- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
merhabalr ne güzel kilo vermişssiniz ...ne kadardır karatay uyguluyorsunuz ne kadar zamanda verdiniz merak ettim ...
merhaba canım 8 ay oldu başlayalı 78 ile başladım şu an 69 lardayım
Selam karatayın çıtırları klasik kahvaltı akşama çorba karışık kuru dolma yogurt
ah o yürümek bende de tık yokSağol varol muhtarım Bridy' e de dediim gibi sonrası her zamanki gibi uyku aşaması (rahat 2 gün sürer )yolculuk faslı devam ettği sürece böyle malesef neyse bunada şükür tak,tak,tak ... sağol iyi dileklerin için gece 12 civarı evdeydim bacaklarımın şişliğini anca iş yerinde ve çıkışta yürüyerek açmaya çalıştım şimdide çok yemekten şiştim asıl şimdi yürümem gerekirken yerimden doğrulmak zor geliyor valla
Afiyet olsun muhtarımfırında köfteli türlüyü nasıl yapıyorsun? hepsini çiğden fırındamı pişiriyorsun yoksa...? :44:
Muhtarım , nasılsın cancağızım ?
ivett yeniliyor canımkızlaaaaaaaar karatayda kaşar peyniri yeniliyo dimiiiiiiiiiii
ev temizlenmiş eline sağlıkbu sabah
1 kase yoğurt arkasından leslie 3 mil yapıldı
leslie yapınca kahvaltı yapasım gelmiyo iştahım gidiyo kızlar neden olduğunu anlamadım
kahvaltı yapıpda yapsam olurmu acep
sadece cennet hurması yedim bol su içilecek
dün evi temizlemiştim lavaboları heryeri
bugün pek işim yok kızımın fen sınavı varmış birlikte çalışırız
daha iyi anladığını söylüyor benimle
öğlen kalan yemekler vardı onları yerim
taze fasulye,tarhana çorbası
sonrasında çayyyy
akşama
bulgurdan sulu köfte
salata ayran
yemeği erken yiyince biraz çiğ çekirdek çitlerim:18::18:
çaysız olmaz tabiii
slm kızlar ;
Ben 1,5 aydır karatay diyetiyle zayıflamaya çalışıyrum sadece 2 kilo kaybettim troid hastasıyım ve ne yapacağımı bilemiyorum ekstra bir bilgiye sahip olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim yarın hormon testlerime baktırcam umarım kötü birşey yoktur.
Bu durumda olan arkadaşlarım varsa bana yazsınlar lütfeennn....
Merhaba güzel KARATAY kizlari ..
Tatil bitti ve ben geri döndüm.
Dügunumuzu yaptik , gezdik , yedik , ictik .. Can Karatay in son kitabini aldik fakat icindekileri tatil sureci boyunca uygulayamadik.. +++++++++++ lar ile geri donduk.. Artik yapabilecegim tum kacamaklari yaptigim icin gozum arkada kalmadan Karataya devam edebilirim..
Bugun gunum neredeyse isler ile gecti ve birazdan aksam gorevim icin evden cikacagim.
Yediklerim :
Sabah : 1 elma , 1 acuc fistik , beyaz peynir ve yesil cay
Aksam : Yemegimi tabiki daha yemedim yanima alacagim .. Yumurtali pazi kavurmasi ve yogurt ve belki bir parca et olacak eger piserse ..
Spor olarak : Bavullari bosalttim. Tum camasirlari yikadim. Sonra kuruttum. Ve utuledim.. Makyaj malzemelerini tatilde kullandigimiz gerekli esyalari yerlestirdim. banyolar wc ler yikandi ev toplandi .. dolaplar tekrar duzenlendi bu saat oldu dus aldim azcik oturup sizlere yazim okim dedim ise cikmadan once ........... neyse ............. simdi ben biazcik sizlere bakim opuldunuz .. bu arada herkez cok incelmissin dedi halbuki ayni kilodaydim ama incelmis gorundum herkese.. 29 beden kot aldim mavi den hemmmmmde likrasiz .. neyse daha yazacagim cok sey var opuldunuz aksam yazarimmm
sabah
ceviz 2 günkurusu
yarım muz
öğlen
tanesiz yoğurt çorbası
tavuk sote
şimdi de kızımı cildiyeye götürüyorum..şu akne problemini halletmeliyiz..sonra gelirim..
