evet benim bir arkadaşımda sen böyle çok güzelsin ne gerek kendine eziyet ediyorsunherkese selam okuldan geldik topiğe bi göz attım.... bugun ku menumu yazıorum
sabah 8 de kalkış ortalığı toplamaca 9.30 da pazar gittim 10.30 da geldim 12 de kahvaltı
tereyağlı kaşaarlı 2 yumurta
10-12 zeytin
bu kdr yedim
okulda da yarım dilim pasta ve 1 tane kandil simidi
akşam yemekte bişi yemicem akşama doğum gunu kutlamaları devam kayınvalidemler 2-3 aile dostu kendi aramızda tkr kutlıcaz hamur işi fln yapmadım elimin ayarı yok yapmaya başladım mı en az 3-4 çeşit yapıorum yapıncada yenio :26: :26: :26: :26:
ondan akşam sadece yaşpasta ve tuzlu kuru pasta var o kdr.......
kimseler ksr bakmasın ne yapim
kıskaardeşim geldi kızımın doğum gunu için buzdolabına bakıo dolaplara bakıo abur cubur tatlı çikolata hiç bişi yok yaaaa abla sen bu hallere dusecek insan mıısn biraz özguvenli ol seven sevdiğini olduğu gibi kabul eder ne olcak yani die alay edio benle ..........
ama yılmak yok yola devam inş bu kilolar dan kurtulmak istiorum artık...........
rumuz:gmzz_z
baş.tarihi:07 ekim 2013
baş.kilo:79 kg
geçen hafta kilo:75 kg
bu hafta kilo:75 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:4 kg
beden:42-44
spor: eliptik bisiklet ama bu hafta az bindim
yarın kızımın doğum gunu bugun okulda kutlucaz şimdi çıkıyorum sonra gelirim yine göürüşürz kızlar
[sıze=3][ı][/ı][/sıze]kilo veren en azimli çıtırlar
Güleryüz2011--%2.523
Ihya--%1.724
özlemkartal--%0.625
Filiztoprak--%0.572
Naz8--%0.520
Azmeden çıtırlar
:44: Birdy %00 :44:
:44: Leylak84 %00 :44:
:44: Kardelennn %00 :44:
:44: Gmzz_z %00 :44:
Azmetse de işe yaramayan çıtırlar
Sersum++%0.390
Ficans++%1.519
Izinli olan çıtırlar
serpp
kaneel
ramaska
Gelmeyen çıtırlarr
papadiya
ttet
ufocan
nehirsu85
handrake
yıldız
kilo veren en azimli çıtırlar
güleryüz2011--%2.523
ihya--%1.724
özlemkartal--%0.625
filiztoprak--%0.572
naz8--%0.520
azmeden çıtırlar
:44: birdy %00 :44:
:44: leylak84 %00 :44:
:44: kardelennn %00 :44:
:44: gmzz_z %00 :44:
azmetse de işe yaramayan çıtırlar
sersum++%0.390
ficans++%1.519
izinli olan çıtırlar
serpp
kaneel
ramaska
gelmeyen çıtırlarr
papadiya
ttet
ufocan
nehirsu85
handrake
yıldız
güleryüz2011--%2.523
ihya--%1.724
özlemkartal--%0.625
filiztoprak--%0.572
naz8--%0.520
azmeden çıtırlar
sersum++%0.390
ficans++%1.519
izinli olan çıtırlar
serpp
kaneel
ramaska
gelmeyen çıtırlarr
papadiya
ttet
ufocan
nehirsu85
handrake
yıldız
ama ya..çok hoş falaka atılan kadınlarrrrrrrrrr......ağlıyorlar falan...
sağol kayınçom elverdiği ölçüde yaptık artık..mıhtar olmak zor zanaatt...naparsın mecbuurrrrMuhtarım ellerine sağlık , liste çok güzel olmuş.Benden de tüm çıtırlara sonsuz TEBRİKS&TAKDİRS
Eeeee muhtar olmanın da bu tarafları can sıkıcı.Aza gelmeyince hadi muhtar liste yap ...Yap yap da nereye kadar muhtar????Sonuçta sen de kandan-kemikten mütevellit bir ademoğlusun , sana da yazık.Papadiyam niye ekmiş topiği , haber geldi mi ? Hasta mı acep , yoksa ani-şok misafir baskını mı oldu? Muhtemelen ikincisidir
Muhtarım Allah seni inandırsın ben de bugün camları sildim , hem de hepsini.Ve de perdeleri yıkıyorum , hem de hepsini.Bu da demek oluyor ki gelecek bahara kadar cam-perde işine ara veriyorum.Kollarım çok ağrıdı , tiksine tiksine sildim valla.
