Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

3. öğünüm

et haşlama
yoğurt
salatalık turşusu

şimdi de çay keyfi buyurun..

iyi akşamlar.bende sizinle zayıflamak istiyorum her gün sizi okuyorum hepinizi tanıyorum birazcık da olsa :) beni de aranıza katarmısınız.

ooooo bu arada kızımla eşime ıslak kek yaptım ve tadına dahii bakmadımmmm

selam kızlar birdy güle güle kirlet canım sersum ve leylakım kolay gelsin prodaymışsınız
otoya bağladım resmen sabah kalk kahvaltı hemen temizlik sonrasında el işleri yapmaca annemle beraber akşam yemeği hazırla çay faslı derken gün bitiyor

akşam çorba fırında balık bolca salata ve tahin sonrasında çay keyfi yarın hastane günü gelincede aşure yapmaca koştur dur bakalım kardelen

sağol canımmm..

sana da kolay gelsin Allah güç kuvvet versinn

Selamlar herkese geçmişi hızla okudum geldim Sersum muhtar bi sen burdasın öncelikle kızın 10 kasım macerası çok komikti

bence çok güzel bi anı olarak kalacak kızının Hakkarideki okul anısı olarak ufaklık aşka gelmiş muzırlık olsun diye yapmamıştır

herhalde

Seni tekrar kutlarım iradene hala hakim olduğun için bu hafta Leylak ,sen ve Kardelenden güzel haberler alıcez inşallah

selam canım..

aynen canım senin dediğin gibi ufaklık pür dikkat dinliyor ve anladımmm diye istekle bağırıyor..çok hoştu.. harika bir anı...

valla 2. gün kazasız bitti bakalım yarını da atlatayım..sonuçları görücez

selam kızlar, ben bu gün
kahvaltıda
1 çay bardağı ceviz, 1 yumurta haşlama, biraz peynir ve zeytin,iki dilim domates ve salatalık,çay,yarım mandalina ve bir dilim armut
akşam
çorba,balık salata çay ve meyve kurusu

Beni bilenlere bomba haber bu sabah 5-6 ay aradan sonra regl oldum şu an hem mutluyum hem yorgun

Birdy canımcım kabızlıkdan kurtuluşuma ne sevinmiştin regl haberime eminim daha sevindirik olursun çook teşekkürler birtanem

inşallah sizler erken girmezsiniz menopoza

Dün burada takıldıktan sonra kimse kalmayınca google'da menopozla ilgili yazılar okuyayım dedim (iş yerimde eşi Dr olan troid hastası bi arkadaş menopoza girenlerde hipotroid olasılığıda artıyormuş demişti kafama takılmıştı bunu bilmiyodum çünki) öğrendimki premenopoz 8 yıla kadar sürebiliyormuş, troid düzensizlikleri oluyormuş en sonunda malesef metobolizma yarıyarıyadan daha fazla yavaşlayıp kilo artışı kaçınılmaz oluyormuş vs vs bir sürü şey öğrendim ...

Ben kabızlık için tekrar keten tohumuna başladım ya acaba onun etkiside varmı diye merak ediyorum ama yaza doğru bi ara regl olabilirim umuduyla kullanmıştım ve olmamıştım o yüzden sanmıyorum hem 3-4 gün oluyo kullanalı bu kadar çabuk olmaz diye düşünüyorum ,ayrıca 1 haftadır göğüs ağrısı 2 gündür de şiddetli bel ağrısı çekiyodum yani belirtiler keten t dan önce varmış demkki

oh canım gözün aydın ..rahatlamışındır biraz...belki de söktürücü etkisi olmuştur canım..devam et bakalım birdaha ki aya ne olacak

İnşallah atlatırsın canım artık bahane yok, ama regl zamanı gibi durumlarda çok da kasmamak lazım bence kaçamakları regl zamanına saklamak lazım diğer zamanlar kaçınılmazsa o zamanda yağmur soğuk demeden bol yürümek lazım dimi

Ben bugün kaçamaksız bi kahvaltı yapmıştım öğleye doğru karın ağrım şiddetlenince yemeğe çıkmak istemedim kendimi odaya kilitleyip pantolonumun düğmesini açıp koltuğa uzandım fakat acıkmaya başlayınca bol çavdarlı galeta , peynir ardından 2 parça bitter çiko. yedim akşam iş çıkışı arkadaşın arabasıyla köprüyü geçmeye kalktık trafik yüzünden perişan olduk eve geç geldim ve yine saldırdım menüm :

Pirinçli yayla çorbası 2 kepçe

İlk kez yediğim şalgam arası köfteli bi yemek annemin erzurumlu komşusundan öğrendiği ve ilk kez yaptığı bir yemek üzerine sarımsaklı yoğurt üstüne tereyağlı pul biber

yeşillik salatası veeee

komşunun getirdiği sezonun ilk aşuresi hemde büyük bi kase

şimdi de 5 li çay

oh canım gözün aydın ..rahatlamışındır biraz...belki de söktürücü etkisi olmuştur canım..devam et bakalım birdaha ki aya ne olacak

Çok sağol canım çok rahatladım valla ağrım sızım şişliğim çok ama mutlu oldum tabiki keten tohumuna devam edicem tabisi ama ben regl olduğumda ilk gün ishal gibi olurum ,2.günden sonra yine kabız olurdum o yüzden akşam keteni çiğnemedim yarın tekrar başlarım bağırsak düzeni için devam edicem omegayada başladım menopozlularada 40 yaş üstünede ısrarla için diyodu sitedeki sağlık makalelerindeki dr lar

Bu arada sana bişey sorucam hadi sabahcı olduğunda zaman olmadığı için çay içmiyosundur peki iş yerinde içebiliyormusun ? yoksa sabah ayran yoğurt benim uykumu açmaz sen nasıl dayanıyosun :44: merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…