canım kuruyemişi ve kuru meyveleri biraz fazla yemişsin,zayıflamanı yavaşlatır..ama yeni başladıysan ilk birkaç hafta böyle de yiyebilirsin sonra azaltırsın,kuruyemişlerin çiğ olması lazım...acıkmadıysan yememek daha iyi....bunun haricinde menün güzel..merhabalar bugünkü menü mü yazayım yeniyim o yüzden yanlışlık varsa düzeltin lütfen..
kahvaltı 08.00 de
bir su bardağı limonlu su-4-5 kurukayısı
çölekli 2 yumurtalı omlet
10 adet ceviz-yeşil zeytin salalatalık maydonoz
öğlen 13,00 (hiç açıkmadım)
1 avuç fındık- 4 kuru kayısı küçük bir kase yoğurt
akşama da saat 1800-19,00 gibi terbiyeli tavuk suyuyla tavuk çorbası ve fırında karnıbahar
ve 40 dk egzersiz gün boyu limonlu su 2 kupa yeşil çay.....
nasıl kızlar
bende karatay diyeti yaparak zayıflamak istiyorum.Yanlız tek sıkıntım meyve olmaması
elimden geldiğince uymaya çalışıcam sizlere ve kurallara.Kitaplarını dün aldım henüz okumaya başlamadım ama yarından itibaren yediklerime dikkat etmeye çalışacağım.Sizlerde yardımcı olursanız cok sevinirim..Şimdidennn herkese öncelikle de bana kolay gelsinnnn
canım kuruyemişi ve kuru meyveleri biraz fazla yemişsin,zayıflamanı yavaşlatır..ama yeni başladıysan ilk birkaç hafta böyle de yiyebilirsin sonra azaltırsın,kuruyemişlerin çiğ olması lazım...acıkmadıysan yememek daha iyi....bunun haricinde menün güzel..
meyveyi zayıflama aşamasında sabahları bir porsiyon/tane şeklinde yiyoruz,hiç meyve yok değil...özellikle kuru meyvelerimiz var yediğimiz,çok keyif alıyoruz..arkadaşların menülerinden fikir edinebilirsin canım....
fırsatım olmadı yazmaya ancak girebildim
hemen bildireyim menülerimi yemek yapıcam doğru mutfağa
bugün oruçluyum muharrem ayı dolayısıyla oyüzden
gece 12 de kahvaltı yaptım
2 yumurta
1 avuç peynir
8 adet yeşil ve siyah zeytin
domates biber
2 çatal kaymak ,3 adet kayısı arasında
tere otu limonlu
fındık badem
yeşil çay ve mandalin
akşama da bulgurlu dolma karışık kabak,patlıcan biber
salata ayran
akşam olsada çay içsem kızlar çok canım istedi
öptüm hepiniziben mutfağa gider
bugün öğlenciyim ama erkenden kalktım kızımı doyurdum..o okula ben buraya..
teşekkürler, okullarda da salgın var haberiniz olsun herkes hapşuruyooo
akşam yemeğim
13:30 gibi 1 kase ezogelin içtim veee
koca bir porsiyon; az bulgurlu yoğurtlu, sarımsaklı üzeri tereyağlı ,pul biberli ıspanak yemeğiiiiii ammaaa anlattım dimiii
bir saat sonra eşcazım kestane soyunca elleriyle bende yiyverdim kızlaaaaar
2 saat sonra 3 tane zeytin yedim
işte bu kadar hoşcakalın çıtır leblebileeer
Büyük şehir seni yuttu PampişimYa yazık sana canım arkadaşım , ne vicdansız eş-dost-akraban varmış , reddet sen bunları ya
Ben bu hafta kendimi aştım Pampişim.Aynen muhtarımın dediği gibi , bi daha cam sildiğimde bahar yaza kavuşuyor , kuzular meleşiyor olacak inşallahValla Cuma tüm camlar-perdeler , dün temizlik (ben sadece salonla banyoları yaptım , kalanını enişteniz yaptı.Allah razı olsun , eli-kolu ağrımasın , çok müthiş bir insan valla ) , bugün de Allah seni inandırsın mutfak temizliği yaptım , tezgahları falan ovmaca , dolapları yüzden silmece vs vs ... Yuffff diyorum kendime ve bu ben olamam benim içime Ramaska kaçmış diyorum
Muhtar , demek ki filmi çikolata yiyerek seyretmekte mahsur yok , vicdanen rahat olalım
N'ber Sarhoşum , uzun zaman oldu ki araya yollar , karlı dağlar , uçurumlar girdi.Nasılsın , keyfin yerinde mi ? Bugün içinde 3 kez tuvalete gitmeni heyecan ve sevinç gözyaşları içinde okudum , gözün aydın dostum , rahatlamışsındır inşallahDarısı diğer günlerin başına ...Kek için hem ellerine sağlık hem de afiyet olsun.