Sonra da biraz alışveriş yaptık-geldik.Durumum budur , arzederim
ellerine sağlık sersum, gerçekten harika olmuş. Herkese konyadan hayırlı akşamlar
Ellerine kollarina sağlık sersum'cum liste çok güzel olmus yeni ayin ilk listesi herkese Hayirli olsun superiz vercez bu kilolari kurtulcazzz
ellerine sağlık canım liste çok güzel olmuş güleryüz2011 ve ihya tebrik ederim canlar harikasınız
kızlaarrrr lıste sırasının bende oldugunu bıle sımdı ogrendım sersumummm bınlerce kez ozur dılerım senden ve butun topıkdekı cıtır arkadaslarımdanbır haftadır sehır dısından gelen mısafırımle ılgılendım
kızlaarrrr lıste sırasının bende oldugunu bıle sımdı ogrendım sersumummm bınlerce kez ozur dılerım senden ve butun topıkdekı cıtır arkadaslarımdanbır haftadır sehır dısından gelen mısafırımle ılgılendım
Pampiş Allah adı verdim n'olur söyle bana ; yaz demeden , kış demeden , evli-barklı demeden , 2 küçük çocuklu demeden , ramazan demeden , bayram demeden sürekli ama sürekli kim geliyo size yaaaaa , ben isyan ettim artık , gelmeyin be , gidin evinizde oturun , bu kızın canı çıktı size poğaça yoğurucam , hamsili pilav yapıcam diye , bi huzur verin artık beaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Muhtar , n'apıyosun bakiim bu saatte buralarda ?
güleryüz2011--%2.523
ihya--%1.724
özlemkartal--%0.625
filiztoprak--%0.572
naz8--%0.520
azmeden çıtırlar
sersum++%0.390
ficans++%1.519
izinli olan çıtırlar
serpp
kaneel
ramaska
gelmeyen çıtırlarr
papadiya
ttet
ufocan
nehirsu85
handrake
yıldız
güle güle kullan cnm benimki hattrick mk 8oo kayışlı olan model 324 e aldım
Sağol faydasını görüyormusun
cnm menün gayet güzel ama karatayda ara öğün yok meyve sabahları yeniliyo sadece 1 tane olmak şartıyla. ama sorun yok halledersin Allahın izniyle
Aynen benim oğlandada var bu uyku sorunukizlar merhaba......2-3 gundur rahatsizim bogazlarim agriyor usutmusum...bugunun cuma oldugunu unutmusum...tartilmadim.haftaya ins.
sizin icin ins.- li bir gun olur...gorusuruz...
son bir kac gundur kizim geceleri uyumuyor.bende rahatsizim geliyorlar sagdan sagdan toz kaldirmadan.......................... bazen durdurun dunyayi inecek var diyorum....
Aynen birbirimizi dürtsek mi napsakselam akradaşlar..
yeni bir internet paketine geçtik ama bağlanana kadar 2 gün internetsiz kaldık,dün de işyerindeki bilgisayar internete izin vermedi..arada oluyo öyle..o yüzden giremedim siteye..
kısa bir bildirim yapıcam,işlerim sırada bekliyo..
