Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Harika bir sey cok memnun kaldim güzel bi program Bugün 13.300 adim atmissim süper :))) cuma günü yuklemistim o gun de 9.400 adim atmistim.

afiyet olsun canım.iyi sohbetler..

hımmm bende denerim belkim bi ara güzel gibi sankim saol canımmcım :)

Allah kabul etsin arkadaşım....
amin canım sagol

ah canım bende niyetlenmiştim çok üzüldümdün regl oldum tutamıyorum artık bitince tutamadıklarımı öderim muharrem devam ediyor nasıl olsa allah kabul etsin canım şimdiden hayırlı iftarlar sana
üzülme canım reglın bıtınce tutarsın gunlerde kısa guzel tutuluyo

şekersız yıyebılırsın canım kendıne sekersız ayır

2.öğünüm
1 parça biftek
salata

şimdi de kahve
afıyet olsun datlumbende ıftarımı yaptım cay ıcıyorum kuru meyveler eslıgınde.

Sağol canım sana da afiyet olsun,allah kabul etsin papişim

evet bal ve reçel yasak galiba, ama çay da şekersiz olunca yapamadım, daha ilk günüm

aynen canım ben de çalışıyorum..asıl temizlik hafta sonu oluyor tabii..hafta içi de şajlı süpürgeyle görünenleri alıyom artık..

anca geldim kısss

işte bööyleeee

Allah kabul etsin bebeeemm

kızlar meyve bi tene mi olcak sadece ya
canım başlamışsın ama ilk syafayı okumadın heralde..bir çok hatan var..
bal reçel zinhar yasak..ceviz 2 tane çok az 1 ince belli çay bardağı kadar olmalı..dediğim gibi ilk sayfa sana yardımcı olur diğer sorularında da bizler buradayız..

aynen canım şekersiz olarak tam karataylık..
canım yağlı kağıt kullanmamalısın ne tür yağ kullandıkları bilinmediğinden hocamız tavsiye etmiyor..kolaylık aslında ama
kızlar acıktım valla azcık kuru üzümle ceviz yiyorum şekersiz çayımın yanında napayım
ben sabah ya da 2. öğünde yiyorum canım kuru üzüm ceviz ama çekirdekli ve siyah olandan antioksidan olarak yasak da değil ama normal çekirdeksiz kuru üzüm tavsiye edilmiyor

bugünü kazasız belasız atlattım çok şükür..

2. öğünüm

3-4 köfte
yoğurt

3. öğünüm

tavuk sote
yoğurt
salatalık turşusu

şimdi de çay keyfii

Son düzenleme:
iyi aksamlar kizlar

bugün cok disardaydim aksam menüm biraz pis oldu hemen bildirim yapayim:

kahvalti: yarim c.b. ceviz kiymali yumurta

aksam: iki tost

özlemim benimmmmm iyiyim fistigim islerim coktu, bikac sinavim vardi, kardesim geldi yanima ve biraz da netten uzak kalmam gerekiyodu esim evde oldugu icin. beyfendi bir ay tatil yapti ben de fittirdim tabiki o yüzden uzunca bi süre gelemedim.. karataya basladim son bi haftadir ama daha tam düzen kuramadim. disarda yedim o yazdikalrimi da disardayken ne yiyecegimi bilemiyorum cok zor burda karataya uygun hic bisey yok hazir yiyeceklerde.. bir tek salata, onu da güvenip her yerde yiyemiyorum.. öyle oldu maalesef ama insallah eski düzene döncem, yeni cicilerimi böyle göbeksiz giycem

ii akşamlar kıslar ben geldim....

sabah 8 de kalktım

10.30 da kahvaltı

2.5 yumurta tereyağlı lorlu

yarım kibrit kutusu kdr peynir

8-10 tane zeytin

bir kupa limonlu çay ama bitiremedim.... yarım kaldı

snr eşim turk kahvesi istedi şekersiz turk kahvesi yaptım ama onuda şekersiz olunca yarısını anca içebildim

öğlen eşimin teyzesi çağırdı ordaydım

2 bardak limonlu çay

saat 3 gibi 3 tane lokum :18: :18: :18:

1 tane kuçuk cennet elması ( yaş hurma ) :18:

akşam yemek 6 da dunden kalan 2 kırmızı biber yedim

ve kıymalı patlıcana 3 lokma ekmekle banıp yedim

yanında sarımsaklı suzme yoğurt....

8-8.30 gibi 1 saat bisiklet

artı bugun tartıya çıktım sabah uyanınca iibre 75 in uzerinden kaymıştı 74 eeee doğru .... baskul olunca benimki gramı gramına göstermio ama öle bişi mi alsam acaba tavsiye edebileceğiniz marka var mı...???

birde omega 3 u gece yatarken alsam leptine zararı olur mu fikri olan var mı ???

kızlar sabah işe geç kaldığımda ben ballı süt içip çıkıyodum, şimdi bal yasak deniyo, ne yapmalıyım geç kaldığımda.

