Merhaba güzel KARATAY kizlari ..
Tatil bitti ve ben geri döndüm.
Dügunumuzu yaptik , gezdik , yedik , ictik .. Can Karatay in son kitabini aldik fakat icindekileri tatil sureci boyunca uygulayamadik.. +++++++++++ lar ile geri donduk.. Artik yapabilecegim tum kacamaklari yaptigim icin gozum arkada kalmadan Karataya devam edebilirim..
Bugun gunum neredeyse isler ile gecti ve birazdan aksam gorevim icin evden cikacagim.
Yediklerim :
Sabah : 1 elma , 1 acuc fistik , beyaz peynir ve yesil cay
Aksam : Yemegimi tabiki daha yemedim yanima alacagim .. Yumurtali pazi kavurmasi ve yogurt ve belki bir parca et olacak eger piserse ..
Spor olarak : Bavullari bosalttim. Tum camasirlari yikadim. Sonra kuruttum. Ve utuledim.. Makyaj malzemelerini tatilde kullandigimiz gerekli esyalari yerlestirdim. banyolar wc ler yikandi ev toplandi .. dolaplar tekrar duzenlendi bu saat oldu dus aldim azcik oturup sizlere yazim okim dedim ise cikmadan once ........... neyse ............. simdi ben biazcik sizlere bakim opuldunuz .. bu arada herkez cok incelmissin dedi halbuki ayni kilodaydim ama incelmis gorundum herkese.. 29 beden kot aldim mavi den hemmmmmde likrasiz .. neyse daha yazacagim cok sey var opuldunuz aksam yazarimmm
inş veririm canım yumurtayı akşamdan haşlama fikri sabah vakit olmadığından demiş oldğm bişey dün yapmayı unutmuşum zaten inş başladık verebiliriz
yarın sabah yumurtam muhakkak olacak
bugünkü menüm
sabah:salatalık domates maydonoz biraz peynir yoğurt çay ve sadece 1 lokma ekmek psikoljik olarak rahatlamak için
öğle:karnıyarık yoğurt ve yeşillik ile azıcık çorba
akşam:haşlayıp kavurduğum ıspanak ile sarımsaklı yoğurt bi tabak, salata ve 1 turp şiştiğimi hissettim yedikten sonra şimdide 1 bardak süt içtim
bakalım yarın daha tutarlı bir menm olur ve verebilirim şu kiloları
hayırlı akşamlar arkadaşlar
benim akşamki menüm
hamsi yapmaya çalıştım önce fırına sürdüm
biraz yemeye çalıştım bulantı yaptı bıraktım
olmadı diye eşime ve çocuklarıma kızartmaya başladım
kızartma tabiki güzeldi ondan biraz atıştırdım
ya benim balıkla aram yok galiba konyadan çıkmamış ve balık yemeklerini bilmeyen bir annenin kızı olarak
beceremedim
balığı senede 1- 2 kere yiyen bir aileyiz
ama çocuklarımın yemesini çok istiyorummmmmmmmmmmm
size verecek çok düzenli bir menüm yok bugün
ve şimdi spor yapacağım
birsey sormak istiyorum omega3 kapsülü aldınız mı ??? ben lamak istiyorum ama emin olmadım hangimarka güvenilir ??
sabah
ceviz 2 günkurusu
yarım muz
öğlen
tanesiz yoğurt çorbası
tavuk sote
şimdi de kızımı cildiyeye götürüyorum..şu akne problemini halletmeliyiz..sonra gelirim..
