Büyük şehir seni yuttu Pampişimcanım ya uzuldum valla ne yalan dıyım(ne cektım be sersumum herkese yaranacam dıye ne cektım
oy bırdyım oy gozune kurban oldugum gezmesı gelen tedavısı gelen aklına oyle gelen:)) hepsı burda vallaa ne metropolmus ne buyuk şeher miş şu istanbul yawsss
sen nasılsın temızlıkler yapılmıs gule gule kırlen bı daha nezaman temızlık 6 ay sonra demı
Muhtar , demek ki filmi çikolata yiyerek seyretmekte mahsur yok , vicdanen rahat olalımgelmiş geçmiş en korkunç filmm cinnet seçilmişş.şimdi ne alaka diyyceeenizz..bu filmde bir kalıp çikolatayı yakmak için yürünen uzun yol kadar kalori harcıyormuşuzz.184 kaloriii .ben gidip birkaç korku filmi izleyeyim en iyisiii
N'ber Sarhoşum , uzun zaman oldu ki araya yollar , karlı dağlar , uçurumlar girdi.Nasılsın , keyfin yerinde mi ? Bugün içinde 3 kez tuvalete gitmeni heyecan ve sevinç gözyaşları içinde okudum , gözün aydın dostum , rahatlamışsındır inşallahDün 2 öğün yaptım, kahveyi siyah çikolatasız içemediğim için limonlu çay içtimamaaa akşam ben yokken komşuların yolladığı tabakları boş yollamamak ve kızımın isteği üzerine incirli fındık ve cevizli tarçınlı kek yaptım akşam yemeğine ek olarak 2 dilim yidiiim sonra gece uykuya dalana kadar şiş ve gazlı bir mideyle oturdum sabah kahvaltı öncesi wc ye çıkamadım kilom 65.6 çıktı kahvaltıya 3 günkurusunu kaymakla yiyerek başladım ve dünden kalan ıspanaklarla 2 yumurtalı omlet yapıp yedim 2-3 zeytin 1 kk peynir ve 1 avuç yer fıstığı ceviz karışımı ile maydonoz falan yedim kahvaltıdan sonra 3 kez wc ye çıktım ıspanağın faydası oldu bence kabızlık problemi yaşayanlar arada bir böyle farklı yeşillik falan yiyin belki sizdede işe yarar uzun zamandır sadece kaysı yiyordum sindirim sist. bağışıklık mı kazandı nedir pek işe yaramıyordu bugün ise rekor kırdı yine çayla yemek saatine kadar oyalıyorum kendimi arada kızımı kursdan alıp geldim yürüyerek gidip geldim kalktığımdan beri evde hep hareket halindeydim zaten akşam 17:30 da evden çıkıcam o yüzden 16:30 da yemek yemeyi düşünüyorum,şimdi gidip valiz hazırlıyim hepinize mutlu günler diliyorum
Yılmayın kaçamak yapınca hemen vazgeçmeyin özellikle yeni başlayanlar 2-3 hafta harfiyen uygulayınca kiloların nasıl hızla gitmeye başladığına inanamayacaklarama kurallara kesin uyun yani en fazla 3 öğün ve öğünler arası 5 saat olacak, un ve şekerli hiç birşey yenmeyecek (hedef kiloya yaklaşana kadar meyva da dahil ) bol su ve bitki çayları içilecek akşam 7 den sonra sadece bu sıvılar içilebilir
tabiki en iyisi Karatay hocamızın 2. kitabını okumak herşeyin açıklaması orda
GAMZE arkadaşım geçmiş de kabızlık için verdiğin tavsiyesi için çoook teşekkür edrim canımher ne kadar yan etkisi olmasada bağırsak tembelleştirir korkusuyla doğal yollardan çözmeye çalışıyorum, çünki benim problemim her hafta yaptığım şehirler arası yolculuklar o nedenle eğer yolculuk sonrası çok hareket edersem normale dönüyor ama her zaman hareket şansım olmayınca en fazla 3 gün süren bi kabızlığı böyle doğal yollarla hallediyorum şimdilik çok şükür şiddetlenmedi şimdiye kadar
