amin canım sagolafiyet olsun canım.iyi sohbetler..
hımmm bende denerim belkim bi ara güzel gibi sankim saol canımmcım :)
Allah kabul etsin arkadaşım....
üzülme canım reglın bıtınce tutarsın gunlerde kısa guzel tutuluyoah canım bende niyetlenmiştim çok üzüldümdün regl oldum tutamıyorum artık bitince tutamadıklarımı öderim muharrem devam ediyor nasıl olsa allah kabul etsin canım şimdiden hayırlı iftarlar sana
şekersız yıyebılırsın canım kendıne sekersız ayırbu arada muharrem ayınız mübarek olsun.aklıma AŞURE düştü hemen.aslında aşurenin içindekiler tam anlamıyla HOCAMIZA uygun di mi(şeker hariç):44:yoksa bana mı öyle geliyor.
ben yapıcam ama yememe eziyetine nasıl katlanıcam bilmiyorum:18:
afıyet olsun datlum2.öğünüm
1 parça biftek
salata
şimdi de kahve
amin canım sagol
üzülme canım reglın bıtınce tutarsın gunlerde kısa guzel tutuluyo
şekersız yıyebılırsın canım kendıne sekersız ayır
afıyet olsun datlumbende ıftarımı yaptım cay ıcıyorum kuru meyveler eslıgınde.
tatlım merhaba hoşgeldin.ben de yeni sayılırım.10 gündür burada KARATAY kardeşliğindeyim.menünde ufak tefek yalnışlar mı var ne:18:ilk sayfada arkadaşlarımız mükemmel anlatmış bazı şeyleriben de onları okuyarak başladım.
arkadaşlarımız çok tecrübeli sana her konuda yardımcı olucaklardır.sevgiler
aynen canım ben de çalışıyorum..asıl temizlik hafta sonu oluyor tabii..hafta içi de şajlı süpürgeyle görünenleri alıyom artık..valla cnm ben çalışıyorum ya haftasonundan haftasonuna temizlik yapıyorum derinlemesine yani h.içi anca süpürge açıyorum oda akşam ne kadar olursa.ee bide evde çoluk çocuk yok çok batmıyor...
ama haklısın ev işi nankör cnm..hergün bile yapsan akşamına saçlar tozlar çıkıyor bi yerlerdenn....
kızına da başarılarr :)
ohh yürümüş oldun cnm :)
çabuk gelll kızzz
gelelim banaaaaasabah uzuuun zamandır kaybedip de bulamadığım motivasyon patlamasıyla uyandım evi dip köşe sildim süpürdüm sonra bantta 45 dk yürüyüşümü de yaptım daha sonra da kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
pastırma
peynir
yoğurt
akşama da biftek salata var.bundan sonra böyleözellikle akşamları mutlaka protein yiyicem
Allah kabul etsin bebeeemmselam kızlarrr
muharrem ayında oruc tutmak cok sevap oldugundan mutevellıt bugun nıyetlıyım ıftarda ıse:
mercımek corba
hamsı bugulama
ıspanak yemegı
salata ve omega3
seklınde bır menu dusunuyorum hepımıze bol ıradelı ve saglıklı haftalar olsun
kızlar selam ben bugün başladım. inş devamı gelir. sabah geç uyandığım için ballı süt içip çıktım. 7.45te. öğleyin de tavada 1 yumurta, 2 zeytin, 2 dilim domates, 2 çatal peynir, 2 ceviz yedim,1tk reçel,şekersiz çay içemem normalde ama içtim .
canım başlamışsın ama ilk syafayı okumadın heralde..bir çok hatan var..kızlar meyve bi tene mi olcak sadece ya
aynen canım şekersiz olarak tam karataylık..bu arada muharrem ayınız mübarek olsun.aklıma AŞURE düştü hemen.aslında aşurenin içindekiler tam anlamıyla HOCAMIZA uygun di mi(şeker hariç):44:yoksa bana mı öyle geliyor.
ben yapıcam ama yememe eziyetine nasıl katlanıcam bilmiyorum:18:
canım yağlı kağıt kullanmamalısın ne tür yağ kullandıkları bilinmediğinden hocamız tavsiye etmiyor.DÜNKÜ MENÜM:
SABAH:karatay kahvaltısı
AKŞAM:3 tane minnacık bulgurlu biber dolması,
2 küçük parça kıymalı karnıyarık,
(patlıcanları yağlı kağıtla fırında közledim.)
1 kase yoğurt
2-2,5 lt su,bitki çayı,süt
bu sabah:
2 haşlanmış yumurta
10 tane zeytin
1 parça peynir
15 tane fındık,1 ceviz
domates,salatalık,
1 kayısı
1 fincan çay
(ama kahvaltımı 11:00 da yaptım.çünkü
erken canım istemedi.)