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Sersumcum bütün soruları cevaplamışsın canım çok tşkler ne güzel çoğalıyoruz
MENÜM:
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu çiğnendi
KAHVALTI :
2 lop yumurta
3 ad gün kurusu kayısı
7 zeytin
2 dilim peynir
3 ceviz 7 fındık taze kırılmış
1 domates yarım salatalık 1 taze yeşil biber
1 fincan tarçınlı taze zencefil çayı
ARA :
Yarım porsiyon kısır acıkmamıştım gerçi ama mecburen yedim evsahibine ayıp olmasın diye ama cıslara direndim aferim bana
AKŞAM:
Sarımsaklı yoğurtlu semizotu
3 Ad ızgara köfte
SPOR:
40 dk lık karışık hızda yürüyüş
10 dk tiffany
SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay henüz içmedim ama kesin içerim
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
2 bardak şekersiz siyah çay
takviye olarak omega 3
Canım ya , ben seni görmemişim , çıkmışım , kusuruma bakma tatlım benim.
Yok ya , ağrımadı biyerimiz aslında , benim temizlikten nefret etme sebebim yorgunluk değil aslında çünkü kolay yorulan bir insan değilim ama temizlik yaparken çok sıkılıyorum ve de kendimi çok kötü hissediyorum yawww.Yaptıktan sonra da çok hoşuma gidiyo , kendimle gurur duyuyorum ....Manyağım velhasıl...Bu arada camlar-perdeler değil am ev kirlendi bile...Gene heryer toz , saç , kıl....N ekadar boş bir iş yaaa...
Ben de regl olucam , davul gibiyim gene.Bu arada Karatay yapmaya çalışıyorum ve hergün düzenli olarak 100 gram kadar kilo alıyorum , hayırlısı Allahtan.Adım Hıdır , elimden gelen budur ...Kek ne güzel şeydir yawww , ben çok severim keki.Daha doğrusu kek-kurabiye-trat üçlüsüdür benim favorim.Hem az şekerli olurlar (yani ben öyle yaparım), hem çok güzel kokarlar hem de yerken insanı çok mutlu ederler.O yüzden afiyet olsun yediğin kekler , kek güzeldir ....
Yer ve yemek düzeni değiştirmek çok farkettiriyor yaww.Ben de eskiden sabah uyanınca ilk kahve-sigara akabinde koşa koşa tuvalete giderdim.Sonra sigarayı bıraktım ve bir zaman bağırsaklarım stop etti.Sonra sabahki ilk kahvemle harekete geçmeye başladı.Şimdi sabah uyanınca kahve içmezsem tuvalete de gidemiyorum , ne kadar naif bir bağırsak Tanrım
Eeeee bu arada Aşure sezonu hayırlı olsun , hazır mıyız Aşure Meydan Muharabesine ???
kızlar az önce acıktığım için bi bardak daha süt içtim çokmu oldu acaba bi akşamda 2 b süt ama dayandım ve meyve falan yemedim hiç ay inş olcak bu iş yumurtamı da haşladım sabah için
şu bir kaç günüm sanki beni sınıyorlar..
yan komşuma bi gittim.. kek, elmalı pasta ve kandil simidi misss kokuyorlar yanında çay aman Allahım ama sadece küçücük minnacık bir kandil simidi yedim gerisine sadece baktım
kızlaaaaaaaar karatayda kaşar peyniri yeniliyo dimiiiiiiiiiii
bu sabah
1 kase yoğurt arkasından leslie 3 mil yapıldı
leslie yapınca kahvaltı yapasım gelmiyo iştahım gidiyo kızlar neden olduğunu anlamadım
kahvaltı yapıpda yapsam olurmu acep
sadece cennet hurması yedim bol su içilecek
dün evi temizlemiştim lavaboları heryeri
bugün pek işim yok kızımın fen sınavı varmış birlikte çalışırız
daha iyi anladığını söylüyor benimle
öğlen kalan yemekler vardı onları yerim
taze fasulye,tarhana çorbası
sonrasında çayyyy
akşama
bulgurdan sulu köfte
salata ayran
yemeği erken yiyince biraz çiğ çekirdek çitlerim:18::18:
çaysız olmaz tabiii
cuma geliyor yine bakalım ne yapcaz... sanki toparlanmaya başladım, şu yanların bi gitse inş.
