canım ya uzuldum valla ne yalan dıyımtahmin ettik gülüm zaten misafir baskınına uğradığını..üzülme..
ne çektin beee
Pampiş Allah adı verdim n'olur söyle bana ; yaz demeden , kış demeden , evli-barklı demeden , 2 küçük çocuklu demeden , ramazan demeden , bayram demeden sürekli ama sürekli kim geliyo size yaaaaa , ben isyan ettim artık , gelmeyin be , gidin evinizde oturun , bu kızın canı çıktı size poğaça yoğurucam , hamsili pilav yapıcam diye , bi huzur verin artık beaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
afiyetolsun canım bişey soracağım dondurucuya kiraz yeşil erik ve malta eriği atmıştım bende fakat çözülünce hepsi bi garip oldu yiyemedik sen atarken farklı bi işlem uyguluyomusun acaba :26:
uygulamadım canım sadece kirazlar çok iyisiydi taş gibiydi 1 kasa gelmişti bende önceden pazardan almıştım çok olunca dolaba koydum
erik olmuyor canım vişne en güzeli o ramazanda hoşaf yapıyorum çıkarıp çıkarıp iyi oluyo
aman be pampişim yaranamazsın bi de uğraştığınla didindiğinle kalırsıncanım ya uzuldum valla ne yalan dıyım(ne cektım be sersumum herkese yaranacam dıye ne cektım
oy bırdyım oy gozune kurban oldugum gezmesı gelen tedavısı gelen aklına oyle gelen:)) hepsı burda vallaa ne metropolmus ne buyuk şeher miş şu istanbul yawsss
sen nasılsın temızlıkler yapılmıs gule gule kırlen bı daha nezaman temızlık 6 ay sonra demı
görmedim bebeemmmsersumum napıyon tatlım ben dızımı beklıyorum KAYIP
slm kızlar topiği şimdi gördüm, ben de kilo vermek istiyorum. boy 1.58 kilo 65bana yarddım edermisiniz, tek başıma veremiyorum. kilo vercem dediğim zaman iştahım daha bi artıyo benim:) olmaza diyetisyene gitcem artık. başından beri okuyamadım çünkü çok uykum var şuan.
merhaba arkadaşlar.dün bebeğim hiç durmadı ve bir türlü dünkü menümü yazmak için fırsat bulamadım.
SABAH:2 haşlanmış yumurta
1 ç.b ceviz
peynir,10 tane zeytin
domates salatalık
1 küçük elma
AKŞAM:z.yağlı kereviz,
salata,yoğurt
YATARKEN:1 b.süt
GÜN BOYUNCA:bitki çayı
şekersiz türk kahvesi
2,5 lt su
umarım olmuştur çünkü daha yeniyim:44:
sabah kahvaltım
aaa bu arada dün akşam eşim toplantıya gidince komşular çağırdı çaya gittim vee çok güzel kurabiye ve şekerpareyi reddettim
eee regl de bitiyo artık tatlı falan deme bana sersum didimmm
merhaba arkadaşlar.dün bebeğim hiç durmadı ve bir türlü dünkü menümü yazmak için fırsat bulamadım.
SABAH:2 haşlanmış yumurta
1 ç.b ceviz
peynir,10 tane zeytin
domates salatalık
1 küçük elma
AKŞAM:z.yağlı kereviz,
salata,yoğurt
YATARKEN:1 b.süt
GÜN BOYUNCA:bitki çayı
şekersiz türk kahvesi
2,5 lt su
umarım olmuştur çünkü daha yeniyim:44:
kesinlikle..
tebrikleeeeer işte; içten motive olunca ,güdülenmede sorun çıkmıyor.
meyve olayını biraz abartmışsın ama..eveeet çıtır leblebiler hayırlı zamanlar diliyorum
sabah 09:30
1 kocaman kupa dolusu süt
1 t.yağlı kaşarlı omlet
1 bardak ceviz
1 nar
5 kuru erik
5 çekirdekli siyahi üzüm
akşama annemlere gidiyoruz artık onuda akşama yazıyım
iradeli günler kızlaaar
ilk sayfa ilk mesaj okursan tüm kurallar yazıyor..ekmek zinhar yasakgünaydın kızlar, sabah omlet ve domatesli biber kavurma demiş bi arkadaş ama hiç ekmek yok bunlar ekmeksiz mi yencek
ben sabah 7 45 te evden çıkıyorum kızlar bu kahvaltıyı yapabilmem için baya bi önceden kalkmam gerekecek. ben sadece ballı süt içip çıkıyodum varsa bi de muz yanına
Un ailesi ve şeker ailesini unutacaksın canım onlarala vedalaş artık evet ekmek yok bi süre sonra sende alışacaksın hafta sık dişinigünaydın kızlar, sabah omlet ve domatesli biber kavurma demiş bi arkadaş ama hiç ekmek yok bunlar ekmeksiz mi yencek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?