Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

saat 2 gibi sütlü türk kahvesi

150 yarım mekik
150 yer bacak hareketleri

akşam
hamsi buğlama ve biraz da kızartma.
şimdi çayyyy

ceviz ve 1-2 gün kurusu yanına da muz yiyebilirsin..

ısrarla ilk sayfayı okumanı söylüyorum..

komşumda getirdi sütlaç ama kocama kakaladım yemedim

Ben kendim kaşındım yaff sana maşallah diyim ben eve geleninde tadına bakmadan duramam öyle iradesizim yani

afiyet olsun sersumum [/FONT]

Sanada afiyet olsun canım yeniden motive olup hem temizlik hem spor yapmışsın bakıyorum maşallah hedef ve istelerine tez zamanda kavuşursun inşallah canım

Geçenlerde bir yazında karatay acıktıkca yiyin diyodu falan demiştin benmi yanlış okudum yada soruyu anlamadım :44: karatay hoca öğünlerden sonra 4-5 saat dayanamıyorsanız yediklerinizde yanlışlık vardır diyodu acıktıkca değil günde max 3 öğün araları 4-5 saat olmalı akşam en geç 7 gibi fasıl bitmiş olmalı diyodu

mrb kızlar nasılsınız bakalım ben haftasonu düğüne gittim sizlerlede görüşemedim diyetide batırdım ama inş güzel bi dönüş yapacam bakalım ne olcak yumurtalarımı şimdiden haşlayayayım hazırlanayım sabaha bu arada şu batırmış olduğum bi kaç günde farkettiğim bişey oldu ben gecen hafta başladım bu karatay diyetine ve bıraktığım 2 günde ekmek ve unlu mamüller yedikçe daha çok acıktığımı ve doymadığımı farkettim ama ben diyet yaptığım o bi kaç gün içinde yumurta süt falan hiçte acıkmıyordum demekki karatay hoca sonuna kadar haklı durduğumuz yerde kendimize eziyet ediyoruz

afiyet olsun özlemim
eşine de çok geçmiş olsunkaratay iyi gelecektir kesinlikle
sağol canım...böyle giderse sağlığının bozulacağını idrak etti..ben de artık evde cıslı bişey yapmamaya çalışıcam,tüm aile karataycı olucaz...
selam kızlarrr

muharrem ayında oruc tutmak cok sevap oldugundan mutevellıt bugun nıyetlıyım
Allah kabul etsin tatlım...
Günaydin Kizlar ..

Nasilsiniz ??

Ben bugun evdeyim .. Dinleniyorum ( ev silindi supuruldu toplandi yemekler yapildi utuler yapildi camasirlar yikandi)

maşallah iyi dinlenmişsin çıtırım....
rica ederim canım:13::13:
eşine de geçmiş olsun ..ama eminim karatayla sağlığına kavuşacak
bence de..üzülüyorum valla...

tekrar hoş geldin tatlım...düzen bozulunca geri dönüş de zor oluyo ama bi yolunu bulursun sen...gençlikte şıkır şıkır giyip süslenip gezmek lazım..defet göbek varsa da..onun lezzeti her türlü yemekten daha güzel...

iyi akşamlar kızlar
akşam yemeğim(18.00)

1 tabak karnabahar
1 tabak yalancı şakşuka(fırında),4 kaşık yoğurt
5 zeytin,1 avuç çiğ çekirdek

sersum arkadaşım, gün kurusu dediğin meyve kurusu mu
kahverengi kayısı kurusu canım..
tebriks kaçamaksız pro olmuş darısı başıma afiyet olsun canım

kızının gösterisi nasıldı ?
sağol canım
güzeldi canım kızım güzelce okudu şiirini ama şiirin ortasında anladınız mı ? diye bir yer vardı 1. sınıflardan biri bağırarak annladıık dedi tabii herkes koptu benim kız da tutamadı kendini güldü sonra da üzüldü niye güldüm diye..kızım dedim dayanamazdın hepimiz güldük..alemdi yanii

Ben kendim kaşındım yaff sana maşallah diyim ben eve geleninde tadına bakmadan duramam öyle iradesizim yani
sağol canım..ben de tutamıyordum kendimi biliyorsun da bu hafta kararlıyım hiç kaçamak yapmıyacam inşallah..tatil ve bayram kiloları gitmedi bi türlü vermem lazım
önemli olan zararın neresinden dönülse kardır canım.. üzülme
iyi akşamlar kızlar
akşam yemeğim(18.00)

1 tabak karnabahar
1 tabak yalancı şakşuka(fırında),4 kaşık yoğurt
5 zeytin,1 avuç çiğ çekirdek

afiyet olsun canikom

arkadaşlar plates yapan var mı araömızda. ben şimdi ilk defa 30 dk yaptım. faydası olur inş.

tabi 4-5 saat olucakmış yoksa yedikelrinde yanlış var ama hani mideniz değil gözünüz doyana kdr yiyin dior yaaa....

kitapta mı okumuştum yoksa bi karıkoca vardı karatayla zayıflayan onda mı okumuştum hatırlamıorum ama sofradan doymadan kalkmak yada ilk zamanlar fln karnımız acıkıor hatta gurulduor fln ya o zaman leptin hormonu salgılanmazmış beyin vucudu uyarırmış enerjini az kullan dıe..... leptin hormonu salgılanması için karnımızın acıkmadan 4-5 saat gecirmesi gerekiomuş..... yani böle okudum bi yerde nerde hatırlamıorum eğer yanlış biliosam duzeltirsen sevinirim

hayırlı akşamlar
bugün menü bildiriminde bulunamadım
sabah boyun ağrılarımdan dolayı fizik tedaviye başladım
ama ağrılarım daha arttı size merhaba demek için nete girdim
kısa aralıklarlada olsa topiğe girmeye çalışacağım
cıslı bir günüm olmadı

geçmiş olsun canım...benim okuldan bir arkadaşım da boyun fıtığından ötürü fizik tedaviye gitmişti.başlarda o da ağrılardan şikayet etmişti.sanırım olurmuş.daha sonra ağrısı hemen hemen hiç kalmadı.biraz sabret tatlım

