sabah 9
bugün yumurtalar fazla oldu
3 tane, 10 tane zeytin ve 2 çatal peynir
oğlum dün kolunu incitti ve okula gitmicek, sargıda ve çok nazlı.. bugün benim 5 mil yatar.. 3. haftaya girdim karatay diyetinde bakalım cuma günü sonuç ne olucak 7 li rakamları görmek istiyorum artık...:18::18:
afiyet olsun canımm..
ya merak ediyorum 1 litre bitki çayını nasıl içiyosun
geçmiş olsun canım,çabuk iyileşir inşallah:26:sabah 9
oğlum dün kolunu incitti ve okula gitmicek, sargıda ve çok nazlı.. bugün benim 5 mil yatar.. 3. haftaya girdim karatay diyetinde bakalım cuma günü sonuç ne olucak 7 li rakamları görmek istiyorum artık...:18::18:
geçmiş olsun canım,çabuk iyileşir inşallah:26:
günaydın kızlarsersum paylaşımın için teşekkürler fıstığım
eşimin şekeri yüksek çıktı,o da karataya başladı 2.5 öğünle bakalım
kahvaltım(08.30)tereyağlı peynirli omlet,8 zeytin,1 bardak süt,2 kuru kayısı,ceviz,badem,çiğ kaju,yarım tk kaymak
geçmiş olsun canım..a:26:cil şifalar dilerim..
canım sen cuma listesine girecek miydin.:44::44:.bana söylediğini hatırlamıyorum da..hani gireceksen eklemem lazım seni..
teşekkür ederim canım yaaa... inşallah ii olur ağrısı var..
cuma listesini bence siz süper götürüyorsunuz.. herhangi bir eksiklik yada yanlış yapmak istemem.. :18::18:
kıyamam yaa
sen bilirsin canım..katılmak zorunda değilsin tabii..listeye girmeden de burada olan çok arkadaşımız var. .ben tam emin olamadığım için sordum..sen kendin katılmak istediğinde bana bildirmen yeter..
afiyet olsun canım
aynen pazartesiii
ne nankördür bu evler yaww..daha cumartesi yaptım temizlik ayynen bizimde kıllar tozlar uçuşuyor. ..off beyaa ben de atiim kendimi dışarılara diycem...kızımın töreni var şiir okuyacak oraya gidiim barii...
öpüyom seni iyi gezmeler..
inan hiiiç zevk almıyorum, sırf içmek için içiyorum, öğleye kadar ödev gibi yaptım kendime yoksa su da içemiyorum.seninde vermen gereken 31 kg olsaydı sende içerdin canım ya...
valla ben tembelliğe alıştım. haziran gelince bende de oluşacak sanırım pazartesi sendromu, ama kızlar inanın çalışmak evde oturmaktan daha iyi, 2 çocuk, yemek ,ev işi derken bana çalışmak tatil gibi geliyooooo
tören saatini bilmediğim içüün okula gittim ve geldim..11 deymiş tören ..ehh yürüyüş yapmış oldum ..11 de bidaha gidicem..günlük sporumu yapmış olurum..
sonra gelirim canlarım..
sersumum bal böcüğüm sen bıtanesın yaa guzel karsılamaların ıcın kocamann
napıyım nette gezınıyodum sarımsak cayını ınceledım bıraz offf motıvasyon lazım yaa.leylakım nazara geldık valla
sen de bitanesin datlım benim pampişimsin..
valla aynen senin gibi düşünüyorum nazara geldik kuzum nerde o eski halimiz..silkenelim artık ..bak ben bugün silkeleniyom titreşiyom sana da bulaşsın bebişim..bırak sende yaa o takviyeleri..kokar kıs o yapıcaz bak sen hele gelebilsen ..senin eve bi operasyon yapalım bi büyü yapalım da gelen giden olmasın beyaaa..
Eki Görüntüle 857043
kahvaltım zımba gibi bomba gibii
sucuklu lorlu omlet
lor ve köy peyniri
maydanoz
yoğurt
çay çayy
kaçamaksız bir hafta diliyorum kendime de hepinize dee...
sabah 9
Günaydin Kizlar ..
Nasilsiniz ??
Ben bugun evdeyim .. Dinleniyorum ( ev silindi supuruldu toplandi yemekler yapildi utuler yapildi camasirlar yikandi)
Yediklerim :
Sabah :
2 yumurta , biraz peynir , 2 fincan cay .. simdi kahve ve omega3 ve multivitamin
Kocam erken gelecek ve biraz dan sinemaya gidecegiz yeni yeni filmler gelmis bakacagiz bakalim
Günaydin Kizlar ..
Nasilsiniz ??
Ben bugun evdeyim .. Dinleniyorum ( ev silindi supuruldu toplandi yemekler yapildi utuler yapildi camasirlar yikandi)
Yediklerim :
Sabah :
2 yumurta , biraz peynir , 2 fincan cay .. simdi kahve ve omega3 ve multivitamin
Kocam erken gelecek ve biraz dan sinemaya gidecegiz yeni yeni filmler gelmis bakacagiz bakalim
geçmiş olsun canım,çabuk iyileşir inşallah:26:
günaydın kızlarsersum paylaşımın için teşekkürler fıstığım
eşimin şekeri yüksek çıktı,o da karataya başladı 2.5 öğünle bakalım
kahvaltım(08.30)tereyağlı peynirli omlet,8 zeytin,1 bardak süt,2 kuru kayısı,ceviz,badem,çiğ kaju,yarım tk kaymak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?