CUMANIN BİRİNCİSİ BELLİ GİBİ TEBRİKLER YA MAŞALLAH....Öğlen spor zamani (13:30-14:30 )
5km 50 dk 400 kalori hiz 6
2 dk tivist 4 dk mekik 4 dk tivist
Akşam yemegim(18:00bitti)
sağol canım inşallahevet yürüyüşlerime de diyetime de büyük bir motivasyon ve azimle başladım bakalım
yürüyüş içinafiyet olsun ficanscım
o zaman sana kocaman alkışş
afiyet olsun canım...azmine hayranımm
afiyet olsun bebeimm..
afiyet olsun cicimm...proteine devam he..hadi bakalımm
Kızlar herkese merhaba ,
İnşallah herkes iyi ve şendir.Geçmişe baktım biraz , aklımda kalanlar ;
Papadiyam ve oruç tutan dostlar ; Allah oruçlarınızı kabul etsin...
Muhtarım ; Artık bugün dayanamadık ve temizlik yaptık.Ben akşam nevresimleri değiştirmiştim ve banyoları kırklamıştım , bugün de çok kıymetli kocamın çok büyük katkılarıyla süpürme-silme-toz alma kızmını yaptık.Bikaç gün rahatız inşallah...
Özlemim ; Enişteme çok geçmiş olsun , hareket ve yiyeceklere dikkatle şekeri düşme eğilimine girer.Gerçi ne kadar yüksek , Dr. ilaç verdi mi bahsetmemişsin ama bahsetmediğin için de şuan ilaca gerek duyulmamış diye düşündüm.Bol tarçın tüketmesini hararetle tavsiye ediyorum ve iyi haberlerini bekliyorum...
Ficansım ; Bu hafta seni çok motive olmuş görüyorum , harikasın
Leylakım-Muhtarım ; Protein canavarlarım , bu hafta tartıda sizden büyük patlamalar bekliyorum valla...
Muhtarım ; Yeğenime şiiri için kocaman birO küçük velete de espri anlayışı için
Regenim ; N'aber Regenim , nerelerdeydin koca yaz boyunca? En son kayınvalidenle mangal yapacaktın , sonra bi daha haber alamadık senden
Ayrıca hasta olan ve hastaları olan tüm dostlara çok çok geçmiş olsun diyorum.
Veeeee evet tatlıların şahı olan aşurenin ayı geldi-çattı , benim en sevdiğim tatlıdır diyebilirimGelecek hafta muhtemelen İstanbul'da yokuz , o bakımdan bir aksilik çıkmazsa bu hafta yapıp dağıtıcam , henüz kimseden gelmedi ama ben yapıp başlatayım diye düşündüm.Geçen sene kendime ayırıp tuzlayıp yemek olarak yemiştim , bu sene de öyle yapıcam.Bu aralar şekeri iyice bıraktım , meyva bile yesem içim bayılıyor....
Spordaki yenilik arayışlarımı sonlandırmak üzereyim.İki yeni şey yapmaya başladım ; Yüzme ve ip atlama.İp atlama konusunda çalışmalarım devam ediyor.Boksörlerinki gibi atlamayı öğrenmeye çalışıyorum...Gelişmeleri ayrı bir bültenle aktarırım.İnşallah herşeyi unutmadan yazmışımdır.
Aaaaa hayır yawww , Filizimi unutuyodum az kalsın....Filizim kurabiye tarifi için çoook teşekkürler canımcım.Üşenmeden tek tek yazmışsın , en kısa zamanda denicem.Mücvere üzüldüm yawww ama insan da bazı şeyleri denemeden bilemiyor.Hiç diilse denedin , aklından çıktı.Tarifin belki biraz modifiye edilmeye ihtiyacı vardır.
Aaaa Sarhoşum sana da yazacaktım ; Tuvalate gitmişsinÇok mes'udum Kamuran Ohhhh rahatlamışsındır.Evet canımcım yaaa , senin bu seyahatler tüm dengeni bozuyor , bence yine de iyi idare ediyosun.Sütlaca takma kafanı , afiyet olsun.Benim sevmediğim birkaç şeyden biridir ama benim dışımda ailede herkes (hem koca , hem anne-baba) bayılır.
Haaa bir de yeni gelen birçok arkadaş var.Hepiniz hoşgeldiniz , başarılar diliyorum...