08:00 kahvaltı
bol limonlu domatesli maydanoz salatası
1 çatalcık peynir
1 kupa süt
10 zeytin
12:30-13:30 eşim okuldan gelince de
kabak
salata
yoğurt
bulgur pilavı
akşama ACIKINCA YANİİİİ
ceviz, fındık, fıstık ve sütlü Türk kahvesi
birsey sormak istiyorum omega3 kapsülü aldınız mı ??? ben lamak istiyorum ama emin olmadım hangimarka güvenilir ??
ben omega kapsül kullanmıyorum; ama öğütülmemeiş keten tohumu aldım onu yoğurdun üzerine 1 tatlı kaşığı kadar serpiştiriyorum afiyetle yiyorum.
öğtülmemiş keten tohumu ayçekirdeği tadında ve omega açısından zengin hocanın kitabında okuduktan sonra aldım, kabırlık olayınada yardımcı oluyor.
bu sabah itibariyle size yavaş yavaş katılmaya başladım :)
sabah kahvaltım
az tereyağlı 1 yumurta
5 zeytin
domates
peynir
ceviz
kuru üzüm
arkadaşım yani keten tohumundada omega 3 varmış öylemi
bende kapssül almayı düşünüyordum
keten tohumu almakda mantıklı
teşekkürlerrrrrrrrrrrrr
slm kızlar ;
Ben 1,5 aydır karatay diyetiyle zayıflamaya çalışıyrum sadece 2 kilo kaybettim troid hastasıyım ve ne yapacağımı bilemiyorum ekstra bir bilgiye sahip olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim yarın hormon testlerime baktırcam umarım kötü birşey yoktur.
Bu durumda olan arkadaşlarım varsa bana yazsınlar lütfeennn....
ah o yürümek bende de tık yok
canım fırın torbasında yapıyorum ciğden atıyorum hepsini arasına tereyağı domates sosu baharat çok leziz oluyor
görmemişim cananım
ivett yeniliyor canımama hocamız daha çok tam yağlı beyaz peyniri öneriyor..kaşarı da yapay buluyor sanırsam..
ev temizlenmiş eline sağlık
canım tiroit rahatsızlığı olanların öncelikle tedavi olmasını söylüyordu sanırım hocamız kitabında ve zor kilo vereceğini de tabii kitabını oku istersen..kolay gelsin
aa canım oyle mi ya..bende onları ne kadar cok kullanıyorum aslında fırın poşeti yağlı kağıdı falan
üzüldümm şimdikk....bu arada keten tohumunu yutsak olmaz mı canım ben tadını pek sevmıorum daa(
kızımı götürdüm jeller haplar verdi..işe yarar inşallah..sonra da eşimle buluştuk..yemeği dışarı da yedik..
arz ederim..
