ah canım ahh bu kadar bukadar hiç kesemedim kaçamakları..hep bişeyler çıkıyor tutamıyorum kendimi..
belki falakayı yersem daha bi utanırım da tutarım şu boğazımı didim..
canım sabahları canın birşey istemese de meyveyi yalnız yememelisin yanında mutlaka kuruyemiş tüketmelisin..lakin çabuk acıkırsınhazır eşimden fırsat bulmuşken yediklerimi paylaşmak istedim kızlarr :)
sabah:
canım bişey istemedi sadece
1 bardak taze sıkılmış nar
1 bardakta taze sıkılmiş greyfurt suyu içtim.
öğlen:
1 tabak yoğurtlu ıspanak
spor olaraktaaaa evi süpürdüm sildim toz aldım 2 kere çamaşır asıp katladım.Şimdi de ütü zamanıı
of off şu bayanların çilesi bitmiyor h.içi işte çalış h.sonu evde çalışş
herkesi çok ama çok öptüm
heeee unutmadan akşama da arnavut ciğeri yapıcam yanında ayran ve turşu yerim..
canımmm napalım ya bizde insanız olcak o kadar kaçamak... kıyamam sana
bayanlar merhaba
ben diyet gruplarından 5.gruptayım, karatay diyetine de 3 gün önce başladım ve gerçekten çok memnun kaldım.. kendimi ara öğün seven biri zannederdim ama aslında o şekilde mutlu olmuyormuşum bunu gördüm.. geceleri atıştırma ihtiyacı duymamak, tok karna sofradan kalkmak ve acıkınca el ayak titremesi yaşamamak çok güzelmiş:)
hayırlı pazarlar arkadaşlar
sabah mercimek çorbası be bir parça ekmek:18::18:
dışarda olduğum için cislardanuzak duramadım bir külah dondurma
umarım tekrarı olmayacak
inanırmısınız size dondurmayı nasıl yazacağımı düşünüp vicdan azabı çektim ama yinede yedim
cıslıbir günümüz olduğunda telafisi nasıl olur acaba
bayanlar merhaba
ben diyet gruplarından 5.gruptayım, karatay diyetine de 3 gün önce başladım ve gerçekten çok memnun kaldım.. kendimi ara öğün seven biri zannederdim ama aslında o şekilde mutlu olmuyormuşum bunu gördüm.. geceleri atıştırma ihtiyacı duymamak, tok karna sofradan kalkmak ve acıkınca el ayak titremesi yaşamamak çok güzelmiş:)
merhaba kaha cım,çok sevdiğim diyetisyen arkadaşım dayanamayıp tatlı bir şey yediğinde üzerine 1-2 kaşık yoğurt ye,emilimini azaltırsın demişti...deneyebilirsin ama kendini tutamadığında
ben her 10 kilo gittiğinde 1 parçacık da olsa canımın istediği bir şeyi yemeyi düşünüyorum.
ilk ödülüm kahvenin yanında çikolata yemek olucak
regen hoş geldin tatlımmerhaba kizlar, kusura bakmayin, dün hic evde degildim bildirim yapamadim, bugün hemen eksigimi tamamlayim:
dünün menüsü:
Kahvalti: 2 dilim cekirdek ekmegi, peynir, yesil cay, zeytin, domates salatalik
ögle: tavuklu makarna
aksam: kiymali yumurta, yogurt
bügünün menüsü:
kahvalti: yogurt, ceviz, domates
öglen: iki yumurtadan salata, iki mandalin, halka tatlisi
aksam: kuru fasülye, yogurt
evet canım...çok memnunum..ev süpürmeyi hiç sevmezdim,şimdi rahat ettimf.kir mi aldın canım annemde de var çok memnun..güle güle kullan..benim de vardı eşim kızım doğduğunda almıştı b.ko nun ama çok ağırdı ve toz torbası kağıt olunca yırtılıp toz kaçırıyordu..şimdi annemin kullandığı toz torbası yıkanabiliyor.ve çok ergonomik..
iyi eğlenceler...
Özlemim temizliği kendim yaptığım sürece süpürgenin yatay ya da dikey hatta diagonal olması bile pek teselli vermiyor bana gülümNeticede o süpürge kendi başına süpüremedikten kelli...Fakat senin memnun olmana sevindim , güle güle kullan , hatta belki ben dahi alabilirim ama bişey sorucam ; Ağır değil mi , çünkü sonuçta motoru da sap kısmında , bu durumda da bana ağırmış gibi geliyo ama tamamen sallıyo da olabilirim o bakımdan bi özet geçersen bana da makbule geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?