Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ATATÜRK 1938'ten beri konuşmadığı halde susturulmaya çalışılan tek insan.

10 Kasım 1938 Atatürk'ün ölüm tarihi değil, ölümsüzlüğü bulduğu tarih.

Seni cok cok cok Seviyoruz ATAM !!

Bu aksam derby var ..Ben izleyemeyecegim cunku o saatlerde isteyim ..

Basarilar .. F
ENER BAHCEM

ah canım ahh bu kadar bukadar hiç kesemedim kaçamakları..hep bişeyler çıkıyor tutamıyorum kendimi..

belki falakayı yersem daha bi utanırım da tutarım şu boğazımı didim..

canımmm napalım ya bizde insanız olcak o kadar kaçamak... kıyamam sana

hazır eşimden fırsat bulmuşken yediklerimi paylaşmak istedim kızlarr :)

sabah:
canım bişey istemedi sadece
1 bardak taze sıkılmış nar
1 bardakta taze sıkılmiş greyfurt suyu içtim.

öğlen:
1 tabak yoğurtlu ıspanak

spor olaraktaaaa evi süpürdüm sildim toz aldım 2 kere çamaşır asıp katladım.Şimdi de ütü zamanıı
of off şu bayanların çilesi bitmiyor h.içi işte çalış h.sonu evde çalışş

herkesi çok ama çok öptüm
heeee unutmadan akşama da arnavut ciğeri yapıcam yanında ayran ve turşu yerim..

bu akşam ki darbi de başarılar dilerimmm mm m m...

:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:

bayanlar merhaba
ben diyet gruplarından 5.gruptayım, karatay diyetine de 3 gün önce başladım ve gerçekten çok memnun kaldım.. kendimi ara öğün seven biri zannederdim ama aslında o şekilde mutlu olmuyormuşum bunu gördüm.. geceleri atıştırma ihtiyacı duymamak, tok karna sofradan kalkmak ve acıkınca el ayak titremesi yaşamamak çok güzelmiş:)

canım sabahları canın birşey istemese de meyveyi yalnız yememelisin yanında mutlaka kuruyemiş tüketmelisin..lakin çabuk acıkırsın
canımmm napalım ya bizde insanız olcak o kadar kaçamak... kıyamam sana

merhaba kaha cım,çok sevdiğim diyetisyen arkadaşım dayanamayıp tatlı bir şey yediğinde üzerine 1-2 kaşık yoğurt ye,emilimini azaltırsın demişti...deneyebilirsin ama kendini tutamadığında
ben her 10 kilo gittiğinde 1 parçacık da olsa canımın istediği bir şeyi yemeyi düşünüyorum.
ilk ödülüm kahvenin yanında çikolata yemek olucak

evet SERSUM um tarihleri karıştırmaya başladım
benim insan yavrusu biraz uyutmuyor da14 kasım demek istedim,teşekkür ederim

Son düzenleme:
merhaba kizlar, kusura bakmayin, dün hic evde degildim bildirim yapamadim, bugün hemen eksigimi tamamlayim:

dünün menüsü:
Kahvalti: 2 dilim cekirdek ekmegi, peynir, yesil cay, zeytin, domates salatalik
ögle: tavuklu makarna
aksam: kiymali yumurta, yogurt

bügünün menüsü:
kahvalti: yogurt, ceviz, domates
öglen: iki yumurtadan salata, iki mandalin, halka tatlisi
aksam: kuru fasülye, yogurt

ben de aynı duygular içerisindeyim...kendimi hiç diyet yapıyormuş gibi hissetmiyorum.sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz bence. dün biber dolması ve yaprak sarması yaptım,yarısını pirinçle yarısını da bulgurla sardım.4 küçük tenceredebizimkiler bulgurlu yemez diye fakaaaaaaat benimkine musallat oldular yani bulgurlu dolmalarımın da gideri varmış.neyse uzattım tatlım bence bu bir diyet değil yaşam tarzı olmalı....

sabah 9 da kalkış......

