- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
b.pilavı sebzeli çok yedim çooook (lakin pişmöanlık fayda etmiyor)
2 baget ayırmıştım tabağıma bi baktım benim oğlan götürüvermiş
salata
yoğurt
2 minicik hurmacık
şimdi komşuya çıkıyorum inşallah bi kahveyle kurtarırım dua edin kızlaaar:18::18::18:
benim mücver bir hayal oldu sebebine gelince
tamamen karatay mücveriydi unsuz 2 yumurtalı 1 su bardağı peynirli
fakat tadı aynen haşlanmış kabak gibiydi hiç güzel olmadı üzerine kaşar peyniri serpmiştim kendi fikrimdi sadece oralarını yiyebildim tavsiye etmem napalım deneme yanılma yöntemi sersumcum ve birdycim durum böyle
birdycim karatay kurabiyesi
1 çay bardağı çiğ fındık
1 çay bardağı ceviz
2 çay bardağı çiğ kaju (ben koymadım)
5 adet iri hurma
10 adet günkurusu kayısı
1/2çay bardağı kuru üzüm
3 adet yumurtanın beyazı
1 çay kaşığı tarçın
YAPILIŞI=ceviz,çiğ fındık,çiğkaju,iri şekilde çekilir ardıdan hurma günkurusu küçük parçalara doğranır tüm malzemeler bir kaba konur ve yumurtaların beyazı ilave edilerek karıştırılır yemek kaşığının ucuyla karışımdan alınarak tepsiye dizilir 180 derecede ısıtılmış fırında 5-7 dakika tutulur sonra fırın kapatılır ama 10 dakika fırında bekletilir kıtır kıtır olması için ( ben tadını ceviz sucuğuna benzettim canı tatlı isteyenler için ideal ben bitirdim bile yarında karatay lokumunu denicem)
selam kızlarrr
muharrem ayında oruc tutmak cok sevap oldugundan mutevellıt bugun nıyetlıyım ıftarda ıse:
mercımek corba
hamsı bugulama
ıspanak yemegı
salata ve omega3
seklınde bır menu dusunuyorum hepımıze bol ıradelı ve saglıklı haftalar olsun
selam kızlarrr
muharrem ayında oruc tutmak cok sevap oldugundan mutevellıt bugun nıyetlıyım ıftarda ıse:
mercımek corba
hamsı bugulama
ıspanak yemegı
salata ve omega3
seklınde bır menu dusunuyorum hepımıze bol ıradelı ve saglıklı haftalar olsun
kızlar selam ben bugün başladım. inş devamı gelir. sabah geç uyandığım için ballı süt içip çıktım. 7.45te. öğleyin de tavada 1 yumurta, 2 zeytin, 2 dilim domates, 2 çatal peynir, 2 ceviz yedim,1tk reçel,şekersiz çay içemem normalde ama içtim .
öncelikle dün regl oldum bu hafta dikkat etmem zor olacak eşimin iş yerinin yemek daveti var çarşamba günü cuma günüde başka biyerde neyse kahvaltımı bildireyim
1 yumurta zeytin peynir
3 ad. kaymaklı günkurusu
ceviz fındık
yeşil çay
öğlen
1 tane tavuk but
1 kase yoğurt
fındık ceviz
1 ad. gofret
şu an çay içmeye devam
akşamı henüz ayarlamadım sonra yazayım
sabah kıl tüy nevarsa hallettim kızlar daha sonrada evi temizledim saçlarımı yağladım yılan yağıyla çarşamba günü kuaföre gidicem
boya zamanım geldi eşimle yemek davetine biraz bakımlıda gitmiş olurum diye düşündüm kırık fön çektiricem işte böyle kızlar öpüyorum hepinizi
kızlar meyve bi tene mi olcak sadece ya
bu arada muharrem ayınız mübarek olsun.aklıma AŞURE düştü hemen.aslında aşurenin içindekiler tam anlamıyla HOCAMIZA uygun di mi(şeker hariç):44:yoksa bana mı öyle geliyor.
ben yapıcam ama yememe eziyetine nasıl katlanıcam bilmiyorum:18:
bu akşamki menüm belli oldu fekat yeni arkadaşlar beni örnek almasınlar bugün nacizane
eviyeri temizlerken bide çamaşır asmaca katlamaca bulaşık makinasını boşaltmaca derken kendime ayrı bir yemek yapamadım
malesef
patates salatası
arpa şehriye çorba
yoğurt bugün böle oldu kızlar cozuttum iyice
yarın leslie yapmam lazım regl ile zor ama biraz ağrım oluyoda malum miyom var ve reglde azıyo uffff
bu akşamki menüm belli oldu fekat yeni arkadaşlar beni örnek almasınlar bugün nacizane
eviyeri temizlerken bide çamaşır asmaca katlamaca bulaşık makinasını boşaltmaca derken kendime ayrı bir yemek yapamadım
malesef
patates salatası
arpa şehriye çorba
yoğurt bugün böle oldu kızlar cozuttum iyice
yarın leslie yapmam lazım regl ile zor ama biraz ağrım oluyoda malum miyom var ve reglde azıyo uffff
akşamki menümü vakit bulmuşken hemen bildireyim:
TAZE FASÜLYE,
TARHANA,
YOĞURT,SALATA
hepinize iyi akşamlar,benim ufaklık durmuyor
bu arada muharrem ayınız mübarek olsun.aklıma AŞURE düştü hemen.aslında aşurenin içindekiler tam anlamıyla HOCAMIZA uygun di mi(şeker hariç):44:yoksa bana mı öyle geliyor.
ben yapıcam ama yememe eziyetine nasıl katlanıcam bilmiyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?