selam arkadaşlar bugün kahvaltımı geç yaptım
12 klasık karatay kahvaltısı
akşama henüz fikrim yok
herkese kolaygelsinnnnnnnn
slm kızlar ;
Ben 1,5 aydır karatay diyetiyle zayıflamaya çalışıyrum sadece 2 kilo kaybettim troid hastasıyım ve ne yapacağımı bilemiyorum ekstra bir bilgiye sahip olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim yarın hormon testlerime baktırcam umarım kötü birşey yoktur.
Bu durumda olan arkadaşlarım varsa bana yazsınlar lütfeennn....
arkadaşım yani keten tohumundada omega 3 varmış öylemi
bende kapssül almayı düşünüyordum
keten tohumu almakda mantıklı
teşekkürlerrrrrrrrrrrrr
ne kadarda çoğaldık, sürümüze bereket ayolllll :))
arkadaşlar karatay hoca: alüminyum folyo ve o fırında yanmayan poşet pişirmeleri ile yağlı kağıdı önermiyor: ''içinde domuz yağı mı var ne var, içerik yazmıyolar'' diyor bilginize sunayım dedim. bu malzemeler gıdalara değmemeliymiş benden demesi görüşmek üzereee...
keten tohumunu öğütülmüş almayın zira özelliğini yitiriyormuş,öğütülmemiş alın ,tadı güzel zaten. Yerken çiğnemeyi unutmayın :80:
keten tohumunu öğütülmüş almayın zira özelliğini yitiriyormuş,öğütülmemiş alın ,tadı güzel zaten. Yerken çiğnemeyi unutmayın :80:
merhaba canım..sende karataya yenı mı başladın????
hoşgeldinn bebeeemm...Merhaba güzel KARATAY kizlari ..
Tatil bitti ve ben geri döndüm.
Dügunumuzu yaptik , gezdik , yedik , ictik .. Can Karatay in son kitabini aldik fakat icindekileri tatil sureci boyunca uygulayamadik.. +++++++++++ lar ile geri donduk.. Artik yapabilecegim tum kacamaklari yaptigim icin gozum arkada kalmadan Karataya devam edebilirim..
Bugun gunum neredeyse isler ile gecti ve birazdan aksam gorevim icin evden cikacagim.
Yediklerim :
Sabah : 1 elma , 1 acuc fistik , beyaz peynir ve yesil cay
Aksam : Yemegimi tabiki daha yemedim yanima alacagim .. Yumurtali pazi kavurmasi ve yogurt ve belki bir parca et olacak eger piserse ..
Spor olarak : Bavullari bosalttim. Tum camasirlari yikadim. Sonra kuruttum. Ve utuledim.. Makyaj malzemelerini tatilde kullandigimiz gerekli esyalari yerlestirdim. banyolar wc ler yikandi ev toplandi .. dolaplar tekrar duzenlendi bu saat oldu dus aldim azcik oturup sizlere yazim okim dedim ise cikmadan once ........... neyse ............. simdi ben biazcik sizlere bakim opuldunuz .. bu arada herkez cok incelmissin dedi halbuki ayni kilodaydim ama incelmis gorundum herkese.. 29 beden kot aldim mavi den hemmmmmde likrasiz .. neyse daha yazacagim cok sey var opuldunuz aksam yazarimmm
sağol canım..afiyet olsun canım...Kızına da geçmiş olsun umarım en yakın zamanda akneleri geçer...
ne kadarda çoğaldık, sürümüze bereket ayolllll :))
arkadaşlar karatay hoca: alüminyum folyo ve o fırında yanmayan poşet pişirmeleri ile yağlı kağıdı önermiyor: ''içinde domuz yağı mı var ne var, içerik yazmıyolar'' diyor bilginize sunayım dedim. bu malzemeler gıdalara değmemeliymiş benden demesi görüşmek üzereee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?