Amma da uzun yazdım yawww...Dışarısı yaz gibi , gidip yüriiim biraz...Sonra görüşürüz güzeller.Öptüm cümleten...
selam kızlar
diyetler ve sporlar iyi gidiyo gördüğüm kadarıylaoh oh ne güzel bense regl öncesi şişliği yaşıyorum
kahvaltım(08.00)
tereyağlı peynirli omlet
10 zeytin
ceviz,badem
yarım bardak süt
2 kuru kayısı,az kaymak
akşama da muhtemelen ıspanak,yoğurt biraz çiğ çekirdekkahve içiyorum şimdi ardından çay
birdyciimm canım benim,ilgin için teşekkürler arkadaşımdoktor 15 gün sonra tahlili tekrarlayıp gerekirse ilaç verecekmiş,şimdilik şekere veda ile yetiniyo..ama halsiz,ter basıyo bazan,aklına kötü şeyler getiriyo beni de üzüyo:26::26:
işten geldim üst kat komşum kahveye çağırdı onu içtim geldim..
sabah
pastırmalı omlet
çökelek + peynir
2 bardak ayran
öğlen
1 tavuk but haşlama
1 kase cacık
ooooo bu arada kızımla eşime ıslak kek yaptım ve tadına dahii bakmadımmmm
Beni bilenlere bomba haberbu sabah 5-6 ay aradan sonra regl oldum şu an hem mutluyum hem yorgun
Birdy canımcım kabızlıkdan kurtuluşuma ne sevinmiştin regl haberime eminim daha sevindirik olursun çook teşekkürler birtanem
inşallah sizler erken girmezsiniz menopoza
Dün burada takıldıktan sonra kimse kalmayınca google'da menopozla ilgili yazılar okuyayım dedim (iş yerimde eşi Dr olan troid hastası bi arkadaş menopoza girenlerde hipotroid olasılığıda artıyormuş demişti kafama takılmıştı bunu bilmiyodum çünki) öğrendimki premenopoz 8 yıla kadar sürebiliyormuş, troid düzensizlikleri oluyormuş en sonunda malesef metobolizma yarıyarıyadan daha fazla yavaşlayıp kilo artışı kaçınılmaz oluyormuşvs vs bir sürü şey öğrendim ...
Ben kabızlık için tekrar keten tohumuna başladım ya acaba onun etkiside varmı diye merak ediyorum ama yaza doğru bi ara regl olabilirim umuduyla kullanmıştım ve olmamıştım o yüzden sanmıyorum hem 3-4 gün oluyo kullanalı bu kadar çabuk olmaz diye düşünüyorum ,ayrıca 1 haftadır göğüs ağrısı 2 gündür de şiddetli bel ağrısı çekiyodum yani belirtiler keten t dan önce varmış demkki
İyi Akşamlar kizlar
Bugün uykusuz bi gündü benim için çünkü dün gece kızım hic uyutmadi desen ben de gündüz uyuyamayan bi tipim leyla gibi bi gündü.
Sabah kahvaltım(10:30bitti)
Oglusu krese birakip gelince kahvalti yapabildim
domates, biber, salatalık
peynir, zeytin
2 yumurtali omlet
Öğlen spor zamani (13:30-14:30 )
5km 50 dk 400 kalori hiz 6
2 dk tivist 4 dk mekik 4 dk tivist
Akşam yemegim(18:00bitti)
yeşil mercimekli omac corbas
taze fasulye
taze sogan
iyi akşamlar.bende sizinle zayıflamak istiyorum her gün sizi okuyorum hepinizi tanıyorum birazcık da olsa :) beni de aranıza katarmısınız.
ooooo bu arada kızımla eşime ıslak kek yaptım ve tadına dahii bakmadımmmm
selam kızlar birdy güle güle kirlet canım sersum ve leylakım kolay gelsin prodaymışsınız
otoya bağladım resmen sabah kalk kahvaltı hemen temizlik sonrasında el işleri yapmaca annemle beraber akşam yemeği hazırla çay faslı derken gün bitiyor
akşam çorba fırında balık bolca salata ve tahin sonrasında çay keyfi yarın hastane günü gelincede aşure yapmaca koştur dur bakalım kardelen
selam kızlar, ben bu gün
kahvaltıda
1 çay bardağı ceviz, 1 yumurta haşlama, biraz peynir ve zeytin,iki dilim domates ve salatalık,çay,yarım mandalina ve bir dilim armut
akşam
çorba,balık salata çay ve meyve kurusu
Mrblar bu topigi yeni gordum
bende yeni karataycilardanim
beni de araniza alir misiniz?
CUMANIN BİRİNCİSİ BELLİ GİBİ TEBRİKLER YA MAŞALLAH....
PROTEİNE AĞIRLIK VERENLER DE ÜST SIRALARI ZORLAYACAK GİBİ,
GÜYA BEN DE İDDİALIYDIM ,HALAAA SPOR YOK
BU GÜN 2. ORUCUM
SAHUR 03:30
AVUÇ KADAR PEYNİR
1 HAŞLAMA YUMURTA
1 KASE YOĞUR
ROKA SALATASI DOMATESLİ
kuruyemişim bitti inşallah amuhacir pazarında pazar günü alıcam kızlaaar...
ayrıca: bu gün 10 muharrem ,yani:
hz adem cennetten atıldıktan sonra yıllarca dua eder, af diler, yüce mevlada hz. ademin duasını 10 muharremde kabul eder. bizlerde ALLAHIMıza ondan ne istiyorsak dua edelim kızlar inşallah ,hz ademin duasını kabul ettiği gibi bizim dualarımızı da kabul eder.