Senin 1-2 menünü okumuştum ve sabah erken kayısı incir vs yiyip 2-3 saat sonra kahvaltı yapıyorsun neden böyle yapıyorsun bilmiyorum ama leptine izin vermemiş olmuyomusun :44: kabızlık içinse benim gibi bi dene istersen kahvaltıda kayısı yanına yeşillik falan ye hatta kuru fasulye yiyebilirsen ye bakalım nasıl olcak
hadi ben kaçtım hepinize önümüzdeki hafta kolay gelsin, artık lafta kalmasın kaçamaksız bir hafta olsun..by
2. öğünüm
2 adet ev lahmacunu
3 mercimek köfte
1 bardak şalgam suyu
şimdi de çay keyfiii
arkadaşlar
hangi bitki çaylarını içiyorsunuz
bende almayı düşünüyorum
neler alayım:44::44::44:
Un ailesi ve şeker ailesini unutacaksın canım onlarala vedalaş artık evet ekmek yok bi süre sonra sende alışacaksın hafta sık dişini
sersumun dediği gibi bal cısss
mrb kızlar daha önce yazdım ama kızımın rahatsızlığı araya girince pc falan göremedim ve tabiki hiç bişeye dikkat edemeden yedimde yedim gerçekten çok istiyorum ben bu diyeti yapmaya ama nedense bi beceremedim başlamayı tam olarak bi başlasam eminim verceğime inş sabah başlıycam şimdiden sonrada bişey yemek yok süt ayran dışında az önce tartıldım ve 77 yide geçmiş bulunuyorum buna bi dur demek lazım
,birde ben bu sabah ekmek işine çok takılıyorum bi türlü doymuş hissetmiyorum kendimi ekmek olmadan haşlanmış yumurta tutuyormu ekmek gibi insanı sabah okula giderken hazırlayamıyorum şimdi haşlayıp koyacam sabaha hazır olsun diye midemi kaldırmaz umarım birde sabah yiycem peyniri biraz fazla yesem olurmu zararı varmı acaba
Beyaz çay ve yeşilçay her gün er fincan garanti dönüşümlü olarak mısır püskülü kiraz sapı
selam kızlr, bal niye yasak . balın çok şifalı olduğu söyleniyo. o kadar da güzel ve orijinal bal almıştık
mrb kızlar daha önce yazdım ama kızımın rahatsızlığı araya girince pc falan göremedim ve tabiki hiç bişeye dikkat edemeden yedimde yedim gerçekten çok istiyorum ben bu diyeti yapmaya ama nedense bi beceremedim başlamayı tam olarak bi başlasam eminim verceğime inş sabah başlıycam şimdiden sonrada bişey yemek yok süt ayran dışında az önce tartıldım ve 77 yide geçmiş bulunuyorum buna bi dur demek lazım
,birde ben bu sabah ekmek işine çok takılıyorum bi türlü doymuş hissetmiyorum kendimi ekmek olmadan haşlanmış yumurta tutuyormu ekmek gibi insanı sabah okula giderken hazırlayamıyorum şimdi haşlayıp koyacam sabaha hazır olsun diye midemi kaldırmaz umarım birde sabah yiycem peyniri biraz fazla yesem olurmu zararı varmı acaba
beyaz ve yeşil çay dediğiniz sallama mı arkadaşlar.yarın alcam da ben bildiğimiz klasik çayın dışında pek çay içmiyorum.
Yeşilçayı ben sallama içmiyorum canım açık alıyorum fakat beyaz çayı sallama aldım aktara gitme şansım olmadı bunları içersen çok faydasını göreceksin günde 1 er fincan şekersiz iç cnm
Yeşilçayı ben sallama içmiyorum canım açık alıyorum fakat beyaz çayı sallama aldım aktara gitme şansım olmadı bunları içersen çok faydasını göreceksin günde 1 er fincan şekersiz iç cnm
beyaz çay hiç içmedim ama yeşil çayı içtim
faydası oluyorsa devam ederim tabiki
bitkisel yağ kullanan varmı aranızda sellit için veya sıkılaştırıcı
ben yüzüme kaysi yağı kullanıyorum çoooooook memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?