Geçen hafta:96
Bu hafta:95.4
Fark:-600 gr
Fark yüzdesi:%0.625
papadiya listeyi sen yapıyosun galiba,kolay gelsin canım
menümü de yazayım belki giremem bugün daha:26:
kahvaltım(08.30)tereyağlı peynirli omlet,3 zeytin,1 avuç çiğ badem,1 bardak süt
biraz önce 1 avuç kadar çiğ fındık yedim,şimdi çay içeceğim
akşama hamsi ve salata var..görüşürüz
kızlar bi durgunluk var gibi..biraz silkelenelim mi yıl sonuna kadar
Nice yıllar birlikte olun kızınlarumuz:gmzz_z
baş.tarihi:07 ekim 2013
baş.kilo:79 kg
geçen hafta kilo:75 kg
bu hafta kilo:75 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:4 kg
beden:42-44
spor: eliptik bisiklet ama bu hafta az bindim
yarın kızımın doğum gunu bugun okulda kutlucaz şimdi çıkıyorum sonra gelirim yine göürüşürz kızlar
Bende aldım kilo ya spor yapamadım Sporsuz olmuyorSelam kızlar
Bu aralar gelemiyorum bi türlü fırsatım olmadı,tabii dikkat de edemiyorum, spor da yok bu da canımı sıkıyor, giden kilolar geri geliyor
Kilo bildirimim
Geçen hafta 72.4
Bu hafta 73.5
Fark +++++++ 1.1
% +++++++++ 1.519
Sizler eksidesinizdir umarım
Benim de var onlardan aşağı yukarı aynı kilodayız fena durmuyor ama zayıfken daha iyi duracak kesinöğlen yemeğim
et haşlama el yapımı turşu
1 ad. elma
çayyyyyyanında kavrulmamış çekirdek
akşam ise
kıymalı taze fasulye
salata ayran ve ya yoğurt
1 de soda içerim limonunu kendim sıkıyorum
bu aralar bol kotlara merak sardım hafif pantalon etek gibi çok bol deyil
entel dantel bişey işte ama o da zayıflara yakışıyo şekerim bizde kaba durur zayıflayayımda
yinede beğenirsem alırım ince askılı tişörtlerle güzel oluyo
karatayın tatlı tarifleri var fırında olan ve hindistan cevizli bi ara onlardan yapmayı pilanlıyorum
canım tatlı isteyince sabahları yada öğlen 2-3 tane atıştırmalık yasakda deyil sonuçta günkurusundan sıkıldım arada farklı şeyler iyi olur sizlerde deneyebilirsiniz arkadaşlar ben kaçtım öpüyorum hepinizi
Allah şifalar versin yazık adamcağız üzülmüştürsana falaka gelebilir
kuzumm sende mi liste sırası..
Kolay gelsin..
Kayınpederim bu sabah ameliyat edildi..yeni çıktı .uyandıracaklar birazdan..
Kitleyi almışlar..armut büyüklüğündeymiş.
Midesininde büyük kısmını almışlar..bir kısmını bırakmışlar..
Kayinpederime dün söylemişler..kanser olduğunu.
Muhtarım ellerine sağlık , liste çok güzel olmuş.Benden de tüm çıtırlara sonsuz TEBRİKS&TAKDİRS
Eeeee muhtar olmanın da bu tarafları can sıkıcı.Aza gelmeyince hadi muhtar liste yap ...Yap yap da nereye kadar muhtar????Sonuçta sen de kandan-kemikten mütevellit bir ademoğlusun , sana da yazık.Papadiyam niye ekmiş topiği , haber geldi mi ? Hasta mı acep , yoksa ani-şok misafir baskını mı oldu? Muhtemelen ikincisidir
Muhtarım Allah seni inandırsın ben de bugün camları sildim , hem de hepsini.Ve de perdeleri yıkıyorum , hem de hepsini.Bu da demek oluyor ki gelecek bahara kadar cam-perde işine ara veriyorum.Kollarım çok ağrıdı , tiksine tiksine sildim valla.
Sonra da biraz alışveriş yaptık-geldik.Durumum budur , arzederim
kilo veren veremeyen ve benim gibi azmeden çıtırlar hepinizi kutlarım sersum eline sağlık canım liste süper olmuş
sabah klaasik kahvaltı akşam köfteli ıspanak mercimekli börülceli bulgur pilavı yogurtlu kırmızı biber sonrasında 30 dk 4.5 hızda yüründü
Oh mis gibi kokuyordur senin ev güle güle kirlensin
Menüm berbat vermesem iyi olacak evden uzaklaşınca benim diyet güme gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?