Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın Kizlarrrr
Kahvaltim :
1 elma
2 haşlanmiş yumurta ( üstüne keten tohumu ve keten tohumu yağı ilavesi ile .. Keten tohumu yağı aynı balık yağı gibi kokuyor yiyemedim ama wc problemine bire bir el mahkum alıp kullanıyorum .. Soğuk sıkım keten tohumu yağı diye satılıyor biraz pahalı ama sağlıklı )
Beyaz peynir
Fistik
Kahve
Omega3
Multi

veeee 5 mil tamam önce banyo sonrada ev işleri zamanı. akşam ki 3 mil şüpheli yan yan gitmeye başladım..

hepinize kolay gelsin hanımlar...

günardınnnnn

bende akşam çocukları uyuttuktan sonra 3 mil ve Tiffani ile 30 dakika yaptım
8 mil çok iyi sen kadar yapamıyırum sıkılıyorum

günaydın kızlar
sabah
2 bardak limonlu su
1 bardak yeşil çay
kavumalı yumurta 1yumurtayla
az peynir
4zeytin
2 ceviz 4fındık 2 günkurusu kayısı
ayyy çok mu yemişim ne yaz yaz bitmedi

ya arkadaşlar ben bu sefer zayıflayacağıma çok inanıyorum

omega3 şart diyorsunuz değilmi
karataya başladığın zaman mı başladın omega3 e
bilmediğim için soruyorum zayıflamamıza nasıl yardımcı oluyor omega 3

dün bende omega 3 kapsül şipariş verdim bakalım ne zaman elimde olacak....

yalnız bu diyet pahalı bir diyet yaaa ceviziydi fındık fıstık etiydi haftalık 15 organik yumurtasıydı tavuguydu soğuk sıkım yağlarıydı omega3 d vitaminiydi hiç bitmiyor ki

afiyet olsun canımm...keten tohumu yağı demek hiç denemedim..ama içememmm sanırım....

veeee 5 mil tamam önce banyo sonrada ev işleri zamanı. akşam ki 3 mil şüpheli yan yan gitmeye başladım..

hepinize kolay gelsin hanımlar...

saol canım...spor yaptığın için alkışı hakettinn

yooo gayet iyi bence canımm afiyet olsun...

evet cnm haklısınn ama elimizden geldiğince yapıcaz işte :) ben mesela evde ceviz var şuan ceviz yiyorum fındık badem yemiyorum..ee hergün canım yumurta istemiyor mesela ondan da yemiyorum. daha omega 3 kapsülde almadım oylee işteee

.

Evet Karatay ile başladım omega 3 e ve iyiki başlamışın .. Faydaları saymak ile bitmiyor..

Omega-3 yağ asitleri bir günde yakılan kalori oranını arttırma konusunda başarılıdır. Bir besin takviyesi olarak kullanılan balık yağının pek çok faydası bilinmektedir. Balık yağı kullanımı koroner kalp hastalıklarına yakalanma riskini azaltır.

Yaşlanmayı yavaşlatır, zihinsel fonksiyonları geliştirir, depresyon ve kaygı oranını düşürür. Kolesterolü düzenler ve akne-sedef gibi cilt rahatsızlıklarının düzelmesine yardımcı olur. Balık yağının kilo vermeye olan etkileri incelemek isteyen Avustralyalı bilim adamları bir grup insan üzerinde aşağıdaki araştırmayı yapmıştır.
Deneyler dört gruba ayrılmıştır:
1. Grup haftada üç gün egzersizle birlikte balık yağı kullanmış.
2. Grup egzersiz olmaksızın balık yağı kullanmış.
3. Grup egzersiz yapmamış ve ayçiçek yağı ile beslenmiş, son grup ise haftada 3 gün egzersiz yaparak ayçiçek yağı ile beslenmiştir.

Birinci gruptakiler kilo vermiş, dördüncü gruptakiler birinci gruptakiler kadar olmasa da kilo vermiştir. Diğer iki grupta hiç kilo kaybı olmamıştır. Bu sonuçlar balık yağının orta derecedeki egzersizle birlikte kilo vermeye katkısı olduğu yönündedir.

Bir başka çalışma ise amerikan klinik beslenme uzmanlarının hazırladığı bültende yayınlanmıştır. Günde 45 dakika yürüyüş yaparak balık yağı kullanmanın kilo vermeyi sağladığı düşünülmektedir. Ancak sadece balık yağı kullanmak aynı etkiyi yaratmamaktadır. Her iki çalışmada da katılımcılar özel bir beslenme planı uygulamamış ve hergün aldıkları miktarda besin almaya devam etmişlerdir.

Balık yağı egzersiz ve kilo verme ilişkisi için iki farklı teori vardır. Balık yağı kan damarlarının elastikiyetini arttırarak egzersizin harekete geçirdiği kan akımını geliştirir buda yağ hücrelerinin yakılması sinyali oluşmasına neden olur.

Balık yağındaki omega-3 iştahı kesmektedir. Gerçekte balık yağı beslenme ile ilgili avantajlar sunarken kilo verilmesi için sihirli değnek değildir. Egzersizle birlikte kullanıldığında kilo vermeye yardımcı olur.

Keten tohumu yağına İbrahim Saraçoğlu nun kitabını aldıktan sonra aldım.
Harika bir yağ biraz kokulu ama metabolizmayı hızlandırmak ve tuvalete cikamama sorununa karşı bire bir .. Öneririm .. 💕

herkese selamlar...
kahvaltım
2 yumurtadan peynirli omlet
zeytin
domates
pastırma

öğlen 13.00
yarım kase bol kırmızı biberli yoğurt çorbası ve yarım kase yine bol kırmızı biberli ve naneli yoğurt.

şimdi yeşil çay..
hazır oğlum okulda kızımda uyudu 3 mili de yapsam mı diyorum..
inş. yarın tartıda ii bir sonuç görürüm...

KIZLARRR
öğlen menüm
mercimek çorbası
azcık taze fasulye
kısaca doymadımm

hımmm bi deneyim bende madem cnmm...
saolll...

afiyet olsun canımcım..vaktin varken yap benceeee...
bende bütünnn gün yiyip içip oturayımm

çok haklısın doymamakta....

iş yerınde yemekte bunlar çıktı bide börek,tatlı ve cola :) eee onlara yasak olduğu için bende napim yiyebilceklerimden yedim ama taze fasulye kötüydü aç kaldımm..sabahtan cevizim falan vardı ondan yedim azcıktaa

merhaba zarif ve güzel hanımlar, KK en iyi kombin yarışmasına katılmak için daha kaç kilo vermeyi bekleyeceksiniz Linke tıklayın , şimdi katılın

sonunda eve gelebildik
kızımın gözünde hafif astimat çıktı yaz tatilinde bidaha bakalım gerekirse gözlük veririz dedi
birde damla verdi alerji olmuş gözü
öğlen orada yedik kızım hamburger yedi bende tavuk salata ayran
akşamada onlara makarna yapıcam bende sadece cacık yerim
öptüm hepinizi çok yoruldum biraz uzanıcam

sonunda eve gelebildik
kızımın gözünde hafif astimat çıktı yaz tatilinde bidaha bakalım gerekirse gözlük veririz dedi
birde damla verdi alerji olmuş gözü
öğlen orada yedik kızım hamburger yedi bende tavuk salata ayran
akşamada onlara makarna yapıcam bende sadece cacık yerim
öptüm hepinizi çok yoruldum biraz uzanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…