yasak değil canım kilo verme aşamasında meyve pek önerilmiyor..sadece sabah öğününde 1 porsiyonu geçmemeli..kızlar mandalina karatayda yasak mı
bugün öğlenciyim ama erkenden kalktım kızımı doyurdum..o okula ben buraya..
kahvaltımı da yaptım arzedeyim..
pastırmalı omlet
roka
peynir
yoğurt
ceviz 2 günkurusu kaymak
şimdi de çay çayy...
geçmiş olsun..kahvaltı hazırlıyorum, şuan da büyük oğlumu uyandırmak için onun odasından nete girdim ( hahahahah)
kahvaltım:
domatesli roka salatası ekşi bi narım vardı onuda içine sıktım bede z. yağı ohhhh
peynir
fındık
limonlu zencefilli tarçınlı ve karanfilli bi çay yaptım azıcık hastayım da(
avuş içi kuru üzüm
akşama yine gelirim yavru ceylanlar hoşçakalınnnn
Muhtarım hem günaydın , hem afiyet olsun...
kayısı yağı yüze ne faydası oluyo. benim cildim çok kuru, onun için sordum
sabah kahvaltım
1 küçük muz
1 mandalina
biraz nar
karışık avuç içi kadar kuruyemiş
ekmeği şekeri aramıyorum ama meyveye dayanamıyorum
karataycılar
olmuşmu kahvaltım :18:
ben biraz terettüt ettimdeeeeeeeeeeeeeee
meyve çok fazla canım kilo verişini yavaşlatır..muz yediysen başka meyve yememelisin..
günaydın kızlar,iyi haftalar
öncelikle sersumum listeyi yapmışsın,ellerine sağlık:13:listede olan olmayan,sağlığı seçen herkese tebrikler
ben haftasonu il dışındaydım bütün gün giremedim
bugünden itibaren yürüyüşe başlıyorum yeniden,mutluyum gururluyum
kahvaltım(08.00) tereyağlı peynirli omlet(2 yumurtadan)
1 çatal kaşar,3-4 kıl biber,3 zeytin,5 ceviz,1 bardak süt, omega 3
teşşekkürler arkadaşım
bunuda öğrenmiş oldum
1 mandalinadan ne olurki dememeliyim
ve şimdi leslie ile spor
günaydın kızlar,iyi haftalar
öncelikle sersumum listeyi yapmışsın,ellerine sağlık:13:listede olan olmayan,sağlığı seçen herkese tebrikler
ben haftasonu il dışındaydım bütün gün giremedim
bugünden itibaren yürüyüşe başlıyorum yeniden,mutluyum gururluyum
kahvaltım(08.00) tereyağlı peynirli omlet(2 yumurtadan)
1 çatal kaşar,3-4 kıl biber,3 zeytin,5 ceviz,1 bardak süt, omega 3
Dün 2 öğün yaptım, kahveyi siyah çikolatasız içemediğim için limonlu çay içtimamaaa akşam ben yokken komşuların yolladığı tabakları boş yollamamak ve kızımın isteği üzerine incirli fındık ve cevizli tarçınlı kek yaptım akşam yemeğine ek olarak 2 dilim yidiiim sonra gece uykuya dalana kadar şiş ve gazlı bir mideyle oturdum sabah kahvaltı öncesi wc ye çıkamadım kilom 65.6 çıktı kahvaltıya 3 günkurusunu kaymakla yiyerek başladım ve dünden kalan ıspanaklarla 2 yumurtalı omlet yapıp yedim 2-3 zeytin 1 kk peynir ve 1 avuç yer fıstığı ceviz karışımı ile maydonoz falan yedim kahvaltıdan sonra 3 kez wc ye çıktım ıspanağın faydası oldu bence kabızlık problemi yaşayanlar arada bir böyle farklı yeşillik falan yiyin belki sizdede işe yarar uzun zamandır sadece kaysı yiyordum sindirim sist. bağışıklık mı kazandı nedir pek işe yaramıyordu bugün ise rekor kırdı yine çayla yemek saatine kadar oyalıyorum kendimi arada kızımı kursdan alıp geldim yürüyerek gidip geldim kalktığımdan beri evde hep hareket halindeydim zaten akşam 17:30 da evden çıkıcam o yüzden 16:30 da yemek yemeyi düşünüyorum,şimdi gidip valiz hazırlıyim hepinize mutlu günler diliyorum
Yılmayın kaçamak yapınca hemen vazgeçmeyin özellikle yeni başlayanlar 2-3 hafta harfiyen uygulayınca kiloların nasıl hızla gitmeye başladığına inanamayacaklarama kurallara kesin uyun yani en fazla 3 öğün ve öğünler arası 5 saat olacak, un ve şekerli hiç birşey yenmeyecek (hedef kiloya yaklaşana kadar meyva da dahil ) bol su ve bitki çayları içilecek akşam 7 den sonra sadece bu sıvılar içilebilir
tabiki en iyisi Karatay hocamızın 2. kitabını okumak herşeyin açıklaması orda
GAMZE arkadaşım geçmiş de kabızlık için verdiğin tavsiyesi için çoook teşekkür edrim canımher ne kadar yan etkisi olmasada bağırsak tembelleştirir korkusuyla doğal yollardan çözmeye çalışıyorum, çünki benim problemim her hafta yaptığım şehirler arası yolculuklar o nedenle eğer yolculuk sonrası çok hareket edersem normale dönüyor ama her zaman hareket şansım olmayınca en fazla 3 gün süren bi kabızlığı böyle doğal yollarla hallediyorum şimdilik çok şükür şiddetlenmedi şimdiye kadar
Senin 1-2 menünü okumuştum ve sabah erken kayısı incir vs yiyip 2-3 saat sonra kahvaltı yapıyorsun neden böyle yapıyorsun bilmiyorum ama leptine izin vermemiş olmuyomusun :44: kabızlık içinse benim gibi bi dene istersen kahvaltıda kayısı yanına yeşillik falan ye hatta kuru fasulye yiyebilirsen ye bakalım nasıl olcak
hadi ben kaçtım hepinize önümüzdeki hafta kolay gelsin, artık lafta kalmasın kaçamaksız bir hafta olsun..by
iyiyim canım..inşallah inşallah...yazmak için açtım,o arada gelen giden oldu,tekrar girip yazıp çıktım,yeni gördüm mesajını canım...napaysun gülümm..güzel bir hafta olsun hepimiz için su gibi akııp gitsin..
merhaba tatlım,evet dışarda yürüyüşe çıkıyorum birazdanmerhaba canım..yürüyüşünü dışarıda mı yapacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?