Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

benim mücver bir hayal oldu sebebine gelince
tamamen karatay mücveriydi unsuz 2 yumurtalı 1 su bardağı peynirli
fakat tadı aynen haşlanmış kabak gibiydi hiç güzel olmadı üzerine kaşar peyniri serpmiştim kendi fikrimdi sadece oralarını yiyebildim tavsiye etmem napalım deneme yanılma yöntemi sersumcum ve birdycim durum böyle
birdycim karatay kurabiyesi
1 çay bardağı çiğ fındık
1 çay bardağı ceviz
2 çay bardağı çiğ kaju (ben koymadım)
5 adet iri hurma
10 adet günkurusu kayısı
1/2çay bardağı kuru üzüm
3 adet yumurtanın beyazı
1 çay kaşığı tarçın
YAPILIŞI=ceviz,çiğ fındık,çiğkaju,iri şekilde çekilir ardıdan hurma günkurusu küçük parçalara doğranır tüm malzemeler bir kaba konur ve yumurtaların beyazı ilave edilerek karıştırılır yemek kaşığının ucuyla karışımdan alınarak tepsiye dizilir 180 derecede ısıtılmış fırında 5-7 dakika tutulur sonra fırın kapatılır ama 10 dakika fırında bekletilir kıtır kıtır olması için ( ben tadını ceviz sucuğuna benzettim canı tatlı isteyenler için ideal ben bitirdim bile yarında karatay lokumunu denicem)

selam kızlarrr

muharrem ayında oruc tutmak cok sevap oldugundan mutevellıt bugun nıyetlıyım ıftarda ıse:

mercımek corba
hamsı bugulama
ıspanak yemegı
salata ve omega3

seklınde bır menu dusunuyorum hepımıze bol ıradelı ve saglıklı haftalar olsun

afiyet olsun canım.iyi sohbetler..

hımmm bende denerim belkim bi ara güzel gibi sankim saol canımmcım :)

Allah kabul etsin arkadaşım....

öncelikle dün regl oldum bu hafta dikkat etmem zor olacak eşimin iş yerinin yemek daveti var çarşamba günü cuma günüde başka biyerde neyse kahvaltımı bildireyim
1 yumurta zeytin peynir
3 ad. kaymaklı günkurusu
ceviz fındık
yeşil çay
öğlen
1 tane tavuk but
1 kase yoğurt
fındık ceviz
1 ad. gofret
şu an çay içmeye devam
akşamı henüz ayarlamadım sonra yazayım
sabah kıl tüy nevarsa hallettim kızlar daha sonrada evi temizledim saçlarımı yağladım yılan yağıyla çarşamba günü kuaföre gidicem
boya zamanım geldi eşimle yemek davetine biraz bakımlıda gitmiş olurum diye düşündüm kırık fön çektiricem işte böyle kızlar öpüyorum hepinizi

kızlar selam ben bugün başladım. inş devamı gelir. sabah geç uyandığım için ballı süt içip çıktım. 7.45te. öğleyin de tavada 1 yumurta, 2 zeytin, 2 dilim domates, 2 çatal peynir, 2 ceviz yedim,1tk reçel,şekersiz çay içemem normalde ama içtim .

ah canım bende niyetlenmiştim çok üzüldümdün regl oldum tutamıyorum artık bitince tutamadıklarımı öderim muharrem devam ediyor nasıl olsa allah kabul etsin canım şimdiden hayırlı iftarlar sana

tatlım merhaba hoşgeldin.ben de yeni sayılırım.10 gündür burada KARATAY kardeşliğindeyim.menünde ufak tefek yalnışlar mı var ne:18:ilk sayfada arkadaşlarımız mükemmel anlatmış bazı şeyleriben de onları okuyarak başladım.
arkadaşlarımız çok tecrübeli sana her konuda yardımcı olucaklardır.sevgiler

bu arada muharrem ayınız mübarek olsun.aklıma AŞURE düştü hemen.aslında aşurenin içindekiler tam anlamıyla HOCAMIZA uygun di mi(şeker hariç):44:yoksa bana mı öyle geliyor.
ben yapıcam ama yememe eziyetine nasıl katlanıcam bilmiyorum:18:

