Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet canım haklısın ama artık çok geç üzümü indiriverdim mideme..bide ben meyve yemeyi çok seviyorum..sebze ile pek aram yok malesef meyve bari yiyeyim diyorum..bu diyet sayesinde çok çok kilo veremesem de en azından sağlıklı beslenmeye çalışıyorum..eskisi gibi hamur işidir kızartmadır şerbetli ağır tatlılardır yememeye dikkat ediyorum.en önemlisi ekmeği yemiyorum.

senide tebrik ederim canım baya iradeliymişsin.Tabağı reddettiğin için de seni alkışlıyorum

Sağol canım

Neyseki bitki çayları ve normal çayla atlattım, hiç Bişey yemedim

Günaydın güzeller, nasılsınız

Sabah 6 km tempolu bir şekilde yürüdüm, hava çok güzel

Gelince kahvaltı yaptım

2 haşlanmış yumurtadan salata, peynir, zeytin, ceviz,2 incir, çeyrek ayva ve 5 adet kestane, yasak ama akşam yaptım ev ahalisine ve tadına bile bakmadım sabaha azıcık ayırdım

Akşama kadar Bişey yemem herhalde, ne yemek yapacağımı da bilmiyorum, şimdi işler beni bekler

selam kızlar sabahki menümü bildirmek istedim
domates,salatalık(zeytinyağlı)
2 tane yumurta(t.yağlı)
10 tane zeytin,1parça peynir
1 çay bardağı fındık-ceviz karışımı
1 tane günkurusu(diğer hakkımı akşam kahvesinin yanına
saklıyorum)
bu arada 100 tane de mekik çektim.(mekik aleti ile)
şimdi de bitki çayımı içiyorum
şimdilik hoşçakalın

Sanada afiyet olsun canım yeniden motive olup hem temizlik hem spor yapmışsın bakıyorum maşallah hedef ve istelerine tez zamanda kavuşursun inşallah canım

sağol canım inşallahevet yürüyüşlerime de diyetime de büyük bir motivasyon ve azimle başladım bakalım

yürüyüş içinafiyet olsun ficanscım

herkese selam kıssslarsabah kalktım bi türk kahvesi içip 45 dk yürüyüşümü yaptımsonra da lorlu yeşillikli yumurta salatası yedimakşam da yine protein olacak

öğle menüm
azcık nohut yemeği
1 kase cacık
3 dilim ayva...

Selam hatunlar pek gelemiyorum kaçamak falan yok fulltime devam karataya

o zaman sana kocaman alkışş

afiyet olsun canım...azmine hayranımm

afiyet olsun bebeimm..

herkese selam kıssslarsabah kalktım bi türk kahvesi içip 45 dk yürüyüşümü yaptımsonra da lorlu yeşillikli yumurta salatası yedimakşam da yine protein olacak

afiyet olsun cicimm...proteine devam he..hadi bakalımm

Kızlar herkese merhaba ,
İnşallah herkes iyi ve şendir.Geçmişe baktım biraz , aklımda kalanlar ;
Papadiyam ve oruç tutan dostlar ; Allah oruçlarınızı kabul etsin...
Muhtarım ; Artık bugün dayanamadık ve temizlik yaptık.Ben akşam nevresimleri değiştirmiştim ve banyoları kırklamıştım , bugün de çok kıymetli kocamın çok büyük katkılarıyla süpürme-silme-toz alma kızmını yaptık.Bikaç gün rahatız inşallah...
Özlemim ; Enişteme çok geçmiş olsun , hareket ve yiyeceklere dikkatle şekeri düşme eğilimine girer.Gerçi ne kadar yüksek , Dr. ilaç verdi mi bahsetmemişsin ama bahsetmediğin için de şuan ilaca gerek duyulmamış diye düşündüm.Bol tarçın tüketmesini hararetle tavsiye ediyorum ve iyi haberlerini bekliyorum...
Ficansım ; Bu hafta seni çok motive olmuş görüyorum , harikasın
Leylakım-Muhtarım ; Protein canavarlarım , bu hafta tartıda sizden büyük patlamalar bekliyorum valla...
Muhtarım ; Yeğenime şiiri için kocaman bir O küçük velete de espri anlayışı için
Regenim ; N'aber Regenim , nerelerdeydin koca yaz boyunca? En son kayınvalidenle mangal yapacaktın , sonra bi daha haber alamadık senden
Ayrıca hasta olan ve hastaları olan tüm dostlara çok çok geçmiş olsun diyorum.
Veeeee evet tatlıların şahı olan aşurenin ayı geldi-çattı , benim en sevdiğim tatlıdır diyebilirim Gelecek hafta muhtemelen İstanbul'da yokuz , o bakımdan bir aksilik çıkmazsa bu hafta yapıp dağıtıcam , henüz kimseden gelmedi ama ben yapıp başlatayım diye düşündüm.Geçen sene kendime ayırıp tuzlayıp yemek olarak yemiştim , bu sene de öyle yapıcam.Bu aralar şekeri iyice bıraktım , meyva bile yesem içim bayılıyor....
Spordaki yenilik arayışlarımı sonlandırmak üzereyim.İki yeni şey yapmaya başladım ; Yüzme ve ip atlama.İp atlama konusunda çalışmalarım devam ediyor.Boksörlerinki gibi atlamayı öğrenmeye çalışıyorum...Gelişmeleri ayrı bir bültenle aktarırım.İnşallah herşeyi unutmadan yazmışımdır.
Aaaaa hayır yawww , Filizimi unutuyodum az kalsın....Filizim kurabiye tarifi için çoook teşekkürler canımcım.Üşenmeden tek tek yazmışsın , en kısa zamanda denicem.Mücvere üzüldüm yawww ama insan da bazı şeyleri denemeden bilemiyor.Hiç diilse denedin , aklından çıktı.Tarifin belki biraz modifiye edilmeye ihtiyacı vardır.
Aaaa Sarhoşum sana da yazacaktım ; Tuvalate gitmişsin Çok mes'udum Kamuran Ohhhh rahatlamışsındır.Evet canımcım yaaa , senin bu seyahatler tüm dengeni bozuyor , bence yine de iyi idare ediyosun.Sütlaca takma kafanı , afiyet olsun.Benim sevmediğim birkaç şeyden biridir ama benim dışımda ailede herkes (hem koca , hem anne-baba) bayılır.
Haaa bir de yeni gelen birçok arkadaş var.Hepiniz hoşgeldiniz , başarılar diliyorum...
Amma da uzun yazdım yawww...Dışarısı yaz gibi , gidip yüriiim biraz...Sonra görüşürüz güzeller.Öptüm cümleten...