10 da kahvaltı.....

tereyağlı 2 yumurta

10-12 tane zeytin

yarım kibrit kutusu kdr beyaz peynir

veeeeee bugun kendi yaptığım peyniri tereyağında erittim çok gusel oldu ama ekmekle banarak ...... 4 lokma ekmekle erimiş peynir

buyuk kupayla çay

öğlen arkadaşım doğurmuştu ona göz aydınına gittim

2 bardak çay

saat 3 de 2 gofret yarım avuç nohut yedim :18: :18: :18

akşam 5.30- 6 arası yemekte

köz patlıcan tavada kırmızı biber yeşil biber soğanla karıştırdım hafif te salça snr kıyma ilave ettim

kırmızı biber dolması

yoğurt salata turşu

8-8.30 gibi 1 saat bisiklet

işte gunumun kısaca özeti

o, ömrü boyunca askerdi
tek düşüncesi hasta adam bir gün tarihten silinirse; geride kalan milletinin akıbetiydi.
yüzyıllar ,hilal ile haç mücadelesi değil miydi?
o zaman dalgalanmalıydı şehidimin kanı, gökyüzünde...

gururla ,şerefle dalanıyor ,dalgalanacakta dünyanın en güzel bayrağı, sana söz atam ,sana söz...

eveeet, tatlı bayanlar canım tatlı çekince topiğe gelip sizleri okuyorummmmmm

kahvaltımı yazmıştım sabah
pazara gittik ailecek,lakin torku sporum maçı nedeniyle pazara zor girdik 3-4 saatte anca eve gelincee de
saat 15 olmuş.saat 16 da , eşim makarna deyince ,bende booool yeşillikli bi kısır yaptım kendime onu afiyetle yedim :)) iyiki kısır yasak değil yoksa ne yapardık bide ceviz yedim haaaa azıcık da peynir

şimdide ıhlamur içiyorum
veeee kapanışşşş

hepinize sevgi ve huzur dolu saatler diliyorum hoşçakalın

yoğurt hiç duymamıştım teşekkürler
diyorumki hepimize cıssız günler
ve gitsin yağlar

regen hoş geldin tatlımnerelerdeydin,herşey yolunda mı.....karatay yapmıyomusun sen:26:ekmek,makarna,tatlı yemişsin
evet canım...çok memnunum..ev süpürmeyi hiç sevmezdim,şimdi rahat ettim
canım f..kir çok satan bi model..h..buradada var bakarsın..ağır değil,büyüklüğü,kullanımı çok iyi,ben memnun kaldım,pratik yani...ucunu ve sapını çıkarıp küçük şarjlı olarak da kullanılıyo

10 kasim ;

1.öğün : 10:30
2 dilim börek ( bu hiç olmadı :26: )
2 zeytin
domates
salatlık
çökelek
adaçayı

2.öğün : 15 :30
lahana dolması
1 kase yoğurt
2 tane s.biber
fıstık

su: 2.5 lt

Hoş buldum Sersum

iyi akşamlar kızlar,bir haftasonumuz daha sona erdibu 10 kasımda da sevgili Ata'mızı gözümüzde bi parça yaşla andık,ruhu şad olsun

gelelim benim vaziyete
kahvaltı(09.00)
tereyağlı tel peynirli omlet
1 tk ev yapımı kahvaltı sosu
domates soslu biber kavurma(actifryda)
çiğ çekirdek

akşam (16.00)
dışardaydık..2 lahmacun ve ayran ve de fıstık...bu kuruyemişleri atıştırma dürtüsüyle yiyorum aslındayarından itibaren yoğurt kürü de yapıcam bakalım

Son düzenleme:
yarından itibaren pro yapıcam 3 gün..bi düzene girmem lazım valla..77 de takıldım kaldım..

spora da başlarsam tamamdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…