bişey sorcam nasıl yazı paylaşabilirim ?
günaydın arkadaşlar...ben sizin kadar sık giremiyorum.2 küçük çocuğum var , sürekli ilgilenmek ve hafta arası da okul....girdiğim süre boyunca bana destek olursanız sevinirim.akşamları yatmadan evel o günkü menümü paylaşırım...paylaşımlarınız harika hepsini vakit buldukça okumaya çalışıyorum.şimdilik hoşçalın, bu arada kilo veren arkadaşları da tebrik ediyorum.
öncelikle bool leptinli günler herkese
demet akalına sinir oldum; karatay hocayla dalga geçmiş ,şu dolandırılma meselesi nedeniyle. menü hazırlamaya benzemez teyze demiş seviyesiz hatun.insan profluğuna bari saygı duyar hadi yaşına saygı duymadın dimi ama
bu günkü menüm filinta hatunlarrrrr
08:30 kahvaltı dün 15 den sonra bişey yemeyince içime öküz kaçmış :) 2 t. yağlı omlet
5 kuru erik 10 kuru çekirdekli üzüm avuç içi dolusu fındık avuç içi peynir 1 nar
akşam: çiğ köfte-barbunya -turşu
her gün 2 kupa sütlü kahve içiyorum tok tutuyo beni türk kahvesi şekersiz içilmiyo bende sütle yapıyom
birde 1 lt kadar bitki çayı içiyorum lakin spor yoook
Kızlar günaydın ,
Dünkü cam-perde operasyonunu takiben bugün de çamaşır-temizlik fazına geçip işleri toptan bitirmeye çalışıcam , Allahım hiç yapasım yok , motivasyon please.....
sabah kahvaltım.bu arada cevizim bitti kocişin kırmasını bekliyorumçetin cevizmiş bizimkisi ayrılmıyo bi türlü ben de kocişe verdim o görevi..
pastırmalı omlet
söğüş salata
domatesli biber kavurma
zeytin peynir
2 lokma ballı kaymak
çay çayyy
ayy bırak o seviyesizi yaa gıcık kadın..öncelikle bool leptinli günler herkese
demet akalına sinir oldum; karatay hocayla dalga geçmiş ,şu dolandırılma meselesi nedeniyle. menü hazırlamaya benzemez teyze demiş seviyesiz hatun.insan profluğuna bari saygı duyar hadi yaşına saygı duymadın dimi ama
bu günkü menüm filinta hatunlarrrrr
08:30 kahvaltı
dün 15 den sonra bişey yemeyince içime öküz kaçmış :))
2 t. yağlı omlet
5 kuru erik 10 kuru çekirdekli üzüm avuç içi dolusu fındık
avuç içi peynir
1 nar
akşam: çiğ köfte-barbunya -turşu
her gün 2 kupa sütlü kahve içiyorum tok tutuyo beni türk kahvesi şekersiz içilmiyo bende sütle yapıyom
birde 1 lt kadar bitki çayı içiyorum lakin spor yoook
off yaa çok kötü kokar oo..1 hafta geçti hala çıkmamış demek...elbet gidecek sarfoşum..En son ne zaman yazdığıma bile bakamadımdolayısıyla geçmişi yine okuyamadım siz artık benim kusuruma bakmıyosunuz
biliyorumson listeyi Kardelenin alıntısında gördüm bayram sonrası yine de iyi bence herkesi tebrik ederim
Ben ise malesef bayram sonrası annemlere gelen vede gelirken baklavagetiren yatılı misafirler sayesinde kaçamaklı ve saçma sapan bi düzenle beslendim ve cuma gece evime geldim bu sabah tam 65 çıktım malesef umarım o yediğim baklava,pirinçli dolma ve börekler haftaya gider
Bu arada sütü yaktığım için evi çok fena bi koku sarmıştı ya apartmandakiler bile eşime eviniz kimbilir nasıl kokuyodur apartman içi böyle ise demişler eşimde buyrun gelin hep beraber koklıyalım demişneyse bildiğim tüm yöntemleri denedim tencerede yumuşatıcı kaynattım,sirkeli su kaynattım ocakta limon mandalina kabuğu közledim, perde, döşemeler ve tüm eve sıkılan koku gidericiden sıkmama rağmen cuma gece geldiğimde koku aynen devam ıııyk oldum
İnternetten vanilyayı ocakta yakın diye bi yazı okudum hem elimde saf vanilya tozu vardı eskiden kalma hem yeni paket açtım ve dün gece kızım ve eşim çok güzel oldu böyle dediler bir kaç gün devam edicem bakalım ne kadar zamanda kurtulcam bu kokudan ya işte böyle
Bugün kahvaltıda kızıma soyduğum ve kalan 1 mandalina ve eşimin waffel' ından bi parça dışında kaçamağım yoksaat 9:45 da bitti kahvaltım. Arada türk kahvesiyle 1 parça siyah çikolata yersem 2. kaçamağım o olur, akşama pırasa ,kavurma ve çorba düşünüyorum yarın akşam 18:00 otobüsüylede döneceğim o yüzden daha erken kalkıp akşam yemeğini daha erken yemem ve evden çıkmam lazım şimdi biraz geri okiim
Afiyet olsun mıhtarım hafta sonu kaçamağı 2 lokma balla kalıcaksa iyi sorun yok bencesen hafta içi 2-3 gün pro ile halledersin ben de ceviz fındık kırıp kabuklu fıstık ayıklama işini kocişe havele ediyorum
hoşgeldin ve başarılarmerhabalar ben 24 yasında 1,70 boyunda 75 kiloyum kendimi bildim bileli hep diyetler yaptım bıraktım yaptım bıraktım sonuç ortada verdiklerimden daha fazlasını aldım...