DÜNKÜ MENÜM:
SABAH:karatay kahvaltısı
AKŞAM:3 tane minnacık bulgurlu biber dolması,
2 küçük parça kıymalı karnıyarık,
(patlıcanları yağlı kağıtla fırında közledim.)
1 kase yoğurt
2-2,5 lt su,bitki çayı,süt

bu sabah:
2 haşlanmış yumurta
10 tane zeytin
1 parça peynir
15 tane fındık,1 ceviz
domates,salatalık,
1 kayısı
1 fincan çay
(ama kahvaltımı 11:00 da yaptım.çünkü
erken canım istemedi.)

HEPİNİZİ

kızlar acıktım valla azcık kuru üzümle ceviz yiyorum şekersiz çayımın yanında napayım

boyat tabi canımm :)
afiyet olsun bu aradaaaaaa...maalesef ki bende regliyim ve canımm hep bişeyler yemek istiyor ama şimdilik fazla kaçırdığım bişey yok yupi

kızlar meyve bi tene mi olcak sadece ya

canım meyvesine göre değişir bence o....bana tek mandalina yetmez mesela 2-3 tane yerimmm..ama elma olsun muz olsun bunun 1 tanesini ve 1 adet yemek gerekir..

amin canım hepimizin mübarek olsun...valla bende aşureye dayanamıcam yicem.zaten yeni pişince 1 kase yiyorum oda kaçamak oluversin...

bu akşamki menüm belli oldu fekat yeni arkadaşlar beni örnek almasınlar bugün nacizane
eviyeri temizlerken bide çamaşır asmaca katlamaca bulaşık makinasını boşaltmaca derken kendime ayrı bir yemek yapamadım
malesef
patates salatası
arpa şehriye çorba
yoğurt bugün böle oldu kızlar cozuttum iyice
yarın leslie yapmam lazım regl ile zor ama biraz ağrım oluyoda malum miyom var ve reglde azıyo uffff

olsun tatlım o kadar kilo vermişsin,bugün yediklerin ödülün olsun

akşamki menümü vakit bulmuşken hemen bildireyim:
TAZE FASÜLYE,
TARHANA,
YOĞURT,SALATA

hepinize iyi akşamlar,benim ufaklık durmuyor

AAaaa canım şehriyeli çorba da mı yasak..yaa çorbanın içindeki şehriyeden ne olcak ki ama...
afiyet olsun canımmmm sana... :)

akşamki menümü vakit bulmuşken hemen bildireyim:
TAZE FASÜLYE,
TARHANA,
YOĞURT,SALATA

hepinize iyi akşamlar,benim ufaklık durmuyor

gayet güzel canımcım afiyet olsun ufaklığı da öp benimm içinnnnn iyi aksamlar...

fırın köfte
bulgurlu dolma biber :)

ben ikisinden de yicem bide yanında yoğurt ve turşu yerim..Bende kaçıyorum artık kızlar çıkış saatim geldi çok öptüm herkesi iyi akşamlarr...

canım, inş.bende yapıcam ama şeker koymadan yapıcam, kendime göre içinden alıp sonra ,şeker katıp komşulara ikram etcem inş.

İyi Akşamlar kizlar
Sabah kahvaltim (09:30bitti)
domates ,salatalik,biber
peynir, zeytin, kiymali küçük börek cevizden biraz büyük ( gezmeye gitigimde red ettigim tabagi arkadasim eve koymustu da)
sütlü kahve

Öğlen spor zamani (11:15-12:15)
50 dk yürüyüş 5 km hiz 6 400 kalori
2,5 dk tivist
5 dk step
2.5 dk mekik

Aksam yemegim(17:30 bitti)
1 kase tarhana corbasi
tavuklu kabak yemeği
2 yemek kaşığı yogurt
az da kremali ( ev yapimi) pasta red ettigim tabaktan 2-3 çatal

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…