HEPİNİZİ
ben sabah ya da 2. öğünde yiyorum canım kuru üzüm ceviz ama çekirdekli ve siyah olandan antioksidan olarakkızlar acıktım valla azcık kuru üzümle ceviz yiyorum şekersiz çayımın yanında napayım
iyi aksamlar kizlar
bugün cok disardaydim aksam menüm biraz pis oldu hemen bildirim yapayim:
kahvalti: yarim c.b. ceviz kiymali yumurta
aksam: iki tost
regen hoş geldin tatlımnerelerdeydin,herşey yolunda mı.....karatay yapmıyomusun sen:26:ekmek,makarna,tatlı yemişsin
evet canım...çok memnunum..ev süpürmeyi hiç sevmezdim,şimdi rahat ettim
canım f..kir çok satan bi model..h..buradada var bakarsın..ağır değil,büyüklüğü,kullanımı çok iyi,ben memnun kaldım,pratik yani...ucunu ve sapını çıkarıp küçük şarjlı olarak da kullanılıyo
Nabersiniz azimli hatunlar ? Ben dün sabahtan beri yine rutin kabızlığa döndüm bu sabah 1 lokma ekmek dışında kaçamak
yapmamıştım öğlen işyerinde sütlaç vardı 2 kaşık yemiştimondan mıdır nedir kendimi eve zor attım kol ve bacaklarımda halsizlik,
açlık haliyle akşam yedimde yedim üstüne 4 hurma (kuru hurma) ve biraz tuzlu ve kavrulmuş badem yedimşimdide 5 li çay
içiyorum
ceviz ve 1-2 gün kurusu yanına da muz yiyebilirsinkızlar sabah işe geç kaldığımda ben ballı süt içip çıkıyodum, şimdi bal yasak deniyo, ne yapmalıyım geç kaldığımda.
ısrarla ilk sayfayı okumanı söylüyorum.akşam öğününde kısırdan ne kadar yiyebiliyoruz kızlar, başka bişey yok yanında.
Nabersiniz azimli hatunlar ? Ben dün sabahtan beri yine rutin kabızlığa döndüm bu sabah 1 lokma ekmek dışında kaçamak
yapmamıştım öğlen işyerinde sütlaç vardı 2 kaşık yemiştimondan mıdır nedir kendimi eve zor attım kol ve bacaklarımda halsizlik,
açlık haliyle akşam yedimde yedim üstüne 4 hurma (kuru hurma) ve biraz tuzlu ve kavrulmuş badem yedimşimdide 5 li çay
içiyorum
evet bal ve reçel yasak galiba, ama çay da şekersiz olunca yapamadım, daha ilk günüm
bugünü kazasız belasız atlattım çok şükür..
2. öğünüm
3-4 köfte
yoğurt
3. öğünüm
tavuk sote
yoğurt
salatalık turşusu
şimdi de çay keyfii
özlemim benimmmmm iyiyim fistigim islerim coktu, bikac sinavim vardi, kardesim geldi yanima ve biraz da netten uzak kalmam gerekiyodu esim evde oldugu icin. beyfendi bir ay tatil yapti ben de fittirdim tabikio yüzden uzunca bi süre gelemedim.. karataya basladim son bi haftadir ama daha tam düzen kuramadim. disarda yedim o yazdikalrimi da disardayken ne yiyecegimi bilemiyorum cok zor burda karataya uygun hic bisey yok hazir yiyeceklerde.. bir tek salata, onu da güvenip her yerde yiyemiyorum.. öyle oldu maalesef ama insallah eski düzene döncem, yeni cicilerimi böyle göbeksiz giycem
ii akşamlar kıslar ben geldim....
sabah 8 de kalktım
10.30 da kahvaltı
2.5 yumurta tereyağlı lorlu
yarım kibrit kutusu kdr peynir
8-10 tane zeytin
bir kupa limonlu çay ama bitiremedim.... yarım kaldı
snr eşim turk kahvesi istedi şekersiz turk kahvesi yaptım ama onuda şekersiz olunca yarısını anca içebildim
öğlen eşimin teyzesi çağırdı ordaydım
2 bardak limonlu çay
saat 3 gibi 3 tane lokum :18: :18: :18:
1 tane kuçuk cennet elması ( yaş hurma ) :18:
akşam yemek 6 da dunden kalan 2 kırmızı biber yedim
ve kıymalı patlıcana 3 lokma ekmekle banıp yedim
yanında sarımsaklı suzme yoğurt....
8-8.30 gibi 1 saat bisiklet
artı bugun tartıya çıktım sabah uyanınca iibre 75 in uzerinden kaymıştı 74 eeee doğru ....baskul olunca benimki gramı gramına göstermio ama öle bişi mi alsam acaba tavsiye edebileceğiniz marka var mı...???
birde omega 3 u gece yatarken alsam leptine zararı olur mu fikri olan var mı ???
kızlar sabah işe geç kaldığımda ben ballı süt içip çıkıyodum, şimdi bal yasak deniyo, ne yapmalıyım geç kaldığımda.
akşam öğününde kısırdan ne kadar yiyebiliyoruz kızlar, başka bişey yok yanında.
Selam güzeller nasılsınız
Gelemedim kızlar 3 gündür,özet olarak cumartesi tüm günüm temizlikle geçtioldum,pazar günü de misafir ağırladım,bugün de tüm gün dışarıdaydım,saat 5 de girdim eve
Hafta sonunda hiç kaçamak yapmadım,ama bugün ufak birkaç kaçamağım oldu mecburiyetten,sabah ve öğlen dışarıda olunca böyle oldu ama neyseki son öğünüm saat 2 deydi,ve toplamda parça parça da olsa 1 saat 45 dakika yürüdüm,bacaklarım ağrıyor şu anda,3.öğün de yapmıycam ceza olarak ama süt ve ayran içerim büyük ihtimalle
işte bööyleeee
bugünü kazasız belasız atlattım çok şükür..
2. öğünüm
3-4 köfte
yoğurt
3. öğünüm
tavuk sote
yoğurt
salatalık turşusu
şimdi de çay keyfii
ya bende de oluyor acaba un mu yapiyor anlamadim ben debi bakiyorum düzelmis bir de bakiyorum yine zorlaniyorum
sersum arkadaşım, gün kurusu dediğin meyve kurusu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?