Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhabalar arkadaşlar
sabah 2 yumurta
4zeytin biraz ceviz
az lor yedim
ve limonlu suyumu içmeye devam ediyorum

arkadaşlar
hangi bitki çaylarını içiyorsunuz
bende almayı düşünüyorum
neler alayım:44::44::44:

2. öğünüm

2 adet ev lahmacunu
3 mercimek köfte
1 bardak şalgam suyu

şimdi de çay keyfiii

Büyük şehir seni yuttu Pampişim Ya yazık sana canım arkadaşım , ne vicdansız eş-dost-akraban varmış , reddet sen bunları ya
Ben bu hafta kendimi aştım Pampişim.Aynen muhtarımın dediği gibi , bi daha cam sildiğimde bahar yaza kavuşuyor , kuzular meleşiyor olacak inşallah Valla Cuma tüm camlar-perdeler , dün temizlik (ben sadece salonla banyoları yaptım , kalanını enişteniz yaptı.Allah razı olsun , eli-kolu ağrımasın , çok müthiş bir insan valla ) , bugün de Allah seni inandırsın mutfak temizliği yaptım , tezgahları falan ovmaca , dolapları yüzden silmece vs vs ... Yuffff diyorum kendime ve bu ben olamam benim içime Ramaska kaçmış diyorum
Muhtar , demek ki filmi çikolata yiyerek seyretmekte mahsur yok , vicdanen rahat olalım
N'ber Sarhoşum , uzun zaman oldu ki araya yollar , karlı dağlar , uçurumlar girdi.Nasılsın , keyfin yerinde mi ? Bugün içinde 3 kez tuvalete gitmeni heyecan ve sevinç gözyaşları içinde okudum , gözün aydın dostum , rahatlamışsındır inşallah Darısı diğer günlerin başına ...Kek için hem ellerine sağlık hem de afiyet olsun.
2. öğünüm

2 adet ev lahmacunu
3 mercimek köfte
1 bardak şalgam suyu

şimdi de çay keyfiii

Muhtarım işi iyice geliştirmişsin , taş fırın mı yaptırdın mutfağa , bööle lahmacunlar falan , ohhhh ellerine sağlık , marifetli kadınsın vesselam ...Şalgam sezonunu da açmışsın , hayırlı-uğurlu , bol şalgamlı olsun inşallah

mrb kızlar daha önce yazdım ama kızımın rahatsızlığı araya girince pc falan göremedim ve tabiki hiç bişeye dikkat edemeden yedimde yedim gerçekten çok istiyorum ben bu diyeti yapmaya ama nedense bi beceremedim başlamayı tam olarak bi başlasam eminim verceğime inş sabah başlıycam şimdiden sonrada bişey yemek yok süt ayran dışında az önce tartıldım ve 77 yide geçmiş bulunuyorum buna bi dur demek lazım
,birde ben bu sabah ekmek işine çok takılıyorum bi türlü doymuş hissetmiyorum kendimi ekmek olmadan haşlanmış yumurta tutuyormu ekmek gibi insanı sabah okula giderken hazırlayamıyorum şimdi haşlayıp koyacam sabaha hazır olsun diye midemi kaldırmaz umarım birde sabah yiycem peyniri biraz fazla yesem olurmu zararı varmı acaba

Iyi hafta sonları benim eliptik bisiklet dün geldi 15 dk onda spor 15 dk da jimnastik yaptım ama dökülmüyorum hamladim zaar birazdan aynından yine yapıcam zayıflamam lazım yoksa o 500 tl yi soracak benim adam (bisikletin parası) menü karatay kahvaltı
Öğle yok akşam 2 pohaça malesef . şekersiz çay işte böyle
Çalışmam gereken bi dolu ders var napıcan bilmiyorum

hoca kitabında avucunuzun büyüklüğünde her türlü peyniri rahatlıkla yiyin diyor canım. ayrıca haşlama yumurta yerine omlette yapabilirsin, onuda hertürlüsünden tabi...

benim akşam menüme gelince

2 etli ekmek napim annemdeydim babamda etliekmek yaptırmış hocamız 1 tane yazmış kitapta ama ben 2 yedim saat 15:30 civarıydı inşallah yakarım

sarfoşum

3 kere wc ile rekor sende.. hadi gözün aydın bacım..bu arada yoldasındır hayırlı yolculuklar..

kayınçom

sütler kaymak tutar tutmaz silersin camlarını..eniştem müthiş canım...
valla canım hocamıza sormamız lazım çikolatayla korku filmi izlemek caizmidir diye..hehe..

Son düzenleme:
Un ailesi ve şeker ailesini unutacaksın canım onlarala vedalaş artık evet ekmek yok bi süre sonra sende alışacaksın hafta sık dişini
sersumun dediği gibi bal cısss

selam kızlr, bal niye yasak . balın çok şifalı olduğu söyleniyo. o kadar da güzel ve orijinal bal almıştık

Geçmiş olsun canım kızın inş iyidir şimdi kesin vereceksin yeterki başla 2 ad haşlanmış kayısı kıvamında yumurta tok tutuyor canım unutma yanında bir avuç içi kadar peynir zeytin yeşillik domates salatalık biber 3 günkurusu kayısı yeşillik ceviz fındık 1 ince belli cay bardağını geçmeyecek tabiki bütün bunları bir tabağa koy inan insanın önce gözü doyuyor hepsini bitiremezsin bile ve en az 5 saat acıkmazsın yalnız yumurtayı akşamdan haşlamanı tavsiye etmem sevgiler

Son düzenleme:
selam kızlr, bal niye yasak . balın çok şifalı olduğu söyleniyo. o kadar da güzel ve orijinal bal almıştık

Doğal olduğu halde meyve, bal ve pekmez gibi gıdalarda fazla meyve şekeri (früktoz) olduğu için pankreası ve karaciğeri yoruyor.Bu yüzden yasak canım her ne kadar orjinal olduğunu iddia etsende gerçek bal yılda 80-100 kilo arası üretiliyor Türkiyede bunun fiyatını da tahmin etmek zor değil tercih senin bence bal yememeye çalışsan iyi olur derim

inşallah biran önce başlar ve verirsin canım tok tutma meselesine gelince herkezin görüşü ve midesi farklıdır tabisi ama beni tok tutan yumurta ve en önemliside fındık badem (kavrulmamış tabi) hiç ekmeği aratmıyo 1haftaya kalmaz alışırsın

beyaz ve yeşil çay dediğiniz sallama mı arkadaşlar.yarın alcam da ben bildiğimiz klasik çayın dışında pek çay içmiyorum.

Yeşilçayı ben sallama içmiyorum canım açık alıyorum fakat beyaz çayı sallama aldım aktara gitme şansım olmadı bunları içersen çok faydasını göreceksin günde 1 er fincan şekersiz iç cnm

beyaz çay hiç içmedim ama yeşil çayı içtim
faydası oluyorsa devam ederim tabiki
bitkisel yağ kullanan varmı aranızda sellit için veya sıkılaştırıcı
ben yüzüme kaysi yağı kullanıyorum çoooooook memnunum

sabah 08:00 yumurta, beyaz peynir ve 2 parça et.

Öğlen 14.30 hava bugün trabzon da çok güzeldi ve mangala gittik ekmeksiz köfte ve közde biber,, domates..

akşam 19.15: bir avuçtan az fındık..

tamamdır hemen yarın alıyorum inş. yeşil çay ve beyaz çay ne için içiliyor,

kayısı yağı yüze ne faydası oluyo. benim cildim çok kuru, onun için sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…