[/B][/I][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

hmm çalıştığını bilmiyordum canım.ne iş yapıyorsun peki merak ettim de :)
ayrıca verdiğin bilgiler için çok ama çok teşekkür ederimmmm....ben kitapları alıp bi kenara koyduğum için hala tam olarak ne yanlış ne doğru bilmiyorum pek..herkese çok teşekkürler :114: :114: :114:

iyi aksamlar kizlar

bugün cok disardaydim aksam menüm biraz pis oldu hemen bildirim yapayim:

kahvalti: yarim c.b. ceviz kiymali yumurta

aksam: iki tost

ohh maşallah tostları yemişsinn hemde 2 tane birdennnnn...bi daha olmasın hıhh

afiyett olsun canımmm...zamanla şekersiz türk kahvesine alışırsın emin ol öyle kahvenin tadı daha çok anlaşılıyor....

arkadaşlar plates yapan var mı araömızda. ben şimdi ilk defa 30 dk yaptım. faydası olur inş.

olur tbiki canım..bende bi arada gitmiştim inceltiyor vücudu forma sokuyor...

geçmiş olsun canımmm dikkat et kendineeeee

akşam ki menüm
2 tane bulgurlu biber dolması
3 fırın köfte
1 tane salatalık
yoğurt

gece de eşimle azcık meyve yedim (üzüm)
regli olduğum için canım tatlı bişeyler çekti bende dayanamadım yedimmm...

sabah kahvaltım
1 tane peynirli yumurta
peynir
zeytin
gün kurusu
ceviz
evde yapılmış erik suyu
yarım domates yarım salatalık
baya yedim sankim karnım taş gibi oldu

inşaallah geçer canım çok teşekkür edrim

[/B][/I][/SIZE][/COLOR][/QUOTE

geçmiş olsun canımmm dikkat et kendineeeee

çokkkkk teşekkürler

geçmiş ola, boyun gerçekten kritik bi uzuv ALLAH şifa versin inşallah :))

gece yediğin üzümü saymazsak gayet sağlıklı bir beslenme, üzümde artık olsun çikolata yememişsin ya canııım

gelelim banaaaa
ben ALLAHIN izniyle bu gün ve yarın oruçlu olucam kızlar
zira, peygamber efendimiz 9 ve 10 muharrem de oruçlu olmamızı tavsiye ediyorlar.
ayrıca 10 muharrem hz Ademin duasının kabul edildiği gün bizde Yüce Mevlamız'dan isteyelim isteyebildiğimizi inşallah.

gece 03:30
1 kupa süt
avuç içi peynir
1 kase yoğurt
2 haşlanmış yumurta
domatesli maydanoz salatası az ceviz

proteini abarttım ama bebeğime süt olsun diye kızlaaar şimdilik hiç ama hiç aç değilim çok şükür.

akşama:
yoğurtlu sarımsaklı ıspanak
ezogelin çorba
birde kavurma inş. et'ten hiç haz etmiyorum yemeyebilirim.
hepimiz inşallah şu fazlalıklardan kurtuluruz hemde daimi olarak birdaha yağlanmadan çıtır çıtır kalırız inş.
bu arada dün komşudaydım: enfes görünen bir tabağı reddettim sadece 1 tane çiğ köfte ve 2 bardak çayla kurtardım kızlar....

çok teşekkür ederim canım
Alllah orucunu kabul etsin
ayrıca tabağa hayır diyebildiğin için çok büyük alkış

sabah 9
2 yumurta, 3 çatal kaymak, 10 zeytin ve bir avuçtan az fındık.

bugün oğlum iyi o okula ben dışarıya, bir haftadır evdeyim bugün hava alma zamanı kızımla biraz yürüyüş yaparız el arabasını sürmek yokuşlarda iyi bir spor..

:

gelelim banaaaa
ben ALLAHIN izniyle bu gün ve yarın oruçlu olucam kızlar
zira, peygamber efendimiz 9 ve 10 muharrem de oruçlu olmamızı tavsiye ediyorlar.
ayrıca 10 muharrem hz Ademin duasının kabul edildiği gün bizde Yüce Mevlamız'dan isteyelim isteyebildiğimizi inşallah.

gece 03:30
1 kupa süt
avuç içi peynir
1 kase yoğurt
2 haşlanmış yumurta
domatesli maydanoz salatası az ceviz

proteini abarttım ama bebeğime süt olsun diye kızlaaar şimdilik hiç ama hiç aç değilim çok şükür.

akşama:
yoğurtlu sarımsaklı ıspanak
ezogelin çorba
birde kavurma inş. et'ten hiç haz etmiyorum yemeyebilirim.
hepimiz inşallah şu fazlalıklardan kurtuluruz hemde daimi olarak birdaha yağlanmadan çıtır çıtır kalırız inş.
bu arada dün komşudaydım: enfes görünen bir tabağı reddettim sadece 1 tane çiğ köfte ve 2 bardak çayla kurtardım kızlar....[/QUOTE]

tebrikler canım. ben şekerden dolayı oruç tutamıyorum ama yarın mutfak alışverişi yapın ve sadaka dağıtın diyorlar var mı böyle bişey???? yoksa geç mi kaldım..:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…