Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yarından itibaren pro yapıcam 3 gün..bi düzene girmem lazım valla..77 de takıldım kaldım..

spora da başlarsam tamamdır..

sersumum bacım nasılsınbende protein ağırlıklı beslenicem bu hafta.kendimi çok şiş ve iğrenç hissediyorum artık beraber yapalım bacım

sersumum bacım nasılsınbende protein ağırlıklı beslenicem bu hafta.kendimi çok şiş ve iğrenç hissediyorum artık beraber yapalım bacım

yeni gördüm canımm...
yapalım kıss yarın düzelme günüdür...:13::13::13:

valla alarm veriyoruz bacımm..nolldu bize böyle ..dürtelim artık birbirimizi..ben yılbaşına 73-72 yi görücem diyorum..hadi hedefle ilerleyelimm

bence de bacımkaratayda sınır yok diye yiyiyorum da yiyiyorum bir de ben.porsiyonlarımı küçültmem lazım artık.bende yeni yıla kadar hedef koydum kendime..gidecek bu fazlalıklar sersumum başka yolu yok

sabah 9 da
3 tane tavuk kızartma yağsız (eşim sabah sabah tavuk istedi)
2 tane yumurta

öğlen 14
sütlü türk kahvesi

akşam 19
peynir, zeytin ve fındık

misafirim geldi gerçi görümcemler geldi, biz yicez sen bize mi bakacaksın dedi :44::44:

bugün menüm karıştı gündüzler akşam, akşam sabah oldu

Merhaba kizceler .. Bende varim.. bende pro yapacagim ..gitsin gelen kilocuklar..
Bende insallah olabilirse ki eger mumkun ise .. yilbasina 65 olam diyorum.. Bi gorum kendimi 65 diyorum.. kismet biraz proteine agirlik verirsek tamam bu is kizceler

yarından itibaren pro yapıcam 3 gün..bi düzene girmem lazım valla..77 de takıldım kaldım..

spora da başlarsam tamamdır..

yeni gördüm canımm...
yapalım kıss yarın düzelme günüdür...:13::13::13:

valla alarm veriyoruz bacımm..nolldu bize böyle ..dürtelim artık birbirimizi..ben yılbaşına 73-72 yi görücem diyorum..hadi hedefle ilerleyelimm

Merhaba kizlar ben geldim..
Calistim .. yurudum geldim..
Yediklerim :
salata ve bir iki parca hindi yedim. ..

Fenerbahcem de yendigi icin keyfim bi hayli yerinde bu keyf ile bu hafta proteine agirlik verecegim.. kendinize dikkat edin opuldunuz biraz hocamizin son kitabini okuyayim..

kahvaltım 06:30
roka salatası domatesli
1 haşlama yumurta
avuç içi ceviz
3 zeytin
avuç içi köy peyniri

şimdide ıhlamur keyfiii
ardından 5 i bir arada ve iftar sonrası içicem

günlük 1 lt bitki çayı, 1lt su içiyorum daha sı mümkün olmuyo hatunlar suyla aram yok da...

sen de bitanesin datlım benim pampişimsin..
valla aynen senin gibi düşünüyorum nazara geldik kuzum nerde o eski halimiz..silkenelim artık..bak ben bugün silkeleniyom titreşiyom sana da bulaşsın bebişim..bırak sende yaa o takviyeleri..kokar kıs o yapıcaz bak sen hele gelebilsen..senin eve bi operasyon yapalım bi büyü yapalım da gelen giden olmasın beyaaa..

Merhaba kizceler .. Bende varim.. bende pro yapacagim ..gitsin gelen kilocuklar..
Bende insallah olabilirse ki eger mumkun ise .. yilbasina 65 olam diyorum.. Bi gorum kendimi 65 diyorum.. kismet biraz proteine agirlik verirsek tamam bu is kizceler

kahvaltım zımba gibi bomba gibii

sucuklu lorlu omlet
lor ve köy peyniri
maydanoz
yoğurt
çay çayy

kaçamaksız bir hafta diliyorum kendime de hepinize dee...

kızlar ben daha hiç başlayamadım ya, acaba diyetisyene mi gitsem,

Bence bu diyeti uygula canım..gerçi buna pek diyet denmez sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz.:))

tebrikler Fenerbahçe

afiyet olsun canımm..
ya merak ediyorum 1 litre bitki çayını nasıl içiyosun

herkese hayırlı haftalar dilerim yine yine yine PAZARTESİ
sabah kalkıp işe gelmek ne zor geldi ya anlatamam sizee...

neyse dert yanmayı bırakıp sabah kahvaltımı yazayım
1 bardak şekersiz çay
azcık peynir
1 tavada yumurta
yarım domates
1 salatalık
4 zeytin
ceviz
4 gün kurusu

afiyet olsun canım

aynen pazartesiii

sabah 9
bugün yumurtalar fazla oldu
3 tane, 10 tane zeytin ve 2 çatal peynir

oğlum dün kolunu incitti ve okula gitmicek, sargıda ve çok nazlı.. bugün benim 5 mil yatar.. 3. haftaya girdim karatay diyetinde bakalım cuma günü sonuç ne olucak 7 li rakamları görmek istiyorum artık...:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…