selam kızlar birdy güle güle kirlet canım sersum ve leylakım kolay gelsin prodaymışsınız
otoya bağladım resmen sabah kalk kahvaltı hemen temizlik sonrasında el işleri yapmaca annemle beraber akşam yemeği hazırla çay faslı derken gün bitiyor
akşam çorba fırında balık bolca salata ve tahin sonrasında çay keyfi yarın hastane günü gelincede aşure yapmaca koştur dur bakalım kardelen
Selamlar herkese geçmişi hızla okudum geldim Sersum muhtar bi sen burdasın öncelikle kızın 10 kasım macerası çok komikti
bence çok güzel bi anı olarak kalacak kızının Hakkarideki okul anısı olarakufaklık aşka gelmiş muzırlık olsun diye yapmamıştır
herhalde
Seni tekrarkutlarım iradene hala hakim olduğun için bu hafta Leylak ,sen ve Kardelenden güzel haberler alıcez inşallah
herkese hayırlı günler kızlar kaç gündür netimde problem var hala düzelmiş değil sayfalara kaç denemeden sonra girebiliyorum ancak. bu müberek günde Allah herkesin hayırlı dualarını kabul etsin. bu ayın 25nde annemin rahminden parça alacaklar kızlar annemide dualarınıza eklerseniz çok sevinirim.
bugünü de kaçamaksız atlattım çok şükür..artık son pro günüm yeşilliği özledim valla..
sabah
omlet
peynir
yoğurt
öğlen
2 fırında tavuk but
akşamı henüz düşünmedim:44::44:..sonra arz ederim..
çok yakında gıdaklamaya başlarım bu gidişle..
selam kızlar bugun nıyetlıyım 10dk sonra ıftarımı yapacam ınsallah
kurufasulye,
bulgur pılavı
salata,cacık
yagda yumurta
(canım cektıde:))
sonrasında guzellll bır cay demlıycem kurumeyveler eslıgınde ıcecem hepınızı optum
kızlar bu linke tıklayın mutlaka şok olacaksınız..aman allahım kilo insanı nekadar yaşlı gösteriyor derlerdi ama bu da canlı kanıtı..karatay yapan hatunların ve beylerin zayıflamış hallerii
biz de olucaz böyle inşallah
KARATAY SAĞLIKLI BESLENMESİNİ UYGULAYANLAR, HEM GENÇLEŞİYOR HEM GÜZELLEŞİYOR.
sıkma canını bitanem arada hepimizin zıvanadan çıktığı oluyo toparla kendini kesin karar ver eminim direneceksin
öle de ama olmuor oysa çok ümitle başladım ve 4 kilo gidince çok sevinmiştim ama 2 haftadır yerimde sayıyorum dahası 3. hafta da aynı kilodayım yaza kdr kilolarımdan kurtulmak istiorum küçük bedenlerle rengarenk elbiseler giymek istiorum yazın........
şimdiden geçmiş olsun canım annene acil şifalar dilerim...
ALLAHım sağ salim biroperasyon ve tertemiz bir sonuç ile yüzünüzü güldürsün inş. amin.
sağol canım,allahım sana da kolaylık versin
inşallah sarhoşum
çok çok geçmiş olsun canım,sonuçlar da tertemiz çıkar inşallah...
bende bendeeee istiyorum 38 beden olayımmmmm nolur nolurrrrrr. 36 da olabilir olur mu acep olur olur niye olmasın...... az daha 0 beden olayım dicemmmm yok bunun sonu yoook
hmm çalıştığını bilmiyordum canım.ne iş yapıyorsun peki merak ettim de :)
ayrıca verdiğin bilgiler için çok ama çok teşekkür ederimmmm....ben kitapları alıp bi kenara koyduğum için hala tam olarak ne yanlış ne doğru bilmiyorum pek..herkese çok teşekkürler :114: :114: :114:
ohh maşallah tostları yemişsinn hemde 2 tane birdennnnn...bi daha olmasın hıhh
afiyett olsun canımmm...zamanla şekersiz türk kahvesine alışırsın emin ol öyle kahvenin tadı daha çok anlaşılıyor....
olur tbiki canım..bende bi arada gitmiştim inceltiyor vücudu forma sokuyor...
geçmiş olsun canımmm dikkat et kendineeeee
sağol canım...böyle giderse sağlığının bozulacağını idrak etti..ben de artık evde cıslı bişey yapmamaya çalışıcam,tüm aile karataycı olucaz...
