Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhaba kıslarr

dun giremedim kardeşim gidecekti öğlen ona bişiler pişirdim 2 bacı kahvaltı yaptık snr öğlen otobuse bindrdik gitti snr da kayınvalidem çağırdı yanına gittim akşamda fırsat bulup giremedim nete....

dun çok kaçamaklı olmadı ama yine cıssslar vardı

sabah 2 dilim kepekli ekmekği ev tereyağı ve recelle uçurdum..
yanında peynir zeytin yumurta....

öğlen kayınvalidemde misafir vardı saat 3 gibi meyveler çerezler kek kurabiye hepsinden abartmadan ucundan tadına baktım....

akşamda 6 da 2 yemek kaşığı et kavurması yedim dunu öle ce kapattık......

bugun de 9 da kalktım 11.30 da kahvaltı

2 yumurtadan kaşşarlı omlet
10-12 tane zeytin
2 dilim pastırma
1 avuç fıstık
buyuk kupayla limonlu açık çay

öğlen bişi yenmicek
5.30 akşam yemeği ama ne pişicek fikrim yok
bakalım

1 de kızım okula gidicek snr bisiklete binmeyi dusunuyorum 30 dk
snr görüşürüz........

Son düzenleme:
bende karatay diyeti yaparak zayıflamak istiyorum.Yanlız tek sıkıntım meyve olmaması
elimden geldiğince uymaya çalışıcam sizlere ve kurallara.Kitaplarını dün aldım henüz okumaya başlamadım ama yarından itibaren yediklerime dikkat etmeye çalışacağım.Sizlerde yardımcı olursanız cok sevinirim..Şimdidennn herkese öncelikle de bana kolay gelsinnnn

merhabalar bugünkü menü mü yazayım yeniyim o yüzden yanlışlık varsa düzeltin lütfen..

kahvaltı 08.00 de
bir su bardağı limonlu su-4-5 kurukayısı
çölekli 2 yumurtalı omlet
10 adet ceviz-yeşil zeytin salalatalık maydonoz

öğlen 13,00 (hiç açıkmadım )
1 avuç fındık- 4 kuru kayısı küçük bir kase yoğurt

akşama da saat 1800-19,00 gibi terbiyeli tavuk suyuyla tavuk çorbası ve fırında karnıbahar

ve 40 dk egzersiz gün boyu limonlu su 2 kupa yeşil çay.....

nasıl kızlar

canım kuruyemişi ve kuru meyveleri biraz fazla yemişsin,zayıflamanı yavaşlatır..ama yeni başladıysan ilk birkaç hafta böyle de yiyebilirsin sonra azaltırsın,kuruyemişlerin çiğ olması lazım...acıkmadıysan yememek daha iyi....bunun haricinde menün güzel..

meyveyi zayıflama aşamasında sabahları bir porsiyon/tane şeklinde yiyoruz,hiç meyve yok değil...özellikle kuru meyvelerimiz var yediğimiz,çok keyif alıyoruz..arkadaşların menülerinden fikir edinebilirsin canım....

teşekkür ederim cnmm..saol ilgine :)
inşallah bende hem keyif alır hem zayıflarımmm...evli olunca biraz zor gibi sanki ya benım esım boğazına cok düşkün ve maalesef kı benı de yemek ıcın zorluyor

fırsatım olmadı yazmaya ancak girebildim
hemen bildireyim menülerimi yemek yapıcam doğru mutfağa
bugün oruçluyum muharrem ayı dolayısıyla oyüzden
gece 12 de kahvaltı yaptım
2 yumurta
1 avuç peynir
8 adet yeşil ve siyah zeytin
domates biber
2 çatal kaymak ,3 adet kayısı arasında
tere otu limonlu
fındık badem
yeşil çay ve mandalin
akşama da bulgurlu dolma karışık kabak,patlıcan biber
salata ayran
akşam olsada çay içsem kızlar çok canım istedi
öptüm hepinizi ben mutfağa gider

Afiyet olsun cnm Allah kabul etsin.. :)

Sabah kahvaltım(09:30bitti)
2 yumurtali omlet
peynir, zeytin
domates, salatalık, biber
sütlü kahve

Öğlen 40 dk 4 km 357 kalori hiz 6 10dk step 10 dk tivist 5 dk mekik

Aksam yemegim(17:30bitti)
etli patlıcan yemeği
yogurtlu Semiz salatası
kisir ( ikindin misafire yapmıştım)

ii akşamlar kıslarr

akşam yemeğinde fırında karnıbahar yoğurt ve bol limonlu buyuk bi kase salata vardı......

bu akşam 1 saatte bisiklete binicem belki daha fazla da binebilirim bakalım

Selam kızlar kahvaltı sonra ev temizlemece malum pazartesisonrasında yemekler hazırlandı
haşlama et pilav salata zeytinyağlı kereviz vede ufak bir kase incir uyutması tatlı krizi çekenlere tavsiye edilir
30 dk 4.5 hızda yürüme biraz step birazda twister daha ne olsun dimi

bugün 3 öğün yaptım..

