Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızımı götürdüm jeller haplar verdi..işe yarar inşallah..sonra da eşimle buluştuk..yemeği dışarı da yedik..
arz ederim..

3. öğünüm

2 içli köfte
2 kk kadar kıymalı pide
2 şiş tavuk ve ciğer şiş
salata
ayran

şimdi de çayımı demledim çay keyfii

akşam yemeğim
etli patlıcan yemeği
domates
marul ralatası

yemeği ısıtırken temizlenmiş nar hooooooooooop midede ama az
veeeeeeeeee yatmadan yürüyüş

Hoşgeldin canım özlemiştik + lar hep oluyor sıkma canını hemen toparlarsın

İyi akşamlar herkese

yumurtasız acıkırsın canım yumurta gerçekten çok tok tutuyor yalnız bende alerji yaptı 2 gün 2 yumurta 2 gün de 1 er yerli muz yiyorum kahvaltıda başkalarında oldumu acaba:26: bilemedim belki bünyeye göre değişebilir ilerleyen günlerde ekmeğin var olduğunu bile unutacaksın sıkma canını vereceğine tüm kalbimle inanıyorum

iyi akşamlar canım tam balık zamanı mümkün olduğunca yemeye çalış seramik tavalarda 1 kaşık yağla çok güzel kızarıyor suçluluk da hissetmezsin

keten tohumu kavrulmamış çiğ kabak çekirdeği semizotu bunlardada omega 3 var canım

birsey sormak istiyorum omega3 kapsülü aldınız mı ??? ben lamak istiyorum ama emin olmadım hangimarka güvenilir ??

G-- ile başlayanı aldım canım sen yine de araştırabilirsin

sabah

ceviz 2 günkurusu
yarım muz

öğlen

tanesiz yoğurt çorbası
tavuk sote

şimdi de kızımı cildiyeye götürüyorum..şu akne problemini halletmeliyiz..sonra gelirim..

Geçmiş olsun canımcım

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz

Sersumcum bütün soruları cevaplamışsın canım çok tşkler ne güzel çoğalıyoruz

MENÜM:
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu çiğnendi

KAHVALTI :
2 lop yumurta
3 ad gün kurusu kayısı
7 zeytin
2 dilim peynir
3 ceviz 7 fındık taze kırılmış
1 domates yarım salatalık 1 taze yeşil biber
1 fincan tarçınlı taze zencefil çayı

ARA :
Yarım porsiyon kısır acıkmamıştım gerçi ama mecburen yedim evsahibine ayıp olmasın diye ama cıslara direndim aferim bana

AKŞAM:
Sarımsaklı yoğurtlu semizotu
3 Ad ızgara köfte

SPOR:
40 dk lık karışık hızda yürüyüş
10 dk tiffany

SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay henüz içmedim ama kesin içerim
1 fincan yeşilçay
1 fincan tarçınlı taze zencefil çayı
1 ad şekersiz türk kahvesi
2 bardak şekersiz siyah çay
takviye olarak omega 3

hoşbulduk arkadaşım
ilgilenmen ne güzel
balık tarifin için teşekkürler
birşey daha soracağım
anladığım kadarı ile 2si ir arada içemiyoruz doğrumuyummmmmmmmmmm

Ne kusuru canım estafitifiti ben yazıları yazarken tv ye wc ye mutfağa falan git gel yapıyorum,yada birilerine laf yetiştiriyorum o yüzden uzun sürüyor yazmam haliyle sizde çıkmış oluyorsunuz normal yani

OOO maşallah o zaman size benim büyük temizliklerden sonra 1-2 gün kol ve bacaklarım ağrır ayak tabanlarım sızlar üstelik yardımcı tutarım işin ağır kısmını o yapar ama sanki ben yapmışım gibi ağrıdan duramam :44: iyice hamlamışım demek
Evet yaparken sıkıcı biran önce bitse diyosun sonrasında birkaç gün bal dök yala kıvamında mutlu mesut olup ilk dağınıklık ve tozla amaaaan yeter bıktım deyip iyice mok-püsür içinde yüzmeye başlayınca yine içine ramaska kaçmış gibi olursun ve bu böyle sürüp gidecek Allah sağlık versin tek dert bu olsun canımcım

