:13::13::13::13:
sağol cicimm...
Yarışmaktan korkmayınBekliyorum
topiğimizde hamarat hatun çok..elbet katılan olacaktır canım ..sağol..
Öyledir tabi kiDiyettede olsanız mutlaka yemek yapılıyor Katılmak isteyenleri bekliyorum
iyi akşamlar.bende sizinle zayıflamak istiyorum her gün sizi okuyorum hepinizi tanıyorum birazcık da olsa :) beni de aranıza katarmısınız.
selam kızlar birdy güle güle kirlet canım sersum ve leylakım kolay gelsin prodaymışsınız
otoya bağladım resmen sabah kalk kahvaltı hemen temizlik sonrasında el işleri yapmaca annemle beraber akşam yemeği hazırla çay faslı derken gün bitiyor
akşam çorba fırında balık bolca salata ve tahin sonrasında çay keyfi yarın hastane günü gelincede aşure yapmaca koştur dur bakalım kardelen
Selamlar herkese geçmişi hızla okudum geldim Sersum muhtar bi sen burdasın öncelikle kızın 10 kasım macerası çok komikti
bence çok güzel bi anı olarak kalacak kızının Hakkarideki okul anısı olarakufaklık aşka gelmiş muzırlık olsun diye yapmamıştır
herhalde
Seni tekrarkutlarım iradene hala hakim olduğun için bu hafta Leylak ,sen ve Kardelenden güzel haberler alıcez inşallah
Beni bilenlere bomba haberbu sabah 5-6 ay aradan sonra regl oldum şu an hem mutluyum hem yorgun
Birdy canımcım kabızlıkdan kurtuluşuma ne sevinmiştin regl haberime eminim daha sevindirik olursun çook teşekkürler birtanem
inşallah sizler erken girmezsiniz menopoza
Dün burada takıldıktan sonra kimse kalmayınca google'da menopozla ilgili yazılar okuyayım dedim (iş yerimde eşi Dr olan troid hastası bi arkadaş menopoza girenlerde hipotroid olasılığıda artıyormuş demişti kafama takılmıştı bunu bilmiyodum çünki) öğrendimki premenopoz 8 yıla kadar sürebiliyormuş, troid düzensizlikleri oluyormuş en sonunda malesef metobolizma yarıyarıyadan daha fazla yavaşlayıp kilo artışı kaçınılmaz oluyormuşvs vs bir sürü şey öğrendim ...
Ben kabızlık için tekrar keten tohumuna başladım ya acaba onun etkiside varmı diye merak ediyorum ama yaza doğru bi ara regl olabilirim umuduyla kullanmıştım ve olmamıştım o yüzden sanmıyorum hem 3-4 gün oluyo kullanalı bu kadar çabuk olmaz diye düşünüyorum ,ayrıca 1 haftadır göğüs ağrısı 2 gündür de şiddetli bel ağrısı çekiyodum yani belirtiler keten t dan önce varmış demkki
selam canım..
aynen canım senin dediğin gibi ufaklık pür dikkat dinliyor ve anladımmm diye istekle bağırıyor..çok hoştu..harika bir anı...
valla 2. gün kazasız bitti bakalım yarını da atlatayım..sonuçları görücez
oh canım gözün aydın ..rahatlamışındır biraz...belki de söktürücü etkisi olmuştur canım..devam et bakalım birdaha ki aya ne olacak
ben kaçtım canım..yarına görüşürüz..iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?