İyiyim hayatım, yuvarlanıp gidiyoruz hayat yolundaşimdilik yerinde keyifler dimi ne büyük sevinç yaşatmış benim barsaklar ama 3 postadan beridir tık yok üstelik dün akşam erken yiyorum sonra acıkıp saldırırım korkusuyla çok yedim çeyrek yufkadan börek + 2 küçük kare bitter çiko yedim bugün kaçamaksız kahvaltıdan sonra işyerine yazın başından beri görmediğim arkadaşlarım ziyerete gelmişti twits çiko getirmişler sandeviç lokmalarıyla nugget +3 parmak patates üstüne 1 twits yediiim akşam evde köy tarhana çorbası ve pirinçli lahana dolması yeşillik ve 1 kase yoğurt yedim yedimde yedim ve hala tık yok :44:
yazdan beri görmeyen arkadaşlar bile aldığım 2.5 - 3 kiloyu fark ettiler
Muhtarım işi iyice geliştirmişsin , taş fırın mı yaptırdın mutfağa , bööle lahmacunlar falan , ohhhh ellerine sağlık , marifetli kadınsın vesselam ...Şalgam sezonunu da açmışsın , hayırlı-uğurlu , bol şalgamlı olsun inşallah
sarfoşum
3 kere wc ile rekor sende..hadi gözün aydın bacım..bu arada yoldasındır hayırlı yolculuklar..
kayınçom
sütler kaymak tutar tutmaz silersin camlarını..eniştem müthiş canım...
valla canım hocamıza sormamız lazım çikolatayla korku filmi izlemek caizmidir diye..hehe..
saba kahvaltısı 08.00 melemen, peynir ve 3 tane zeytin..
13 gibi öğlen kayısılı çay ve fındık.. 2 öğüne düşürmek çok isterim ama ben şeker hastasıyım uzun süre aç kalmak şekerimi çok düşürüyor. :2::2::2:
Akşama biber dolması ama pirinçli değil... artık pirinç almıyorum...
canım bende kronik kabızlık var kayısı erik fln bende işe yaramıor..... bu ilaç ii geldi bana ama.... sabah uyanınca 3-4 saat acıkmıorum ama eşim erken yapıo kahvaltısını bende sofrada onu yalnız bırakmamak için 1 tane incirin içine ceviz doldurup çayla eşlik ediorum....... sabah kahvaltımı öğlenle birleştirorum ve birde akşam yemeği gunde 2 öğün oluo sabahki incir dolmasını sayarsak 2.5 öğün oluo
öle yani
bugün 3 öğün yaptım..
2. öğünüm
tavuk sote
ezogelin çorba
3. öğünüm
3 kaşık bulgurlu ıspanak
4-5 kaşık fırında köfteli türlü
yoğurt
havuç turp ve roka salatası
biraz fazla yedim sanırım şiştim..şimdi de eşimle çay keyfii
Muhtarım , nasılsın cancağızım ?
Afiyet olsun cnm Allah kabul etsin.. :)
Ahh o kek var ya sıcakken adeta kek kılığına girmiş şeytan beni yoldan çıkarıyo namussuz
Sizin temizlikler bitmiş, kollar bacaklar kopuyodur bugüngeçmişler olsun güle güle kirletin yada kirletmeyin baharıda es geçip 1 sene idare edin benim gibi
Pardons yaws yazıyı araya yazmışımuzanıp maus'u alamıyacak kadar şişkinim bidahaki wc şölenine kadar idare edin artık
atv de karataya mok atan varmış bakıp geliyom
Sağol varol muhtarım Bridy' e de dediim gibi sonrası her zamanki gibi uyku aşaması (rahat 2 gün sürer )yolculuk faslı devam ettği sürece böyle malesef neyse bunada şükür tak,tak,tak ... sağol iyi dileklerin için gece 12 civarı evdeydim bacaklarımın şişliğini anca iş yerinde ve çıkışta yürüyerek açmaya çalıştım şimdide çok yemekten şiştim asıl şimdi yürümem gerekirken yerimden doğrulmak zor geliyor valla
Öğünlerinin arasını 4.5-5 saat tutabiliyorsan 3 öğünde yapabilirsin canım yeterki cısssları yeme
Anladım canım sorun yok yani, afiyet olsun öyleyse kolay gelsin
Afiyet olsun muhtarımfırında köfteli türlüyü nasıl yapıyorsun? hepsini çiğden fırındamı pişiriyorsun yoksa...? :44:
Birdyyyyyyyyynaber tatlım nasılsınız enişteyle kollar bacaklar ağrıyodur şimdi :2: dinlenebildiniz mi bugün ? :44:
inş veririm canım yumurtayı akşamdan haşlama fikri sabah vakit olmadığından demiş oldğm bişey dün yapmayı unutmuşum zaten inş başladık verebilirizGeçmiş olsun canım kızın inş iyidir şimdi kesin vereceksin yeterki başla 2 ad haşlanmış kayısı kıvamında yumurta tok tutuyor canım unutma yanında bir avuç içi kadar peynir zeytin yeşillik domates salatalık biber 3 günkurusu kayısı yeşillik ceviz fındık 1 ince belli cay bardağını geçmeyecek tabiki bütün bunları bir tabağa koy inan insanın önce gözü doyuyor hepsini bitiremezsin bile ve en az 5 saat acıkmazsın yalnız yumurtayı akşamdan haşlamanı tavsiye etmem sevgiler
yarın sabah yumurtam muhakkak olacakinşallah biran önce başlar ve verirsin canım tok tutma meselesine gelince herkezin görüşü ve midesi farklıdır tabisi ama beni tok tutan yumurta ve en önemliside fındık badem (kavrulmamış tabi) hiç ekmeği aratmıyo 1haftaya kalmaz alışırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?