Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

öğlen menüm:
yarım tabak kuru fasülye
1 kase cacık :))

selam arkadaşlar bugün kahvaltımı geç yaptım
12 klasık karatay kahvaltısı
akşama henüz fikrim yok
herkese kolaygelsinnnnnnnn

slm kızlar ;

Ben 1,5 aydır karatay diyetiyle zayıflamaya çalışıyrum sadece 2 kilo kaybettim troid hastasıyım ve ne yapacağımı bilemiyorum ekstra bir bilgiye sahip olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim yarın hormon testlerime baktırcam umarım kötü birşey yoktur.

Bu durumda olan arkadaşlarım varsa bana yazsınlar lütfeennn....

ah o yürümek bende de tık yok
canım fırın torbasında yapıyorum ciğden atıyorum hepsini arasına tereyağı domates sosu baharat çok leziz oluyor

Muhtarım , nasılsın cancağızım ?
görmemişim cananım
kızlaaaaaaaar karatayda kaşar peyniri yeniliyo dimiiiiiiiiiii
ivett yeniliyor canım ama hocamız daha çok tam yağlı beyaz peyniri öneriyor..kaşarı da yapay buluyor sanırsam..
ev temizlenmiş eline sağlık

canım tiroit rahatsızlığı olanların öncelikle tedavi olmasını söylüyordu sanırım hocamız kitabında ve zor kilo vereceğini de tabii kitabını oku istersen..kolay gelsin

Merhaba güzel KARATAY kizlari ..

Tatil bitti ve ben geri döndüm.
Dügunumuzu yaptik , gezdik , yedik , ictik .. Can Karatay in son kitabini aldik fakat icindekileri tatil sureci boyunca uygulayamadik.. +++++++++++ lar ile geri donduk.. Artik yapabilecegim tum kacamaklari yaptigim icin gozum arkada kalmadan Karataya devam edebilirim..

Bugun gunum neredeyse isler ile gecti ve birazdan aksam gorevim icin evden cikacagim.

Yediklerim :

Sabah : 1 elma , 1 acuc fistik , beyaz peynir ve yesil cay

Aksam : Yemegimi tabiki daha yemedim yanima alacagim .. Yumurtali pazi kavurmasi ve yogurt ve belki bir parca et olacak eger piserse ..

Spor olarak : Bavullari bosalttim. Tum camasirlari yikadim. Sonra kuruttum. Ve utuledim.. Makyaj malzemelerini tatilde kullandigimiz gerekli esyalari yerlestirdim. banyolar wc ler yikandi ev toplandi .. dolaplar tekrar duzenlendi bu saat oldu dus aldim azcik oturup sizlere yazim okim dedim ise cikmadan once ........... neyse ............. simdi ben biazcik sizlere bakim opuldunuz .. bu arada herkez cok incelmissin dedi halbuki ayni kilodaydim ama incelmis gorundum herkese.. 29 beden kot aldim mavi den hemmmmmde likrasiz .. neyse daha yazacagim cok sey var opuldunuz aksam yazarimmm

sabah

ceviz 2 günkurusu
yarım muz

öğlen

tanesiz yoğurt çorbası
tavuk sote

şimdi de kızımı cildiyeye götürüyorum..şu akne problemini halletmeliyiz..sonra gelirim..

hoş geldin canımm :) bende yeni katıldım aranızaaa..yakının mı evlendı yoksa senmı :))

sabah

ceviz 2 günkurusu
yarım muz

öğlen

tanesiz yoğurt çorbası
tavuk sote

şimdi de kızımı cildiyeye götürüyorum..şu akne problemini halletmeliyiz..sonra gelirim..

afiyet olsun canım...Kızına da geçmiş olsun umarım en yakın zamanda akneleri geçer...

selam arkadaşlar bugün kahvaltımı geç yaptım
12 klasık karatay kahvaltısı
akşama henüz fikrim yok
herkese kolaygelsinnnnnnnn

merhaba canım..sende karataya yenı mı başladın????

bende tiroit hastasıyım canım ama tedavime devam ediyorum tahlillerimi yaptırıyorum en son doktor hapımı değiştirdi önceki hapımı 10 yaşından beri kullanıyodum şimdi bunu kullanalı sanırım 4 ay oldu kilo vermenede yardımcı olacak dedi
yeni gittim doktora(endokrin)herşey yolunda dedi kilo verilmicek diye bişey yok ama sadece biraz daha yavaş veriyoruz bunada şükür ayda 1 kilo vermişim gibi oluyor benim tabi aslında öle deyil ilk zamanlar 2 kilo birden veriyodum bazı ay yerimde saydım toplamda 78 den 69 akadar düşebildim yola devam diyorum sabır işi canım herkez görünce şaşırıyor( napıyorsun sen iyice zayıfladın)deyincede seviniyorum sen de yapabilirsin moralini bozma yeterki bizler burda birbirimize destek oluyoruz hem eğleniyoruz hemde kilocukları veriyoruz

ne kadarda çoğaldık, sürümüze bereket ayolllll :))

arkadaşlar karatay hoca: alüminyum folyo ve o fırında yanmayan poşet pişirmeleri ile yağlı kağıdı önermiyor: ''içinde domuz yağı mı var ne var, içerik yazmıyolar'' diyor bilginize sunayım dedim. bu malzemeler gıdalara değmemeliymiş benden demesi görüşmek üzereee...

arkadaşım yani keten tohumundada omega 3 varmış öylemi
bende kapssül almayı düşünüyordum
keten tohumu almakda mantıklı
teşekkürlerrrrrrrrrrrrr

keten tohumunu öğütülmüş almayın zira özelliğini yitiriyormuş,öğütülmemiş alın ,tadı güzel zaten. Yerken çiğnemeyi unutmayın :80:

keten tohumunu öğütülmüş almayın zira özelliğini yitiriyormuş,öğütülmemiş alın ,tadı güzel zaten. Yerken çiğnemeyi unutmayın :80:

aa canım oyle mi ya..bende onları ne kadar cok kullanıyorum aslında fırın poşeti yağlı kağıdı falan
üzüldümm şimdikk....

bu arada keten tohumunu yutsak olmaz mı canım ben tadını pek sevmıorum daa (

kızlarrrrrr....
akşam kı menumu sımdıden yazayım evde nete gırmıyorum ders çalışıyorum daaa :))

1 yada 2 tabakta olabilir yeşil mercimek yemeği (acıktım da)
salatık turşusu
ev yapımı yoğurt ile ayrannnnnn

hoşgeldinn bebeeemm...
verirsin sen o ++ ları en kısa sürede merak etme..bu arada waaaawww 29 beden şok güselll

afiyet olsun canım...Kızına da geçmiş olsun umarım en yakın zamanda akneleri geçer...
sağol canım..

biliyorum önermediğini canım ama ben bunlardan fırın poşetini arada kullanıyorum çalışınca pratik oluyor ama yağlı kağıdı ve alüminyum folyoyu bıraktım tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…