:
yoğurtlu sarımsaklı ıspanak
ezogelin çorba
birde kavurma inş. et'ten hiç haz etmiyorum yemeyebilirim.
hepimiz inşallah şu fazlalıklardan kurtuluruz hemde daimi olarak birdaha yağlanmadan çıtır çıtır kalırız inş.
bu arada dün komşudaydım: enfes görünen bir tabağı reddettim sadece 1 tane çiğ köfte ve 2 bardak çayla kurtardım kızlar....
işten geldim üst kat komşum kahveye çağırdı onu içtim geldim..
sabah
pastırmalı omlet
çökelek + peynir
2 bardak ayran
öğlen
1 tavuk but haşlama
1 kase cacık
ben yeşil çay olarak çaykuru kutuda yeşil çayı var bergomat aromalı onu çok seviyorum
sallama çay içemiyorum
şimdide beyaz çay çıkmış onun sallama olmayanı var mı?
bilen varmı acaba
geçmiş olsun canım..benim de bel fıtığım var ben de fizik görürken artmıştı çekme germe yapıyorlardı onu kesince durdu ..off zor be fıtık
radyoloji teknikeriyim canım..en kısa sürde oku bence çok faydasını göreceksin. .rica ederim
işten geldim üst kat komşum kahveye çağırdı onu içtim geldim..
sabah
pastırmalı omlet
çökelek + peynir
2 bardak ayran
öğlen
1 tavuk but haşlama
1 kase cacık
bugün sabah kalktım kızımı yedirdim gönderdim reglden dolayı hiç yataktan kalkasım gelmedi tekrar uyumuşum
10:30 da kalktım öğlen kızımı bekledim yediklerim
saat= 12:00
fındık ceviz
1 yumurta 4 çatal sucuk
peynir zeytin
1 yeşil elma
çayyyyy
akşamada
1 yufkadan kıymalı gözleme
ayran turşuuuuuu
kızımın formaları gelmiş okula yakın onları almaya gittik yürüyüş oldu
nasipse perşembe günü aşure yapmayı düşünüyorum yarın akşamdan ıslatırım
yapar dağıtırım kocişin sayımı var o gün geç gelecek bayılıyo aşureye ben ilk gün sıca sıcak şişmeden severim ama o ıstsam da yer tekrar onun için fark etmiyo lezzeti önemlibizim evde 2 kere pişiyo aşure şöyleki apartman 3 daireden oluşuyo biraz kalabalık annem ve kardeşimde var onlarada biraz fazla ayırıyom kocişe yetmiyo dolayısıyla eve tekrardan yapıyorum işte böle öpüyorum kızlar
mrb kızlar bugün menüm muhteşem olacak akşama görüşürüz
TAMAM CANIM okumaya başlıcam yavaş yavaş saoll öpüldün :)
Selam hanımlar
Diyettesiniz biliyorum ama konumuz yöresel yemekler belki sizlerde katılmak istersiniz diye düşündümYarışma ile ilgilenen olursa yarışma topiğine bekliyorum
Hepinize Allah kolaylık versin
Sersum canım konuna giriş yaptım kaçıyorum
YÖRESEL YEMEKLER YARIŞMASINA BEKLİYORUZ
canım hosgeldın ney bırı yarısmamı dedı bız almayalım sıcılımız pek temız deel bu konuda
hadi bakamm hayırlısı canımm...
:13::13::13::13:Selam hanımlar
Diyettesiniz biliyorum ama konumuz yöresel yemekler belki sizlerde katılmak istersiniz diye düşündümYarışma ile ilgilenen olursa yarışma topiğine bekliyorum
Hepinize Allah kolaylık versin
Sersum canım konuna giriş yaptım kaçıyorum
YÖRESEL YEMEKLER YARIŞMASINA BEKLİYORUZ
canım hosgeldın ney bırı yarısmamı dedı bız almayalım sıcılımız pek temız deel bu konuda
sağol cicimm...Hoşbulduk canımBu yarışma ile ben ilgileniyorum katılmak isterseniz beklerim hiç bir sorun yok Kurallar belirli zaten
Siz de bu sitenin üyelerisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?