı birileri için değil kendim için zayıflayacağım 3 çocuktan sonra fazla saldım
çaresi yok hep beraber kurtulacağız yağlardan
pes etmek yok tayt giymek istiyorum eski günlerdeki gibi

ALLAH size bağışlasın onu,ömrü uzuuuun ,hayırlı ve sağlıklı olsun inş.

ellerine sağlık sersum, gerçekten harika olmuş. Herkese konyadan hayırlı akşamlar

Ellerine kollarina sağlık sersum'cum liste çok güzel olmus yeni ayin ilk listesi herkese Hayirli olsun superiz vercez bu kilolari kurtulcazzz

ellerine sağlık canım liste çok güzel olmuş güleryüz2011 ve ihya tebrik ederim canlar harikasınız

ama ya..çok hoş falaka atılan kadınlarrrrrrrrrr......ağlıyorlar falan...

sağol kayınçom elverdiği ölçüde yaptık artık..mıhtar olmak zor zanaatt...naparsın mecbuurrrr..ne çektim beee.ekildik valla..pampiş yine firarlarda...ben de 2. şıktır diyorum
oh oh ellerine sağlık ..sen camlara giriştiğinde bilecez ki bahar gelmiişşş çiçekler açmışşş...güle güle kirlen datlımm...
ah ne zor gelmiştir sanaaa bilmem miii..hadi geçmişler olsun ..darısı başımaa

ellerine sağlık sersum, gerçekten harika olmuş. Herkese konyadan hayırlı akşamlar

Ellerine kollarina sağlık sersum'cum liste çok güzel olmus yeni ayin ilk listesi herkese Hayirli olsun superiz vercez bu kilolari kurtulcazzz

ellerine sağlık canım liste çok güzel olmuş güleryüz2011 ve ihya tebrik ederim canlar harikasınız

Son düzenleme:
kızlaarrrr lıste sırasının bende oldugunu bıle sımdı ogrendım sersumummm bınlerce kez ozur dılerım senden ve butun topıkdekı cıtır arkadaslarımdan bır haftadır sehır dısından gelen mısafırımle ılgılendım

tahmin ettik gülüm zaten misafir baskınına uğradığını..üzülme..
ne çektin beee

Pampiş Allah adı verdim n'olur söyle bana ; yaz demeden , kış demeden , evli-barklı demeden , 2 küçük çocuklu demeden , ramazan demeden , bayram demeden sürekli ama sürekli kim geliyo size yaaaaa , ben isyan ettim artık , gelmeyin be , gidin evinizde oturun , bu kızın canı çıktı size poğaça yoğurucam , hamsili pilav yapıcam diye , bi huzur verin artık beaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Muhtar , n'apıyosun bakiim bu saatte buralarda ?

dolanıyom tatlişkommm..yalan dünya eşliğinde kk...

kilo veren veremeyen ve benim gibi azmeden çıtırlar hepinizi kutlarım sersum eline sağlık canım liste süper olmuş

sabah klaasik kahvaltı akşam köfteli ıspanak mercimekli börülceli bulgur pilavı yogurtlu kırmızı biber sonrasında 30 dk 4.5 hızda yüründü

Aynen benim oğlandada var bu uyku sorunu
Aynen birbirimizi dürtsek mi napsak
Nice yıllar birlikte olun kızınla
Bende aldım kilo ya spor yapamadım Sporsuz olmuyor
Benim de var onlardan aşağı yukarı aynı kilodayız fena durmuyor ama zayıfken daha iyi duracak kesin
Allah şifalar versin yazık adamcağız üzülmüştür

Oh mis gibi kokuyordur senin ev güle güle kirlensin

Menüm berbat vermesem iyi olacak evden uzaklaşınca benim diyet güme gidiyor

Oh mis gibi kokuyordur senin ev güle güle kirlensin

Menüm berbat vermesem iyi olacak evden uzaklaşınca benim diyet güme gidiyor

sabah kahvaltım.bu arada cevizim bitti kocişin kırmasını bekliyorumçetin cevizmiş bizimkisi ayrılmıyo bi türlü ben de kocişe verdim o görevi..

pastırmalı omlet
söğüş salata
domatesli biber kavurma
zeytin peynir
2 lokma ballı kaymak
çay çayyy

Kızlar günaydın ,
Dünkü cam-perde operasyonunu takiben bugün de çamaşır-temizlik fazına geçip işleri toptan bitirmeye çalışıcam , Allahım hiç yapasım yok , motivasyon please.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…