Nabersiniz azimli hatunlar ? Ben dün sabahtan beri yine rutin kabızlığa döndüm bu sabah 1 lokma ekmek dışında kaçamak

yapmamıştım öğlen işyerinde sütlaç vardı 2 kaşık yemiştim ondan mıdır nedir kendimi eve zor attım kol ve bacaklarımda halsizlik,

açlık haliyle akşam yedimde yedim üstüne 4 hurma (kuru hurma) ve biraz tuzlu ve kavrulmuş badem yedim şimdide 5 li çay

içiyorum

Selam güzeller nasılsınız

Gelemedim kızlar 3 gündür,özet olarak cumartesi tüm günüm temizlikle geçti oldum,pazar günü de misafir ağırladım,bugün de tüm gün dışarıdaydım,saat 5 de girdim eve

Hafta sonunda hiç kaçamak yapmadım,ama bugün ufak birkaç kaçamağım oldu mecburiyetten,sabah ve öğlen dışarıda olunca böyle oldu ama neyseki son öğünüm saat 2 deydi,ve toplamda parça parça da olsa 1 saat 45 dakika yürüdüm,bacaklarım ağrıyor şu anda,3.öğün de yapmıycam ceza olarak ama süt ve ayran içerim büyük ihtimalle

ya bende de oluyor acaba un mu yapiyor anlamadim ben de bi bakiyorum düzelmis bir de bakiyorum yine zorlaniyorum

kızlar sabah işe geç kaldığımda ben ballı süt içip çıkıyodum, şimdi bal yasak deniyo, ne yapmalıyım geç kaldığımda.
ceviz ve 1-2 gün kurusu yanına da muz yiyebilirsin..
akşam öğününde kısırdan ne kadar yiyebiliyoruz kızlar, başka bişey yok yanında.
ısrarla ilk sayfayı okumanı söylüyorum..

komşumda getirdi sütlaç ama kocama kakaladım yemedim

Son düzenleme:
evet bal ve reçel yasak galiba, ama çay da şekersiz olunca yapamadım, daha ilk günüm

Bence 2. kitabı okuyup başlasaydınız daha iyi olurdu hem neyi neden ne zaman ve nasıl yemek gerektiğini anlar daha motive olurdunuz hemde her satırı ayrı bir bilgi içerdiği için başucu kitabı olurdu

bugünü kazasız belasız atlattım çok şükür..

2. öğünüm

3-4 köfte
yoğurt

3. öğünüm

tavuk sote
yoğurt
salatalık turşusu

şimdi de çay keyfii

tebriks kaçamaksız pro olmuş darısı başıma afiyet olsun canım

kızının gösterisi nasıldı ?

Hoş geldin canım hala İngilteredemisiniz ? Dışarıda karataya uygun yemek cidden zor,ama kuruyemişle falan geçiştirip akşama evde yesen zor olurmu senin için hem okul hem yemek falan :44:

Selam canım hocamız omegayı kahvaltıda alın diyor leptini etkilemesin diyemi bilmiyorum ama bence yediklerimizi dengelemek için ( yani varsa içindeki omega6 ve omega 9 ve diğer maddelerle dengeyi sağlamak için olabilir, ama bazı dr larda akşam yatmadan diyo özellikle yetişkinlerin kalp damar sağlığı için
Bu arada inşallah baskülün doğrudur, dijitallide markayı boşver bim de A101 de ne denk gelirse al bozulursa ki dijitalli herşey her markanın ömrü daha kısadır bozulunca çok üzülmezsin bence...

balsız tarçınlı süt peynirli omlet falan yemeğe çalış tok tutar hiç olmazsa

akşam öğününde kısırdan ne kadar yiyebiliyoruz kızlar, başka bişey yok yanında.

Bol yeşillikli ise yavaş yavaş doyana kadar ye arada ayran iç çabuk şişersin zaten

kaçamaksız günler için tebriks ufak kaçamakları takma kafana ama 2 den beri yemediysen geç saatte saldırma ihtimali var bence daha geç olmadam yoğurt yeşillik falan ye hem tok tutar saldırmazsın hemde rahat uyursun

ya bende de oluyor acaba un mu yapiyor anlamadim ben de bi bakiyorum düzelmis bir de bakiyorum yine zorlaniyorum

Şeker yapıyor kesinlikle sonra beyaz ununda etkisi var sanırım nişastayla yapmışlardı hatta süt yerine süt tozu olabilirdi ama sonuçta çok tatlı gelmişti hiç yemeseydim akşam saldırmazdım 4 saatzor dayandım halbuki sabah güzel doyurucu yemiştim çok acıkmamıştım yemek saati bitmeden gidelim diyen arkadaşlara uydum ah kafam ahhh...

sersum arkadaşım, gün kurusu dediğin meyve kurusu mu

Kahverengi kuru kayısı = günkurusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…