2 gündür karatayaın 3 kitabını aldım okuyorum ....mantıklı geldi ve bugün karatay kahvaltısı yaptım...ama akşama ne iyecem bilemiyorum...birde üstüne basa basa köy yumurtası ve köy tavugu diyor ben nereden temin edicem bilemiyorum hep marketlerdekini yiyoruz alışkanlıklardan kurtulmak çok zor ...
birde birşey sormak istiyorum kitapta kesinlikle ara öğün yok ufak bir lokma bile insilün arttırdığı için....acaba şekersiz sakız çiğnemek insilünü artırır mı bu konuda bilgisi olan var mı??
sabah dondurucuyo kiraz atmıştım yazdan
küçük kasede onu çıkardım yedim
birazdanda
öğlen saati tarhana çorbası yaptım mis gibi onu yiyeceğim
arkasından çay demleniyobuyrun içelim
biraz çiğ çekirdek çitlerim çıt çıt:18::18:
akşamada
ıspanak yemeği bulgurla(biz böyle yiyoruz artık ama yeni gelen arkadaşlara yardımcı olsun diye açıklıyorum)
tarhana çorbası
şalgam suyu
cin biber
görüşürüz kızlar bayyyy
Kızlar günaydın ,
Dünkü cam-perde operasyonunu takiben bugün de çamaşır-temizlik fazına geçip işleri toptan bitirmeye çalışıcam , Allahım hiç yapasım yok , motivasyon please.....
ev kocişimle beraber temizlendi şükür..çamaşırlar yıkanmada..hava kapadı burada da..ondan camlar dursun..
hocamızın başına gelen çokyakın bir dostumuzun annesinin başına geldii ööle kendini bilmezlerin dediği gibi prof.e falan bakmıyor insanları acayip demorilize edip şoka sokuyorlar ki bizimkiler yaşadı..neyseki son anda polis engel olmuşş..anlatayım..
teyzeme aynen karatay hocaya gelen gibi telefon geliyor(bu arada teyzem 2 hafta önce evini satmış ki demek banka para hareketlerini izliyor şerefsizler) tabii feryat figan kızını arıyor (teyzem öğretmen bu arada cahil biri değil..) kızı damadı yalvarıyorlar anne onlar dolandırıcı sakın bankaya gitme polise git diye ama inanmıyor onlara bankaya parasını çekip onların dediği hesaba aktarmaya gidiyor..bizimkiler başka şehirdeler , onlar polisi arıyorlar annemiz bize inanmıyor dolandırıyorlar kurtarın diye ..teyze polise bile inanmıyor son anda kurtarıyorlar...işte böyle kızlar..insanları nasıl korkutuyorlarsa yanii evladına bile inamıyosun...
Annalerimizi babalarımızı uyaralım valla..Allah korusun..
OHHH şanslısın canımcımmm allah banada böyle yardımcı bi eş nasip etsin inş evet bu tarz bi telefon annemede geldi annem çok sinirli olduğu için hemen yüzüne kapadı tanımadığı numaralara genelde gıcık olur zaten her insanın boş bulunduğu bi an olabilir hocamızında oyle bir anına geldi demekki ama hocamıza laf söylemek bu görgüsüze kalmadı
merhabalar ben 24 yasında 1,70 boyunda 75 kiloyum kendimi bildim bileli hep diyetler yaptım bıraktım yaptım bıraktım sonuç ortada verdiklerimden daha fazlasını aldım...
