geçmiş ola, boyun gerçekten kritik bi uzuv ALLAH şifa versin inşallah :))
gece yediğin üzümü saymazsak gayet sağlıklı bir beslenme, üzümde artık olsun çikolata yememişsin ya canııım
gelelim banaaaa
ben ALLAHIN izniyle bu gün ve yarın oruçlu olucam kızlar
zira, peygamber efendimiz 9 ve 10 muharrem de oruçlu olmamızı tavsiye ediyorlar.
ayrıca 10 muharrem hz Ademin duasının kabul edildiği gün bizde Yüce Mevlamız'dan isteyelim isteyebildiğimizi inşallah.
gece 03:30
1 kupa süt
avuç içi peynir
1 kase yoğurt
2 haşlanmış yumurta
domatesli maydanoz salatası az ceviz
proteini abarttım ama bebeğime süt olsun diye kızlaaarşimdilik hiç ama hiç aç değilim çok şükür.
akşama:
yoğurtlu sarımsaklı ıspanak
ezogelin çorba
birde kavurma inş. et'ten hiç haz etmiyorum yemeyebilirim.
hepimiz inşallah şu fazlalıklardan kurtuluruz hemde daimi olarak birdaha yağlanmadan çıtır çıtır kalırız inş.
bu arada dün komşudaydım: enfes görünen bir tabağı reddettim sadece 1 tane çiğ köfte ve 2 bardak çayla kurtardım kızlar....
kaçamaksız günler için tebriks ufak kaçamakları takma kafana ama 2 den beri yemediysen geç saatte saldırma ihtimali var bence daha geç olmadam yoğurt yeşillik falan ye hem tok tutar saldırmazsın hemde rahat uyursun
Sanada afiyet olsun canımyeniden motive olup hem temizlik hem spor yapmışsın bakıyorum maşallah hedef ve istelerine tez zamanda kavuşursun inşallah canım
Günaydın güzeller, nasılsınız
Sabah 6 km tempolu bir şekilde yürüdüm, hava çok güzel
Gelince kahvaltı yaptım
2 haşlanmış yumurtadan salata, peynir, zeytin, ceviz,2 incir, çeyrek ayva ve 5 adet kestane, yasak ama akşam yaptım ev ahalisine ve tadına bile bakmadım sabaha azıcık ayırdım
Akşama kadar Bişey yemem herhalde, ne yemek yapacağımı da bilmiyorum, şimdi işler beni bekler
Selam hatunlar pek gelemiyorum kaçamak falan yok fulltime devam karataya
Günaydın güzeller, nasılsınız
Sabah 6 km tempolu bir şekilde yürüdüm, hava çok güzel
Gelince kahvaltı yaptım
2 haşlanmış yumurtadan salata, peynir, zeytin, ceviz,2 incir, çeyrek ayva ve 5 adet kestane, yasak ama akşam yaptım ev ahalisine ve tadına bile bakmadım sabaha azıcık ayırdım
Akşama kadar Bişey yemem herhalde, ne yemek yapacağımı da bilmiyorum, şimdi işler beni bekler
selam kızlar sabahki menümü bildirmek istedim
domates,salatalık(zeytinyağlı)
2 tane yumurta(t.yağlı)
10 tane zeytin,1parça peynir
1 çay bardağı fındık-ceviz karışımı
1 tane günkurusu(diğer hakkımı akşam kahvesinin yanına
saklıyorum)
bu arada 100 tane de mekik çektim.(mekik aleti ile)
şimdi de bitki çayımı içiyorum
şimdilik hoşçakalın
herkese selam kıssslarsabah kalktım bi türk kahvesi içip 45 dk yürüyüşümü yaptım sonra da lorlu yeşillikli yumurta salatası yedim akşam da yine protein olacak
afiyet olsun cicimm...proteine devam he..hadi bakalımm
Kızlar herkese merhaba ,
İnşallah herkes iyi ve şendir.Geçmişe baktım biraz , aklımda kalanlar ;
Papadiyam ve oruç tutan dostlar ; Allah oruçlarınızı kabul etsin...
Muhtarım ; Artık bugün dayanamadık ve temizlik yaptık.Ben akşam nevresimleri değiştirmiştim ve banyoları kırklamıştım , bugün de çok kıymetli kocamın çok büyük katkılarıyla süpürme-silme-toz alma kızmını yaptık.Bikaç gün rahatız inşallah...