100 gr lar regl öncesi şişkinliğidir sende çok iyi biliyorsunki regl den 3 gün sonra iner merak etme yeterki kaçamak yapma hamur panzehirim deme

Valla ben sıgarayıda kahveyide kesmedim ama beni artık eskisi gibi etkilemiyor sanırım bide kessem nolur kimbilir şu an hala kabızım yarın öğlen 3 gün olmuş olacak şimdi anlamışsınızdır niye listeye girmediğimi

OOOfff of en sevdiğim tatlıdır aşure fiziken çok hazırım ama ruhen :44: bilemiyorum yapcaz mecbur sonrada yiicez mecbur

kızlar az önce acıktığım için bi bardak daha süt içtim çokmu oldu acaba bi akşamda 2 b süt ama dayandım ve meyve falan yemedim hiç ay inş olcak bu iş yumurtamı da haşladım sabah için

süt yerine ayran içebilirsen daha iyi olur çünki sütte şeker var ama yoğurt ve türevlerinde yok hemde türk toplumunun büyük kısmının süt deki laktoza alerjisi varmış sen de süt içtikten sonra mide gaz ve şişkinliği oluyorsa vücut tepki gösterip kilo verimini etkilermiş

Emin ol ömrün sınanmakla geçecek o yüzden alıştır kendini çok kasma yani canın isterse bir öğününde yap kaçamağı ama sonrasında 5 kilometre yerine 10 kilo metre yürü bişeycik olmaz (çok biliyormuş gibiyim dimi ben kaçamakların ardından hareket ve dikkatle sabit tutabiliyorum ama hareket olmayınca kesinlikle yerleşiyo kilolar )

kızlaaaaaaaar karatayda kaşar peyniri yeniliyo dimiiiiiiiiiii

Peynirin her türlüsü yeniliyor ama kaşar veya benzeri bazı peynirlere patates falan katıyorlarmış o yüzden en iyisi kilo verene kadar emin olduğun peyniri yemek lazım

Hareket edince evet hemen acıkmazsın,ne güzel işte geç kahvaltı yapar akşam yemeğiyle 2 öğün yemiş olursun tabi kahvaltıdan 1 saat falan sonra yaparsan varsa kaçamağın yağa dönüşmeden gider vücuttan ikiside normal yani

Hani kahvaltıdaki yumurta kuruyemişler yeşillikler ? çok sıkı yapsan akşama kadar acıkmazsın sonrasında sebze ve yoğurt falan ağırlıklı menüyle akşamı atlatırsın kuruyemişleri akşam yemek yavaşlatır

birsey sormak istiyorum omega3 kapsülü aldınız mı ??? ben lamak istiyorum ama emin olmadım hangimarka güvenilir ??

Bir çoğumuz başlarda aldık ve düzenli kullandık ama sonra unutmaya başladık :44: marka ismi vermek yasak galiba o yüzden 1 kapsülünde ne kadar saf omega3 varsa yani yüksek oranlı EPA ve Dha varsa onu alın ,ama dikkat edin içinde sadece omega 3 ve mümkünse antioksidanlı olsun ki ayrıca anti oksidan hapı yada içeren meyvaları yemek zorunda kalmayın Hocamız bu konularda Prof.Dr. Ahmet Aydın hocanın taş devri kitabını ve ''beslenme bülteni'' isimli sitesini referans veriyor orada markaların karşılaştırmaları var bak istersen

Keten toğumundaki omega3 çok çok yetersiz canım yanlış hatırlamıyorsam hocada kitabında diyodu zaten illede balık yağından elde edilmiş ve günlük alınması gereken saf omega 1-2 gr olmalı diye :44: Ayrıca keten tohumu östrojenide etkiler diye günde 1 tatlı kaşığından fazla kullanılmamalıymış o da öğütülmemiş olup ağzında iyice çiğneyip öğütüp yutacaksın yoksa bağırsağa yapışıp zarar verebilyormuş diye biliyorum ben...kabızlığada iyi geliyordu bak bande diyorum ne almayı unuttum yarın aliim bari

bu sabah itibariyle size yavaş yavaş katılmaya başladım :)
sabah kahvaltım
az tereyağlı 1 yumurta
5 zeytin
domates
peynir
ceviz
kuru üzüm

