Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

eyvahhh yakalandımm :18:
napayımm cnm yaa meyveyi çok seviyorummm....yemektede pek doymadım gibime geldi ayva yedim iştee

Merhaba kuzucuklar ..

Nasilsiniz ??

Ben yine yogun ve ben yine yorgun .. Dun sabahciydim sabah 6 dan oglen 3 e kadar calistim.

Dun yediklerim :

Sabah :
2 yumurta ( ustune keten tohumu cekilmis) 1 salatalik , biraz peynir ve kahve

Ogle : 1 yumurta

Aksam: 1 karniyarik , salata (bol peynirli) ve cilbir

Proteine agirlik verdigim icin biraz wc problemi yasiyorum ama bu sorunu ketentohumu yagi ile cozmeye calisiyorum.

Bugun de gece gorevim var .. Aman allah sabahlar olmaz bu gece gece saat 11 den saat sabah 7 ye kadar ..
Neyse Allah verecektir sabrini..

Bugun yediklerim :
Sabah 2 yumruta dan yapilmis narli keten tohumlu salata , kahve , omega3 . multivitamin , cay
simdi tarcinli yogurt yiyorum..

Birde birsey bildireyim.. Yarinda benim gece gorevim var sabah gelince tartilmayi dusunuyorum ama tum gece ayik kalabilmek adina kahve su cay icecegim .. kiloyu nasil etkiler bilmiyorum.. ve bugun tartildim....

Tatilden geldigimde 73.400 idim
Bu sabah : 71.200
yani : -2,2oo gram

proteine agirlik verdigim iyi oldu valla .. Durun bakalim cumaya durum ne olcek .. Opuldunuz ,, Simdi sizleri okuyacagim

[h=5]Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay, yarın 14 Kasım Perşembe günü saat 12.50'de Kanal Türk ekranlarında CANLI yayında olacak. [/h]

yürümeli ama hiiiç oralı değilim ben günlük aktiviteler çok yoruyor beni halim kalmıyor..buara hasta çok
ah o istanbul trafiği..Allah sabır versin..
regl zamanı sıkmak ne demek fazlaca salıyorum ben ..
aaa ilginç..pancarı ben sadece salata olarak tüketiyorum..tadı nasıldı merak ettim:44::44::44:

offf omegayı ben de hep unutuyorum..kızımada vermeliyim..çocuklarda da dikkat dağınıklığını önlüyormuş..malum sınav zamanı..
çay kahvemiz var canım iş yerimde ama pro yaptığım için 3 gündür yoğurt ve ayran içtim..yumurta başka gitmiyor..salata domates de yok..ama ben de mayıştım valla..

tamam canım bugün sabahcıydın uykun da gelmiştir iyi geceler bol leptinli tatlı rüyalar

ben de kaçtım

3 hafta sonun da bukaa kaçamak olur canım..sporunu da yapmışın daha ne olsun
Mrblar bu topigi yeni gordum
bende yeni karataycilardanim
beni de araniza alir misiniz?
tabiki alırız hoşgeldin..
Allah kabul etsin canım...
Amiinn..

tadına bakmakla kaldıysan sorun yok canım..
regl dua etmene engel değil ki canım..Allah kalbini dinliyor sonuçta

Öncelikle anneciğine tüm hastalarımıza bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine acil şifalar olsun inşallah
ben de dönüşte yapıcam zeytinn..çok severim ev yapımı zeytini.
bebişle zor valla haklısın..
cicim liste yapmak ceza değil ki hem zevkli hem bizi motive ediyor..
kilo verenleri sevip öpüyoz sonuncuları da dövüyoz daha ne olsun..

su gibi aksın geçsin zaman ve hemen sabah olsun inşallah canım(bize hemen olmasın ama biz de işe gidicez sabah)
geçen cuma kaç kg canım..rekor sen demi yoksa..

kızlar nasılsınız bakalım şimdiye kadar firesiz gidiyorum bakalım ya ben pazar günü 77 idim şimdi tartıldım inanamadım bi, daha bi daha tartıldım ve 74.6 yı gördüm bu karatay diyeti bu kadar etkili olurmu bi kaç günde ne dersiniz tecrübeli arkadaşlarım

bugünü de kaçamaksız atlattım çok şükür..artık son pro günüm yeşilliği özledim valla..

sabah

omlet
peynir
yoğurt

öğlen

2 fırında tavuk but

akşamı henüz düşünmedim:44::44:..sonra arz ederim..

