yarından itibaren pro yapıcam 3 gün..bi düzene girmem lazım valla..77 de takıldım kaldım..
spora da başlarsam tamamdır..
sersumum bacım nasılsınbende protein ağırlıklı beslenicem bu hafta.kendimi çok şiş ve iğrenç hissediyorum artık beraber yapalım bacım
yeni gördüm canımm...
yapalım kıss yarın düzelme günüdür...:13::13::13:
valla alarm veriyoruz bacımm..nolldu bize böyle ..dürtelim artık birbirimizi. .ben yılbaşına 73-72 yi görücem diyorum ..hadi hedefle ilerleyelimm
napıyon yavruu...
yarından itibaren pro yapıcam 3 gün..bi düzene girmem lazım valla..77 de takıldım kaldım..
spora da başlarsam tamamdır..
sersumum bacım nasılsınbende protein ağırlıklı beslenicem bu hafta.kendimi çok şiş ve iğrenç hissediyorum artık beraber yapalım bacım
yeni gördüm canımm...
yapalım kıss yarın düzelme günüdür...:13::13::13:
valla alarm veriyoruz bacımm..nolldu bize böyle ..dürtelim artık birbirimizi. .ben yılbaşına 73-72 yi görücem diyorum ..hadi hedefle ilerleyelimm
sen de bitanesin datlım benim pampişimsin..sersumum bal böcüğüm sen bıtanesın yaa guzel karsılamaların ıcın kocamann
napıyım nette gezınıyodum sarımsak cayını ınceledım bıraz offf motıvasyon lazım yaa.leylakım nazara geldık valla
Merhaba kizceler .. Bende varim.. bende pro yapacagim ..gitsin gelen kilocuklar..
Bende insallah olabilirse ki eger mumkun ise .. yilbasina 65 olam diyorum.. Bi gorum kendimi 65 diyorum.. kismet biraz proteine agirlik verirsek tamam bu is kizceler
kızlar ben daha hiç başlayamadım ya, acaba diyetisyene mi gitsem,
Merhaba kizlar ben geldim..
Calistim .. yurudum geldim..
Yediklerim :
salata ve bir iki parca hindi yedim. ..
Fenerbahcem de yendigi icin keyfim bi hayli yerinde bu keyf ile bu hafta proteine agirlik verecegim.. kendinize dikkat edin opuldunuz biraz hocamizin son kitabini okuyayim..
kahvaltım 06:30
roka salatası domatesli
1 haşlama yumurta
avuç içi ceviz
3 zeytin
avuç içi köy peyniri
şimdide ıhlamur keyfiii
ardından 5 i bir arada ve iftar sonrası içicem
günlük 1 lt bitki çayı, 1lt su içiyorum daha sı mümkün olmuyo hatunlar suyla aram yok da...
herkese hayırlı haftalar dilerim yine yine yine PAZARTESİ
sabah kalkıp işe gelmek ne zor geldi ya anlatamam sizee...
neyse dert yanmayı bırakıp sabah kahvaltımı yazayım
1 bardak şekersiz çay
azcık peynir
1 tavada yumurta
yarım domates
1 salatalık
4 zeytin
ceviz
4 gün kurusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?