öncelikle hoşgeldiniz tüm yeni gelenler hayırlı uğurlu olsun,doğru yerdesiniz
kaç yaşındasınız,boy ve kaç kilo fazlanız var onuda çizelge yapıp yazarsanız daha iyi olur bence ha bide tiroid gıda alerjisi ve hormonal başka probleniz varsa onlarda etkiler kilo verme hızınızı ona göre

arkadaşım yani keten tohumundada omega 3 varmış öylemi
bende kapssül almayı düşünüyordum
keten tohumu almakda mantıklı
teşekkürlerrrrrrrrrrrrr

Kesinlikle balıkdan elde edilen omega 3 olmalı keten t .da olmaz yukarıda yazdım sebebini bak istersen

Kesinlikle tiroidden dir test sonuçlarına göre dr un verdiği dozları kullanıpı düzenli olarak doz arttırımı azaltımı yada farklı ilaç için dr ne zaman gel derse o zaman git ama endokrinoloji uzmanı olsun

Artık kış gelmeye başladı iyice hareketsiz kalmaktan korkuyorum valla zati menopoz olmuşum bide tembelliğe vurursam nice olur halim Bende de eskisen kalma olması lazım poşet bende deniyim iyi fikirmiş sağol canım muhtarım

Sakııııııın çiğnemeden yutma sakııın

İçindeki kimyasal maddelerinden dolayı önermiyor hocamız sadece domuz yağı değil yani hatta ben domuz yağı yok diye biliyorum ama çay poşetlerini bile beyazlatmak için kullanılan kimyasallar ağır yağlı kağıtlarda kimbilir ne çok kullanılıyordur

Geçmiş olsun canım çokmu iltihaplıydı sivilceleri benim kızımında hem yüzü hem saçları çok ve çabuk yağlanıyor adet zamanları ki bu sene başladığı için tam düzenli değil, ama her adet sonrası bir iki tane geçmeyen sivilcesi kalıyor kendisi üzülüyor bende adetlerin düzene girene kadar böyle sonra geçicek diyorum :44: ama benim hiç sivilce problemim olmadı kime çekmiş anlamadım :44:

Kanel şimdi işdesindir herhalde umarım Türkiyede iyice özlem giderip eğlenmişinizdir kuzeninizin düğününde

Aldığın kiloları eminim hızla verirsin ne de olsa azimli ve bilinçli hatunsun kolay gelsin yeniden

süper güzel ve bilinçli bir menü inşallah hep böyle devam edersin canım tebriks takdirs

hoşbulduk arkadaşım
ilgilenmen ne güzel
birşey daha soracağım

Doğrusuuuuuuunnnnnnnnnn malesef çünki işlenmiş ürün sadece türk kahvesi işlenmeden çekilmiş kahve oluyor

İ

Geçmiş olsun canımcım
sağol canım
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz

Sersumcum bütün soruları cevaplamışsın canım çok tşkler ne güzel çoğalıyoruz

aynen..leslie de hiç canım istemiyoo

alnı çok kötü canım leke kalacak diye korktum.:26::26:.saçları da yağlı bizim ki babasına çekmiş benim de hiç sivilce derdim olmamıştı:26:..doktor güzel inceledi antibakteriyel hap el yapımı solüsyon ve jel verdi bakalım deniyecez görücez..

hoşbulduk arkadaşım
ilgilenmen ne güzel
birşey daha soracağım

rica ederim cnm ne demek

nescafe önerilmiyor cnm şekersiz türk kahvesi içebilirsin

Çok tşkler canımcım hep birlikte devam edeceğiz inşallah

Aslında ben yürümeyi çok severim ama burada eşim yok akşam akşam eşlik edicek kimse yok eşimin yanına gidincede adamın canı istemez kızım da hem istemez hemde hep okul-dershane-ev arasında koşturmaktan vakti yok zaten e lesliyede yer yok annemin evinde poff

Doktor leke falan kalmaz geçer demedimi :44: inşallah ilaçlar işe yarar reçeteyi atmada bizede lazım olur belki :44:

