Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sabah 7 :3 bardak aç karına su
8 de 2 tane yumurta ve az peynir.

sonrasında 1 litre su

saat 14:30 da: tüm börek, poğaça ve etimekli tatlıya rağmen. sadece bulgurlu dolma ve yoğurtlu kırmızı biber salatası yedim..

Akşam 19:00 da sadece 1 avuç fındık..

veeee şimdi çay..

Son düzenleme:
tahmin ettik gülüm zaten misafir baskınına uğradığını..üzülme..
ne çektin beee
canım ya uzuldum valla ne yalan dıyım(ne cektım be sersumum herkese yaranacam dıye ne cektım

oy bırdyım oy gozune kurban oldugum gezmesı gelen tedavısı gelen aklına oyle gelen:)) hepsı burda vallaa ne metropolmus ne buyuk şeher miş şu istanbul yawsss

sen nasılsın temızlıkler yapılmıs gule gule kırlen bı daha nezaman temızlık 6 ay sonra demı

afiyetolsun canım bişey soracağım dondurucuya kiraz yeşil erik ve malta eriği atmıştım bende fakat çözülünce hepsi bi garip oldu yiyemedik sen atarken farklı bi işlem uyguluyomusun acaba :26:

uygulamadım canım sadece kirazlar çok iyisiydi taş gibiydi 1 kasa gelmişti bende önceden pazardan almıştım çok olunca dolaba koydum
erik olmuyor canım vişne en güzeli o ramazanda hoşaf yapıyorum çıkarıp çıkarıp iyi oluyo

tşkler canım seney tekrar deneyeyim artık ben de pazardan almıştım gerçi ama organik bulmak çok zor malum

yine çok erken kalktım şu an acayip yorgun hissediyorum kendimi
bugün pazarımız vardı onları yerleştirdim kociş gelince dışarda işimiz vardı onları hallettik
kızım evdeydi kocişte dürüm döner aldı kızınla kendine al dedim ben evdeki çorbayı içtim saat 19:30 du ucundan yakaladım saati
neyse şimdide çay içiyorum
pazardan hindistan cevizi aldım(toz)
hurma aldım bu hafta hocamızın dediği tatlılardan yapıcam
yapınca nasıl olduğunu yazarım sizlere
benden bu kada kızlar sizler neler yaptınız

slm kızlar ben geldim şehir dışına çıkmıştık baya yorucuydu benim için. liste için ellerine sağlık sersumcum. gözlerim kapanıyo hepinizi kocaman öpüyorummm

slm kızlar topiği şimdi gördüm, ben de kilo vermek istiyorum. boy 1.58 kilo 65 bana yarddım edermisiniz, tek başıma veremiyorum. kilo vercem dediğim zaman iştahım daha bi artıyo benim:) olmaza diyetisyene gitcem artık. başından beri okuyamadım çünkü çok uykum var şuan.

aman be pampişim yaranamazsın bi de uğraştığınla didindiğinle kalırsın.kıyamam
kayınçom cam sildiğinde bahar gelmiş olacak inşallah
sersumum napıyon tatlım ben dızımı beklıyorum KAYIP
görmedim bebeemmm

hepsini değil ilk sayfayı okuman yeterli canım..hoşgeldin başarılar..

sabah kahvaltım

pastırmalı omlet
domatesli biber kavurması
söğüş salata
zeytin peynir
yoğurt
ceviz 2 günkurusu

şimdi de çayım buyrun...

aaa bu arada dün akşam eşim toplantıya gidince komşular çağırdı çaya gittim vee çok güzel kurabiye ve şekerpareyi reddettim

eee regl de bitiyo artık tatlı falan deme bana sersum didimmm

merhaba arkadaşlar.dün bebeğim hiç durmadı ve bir türlü dünkü menümü yazmak için fırsat bulamadım.
SABAH:2 haşlanmış yumurta
1 ç.b ceviz
peynir,10 tane zeytin
domates salatalık
1 küçük elma
AKŞAM:z.yağlı kereviz,
salata,yoğurt
YATARKEN:1 b.süt
GÜN BOYUNCA:bitki çayı
şekersiz türk kahvesi
2,5 lt su

umarım olmuştur çünkü daha yeniyim:44:

daha ne olsun karatay hoca görse, tamam bu iş derdi

tebrikleeeeer işte; içten motive olunca ,güdülenmede sorun çıkmıyor.

eveeet çıtır leblebiler hayırlı zamanlar diliyorum

sabah 09:30
1 kocaman kupa dolusu süt
1 t.yağlı kaşarlı omlet
1 bardak ceviz
1 nar
5 kuru erik
5 çekirdekli siyahi üzüm
akşama annemlere gidiyoruz artık onuda akşama yazıyım
iradeli günler kızlaaar

günaydın kızlar, sabah omlet ve domatesli biber kavurma demiş bi arkadaş ama hiç ekmek yok bunlar ekmeksiz mi yencek

ben sabah 7 45 te evden çıkıyorum kızlar bu kahvaltıyı yapabilmem için baya bi önceden kalkmam gerekecek. ben sadece ballı süt içip çıkıyodum varsa bi de muz yanına

olmuş canım daha ne olsun..afiyet olsun

tebrikleeeeer işte; içten motive olunca ,güdülenmede sorun çıkmıyor.
kesinlikle..
meyve olayını biraz abartmışsın ama..
afiyet olsun.