Günaydın kızlar
Dün akşamı yazamamıştım
Minik köfteli yayla çorbası,kıymalı yumurta,evdekilere börek açtım kıymalı tepsi böreği,hamuru da incecikti gözleme gibi 1 dilim de ondan,ayran
Bugün daha bişey yemedim,belki süt ya da ayran içerim,11 de arkadaşlarla buluşup dışarıda biyerlere gideceğiz,kaçamak yapmayım diye şimdiden yazıyorum ,gelince rapor veririm,şimdi 11 e kadar yürüyüş ve ev işleri beni bekler,görüşürüz
tatlım 50 gr mı 20 tl imiş.kilosu daaaa galiba 400 tl mi oluyor ne bu beyaz çayın
afiyet olsun canımmmcımmm.....akşam için de süslen püslen güzel güzellkahvaltım
2 yumurta ,çeçil peyniri
kendi yaptığım zeytin (olmuş artık)
3 ad. kayısı
fındık ceviz
yeşilçay
1 ad. portakal
öğlen
fındık ve günkurusu ile geçiştiricem
akşama yemek var dün bahsetmiştim
öğlen kuaföre gidicem kızımla, ona yemek yedirip dersaneye bırakıcam
bende eve dönerim kociş biraz erken gelecekmiş yemeğe hazırlanmaları için erken bırakıyorlarmış
bu hafta pek dikkat edemedim biraz saldım açıkcası nedeni yemek var aşure var artı regl var kasmak istemedim kendimi
cuma büyük ihtimalle tartıda ümidim yok ama pazartesi bomba gibi başlıcam öbür cuma çok iddalıyım
beyaz çayın tadı nasıl denedin değil mi sen canım,tavsiye eder misinpoşette olanlar sahtemi acaba ben 2 gün evvel sordum
40 poçet var içinde beyaz çay hatırladığım kadarıyla limonlu,bergomat,tarçın bişey daha vardı unuttum aromalı yani
fiyatı 15 tl idi
afiyet olsun canımkahvaltım
2 yumurta ,çeçil peyniri
3 ad. kayısı
fındık ceviz
yeşilçay
1 ad. portakal
öğlen
fındık ve günkurusu ile geçiştiricem
akşama yemek var dün bahsetmiştim
öğlen kuaföre gidicem kızımla, ona yemek yedirip dersaneye bırakıcam
bende eve dönerim kociş biraz erken gelecekmiş yemeğe hazırlanmaları için erken bırakıyorlarmış
bu hafta pek dikkat edemedim biraz saldım açıkcası nedeni yemek var aşure var artı regl var kasmak istemedim kendimi
cuma büyük ihtimalle tartıda ümidim yok ama pazartesi bomba gibi başlıcam öbür cuma çok iddalıyım
canım senin yaşın tam menapoz yaşı değil aslındaÇok sağol canımçok rahatladım valla ağrım sızım şişliğim çok ama mutlu oldum tabiki keten tohumuna devam edicem tabisi ama ben regl olduğumda ilk gün ishal gibi olurum ,2.günden sonra yine kabız olurdum o yüzden akşam keteni çiğnemedim yarın tekrar başlarım bağırsak düzeni için devam edicem omegayada başladım menopozlularada 40 yaş üstünede ısrarla için diyodu sitedeki sağlık makalelerindeki dr lar
Bu arada sana bişey sorucam hadi sabahcı olduğunda zaman olmadığı için çay içmiyosundur peki iş yerinde içebiliyormusun ? yoksa sabah ayran yoğurt benim uykumu açmaz sen nasıl dayanıyosun :44: merak ettim
sağol canımCanım geçmiş olsun,babam da çıktı daha yeni,açlık şekeri çok yüksek ,213,hemen ilaca başladı,hemoglobin A1C si de şeker hastası olduğunu göstermiş
herkese hayırlı günler kızlar kaç gündür netimde problem var hala düzelmiş değil sayfalara kaç denemeden sonra girebiliyorum ancak. bu müberek günde Allah herkesin hayırlı dualarını kabul etsin. bu ayın 25nde annemin rahminden parça alacaklar kızlar annemide dualarınıza eklerseniz çok sevinirim.
herkese hayırlı günler kızlar kaç gündür netimde problem var hala düzelmiş değil sayfalara kaç denemeden sonra girebiliyorum ancak. bu müberek günde Allah herkesin hayırlı dualarını kabul etsin. bu ayın 25nde annemin rahminden parça alacaklar kızlar annemide dualarınıza eklerseniz çok sevinirim.
ÖĞLEN MENÜM :
yarım kase ezogelin çorba
bulgur pilavı
yoğurt
3 dilim ayva
KULUN, KULA YAPTIĞI DUAYA MELEKLERDE AMİN DER.
ALLAH BİRBİRİNE DUA EDEN KULLARINA KIYAMAZMIŞ kızlar..
kahvaltım
2 yumurta ,çeçil peyniri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?