Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

geçmiş olsun canım..a:26:cil şifalar dilerim..

canım sen cuma listesine girecek miydin.:44::44:.bana söylediğini hatırlamıyorum da..hani gireceksen eklemem lazım seni..

Tüm Karatay güzellerine günaydın ve iyi haftalar diyorum...
Pampişim bu temizlik 6 ayı da geçer diyordum ama evi gene pamukçuklar sarmış yawww , nerden geliyo bunlar anlamadım valla O bakımdan göz zevkim bozulmasın diye şimdi dışarı çıkıyoruz , sonrasına bakıcaz artık

ne nankördür bu evler yaww..daha cumartesi yaptım temizlik ayynen bizimde kıllar tozlar uçuşuyor...off beyaa ben de atiim kendimi dışarılara diycem...kızımın töreni var şiir okuyacak oraya gidiim barii...

öpüyom seni iyi gezmeler..

afiyet olsun canımm..
ya merak ediyorum 1 litre bitki çayını nasıl içiyosun

inan hiiiç zevk almıyorum, sırf içmek için içiyorum, öğleye kadar ödev gibi yaptım kendime yoksa su da içemiyorum.seninde vermen gereken 31 kg olsaydı sende içerdin canım ya...

valla ben tembelliğe alıştım. haziran gelince bende de oluşacak sanırım pazartesi sendromu, ama kızlar inanın çalışmak evde oturmaktan daha iyi, 2 çocuk, yemek ,ev işi derken bana çalışmak tatil gibi geliyooooo

tören saatini bilmediğim içüün okula gittim ve geldim..11 deymiş tören ..ehh yürüyüş yapmış oldum ..11 de bidaha gidicem..günlük sporumu yapmış olurum..

geçmiş olsun canım,çabuk iyileşir inşallah:26:

günaydın kızlarsersum paylaşımın için teşekkürler fıstığım
eşimin şekeri yüksek çıktı,o da karataya başladı 2.5 öğünle bakalım
kahvaltım(08.30)tereyağlı peynirli omlet,8 zeytin,1 bardak süt,2 kuru kayısı,ceviz,badem,çiğ kaju,yarım tk kaymak

rica ederim canım:13::13:
eşine de geçmiş olsun ..ama eminim karatayla sağlığına kavuşacak

geçmiş olsun canım..a:26:cil şifalar dilerim..

canım sen cuma listesine girecek miydin.:44::44:.bana söylediğini hatırlamıyorum da..hani gireceksen eklemem lazım seni..

teşekkür ederim canım yaaa... inşallah ii olur ağrısı var..

cuma listesini bence siz süper götürüyorsunuz.. herhangi bir eksiklik yada yanlış yapmak istemem.. :18::18:

teşekkür ederim canım yaaa... inşallah ii olur ağrısı var..

cuma listesini bence siz süper götürüyorsunuz.. herhangi bir eksiklik yada yanlış yapmak istemem.. :18::18:

kıyamam yaa

sen bilirsin canım..katılmak zorunda değilsin tabii..listeye girmeden de burada olan çok arkadaşımız var..ben tam emin olamadığım için sordum..sen kendin katılmak istediğinde bana bildirmen yeter..

afiyet olsun canım

aynen pazartesiii

SAOL canım..h.sonu işler birikmiş geldiğimden beri oraya mail buraya faks pufff..

valla cnm ben çalışıyorum ya haftasonundan haftasonuna temizlik yapıyorum derinlemesine yani h.içi anca süpürge açıyorum oda akşam ne kadar olursa.ee bide evde çoluk çocuk yok çok batmıyor...
ama haklısın ev işi nankör cnm..hergün bile yapsan akşamına saçlar tozlar çıkıyor bi yerlerdenn....
kızına da başarılarr :)

anladım canımm..aman benım hedefime 65 yazmama bakma aslında bende 57 olsam fena olmaz ama önce bu hedefimi yapayım bakayım yoksa benımde vermem gereken kilo az değil...sen gene gayret edip içiyosun bende o da yok..
evet cnm ev hanımı olmak çalışmaktan daha zor ne evin işi biter ne eşin ne çocukların.Allah tüm bayanların yardımcısı olsun..

tören saatini bilmediğim içüün okula gittim ve geldim..11 deymiş tören ..ehh yürüyüş yapmış oldum ..11 de bidaha gidicem..günlük sporumu yapmış olurum..

ohh yürümüş oldun cnm :)

sonra gelirim canlarım..

çabuk gelll kızzz

Günaydin Kizlar ..

Nasilsiniz ??

Ben bugun evdeyim .. Dinleniyorum ( ev silindi supuruldu toplandi yemekler yapildi utuler yapildi camasirlar yikandi)

Yediklerim :

Sabah :
2 yumurta , biraz peynir , 2 fincan cay .. simdi kahve ve omega3 ve multivitamin

Kocam erken gelecek ve biraz dan sinemaya gidecegiz yeni yeni filmler gelmis bakacagiz bakalim

valla nazara geldik papişimsersumcuğumun da dediği gibi silkelenip kendimize gelelim artık

Eki Görüntüle 857043

kahvaltım zımba gibi bomba gibii

sucuklu lorlu omlet
lor ve köy peyniri
maydanoz
yoğurt
çay çayy

kaçamaksız bir hafta diliyorum kendime de hepinize dee...

afiyet olsun bacımamiiinnnnnn

geçmiş olsun oğluşuna canım

ohhh miss gibi olmuştur şimdi evin,güle güle kirlen kaneelimbende dip köşe giriştim miss gibi oldu ev
afiyet olsun,iyi eğlenceler canım

AFİYET OLSUN CANIM iyi eğlencelerr...

selam kızlarr..

öğle yemeğim
1 kase düğün çorbası
2 mandalina
2 dilim ayva

gelelim banaaaaasabah uzuuun zamandır kaybedip de bulamadığım motivasyon patlamasıyla uyandımevi dip köşe sildim süpürdümsonra bantta 45 dk yürüyüşümü de yaptımdaha sonra da kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
pastırma
peynir
yoğurt

akşama da biftek salata var.bundan sonra böyleözellikle akşamları mutlaka protein yiyicem

afiyet olsun özlemim
eşine de çok geçmiş olsunkaratay iyi gelecektir kesinlikle

Son düzenleme:
b.pilavı sebzeli çok yedim çooook (lakin pişmöanlık fayda etmiyor)
2 baget ayırmıştım tabağıma bi baktım benim oğlan götürüvermiş
salata
yoğurt
2 minicik hurmacık

şimdi komşuya çıkıyorum inşallah bi kahveyle kurtarırım dua edin kızlaaar:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…