appplam öncelikle güle güle kirlenin hatta hiç kirlenmeyin de temiz temiz oturun diyorum
valla ne yalan söyleyeyim ben de kendimden büyük bi patlama bekliyorum bu hafta canımcım

sabah
2 yumurtalı kaşar
3 zeytin ufak domates 1 tane
kuruyemişler
2 tana gün kurusu kayısı

4 den sonrada kuzular okuldan gelince akşam yemeği düşünüyorum
ama ne yiyeceğim belli değil
yağlarımızın gittiği güzel günler diliyorum arkadaşlar
hepinizi çokkkk öpüyorum

sağol canım sana da afiyet olsunevet proteine devam

appplam öncelikle güle güle kirlenin hatta hiç kirlenmeyin de temiz temiz oturun diyorum
valla ne yalan söyleyeyim ben de kendimden büyük bi patlama bekliyorum bu hafta canımcım

hadi bakamm hayırlısı canımm...

afiyet olsun canım..hafif şeyler yemeğe bak akşama da

selam kızlar
diyetler ve sporlar iyi gidiyo gördüğüm kadarıylaoh oh ne güzelbense regl öncesi şişliği yaşıyorum
kahvaltım(08.00)
tereyağlı peynirli omlet
10 zeytin
ceviz,badem
yarım bardak süt
2 kuru kayısı,az kaymak

akşama da muhtemelen ıspanak,yoğurt biraz çiğ çekirdekkahve içiyorum şimdi ardından çay

birdyciimm canım benim,ilgin için teşekkürler arkadaşımdoktor 15 gün sonra tahlili tekrarlayıp gerekirse ilaç verecekmiş,şimdilik şekere veda ile yetiniyo..ama halsiz,ter basıyo bazan,aklına kötü şeyler getiriyo beni de üzüyo:26::26:

geçmiş olsun canım..benim de bel fıtığım var ben de fizik görürken artmıştı çekme germe yapıyorlardı onu kesince durdu..off zor be fıtık
radyoloji teknikeriyim canım..en kısa sürde oku bence çok faydasını göreceksin..rica ederim
bu arada dün komşudaydım: enfes görünen bir tabağı reddettim sadece 1 tane çiğ köfte ve 2 bardak çayla kurtardım kızlar....

Son düzenleme:
işten geldim üst kat komşum kahveye çağırdı onu içtim geldim..

sabah

pastırmalı omlet
çökelek + peynir
2 bardak ayran

öğlen

1 tavuk but haşlama
1 kase cacık

mislergibi olmuştur şimdi canım keyfini çıkarkurabiye için yardımcı olabildiysem ne mutlu bana mücver tam bir hüsranla sonuçlandı o deyilde kabaktanda tiksinecektim yahuuuu bi daha yaparmıyım töbeeeeee acaba bide mısır unuylamı denesem

bugün sabah kalktım kızımı yedirdim gönderdim reglden dolayı hiç yataktan kalkasım gelmedi tekrar uyumuşum
10:30 da kalktım öğlen kızımı bekledim yediklerim
saat= 12:00
fındık ceviz
1 yumurta 4 çatal sucuk
peynir zeytin
1 yeşil elma
çayyyyy
akşamada
1 yufkadan kıymalı gözleme
ayran turşuuuuuu
kızımın formaları gelmiş okula yakın onları almaya gittik yürüyüş oldu
nasipse perşembe günü aşure yapmayı düşünüyorum yarın akşamdan ıslatırım
yapar dağıtırım kocişin sayımı var o gün geç gelecek bayılıyo aşureye ben ilk gün sıca sıcak şişmeden severim ama o ıstsam da yer tekrar onun için fark etmiyo lezzeti önemli bizim evde 2 kere pişiyo aşure şöyleki apartman 3 daireden oluşuyo biraz kalabalık annem ve kardeşimde var onlarada biraz fazla ayırıyom kocişe yetmiyo dolayısıyla eve tekrardan yapıyorum işte böle öpüyorum kızlar

ben yeşil çay olarak çaykuru kutuda yeşil çayı var bergomat aromalı onu çok seviyorum
sallama çay içemiyorum
şimdide beyaz çay çıkmış onun sallama olmayanı var mı?
bilen varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…