Allah kabul etsin tatlım...
maşallah iyi dinlenmişsin çıtırım....
bence de..üzülüyorum valla...
tekrar hoş geldin tatlım...düzen bozulunca geri dönüş de zor oluyo ama bi yolunu bulursun sen...gençlikte şıkır şıkır giyip süslenip gezmek lazım..defet göbek varsa da..onun lezzeti her türlü yemekten daha güzel...
Şeker yapıyor kesinlikle sonra beyaz ununda etkisi var sanırım nişastayla yapmışlardı hatta süt yerine süt tozu olabilirdi ama sonuçta çok tatlı gelmişti hiç yemeseydim akşam saldırmazdım 4 saatzor dayandım halbuki sabah güzel doyurucu yemiştim çok acıkmamıştım yemek saati bitmeden gidelim diyen arkadaşlara uydum ah kafam ahhh...
Kahverengi kuru kayısı = günkurusu
Bence 2. kitabı okuyup başlasaydınız daha iyi olurduhem neyi neden ne zaman ve nasıl yemek gerektiğini anlar daha motive olurdunuz hemde her satırı ayrı bir bilgi içerdiği için başucu kitabı olurdu
tebriks kaçamaksız pro olmuş darısı başıma afiyet olsun canım
kızının gösterisi nasıldı ?
Hoş geldin canımhala İngilteredemisiniz ? Dışarıda karataya uygun yemek cidden zor,ama kuruyemişle falan geçiştirip akşama evde yesen zor olurmu senin için hem okul hem yemek falan :44:
Selam canım hocamız omegayı kahvaltıda alın diyor leptini etkilemesin diyemi bilmiyorum ama bence yediklerimizi dengelemek için ( yani varsa içindeki omega6 ve omega 9 ve diğer maddelerle dengeyi sağlamak için olabilir, ama bazı dr larda akşam yatmadan diyo özellikle yetişkinlerin kalp damar sağlığı için
Bu arada inşallah baskülün doğrudur, dijitallide markayı boşver bim de A101 de ne denk gelirse al bozulursa ki dijitalli herşey her markanın ömrü daha kısadır bozulunca çok üzülmezsinbence...
balsız tarçınlı süt peynirli omlet falan yemeğe çalış tok tutar hiç olmazsa
Bol yeşillikli ise yavaş yavaş doyana kadar ye arada ayran iç çabuk şişersin zaten
kaçamaksız günler için tebriks ufak kaçamakları takma kafana ama 2 den beri yemediysen geç saatte saldırma ihtimali var bence daha geç olmadam yoğurt yeşillik falan ye hem tok tutar saldırmazsın hemde rahat uyursun
Sağol leylakım
Sağol alyacım,sen de iyi gidiyorsun
Sağol birdym,inşallah devam eder,istikrar pek yok ben de biliyorsunuz,terazi olduğuma veriyorum artık
Canım geçmiş olsun,babam da çıktı daha yeni,açlık şekeri çok yüksek ,213,hemen ilaca başladı,hemoglobin A1C si de şeker hastası olduğunu göstermiş
Afiyet olsun
Gözünaydın canım,benim bir arkadaşım da nar suyu içiyor,o da yardımcı oluyormuş regle
beyaz çayın tadı nasıl denedin değil mi sen canım,tavsiye eder misin
afiyet olsun canımaşure mevsimi geldi,napıcaz bakalım:26:fazla kaçırma sen yine de,toparlaması zor oluyo sonra
canım senin yaşın tam menapoz yaşı değil aslındamenapoz başlangıcında birkaç ay kesilip sonra bir kaç ay yeniden olabiliyor,arkadaşlardan biliyorum..asıl 50 yi geçince kesiliyo tam ırsi biraz da bu işler
sağol canımbabana da çok geçmiş olsun:26::26:eşimin şekeri o kadar değildi,aklımda kalmamış tam miktar şimdi ama hemoglobin değeri düşük onun da,biraz da kansızlığı var,et suyu içiriyorum bu ara
herkese hayırlı günler kızlar kaç gündür netimde problem var hala düzelmiş değil sayfalara kaç denemeden sonra girebiliyorum ancak. bu müberek günde Allah herkesin hayırlı dualarını kabul etsin. bu ayın 25nde annemin rahminden parça alacaklar kızlar annemide dualarınıza eklerseniz çok sevinirim.
slm kızlar zayıflatan 9lu bitki çayını deneyeniniz varmı?
Merhaba kuzucuklar ..
