merhaba kızlarben geldim bazı sebeplerden gelemedim,kendimi toparlayayım istedim...
bu arada çooooook kaçamak yaptım.karatay falan hak getire:26:nasıl oldu anlamadım ama bugün regl günü de olmasına rağmen aynı kilodayım...kilo almadan kendime dur demem lazım....
tatlişkom nerelerdeydin..az önce aklıma geldin nooldu bu kıza dedim..kalp kalbe karşıymışş ..ah bebeem benim de toparlanmam lazım..
maşallah ya bende o günleri görcem mi kızlarrrr
ben de çok severim bozayı..çok canın çekerse içersin üstüne 2 mil leslie yaparsın erir gider. .ama kilo verme aşamasında kilo verişi yavaşlatıyor bu tip kaçamaklar hatırlatayım
akşam için:
köfte tamam b.pilavı yemedim ama 2 parmak kadar tahin helvası yedim bildireyim dedim
neyseki kekimi yaptım ardından hızımı almadım kandil simiti yaptım
bunlar bize cıslı ama evdekilerde istiyo işte bende tatlarına bakmak için 1 er tane yedim güzel olmuşlar keki kakolu yaptım kızım öle seviyo
birde karatayın kurabiyesinden yaptım fırında henüz onun tadına bakmadım sabahları veya öğlen 1-2 tane yenilebilir
yoruldum ama dağ gibi bulaşık birikti akşam olmadan bi çırpıdada onları yıkıyayım görüşürüz tekrar
merhaba kızlarben geldim bazı sebeplerden gelemedim,kendimi toparlayayım istedim...
bu arada çooooook kaçamak yaptım.karatay falan hak getire:26:nasıl oldu anlamadım ama bugün regl günü de olmasına rağmen aynı kilodayım...kilo almadan kendime dur demem lazım....
karatay kurabiyesinin de tadına baktım
kızlar yapıcak olursanız tadı ceviz sucuğuna benziyor çok değişik lezzetli çok fazlada çıkmadı bize yeter tek kişinin yiyebileceği gibi
bulaşıklarda yıkandı
İyi Akşamlar kızlar
Sabah kahvaltim(09:50bitti)
domates,peynir,zeytin
biber,süzme yoğurt,salatalik
1 adet tereyağli omlet
mandalina 1 adet
Öğlenspor zamani (11:50-12:50)
4,5 km 45 dk 370 kalori 5 dk step 5 dk mekik 5 dk tivist toplam 60 dk kendime vakit ayirdim kizlar mutlu ve huzurluyum endorfin hormonum beni mutlu ediyor:)))
Akşam yemeğim(17:30 bitti)
ıspanakli bulgur çorbası
etli patlican yemegi (kac gündür bitmek bilmedi ne çok yapmisim gözüm acmis demek:)))
yogurtlu ispanak kavurmasi
yarim elma
Sıvı: sekersiz Türk kahvesi
2 fincan tarçınlı siyah çay
1,5 litre su
Bol leptinli geceler herkese yeni gelen arkadaşlar da HOŞGELDİNIZ sizleri okuyorum fazla cevap yazamiyorum 2 cocukla ancak bu kadar yetisebiliyorum opuldunuz:)))
iyi akşamlar arkadaşlar
sabah güzel bir kahvaltı tabiki karatay klasiği
ama eşim bügün eve erken geldi ve çayın yanında
nasıl olduğunu anlamadan:18::18::18:
4tana yulaflı bisküvive vicdan azabıyla akşam yemeği yemedim
eski alışkanlıklardan bir anda vaz geçmesi çok zor:26::26:
ama ekmeği ve şekeri tamamen kesmem benim için harika
birde güzel haber marka veremeyeceğim için şu güzel kutulu çikolatalardan
uf uf one güzellikama bir ısırık bile almadım
akşam
mercimek çorbası
fırında köfteli türlüü
havuç turp ve roka salatası
cacık
şimdi de çay çayy
film izlemece
maşallah ya bende o günleri görcem mi kızlarrrr
merhaba buugn şehirdışındaydım gunu birlik ve hiç duzenli öğünüm olmadı :2: :2: :2:
sabah 6 da kalktım
10 da kahvaltı gittiğimiz yerde yiyebileceğim tek şey ekmekti sade ekmek yememek için 2 dilimde peynir yedim çeyrek ekmekle
ardından 12 gibi pide ve ayran vardı 2 dilim pide ve ayran uçuruldu............ :26: :26: :26:
3 gibi tkr 2 parça pide ve ayran.......