3. öğünüm
2 içli köfte
2 kk kadar kıymalı pide
2 şiş tavuk ve ciğer şiş
salata
ayran
şimdi de çayımı demledim çay keyfii
MENÜM:
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu çiğnendi
KAHVALTI :
2 lop yumurta
3 ad gün kurusu kayısı
7 zeytin
2 dilim peynir
3 ceviz 7 fındık taze kırılmış
1 domates yarım salatalık 1 taze yeşil biber
ARA :
Yarım porsiyon kısır acıkmamıştım gerçi ama mecburen yedim evsahibine ayıp olmasın diye ama cıslara direndim aferim bana
AKŞAM:
Sarımsaklı yoğurtlu semizotu
3 Ad ızgara köfte
SPOR:
40 dk lık karışık hızda yürüyüş
10 dk tiffany
SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay henüz içmedim ama kesin içerim
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
2 bardak şekersiz siyah çay
takviye olarak omega 3
hoşbulduk arkadaşım
ilgilenmen ne güzel
balık tarifin için teşekkürler
birşey daha soracağım
anladığım kadarı ile 2si ir arada içemiyoruz doğrumuyummmmmmmmmmm
sağol canımİ
Geçmiş olsun canımcım
aynen..leslie de hiç canım istemiyooArtık kış gelmeye başladı iyice hareketsiz kalmaktan korkuyorum valla zati menopoz olmuşum bide tembelliğe vurursam nice olur halimBende de eskisen kalma olması lazım poşet bende deniyim iyi fikirmiş sağol canım muhtarım
Geçmiş olsun canım çokmu iltihaplıydı sivilceleri benim kızımında hem yüzü hem saçları çok ve çabuk yağlanıyoradet zamanları ki bu sene başladığı için tam düzenli değil, ama her adet sonrası bir iki tane geçmeyen sivilcesi kalıyor kendisi üzülüyor bende adetlerin düzene girene kadar böyle sonra geçicek diyorum :44: ama benim hiç sivilce problemim olmadı kime çekmiş anlamadım :44:
hoşbulduk arkadaşım
ilgilenmen ne güzel
balık tarifin için teşekkürler
birşey daha soracağım
anladığım kadarı ile 2si ir arada içemiyoruz doğrumuyummmmmmmmmmm
Kanel şimdi işdesindir herhaldeumarım Türkiyede iyice özlem giderip eğlenmişinizdir kuzeninizin düğününde
Aldığın kiloları eminim hızla verirsin ne de olsa azimli ve bilinçli hatunsunkolay gelsin yeniden
süper güzel ve bilinçli bir menü inşallah hep böyle devam edersin canım tebriks takdirs
Doğrusuuuuuuunnnnnnnnnn malesefçünki işlenmiş ürün sadece türk kahvesi işlenmeden çekilmiş kahve oluyor
sağol canım
aynen..leslie de hiç canım istemiyoo
alnı çok kötü canım leke kalacak diye korktum.:26::26:.saçları da yağlı bizim ki babasına çekmiş benim de hiç sivilce derdim olmamıştı:26:..doktor güzel inceledi antibakteriyel hap el yapımı solüsyon ve jel verdi bakalım deniyecez görücez..
canım 5i biyerde gerçekten kabızlıkta bire bir ama uzun süre kullanmamak lazımmış çünkü vücuttan çok fazla su atıyosun tabi yağda yakıyo ama su konusundada biraz fazla atım yapıyoDeminden beri 5 i bir arada çayı içiyodum, akşam menüde ıspanak,pazı ve yeşil soğanlı kavurmayı yoğurlu yemiştim şimdi sancılıda olsa wc ye çıktım oleey ama karnım hala taş gibi devamı var gibi bi tane daha içmeye karar verdim bu çayı
merabalar kızlar nasılsınız bakalım bugünkü menüm
sabah:1 yumurta salatalık domates peynir 3-4 zeytin maydonoz
öğle:1 tabak tavuk sote ve yoğurt
akşam: tavuk sote ve salata
şimdide 1b süt 1 ısırıkta patatesli kek yedim tadına bakmıştım sadece dayanamadım yedim kahretsin umarım bütün günü mahvetmiş olmam
canım 5i biyerde gerçekten kabızlıkta bire bir ama uzun süre kullanmamak lazımmış çünkü vücuttan çok fazla su atıyosun tabi yağda yakıyo ama su konusundada biraz fazla atım yapıyo
Yok canım bi ısırıktan bişey olmaz üzülme, imkanın varsa yürü yada dans falan et ki yağ olarak depolanmasın sütle ilgili yazmıştım okuyabildinmi yazımı
Ben tüttürmeye balkona gidiyorum şimdilik by
Olsun canım yaa bol su içerek dengelerim ama kabızlık tehlikeli hem toksinler vücuttan atılamadığı için hem tembellik, kolit,divertikül vs vs bi sürü yan etkisi var, karın ağrısıda bonusu o daha fena dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?