günaydın kızlar, sabah omlet ve domatesli biber kavurma demiş bi arkadaş ama hiç ekmek yok bunlar ekmeksiz mi yencek
ilk sayfa ilk mesaj okursan tüm kurallar yazıyor..ekmek zinhar yasak
ben sabah 7 45 te evden çıkıyorum kızlar bu kahvaltıyı yapabilmem için baya bi önceden kalkmam gerekecek. ben sadece ballı süt içip çıkıyodum varsa bi de muz yanına

süt ve muz tamam(muz yumurta yerine) bal cıss

gelmiş geçmiş en korkunç filmm cinnet seçilmişş.şimdi ne alaka diyyceeenizz..bu filmde bir kalıp çikolatayı yakmak için yürünen uzun yol kadar kalori harcıyormuşuzz.184 kaloriii.ben gidip birkaç korku filmi izleyeyim en iyisiii

Un ailesi ve şeker ailesini unutacaksın canım onlarala vedalaş artık evet ekmek yok bi süre sonra sende alışacaksın hafta sık dişini
sersumun dediği gibi bal cısss

Dün 2 öğün yaptım, kahveyi siyah çikolatasız içemediğim için limonlu çay içtim amaaa akşam ben yokken komşuların yolladığı tabakları boş yollamamak ve kızımın isteği üzerine incirli fındık ve cevizli tarçınlı kek yaptım akşam yemeğine ek olarak 2 dilim yidiiim sonra gece uykuya dalana kadar şiş ve gazlı bir mideyle oturdum sabah kahvaltı öncesi wc ye çıkamadım kilom 65.6 çıktı kahvaltıya 3 günkurusunu kaymakla yiyerek başladım ve dünden kalan ıspanaklarla 2 yumurtalı omlet yapıp yedim 2-3 zeytin 1 kk peynir ve 1 avuç yer fıstığı ceviz karışımı ile maydonoz falan yedim kahvaltıdan sonra 3 kez wc ye çıktım ıspanağın faydası oldu bence kabızlık problemi yaşayanlar arada bir böyle farklı yeşillik falan yiyin belki sizdede işe yarar uzun zamandır sadece kaysı yiyordum sindirim sist. bağışıklık mı kazandı nedir pek işe yaramıyordu bugün ise rekor kırdı yine çayla yemek saatine kadar oyalıyorum kendimi arada kızımı kursdan alıp geldim yürüyerek gidip geldim kalktığımdan beri evde hep hareket halindeydim zaten akşam 17:30 da evden çıkıcam o yüzden 16:30 da yemek yemeyi düşünüyorum,şimdi gidip valiz hazırlıyim hepinize mutlu günler diliyorum

Yılmayın kaçamak yapınca hemen vazgeçmeyin özellikle yeni başlayanlar 2-3 hafta harfiyen uygulayınca kiloların nasıl hızla gitmeye başladığına inanamayacaklar ama kurallara kesin uyun yani en fazla 3 öğün ve öğünler arası 5 saat olacak, un ve şekerli hiç birşey yenmeyecek (hedef kiloya yaklaşana kadar meyva da dahil ) bol su ve bitki çayları içilecek akşam 7 den sonra sadece bu sıvılar içilebilir

tabiki en iyisi Karatay hocamızın 2. kitabını okumak herşeyin açıklaması orda

GAMZE arkadaşım geçmiş de kabızlık için verdiğin tavsiyesi için çoook teşekkür edrim canım her ne kadar yan etkisi olmasada bağırsak tembelleştirir korkusuyla doğal yollardan çözmeye çalışıyorum, çünki benim problemim her hafta yaptığım şehirler arası yolculuklar o nedenle eğer yolculuk sonrası çok hareket edersem normale dönüyor ama her zaman hareket şansım olmayınca en fazla 3 gün süren bi kabızlığı böyle doğal yollarla hallediyorum şimdilik çok şükür şiddetlenmedi şimdiye kadar
Senin 1-2 menünü okumuştum ve sabah erken kayısı incir vs yiyip 2-3 saat sonra kahvaltı yapıyorsun neden böyle yapıyorsun bilmiyorum ama leptine izin vermemiş olmuyomusun :44: kabızlık içinse benim gibi bi dene istersen kahvaltıda kayısı yanına yeşillik falan ye hatta kuru fasulye yiyebilirsen ye bakalım nasıl olcak

hadi ben kaçtım hepinize önümüzdeki hafta kolay gelsin, artık lafta kalmasın kaçamaksız bir hafta olsun.. by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…