Özlemim ; Enişteme çok geçmiş olsun , hareket ve yiyeceklere dikkatle şekeri düşme eğilimine girer.Gerçi ne kadar yüksek , Dr. ilaç verdi mi bahsetmemişsin ama bahsetmediğin için de şuan ilaca gerek duyulmamış diye düşündüm.Bol tarçın tüketmesini hararetle tavsiye ediyorum ve iyi haberlerini bekliyorum...
Ficansım ; Bu hafta seni çok motive olmuş görüyorum , harikasın
Leylakım-Muhtarım ; Protein canavarlarım , bu hafta tartıda sizden büyük patlamalar bekliyorum valla...
Muhtarım ; Yeğenime şiiri için kocaman birO küçük velete de espri anlayışı için
Regenim ; N'aber Regenim , nerelerdeydin koca yaz boyunca? En son kayınvalidenle mangal yapacaktın , sonra bi daha haber alamadık senden
Ayrıca hasta olan ve hastaları olan tüm dostlara çok çok geçmiş olsun diyorum.
Veeeee evet tatlıların şahı olan aşurenin ayı geldi-çattı , benim en sevdiğim tatlıdır diyebilirimGelecek hafta muhtemelen İstanbul'da yokuz , o bakımdan bir aksilik çıkmazsa bu hafta yapıp dağıtıcam , henüz kimseden gelmedi ama ben yapıp başlatayım diye düşündüm.Geçen sene kendime ayırıp tuzlayıp yemek olarak yemiştim , bu sene de öyle yapıcam.Bu aralar şekeri iyice bıraktım , meyva bile yesem içim bayılıyor....
Spordaki yenilik arayışlarımı sonlandırmak üzereyim.İki yeni şey yapmaya başladım ; Yüzme ve ip atlama.İp atlama konusunda çalışmalarım devam ediyor.Boksörlerinki gibi atlamayı öğrenmeye çalışıyorum...Gelişmeleri ayrı bir bültenle aktarırım.İnşallah herşeyi unutmadan yazmışımdır.
Aaaaa hayır yawww , Filizimi unutuyodum az kalsın....Filizim kurabiye tarifi için çoook teşekkürler canımcım.Üşenmeden tek tek yazmışsın , en kısa zamanda denicem.Mücvere üzüldüm yawww ama insan da bazı şeyleri denemeden bilemiyor.Hiç diilse denedin , aklından çıktı.Tarifin belki biraz modifiye edilmeye ihtiyacı vardır.
Aaaa Sarhoşum sana da yazacaktım ; Tuvalate gitmişsinÇok mes'udum Kamuran Ohhhh rahatlamışsındır.Evet canımcım yaaa , senin bu seyahatler tüm dengeni bozuyor , bence yine de iyi idare ediyosun.Sütlaca takma kafanı , afiyet olsun.Benim sevmediğim birkaç şeyden biridir ama benim dışımda ailede herkes (hem koca , hem anne-baba) bayılır.
Haaa bir de yeni gelen birçok arkadaş var.Hepiniz hoşgeldiniz , başarılar diliyorum...
Amma da uzun yazdım yawww...Dışarısı yaz gibi , gidip yüriiim biraz...Sonra görüşürüz güzeller.Öptüm cümleten...
sağol canım sana da afiyet olsunevet proteine devam
appplam öncelikle güle güle kirlenin hatta hiç kirlenmeyin de temiz temiz oturun diyorum
valla ne yalan söyleyeyim ben de kendimden büyük bi patlama bekliyorum bu hafta canımcım
sabah
2 yumurtalı kaşar
3 zeytin ufak domates 1 tane
kuruyemişler
2 tana gün kurusu kayısı
4 den sonrada kuzular okuldan gelince akşam yemeği düşünüyorum
ama ne yiyeceğim belli değil
yağlarımızın gittiği güzel günler diliyorum arkadaşlar
hepinizi çokkkk öpüyorum
geçmiş olsun canım.hayırlı akşamlar
bugün menü bildiriminde bulunamadım
sabah boyun ağrılarımdan dolayı fizik tedaviye başladım
ama ağrılarım daha arttı size merhaba demek için nete girdim
kısa aralıklarlada olsa topiğe girmeye çalışacağım
cıslı bir günüm olmadı
radyoloji teknikeriyim canım.hmm çalıştığını bilmiyordum canım.ne iş yapıyorsun peki merak ettim de :)
ayrıca verdiğin bilgiler için çok ama çok teşekkür ederimmmm....ben kitapları alıp bi kenara koyduğum için hala tam olarak ne yanlış ne doğru bilmiyorum pek..herkese çok teşekkürler :114: :114: :114:
bu arada dün komşudaydım: enfes görünen bir tabağı reddettim sadece 1 tane çiğ köfte ve 2 bardak çayla kurtardım kızlar....