çok yakında gıdaklamaya başlarım bu gidişle..

tatlim vallahi onu bilmiyorummm .. cunku unuttugum icin tartilmamistim .. 72 falan diyelim oyle mi hesaplasak ??/ Adaletsizlik olmasin da
su gibi aksın geçsin zaman ve hemen sabah olsun inşallah canım(bize hemen olmasın ama biz de işe gidicez sabah)
geçen cuma kaç kg canım..rekor sen demi yoksa..

canım çok güzel ..ama bence vücudunun ödemleri atılıyordur..çünkü 3 günde 2.5 kilo çok fazla yani karatayda 2-3 kilo veren oluyor tabii ama haftada..sonuçta su içiyorsan bu da senin vücudunun fazlalığıdır ve gitmiş işte ne güzel..
sen çok fazla kilolu da değilsin çünkü.

selam kızlar bugun nıyetlıyım 10dk sonra ıftarımı yapacam ınsallah

kurufasulye,
bulgur pılavı
salata,cacık
yagda yumurta
(canım cektıde:))

sonrasında guzellll bır cay demlıycem kurumeyveler eslıgınde ıcecem hepınızı optum

haklısın canım ya galiba ödem belkide yarına tekrar artıda çıkıcam çünkü ben uzun süreler diyet yaptım ama hiöç bir haftada 2.5 kilo vermedeim en fazla 1.5 verdim banada ilginç geldi bakalım yarın sabaha netleşir inşallah hafta sonuna kadar sabit tutabilirim

slm kıslar.......

ii ki bu hafta eve kapatcam dedim kendimi haaaaa..... kayınvalidemler ekmek yapacaklarmış oraya gittim bu gunde.... :18: :18: :18:

tabi ekmek yaparken gözlemelerde çeşit çeşitti

kıymalı peynirli yoğurtlu ıspanaklı v.s. ..........ve ben ne yaptım hepsinin hafif ucundan derken 1.5 gözleme yedim

yok ben anladım kilo fln veremem ben böle yaaa olmuo işte evden çıkınca duzen bozuluo yapamıorum kendimi pis boğaz gibi hissediorum bu kdr zormu yememek yaaa....

sabah 10 da yedim hala karnım şiş acıkmadım :18: :18:

akşam yemek yemicem çay içicem sadece birde omega 3

bişi sorcam kefir içsem 8 den snr leptine bi zararı olur mu

haftaya da aşure yapacaktım eşi dostu çağırıp ama snr ki haftaya ertelesem de önümüzdeki hafta 1 haftalık protein diyeti mi yapsam diorum birde kendimi bakalım....

akşamda sabaha kdr bisiklet sursem yetmez sanırım......

AHhh CANIM ne kadar yoğun çalışıyosun böyleee yaa..yoğunun dışında vardıyalı zor olur allahım güç kuvvet versin tatlım.ayrıca fiyet olsun...

evet canım tadına baktım yani az yedimm valla ::)) dua ederim ama kuran falan okuyamam canım napalım allahım herkesin dularını kabul etsin inşallah... :)

canım maşallah yani baya gitmiş..ama sanırım ödem de gidiyor senden cnku bu kadar kısa sürede yağlardan bu kadar gitmez sanırım...

afiyet olsun canımm allahım kabul etsin inşallahhhhhh..

sıkma canını bitanem arada hepimizin zıvanadan çıktığı oluyo toparla kendini kesin karar ver eminim direneceksin

kızlarr bende çıkıcam artıkınn herkese hayırlı akşamlar diliyorum.

selam kızlar, kahvaltıda canım bişey çekmedi. öğleyin de evde değildim akşam da tel şehriye çorba ve yoğurtlu ıspanak kuru meyve yedim,

bu arada kızlar bişey sormak istiyorum, protein ağırlıklı beslenince yeşillik neden yenmiyor, ne işe yarıyo bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…