2 gündür karatayaın 3 kitabını aldım okuyorum ....mantıklı geldi ve bugün karatay kahvaltısı yaptım...ama akşama ne iyecem bilemiyorum...birde üstüne basa basa köy yumurtası ve köy tavugu diyor ben nereden temin edicem bilemiyorum hep marketlerdekini yiyoruz alışkanlıklardan kurtulmak çok zor ...
birde birşey sormak istiyorum kitapta kesinlikle ara öğün yok ufak bir lokma bile insilün arttırdığı için....acaba şekersiz sakız çiğnemek insilünü artırır mı bu konuda bilgisi olan var mı??
sabah dondurucuyo kiraz atmıştım yazdan
küçük kasede onu çıkardım yedim
birazdanda
öğlen saati tarhana çorbası yaptım mis gibi onu yiyeceğim
arkasından çay demleniyobuyrun içelim
biraz çiğ çekirdek çitlerim çıt çıt:18::18:
akşamada
ıspanak yemeği bulgurla(biz böyle yiyoruz artık ama yeni gelen arkadaşlara yardımcı olsun diye açıklıyorum)
tarhana çorbası
şalgam suyu
cin biber
görüşürüz kızlar bayyyy
Merhaba arkadaşlar karatay diyetiyle pkos lu olup da kilo verebilen var mı aranızda pkoslu olup kilo vermek çok zor umarım bu diyetle verilebilir
Kızlar günaydın ,
Bu hafta kilomda bir değişiklik olmadı , yine 45.6 kiloyum.Papadiyam , mor menekşem , liste bu hafta sendeymiş.Kolay gelsin canımcım.İnşallah herkes incelmiştir diyorum ve de hepinize güzel bir gün diliyorum....
Selam kızlar anca gelebildim annem bizde kilom aynı liste yapacak arkadaşa kolay gelsin
kızlar merhaba.....dün moralim çok bozuktu,akşam bişeyler atıştırdımo yüzden tartıda aynı çıktım.eksideydim halbuki.neyse sağlık olsun umarım herkesler eksidedir.liste kimde bilmiyorum ama kolay gelsin,ellerine sağlık şimdiden
selam akradaşlar..
yeni bir internet paketine geçtik ama bağlanana kadar 2 gün internetsiz kaldık,dün de işyerindeki bilgisayar internete izin vermedi..arada oluyo öyle..o yüzden giremedim siteye..
kısa bir bildirim yapıcam,işlerim sırada bekliyo..
Geçen hafta:96
Bu hafta:95.4
Fark:-600 gr
Fark yüzdesi:%0.625
papadiya listeyi sen yapıyosun galiba,kolay gelsin canım
menümü de yazayım belki giremem bugün daha:26:
kahvaltım(08.30)tereyağlı peynirli omlet,3 zeytin,1 avuç çiğ badem,1 bardak süt
biraz önce 1 avuç kadar çiğ fındık yedim,şimdi çay içeceğim
akşama hamsi ve salata var..görüşürüz
kızlar bi durgunluk var gibi..biraz silkelenelim mi yıl sonuna kadar
Selam kızlar
Bu aralar gelemiyorum bi türlü fırsatım olmadı,tabii dikkat de edemiyorum, spor da yok bu da canımı sıkıyor, giden kilolar geri geliyor
Kilo bildirimim
Geçen hafta 72.4
Bu hafta 73.5
Fark +++++++ 1.1
% +++++++++ 1.519
Sizler eksidesinizdir umarım
öğlen yemeğim
et haşlama el yapımı turşu
1 ad. elma
çayyyyyyanında kavrulmamış çekirdek
akşam ise
kıymalı taze fasulye
salata ayran ve ya yoğurt
1 de soda içerim limonunu kendim sıkıyorum
bu aralar bol kotlara merak sardım hafif pantalon etek gibi çok bol deyil
entel dantel bişey işte ama o da zayıflara yakışıyo şekerim bizde kaba durur zayıflayayımda
yinede beğenirsem alırım ince askılı tişörtlerle güzel oluyo
karatayın tatlı tarifleri var fırında olan ve hindistan cevizli bi ara onlardan yapmayı pilanlıyorum
canım tatlı isteyince sabahları yada öğlen 2-3 tane atıştırmalık yasakda deyil sonuçta günkurusundan sıkıldım arada farklı şeyler iyi olur sizlerde deneyebilirsiniz arkadaşlar ben kaçtım öpüyorum hepinizi
kızlaarrrr lıste sırasının bende oldugunu bıle sımdı ogrendım sersumummm bınlerce kez ozur dılerım senden ve butun topıkdekı cıtır arkadaslarımdanbır haftadır sehır dısından gelen mısafırımle ılgılendım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?