afiyet şifa hepimize olsun, lakin lop lop kilo ve yağ olmasın inşallah...
sabah 09 kahvaltı
bir avuçtan az beyaz peynir
2 haşlanmış yumurta
4 dilim pastırma.
1 tane salatalık
ve tartılmaya son 2 gün.
offf bugün sularımız kesik çok sıkıcı bir gün olacak.
bugünde hergünki gibi erkenciyim
kahvaltım 07:30 da bitti
1 yumurta
beyaz peynir
6 adet zeytin
1 küçük domates
2 biber
3 ad. arası kaymaklı gün kurusu
bügün kahvaltıdan sonra yaptım leslie 3 mil
öğlen ve akşamı daha sonra yazayım henüz belli deyil
kızımın okulun formaları değişti yeri belli olmuş
eşim gelince bakmaya gidebiliriz iş çıkışı biyere gidince
yemek işi çok karışıyo kız dışarda aburcubur yemek istiyo
koçişte ondan geri kalmıyoolan bana oluyo bende bazen lahmacunla olayı kurtarmaya çalışıyorum
bugün biraz kek falan bişeler yapmayı düşünüyorum bakalım yapayımda ne çıkacak bakalım yazarım bayyyyy
bugünkü menm
sabah 2 yumurtalı çökelekli omlet....
5-6 zeytin 10 adet fındık salatalık
kabızlık çektiğim için 4 kuru kayısı ama hiç bir etkisi yok......
öğlen yoğurt corbası ve 4 adet küçük tavuk kanat salata
30-40 dk egzersizz( hala heryerim acıyor hareket ettikçe ne kadar hammışım)
akşama karnıbahar yoğurt
2 bardak tarçınlı karanfilli limonlu beyaz çay
ve su....byaz cay içince inanılmaz susatıyor zaten gece bile kalkıp su içiyorum...
hoşgeldinn bebeeemm...
verirsin sen o ++ ları en kısa sürede merak etme..bu arada waaaawww 29 beden şok güselll
sağol canım..
biliyorum önermediğini canım ama ben bunlardan fırın poşetini arada kullanıyorum çalışınca pratik oluyor ama yağlı kağıdı ve alüminyum folyoyu bıraktım tamamen
Hoşgeldin canım özlemiştik + lar hep oluyor sıkma canını hemen toparlarsın
hoş geldin canımm :) bende yeni katıldım aranızaaa..yakının mı evlendı yoksa senmı :))
İnşallah canım yaaa... :))
afiyet olsun canımmcım..
suların olmaması zor ya umarım çabuk gelir..
afiyet olsun canım..evet haklısınn dışarı çıkınca muhakkak bende kurallara uyamıyorum..eşim nerde ne yemek isterse ona uyuyorummm
keki yapta yaz bakalım canımm bende merak ettımm..
afiyet olsun cnmmm da beyaz çayı ben bilmiyorum ya nerde satılıyor ki?
günaydın kızlar .. Işte kahvaltim
aktarlarda ve büyük marketllerde var...bimden almıştım sürekli olmuyor arada geliyor gelince de stokluyorum ben...yeşil çaydan daha etkili diye okumustum netten bi araştır istersen
hoşbuldum Kızçeler .. yedik , içtik .. Kürkçü dükkanına döndük .. Henüz kiloma bakmadım fakat +++++ larda oldugumu hissediyorummm .. Inşallah en kısa zamanda +++++++++++++ lardan kurtulup -------------- leri görebilirim .. Bu arada kuzenim evlendi canım .. Ben evleneli 4 buçuk yıl oldu 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😍❤️❤️
doktor etkili bir yöntem dedi canım bakalım deneyip görecez..ama kızımın yüzünü inceleyip özel reçete verdi..yani benim sana da aynı reçeteyi tavsiye etmem doğru olmaz zannımca..hap ve jel belki de elle hazırlanan solüsyon kişiye özelmiş..Aslında ben yürümeyi çok severim ama burada eşim yok akşam akşam eşlik edicek kimse yokeşimin yanına gidincede adamın canı istemez kızım da hem istemez hemde hep okul-dershane-ev arasında koşturmaktan vakti yok zaten e lesliyede yer yok annemin evinde poff
Doktor leke falan kalmaz geçer demedimi :44: inşallah ilaçlar işe yarar reçeteyi atmada bizede lazım olur belki :44:
Ayy benim kızında en çok alnı birazda burnunun üstünde var ''bana maske alsana '' diyone çok biliyolar yaaa kızım kimden duydun sen daha çocuksun maskeyi ben bile kullanmıyorum diyorum ( cidden banyodan sonra kullandığım nemlendiriciden başka bişe kullanmıyorum alerjik ve çok hassas zaten ) gazeteden internetten falan diyo Alem bunlar yaa
doğadanın 9 lu çayı çıkmış birde onu denemeli..senin 5 li çay hangisinin?Deminden beri 5 i bir arada çayı içiyodum, akşam menüde ıspanak,pazı ve yeşil soğanlı kavurmayı yoğurlu yemiştim şimdi sancılıda olsa wc ye çıktım oleey ama karnım hala taş gibi devamı var gibi bi tane daha içmeye karar verdim bu çayı
Muhtarım ve de Sarhoşum ;
Sizin kızlar bana çekmiş olabilirBir onlar bir de ben sivilce sorunu yaşıyoruz malum.Ben de şuan kobay gibi bir dolu şey kullanıp iyi gelen bişey bulmaya çalışıyorum.Benim sivicelerim iltihaplı , çok acıyor ve çıkan sivilce asla geçmiyor o yüzden de kullandığım şeyler çok hızlı fayda vermiyor.Sizin kızlarınki daha minik ama sayıca çok , isilik kıvamındadır diye tahmin ediyorum ve size birşey öneriyorum ki ben de kullanıyorum bunu ; pişik kremi...Çinko cilde en iyi gelen minerallerden biri ve pişik kremlerinde yüksek oranda çinko oksit var (bazısında %20 , bazısında %40 ayrıca içinde panthenol de var) , bunu maske gibi sürüp uzun müddet tutuyorum yüzümde.Yüzü temizliyor , sivilceleri kurutuyor.Tek problem çok kalın bir krem olduğu için yüzü arındırması biraz zahmetli.Aklınızda olsun , yan etkisi olmayan birşey , sonuçta bebekler için yapılan bir ürün...