akşam 5 de eve geldim 6.30 da 5 tane mercimek köfte yedim.... yarım saat snr maden suyu içip snr bisiklete binicem öle berbat ve hamurlu bi gundu yani.....evden çıkmayınca ii ama çııknca olmuo bu iş yaaaa....... :2: :2:
akşam yemeğim dışardaydık
köfte bulgur pilavı garnütürlü
ayran daha sonra arabayı uzağa park etmiştik
o yüzden 6 km cepte yediğimi erittim yani
kızlar erken kalkınca gözümden uyku akıyo
yarında yoğun birgün olacak
sabah süt almaya gidicem gelip kahvaltımı yaparım nasipse
saat 10 da kızımın toplantısı var oraya yetişicem
sonra kızm okuldan çıkınca da onu göz doktoruna götürücem
şimdiye kadar hiç götürmedim kitaplar testler derken gözleri fena oluyor
bakalım doktor nedicek baya bi işim var yarın leslie ye gerk kalmıcak herhalde
şimdide çay içiyorum
öğlen 13
bulgurlu yoğurt çorbası bol acı kırmızı biberli
8 tane fındık
akşam 18:00
melemen 2 dilim pastırma
bugün sütçüm geldi yarısını yoğurt yarısını sütlaç yaptım ama sütlaç cızzzz yemicem.
öğlen 14:00 3 mil
2.5 litre su
2 bardak yeşil çay
akşam 15 dk yer hareketleri
30 mekik
Merhaba kızlar bu ara çok yoğunum kusura bakmayın cumaya terslik olmazsa kilomu bildiricem KPSS kursu bi taraftan proje hazırlıyorum bi taraftan iş güvenliği uzmanlığı var Aralık'ta o bi taraftan ev işleri çocuk anlayacağınız başım kalabalık
Menüm
Sabah karatay kahvaltı
Öğle yarım pide
Akşam 1 kase şehriye çorbası
Şimdilik hoşçakalın
Sersumcuğum bu ara böyleyim umarım idare edersin sevgiler
kahvaltı 07:30
1 kupa 5 'i bir yerde limon sıkınca daha da güzel oldu
2 rafadan yumurta
1 bardak fıstık
domatesli maydanoz salatası
yarım nar
azıcık peynir
öğleye:
kurutulmuş yeşil fasulye, pilav, ayran
akşama yersem yazarım kızlaaaar görüşmek üzereee
hoşçakalın...
sütümü aldım geldim şu anda kaynatıyorum yoğurt olacak tabi
kahvaltımı yaptım
1 yumurta
peynir zeytin
artan 2 yumurta sarısı vardı onuda tavada yaptım
2 karatay kurabiyesi
1 kandil simiti
fındık yeşil çay
çok az nar
birazdan 10 gibi kızımın toplantısına gideceğim formalar çarşıda yokmuş herhalde okuldan verecekler
öğlen dışardayız doktora gidicez artık orda bişeler yersem
akşama sadece cacık yemeyi düşünüyorum
günaydın kızlardün öğlen 1 saat yürdüm
akşam yemeğinde ızgara balık ve bol nar ekşili salata
bu sabah her zamanki gibi klasik kahvaltı yaptımbugün yağmurlu burası...pazara gidicem ve fırsat bulursam yağmur altında yürüyüş yapmak istiyorum
sağol canım sana dakocamann günaydın arkadaşımm..afiyet olsunnn
sabah 09 kahvaltı
pastırmalı yumurta
2 çatal peynir
çay
bugün nedense açım ama canım yemek istemiyor.
öğlen 5 mil
akşam da 3 mil düşünüyorum
akşam da bulgur pilavı ve renkli fasulye kavurması yoğurt eşliğinde bakalım ne kadarını yapabileceğim..
yarın tartılma günü..
bende tiroit hastasıyım canım ama tedavime devam ediyorum tahlillerimi yaptırıyorum en son doktor hapımı değiştirdi önceki hapımı 10 yaşından beri kullanıyodum şimdi bunu kullanalı sanırım 4 ay oldu kilo vermenede yardımcı olacak dedi
yeni gittim doktora(endokrin)herşey yolunda dedi kilo verilmicek diye bişey yok ama sadece biraz daha yavaş veriyoruz bunada şükür ayda 1 kilo vermişim gibi oluyor benim tabi aslında öle deyil ilk zamanlar 2 kilo birden veriyodum bazı ay yerimde saydım toplamda 78 den 69 akadar düşebildim yola devam diyorum sabır işi canım herkez görünce şaşırıyor( napıyorsun sen iyice zayıfladın)deyincede seviniyorumsen de yapabilirsin moralini bozma yeterki bizler burda birbirimize destek oluyoruz hem eğleniyoruz hemde kilocukları veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?