herkese selam kıssslarsabah kalktım bi türk kahvesi içip 45 dk yürüyüşümü yaptım sonra da lorlu yeşillikli yumurta salatası yedim akşam da yine protein olacak
mislerKızlar herkese merhaba ,
İnşallah herkes iyi ve şendir.Geçmişe baktım biraz , aklımda kalanlar ;
Papadiyam ve oruç tutan dostlar ; Allah oruçlarınızı kabul etsin...
Muhtarım ; Artık bugün dayanamadık ve temizlik yaptık.Ben akşam nevresimleri değiştirmiştim ve banyoları kırklamıştım , bugün de çok kıymetli kocamın çok büyük katkılarıyla süpürme-silme-toz alma kızmını yaptık.Bikaç gün rahatız inşallah...
Özlemim ; Enişteme çok geçmiş olsun , hareket ve yiyeceklere dikkatle şekeri düşme eğilimine girer.Gerçi ne kadar yüksek , Dr. ilaç verdi mi bahsetmemişsin ama bahsetmediğin için de şuan ilaca gerek duyulmamış diye düşündüm.Bol tarçın tüketmesini hararetle tavsiye ediyorum ve iyi haberlerini bekliyorum...
Ficansım ; Bu hafta seni çok motive olmuş görüyorum , harikasın
Leylakım-Muhtarım ; Protein canavarlarım , bu hafta tartıda sizden büyük patlamalar bekliyorum valla...
Muhtarım ; Yeğenime şiiri için kocaman birO küçük velete de espri anlayışı için
Regenim ; N'aber Regenim , nerelerdeydin koca yaz boyunca? En son kayınvalidenle mangal yapacaktın , sonra bi daha haber alamadık senden
Ayrıca hasta olan ve hastaları olan tüm dostlara çok çok geçmiş olsun diyorum.
Veeeee evet tatlıların şahı olan aşurenin ayı geldi-çattı , benim en sevdiğim tatlıdır diyebilirimGelecek hafta muhtemelen İstanbul'da yokuz , o bakımdan bir aksilik çıkmazsa bu hafta yapıp dağıtıcam , henüz kimseden gelmedi ama ben yapıp başlatayım diye düşündüm.Geçen sene kendime ayırıp tuzlayıp yemek olarak yemiştim , bu sene de öyle yapıcam.Bu aralar şekeri iyice bıraktım , meyva bile yesem içim bayılıyor....
Spordaki yenilik arayışlarımı sonlandırmak üzereyim.İki yeni şey yapmaya başladım ; Yüzme ve ip atlama.İp atlama konusunda çalışmalarım devam ediyor.Boksörlerinki gibi atlamayı öğrenmeye çalışıyorum...Gelişmeleri ayrı bir bültenle aktarırım.İnşallah herşeyi unutmadan yazmışımdır.
Aaaaa hayır yawww , Filizimi unutuyodum az kalsın....Filizim kurabiye tarifi için çoook teşekkürler canımcım.Üşenmeden tek tek yazmışsın , en kısa zamanda denicem.Mücvere üzüldüm yawww ama insan da bazı şeyleri denemeden bilemiyor.Hiç diilse denedin , aklından çıktı.Tarifin belki biraz modifiye edilmeye ihtiyacı vardır.
Aaaa Sarhoşum sana da yazacaktım ; Tuvalate gitmişsinÇok mes'udum Kamuran Ohhhh rahatlamışsındır.Evet canımcım yaaa , senin bu seyahatler tüm dengeni bozuyor , bence yine de iyi idare ediyosun.Sütlaca takma kafanı , afiyet olsun.Benim sevmediğim birkaç şeyden biridir ama benim dışımda ailede herkes (hem koca , hem anne-baba) bayılır.
Haaa bir de yeni gelen birçok arkadaş var.Hepiniz hoşgeldiniz , başarılar diliyorum...
Amma da uzun yazdım yawww...Dışarısı yaz gibi , gidip yüriiim biraz...Sonra görüşürüz güzeller.Öptüm cümleten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?