2. öğünüm

tavuk sote
ezogelin çorba

3. öğünüm

3 kaşık bulgurlu ıspanak
4-5 kaşık fırında köfteli türlü
yoğurt
havuç turp ve roka salatası

biraz fazla yedim sanırım şiştim..şimdi de eşimle çay keyfii

Ahh o kek var ya sıcakken adeta kek kılığına girmiş şeytan beni yoldan çıkarıyo namussuz

Sizin temizlikler bitmiş, kollar bacaklar kopuyodur bugün geçmişler olsun güle güle kirletin yada kirletmeyin baharıda es geçip 1 sene idare edin benim gibi

Pardons yaws yazıyı araya yazmışım uzanıp maus'u alamıyacak kadar şişkinim bidahaki wc şölenine kadar idare edin artık

atv de karataya mok atan varmış bakıp geliyom

Sağol varol muhtarım Bridy' e de dediim gibi sonrası her zamanki gibi uyku aşaması (rahat 2 gün sürer ) yolculuk faslı devam ettği sürece böyle malesef neyse bunada şükür tak,tak,tak ... sağol iyi dileklerin için gece 12 civarı evdeydim bacaklarımın şişliğini anca iş yerinde ve çıkışta yürüyerek açmaya çalıştım şimdide çok yemekten şiştim asıl şimdi yürümem gerekirken yerimden doğrulmak zor geliyor valla

Öğünlerinin arasını 4.5-5 saat tutabiliyorsan 3 öğünde yapabilirsin canım yeterki cısssları yeme

Anladım canım sorun yok yani, afiyet olsun öyleyse kolay gelsin

Afiyet olsun muhtarım fırında köfteli türlüyü nasıl yapıyorsun? hepsini çiğden fırındamı pişiriyorsun yoksa...? :44:

Herkese iyi akşamlar şekerler

MENÜM:
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu çiğnendi

KAHVALTI :
2 lop yumurta
3 ad gün kurusu kayısı
8 zeytin
2 dilim peynir
3 ceviz 8 fındık taze kırılmış
1 domates yarım salatalık 2 taze yeşil biber
Dereotu maydanoz ve tere
1 fincan tarçınlı taze zencefil çayı

ÖĞLE :
1 kase tarçınlı elmalı yoğurt

AKŞAM:
1 kase sebze çorbası
1 porsiyon kıymalı karnıbahar
1 kase yoğurt
SPOR:
45 dk lık karışık hızda yürüyüş
10 dk tiffany
Pilates **1.10 dk dayanabildim şarjım bitti tamamını bitiremedim videonun

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 fincan tarçınlı taze zencefil çayı
1 ad şekersiz türk kahvesi

Birdyyyyyyyyy naber tatlım nasılsınız enişteyle kollar bacaklar ağrıyodur şimdi :2: dinlenebildiniz mi bugün ? :44:

Canım ya , ben seni görmemişim , çıkmışım , kusuruma bakma tatlım benim.
Yok ya , ağrımadı biyerimiz aslında , benim temizlikten nefret etme sebebim yorgunluk değil aslında çünkü kolay yorulan bir insan değilim ama temizlik yaparken çok sıkılıyorum ve de kendimi çok kötü hissediyorum yawww.Yaptıktan sonra da çok hoşuma gidiyo , kendimle gurur duyuyorum ....Manyağım velhasıl...Bu arada camlar-perdeler değil am ev kirlendi bile...Gene heryer toz , saç , kıl....N ekadar boş bir iş yaaa...
Ben de regl olucam , davul gibiyim gene.Bu arada Karatay yapmaya çalışıyorum ve hergün düzenli olarak 100 gram kadar kilo alıyorum , hayırlısı Allahtan.Adım Hıdır , elimden gelen budur ...Kek ne güzel şeydir yawww , ben çok severim keki.Daha doğrusu kek-kurabiye-trat üçlüsüdür benim favorim.Hem az şekerli olurlar (yani ben öyle yaparım), hem çok güzel kokarlar hem de yerken insanı çok mutlu ederler.O yüzden afiyet olsun yediğin kekler , kek güzeldir ....
Yer ve yemek düzeni değiştirmek çok farkettiriyor yaww.Ben de eskiden sabah uyanınca ilk kahve-sigara akabinde koşa koşa tuvalete giderdim.Sonra sigarayı bıraktım ve bir zaman bağırsaklarım stop etti.Sonra sabahki ilk kahvemle harekete geçmeye başladı.Şimdi sabah uyanınca kahve içmezsem tuvalete de gidemiyorum , ne kadar naif bir bağırsak Tanrım
Eeeee bu arada Aşure sezonu hayırlı olsun , hazır mıyız Aşure Meydan Muharabesine ???

inş veririm canım yumurtayı akşamdan haşlama fikri sabah vakit olmadığından demiş oldğm bişey dün yapmayı unutmuşum zaten inş başladık verebiliriz
yarın sabah yumurtam muhakkak olacak

bugünkü menüm
sabah:salatalık domates maydonoz biraz peynir yoğurt çay ve sadece 1 lokma ekmek psikoljik olarak rahatlamak için

öğle:karnıyarık yoğurt ve yeşillik ile azıcık çorba

akşam:haşlayıp kavurduğum ıspanak ile sarımsaklı yoğurt bi tabak, salata ve 1 turp şiştiğimi hissettim yedikten sonra şimdide 1 bardak süt içtim
bakalım yarın daha tutarlı bir menm olur ve verebilirim şu kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…