başarılar...iyi geceler kızlar kpss çalışmaya başladım fazla nete giremiyorum dualarınızı bekliyorum.
sabah tereyağlı yumurta yedim az ekmekle
akşam güveç,bulgur pilavı,turşu,yoğurtlu közlenmiş biber
hoşageldin canım..kuskus da bo za da yaşak maalesefEki Görüntüle 851434
canımcımlarrrrr akşam ;
1 tabak yeşil mercimek
1 bardak ayran
salatalık turşusu
2 kaşık kuskus (bu arada kuskus yasak dimi kızlarrrr)
bide dun eşim pazardan tazecik üzüm ve mandalina almış dayanamadım onlardan da yedim....
bide canım çok çekti boza içtim bi bardak kızlar yaaa (oda yasak dimi) ben kitabı henüz okuyamadığım için ne yasak ne değil tam anlayamadım.
sabah kahvaltım ;
ceviz 4 gün kurusu
yarım salatalık ve domates
4 zeytin
peynir
şekersiz çay
öğlen menüm
yarım kase tarhana çorbası
3 tane kızarmış köfte
yarım tabak bulgur pilavı :)
iş yerinde ne yemek çıkarsa yediğim için bugun tatlı hariç hepsinden yedim.Karataya uymayan kızarmış köfte olabilir dimi ???
doktor etkili bir yöntem dedi canım bakalım deneyip görecez..ama kızımın yüzünü inceleyip özel reçete verdi..yani benim sana da aynı reçeteyi tavsiye etmem doğru olmaz zannımca..hap ve jel belki de elle hazırlanan solüsyon kişiye özelmiş..
başarılar...
hoşageldin canım..kuskus da bo za da yaşak maalesef..kitabı okumasan da ilk sayfayı okursan sana yardımı olur ..başarılar
tereyağında tavada kızarmış olabilir ya da ızgara ve fırında..actifrayda..seçenekler bunlar köfte için..ya da ben domates sosunda tencerede pişiriyorum..ama hepimiz arada bu tip yanlış beslenme yapabiliyoruz..yasak olan sadece trans yağ içermesi sağlık için zararlı diyeti bozmuş olmuyor yanii..
doktor etkili bir yöntem dedi canım bakalım deneyip görecez..ama kızımın yüzünü inceleyip özel reçete verdi..yani benim sana da aynı reçeteyi tavsiye etmem doğru olmaz zannımca..hap ve jel belki de elle hazırlanan solüsyon kişiye özelmiş..
başarılar...
hoşageldin canım..kuskus da bo za da yaşak maalesef..kitabı okumasan da ilk sayfayı okursan sana yardımı olur ..başarılar
tereyağında tavada kızarmış olabilir ya da ızgara ve fırında..actifrayda..seçenekler bunlar köfte için..ya da ben domates sosunda tencerede pişiriyorum..ama hepimiz arada bu tip yanlış beslenme yapabiliyoruz..yasak olan sadece trans yağ içermesi sağlık için zararlı diyeti bozmuş olmuyor yanii..
Saolasın cnm benımm..ay kuskus tamam da bozaya nasıl dayanmacam bılmemeşim çok sevdiği için alıyor bende dayanamayıp içiyorum...neşe napalımm dikkat edebildiğim kadar..bide ben sizin gibi spor yapamıyorum off ne olcak bilmemm yaa...
teşekkürler verdiğin bilgiler içinn.....
tatlişkom nerelerdeydinmerhaba kızlarben geldim bazı sebeplerden gelemedim,kendimi toparlayayım istedim...
bu arada çooooook kaçamak yaptım.karatay falan hak getire:26:nasıl oldu anlamadım ama bugün regl günü de olmasına rağmen aynı kilodayım...kilo almadan kendime dur demem lazım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?