Ayy benim kızında en çok alnı birazda burnunun üstünde var ''bana maske alsana '' diyo ne çok biliyolar yaaa kızım kimden duydun sen daha çocuksun maskeyi ben bile kullanmıyorum diyorum ( cidden banyodan sonra kullandığım nemlendiriciden başka bişe kullanmıyorum alerjik ve çok hassas zaten ) gazeteden internetten falan diyo Alem bunlar yaa

merabalar kızlar nasılsınız bakalım bugünkü menüm
sabah:1 yumurta salatalık domates peynir 3-4 zeytin maydonoz

öğle:1 tabak tavuk sote ve yoğurt

akşam: tavuk sote ve salata
şimdide 1b süt 1 ısırıkta patatesli kek yedim tadına bakmıştım sadece dayanamadım yedim kahretsin umarım bütün günü mahvetmiş olmam

Deminden beri 5 i bir arada çayı içiyodum, akşam menüde ıspanak,pazı ve yeşil soğanlı kavurmayı yoğurlu yemiştim şimdi sancılıda olsa wc ye çıktım oleey ama karnım hala taş gibi devamı var gibi bi tane daha içmeye karar verdim bu çayı

canım 5i biyerde gerçekten kabızlıkta bire bir ama uzun süre kullanmamak lazımmış çünkü vücuttan çok fazla su atıyosun tabi yağda yakıyo ama su konusundada biraz fazla atım yapıyo

Yok canım bi ısırıktan bişey olmaz üzülme, imkanın varsa yürü yada dans falan et ki yağ olarak depolanmasın sütle ilgili yazmıştım okuyabildinmi yazımı

Ben tüttürmeye balkona gidiyorum şimdilik by

canım 5i biyerde gerçekten kabızlıkta bire bir ama uzun süre kullanmamak lazımmış çünkü vücuttan çok fazla su atıyosun tabi yağda yakıyo ama su konusundada biraz fazla atım yapıyo

Olsun canım yaa bol su içerek dengelerim ama kabızlık tehlikeli hem toksinler vücuttan atılamadığı için hem tembellik, kolit,divertikül vs vs bi sürü yan etkisi var, karın ağrısıda bonusu o daha fena dimi ama

Muhtarım ve de Sarhoşum ;
Sizin kızlar bana çekmiş olabilir Bir onlar bir de ben sivilce sorunu yaşıyoruz malum.Ben de şuan kobay gibi bir dolu şey kullanıp iyi gelen bişey bulmaya çalışıyorum.Benim sivicelerim iltihaplı , çok acıyor ve çıkan sivilce asla geçmiyor o yüzden de kullandığım şeyler çok hızlı fayda vermiyor.Sizin kızlarınki daha minik ama sayıca çok , isilik kıvamındadır diye tahmin ediyorum ve size birşey öneriyorum ki ben de kullanıyorum bunu ; pişik kremi...Çinko cilde en iyi gelen minerallerden biri ve pişik kremlerinde yüksek oranda çinko oksit var (bazısında %20 , bazısında %40 ayrıca içinde panthenol de var) , bunu maske gibi sürüp uzun müddet tutuyorum yüzümde.Yüzü temizliyor , sivilceleri kurutuyor.Tek problem çok kalın bir krem olduğu için yüzü arındırması biraz zahmetli.Aklınızda olsun , yan etkisi olmayan birşey , sonuçta bebekler için yapılan bir ürün...

okudum canımteşekkürler haklısın gaz yapıyo ama bende süt içmeye bayılıyorum ama bundan sonra tercihimi ayrandan yana kullanmaya çalışıcam
cıkıs cıkıs cıkssigaraya hayır bence kendine eziyet etme yazık ciğerlerine

Canikom henüz 1 saat önce inceledim ; Soğuk sıkım susam yağı tuvalet için müshil gücündeymiş.Sabah-akşam 1 çay kaşığı ve üzerine de ılık su içilecek.Ayrıca yaklaşım 1000 tane şeye daha iyi geliyor , yarın alıcam (ben cilt için araştırıyordum) , sen de bi incele istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…