Nasilsiniz ??
Tatilden geldigimde 73.400 idim
Bu sabah : 71.200
yani : -2,2oo gram
proteine agirlik verdigim iyi oldu valla .. Durun bakalim cumaya durum ne olcek .. Opuldunuz ,, Simdi sizleri okuyacagim
yürümeli ama hiiiç oralı değilim ben günlük aktiviteler çok yoruyor beni halim kalmıyor..buara hasta çok
ah o istanbul trafiği..Allah sabır versin..
regl zamanı sıkmak ne demek fazlaca salıyorum ben ..
aaa ilginç..pancarı ben sadece salata olarak tüketiyorum..tadı nasıldı merak ettim:44::44::44:
offf omegayı ben de hep unutuyorum..kızımada vermeliyim..çocuklarda da dikkat dağınıklığını önlüyormuş..malum sınav zamanı..
çay kahvemiz var canım iş yerimde ama pro yaptığım için 3 gündür yoğurt ve ayran içtim..yumurta başka gitmiyor..salata domates de yok..ama ben de mayıştım valla..
kızlar nasılsınız bakalım şimdiye kadar firesiz gidiyorum bakalım ya ben pazar günü 77 idim şimdi tartıldım inanamadım bi, daha bi daha tartıldım ve 74.6 yı gördüm bu karatay diyeti bu kadar etkili olurmu bi kaç günde ne dersiniz tecrübeli arkadaşlarım
bugünü de kaçamaksız atlattım çok şükür..artık son pro günüm yeşilliği özledim valla..
sabah
omlet
peynir
yoğurt
öğlen
2 fırında tavuk but
akşamı henüz düşünmedim:44::44:..sonra arz ederim..
çok yakında gıdaklamaya başlarım bu gidişle..
kızlar bu linke tıklayın mutlaka şok olacaksınız..aman allahım kilo insanı nekadar yaşlı gösteriyor derlerdi ama bu da canlı kanıtı..karatay yapan hatunların ve beylerin zayıflamış hallerii
biz de olucaz böyle inşallah
KARATAY SAĞLIKLI BESLENMESİNİ UYGULAYANLAR, HEM GENÇLEŞİYOR HEM GÜZELLEŞİYOR.
selam kızlar bugun nıyetlıyım 10dk sonra ıftarımı yapacam ınsallah
kurufasulye,
bulgur pılavı
salata,cacık
yagda yumurta
(canım cektıde:))
sonrasında guzellll bır cay demlıycem kurumeyveler eslıgınde ıcecem hepınızı optum
slm kıslar.......
ii ki bu hafta eve kapatcam dedim kendimi haaaaa..... kayınvalidemler ekmek yapacaklarmış oraya gittim bu gunde.... :18: :18: :18:
tabi ekmek yaparken gözlemelerde çeşit çeşitti
kıymalı peynirli yoğurtlu ıspanaklı v.s. ..........ve ben ne yaptım hepsinin hafif ucundan derken 1.5 gözleme yedim
yok ben anladım kilo fln veremem ben böle yaaa olmuo işte evden çıkınca duzen bozuluo yapamıorum kendimi pis boğaz gibi hissediorum bu kdr zormu yememek yaaa....
sabah 10 da yedim hala karnım şiş acıkmadım :18: :18:
akşam yemek yemicem çay içicem sadece birde omega 3
bişi sorcam kefir içsem 8 den snr leptine bi zararı olur mu
haftaya da aşure yapacaktım eşi dostu çağırıp ama snr ki haftaya ertelesem de önümüzdeki hafta 1 haftalık protein diyeti mi yapsam diorum birde kendimi bakalım....
akşamda sabaha kdr bisiklet sursem yetmez sanırım......
bu arada kızlar bişey sormak istiyorum, protein ağırlıklı beslenince yeşillik neden yenmiyor, ne işe yarıyo bu şekilde
öle de ama olmuor oysa çok ümitle başladım ve 4 kilo gidince çok sevinmiştim ama 2 haftadır yerimde sayıyorum dahası 3. hafta da aynı kilodayım yaza kdr kilolarımdan kurtulmak istiorum küçük bedenlerle rengarenk elbiseler giymek istiorum yazın........
evet yaaa ekmek yiyince zaten kötü hissediyorum kendimi üstüme bir sey yapismis gibi.. bi daha olmasin olursa kizin bana
evet yaaa söyle yan durup aynadan bakinca dümdüz görmek kadar güzel bir sey yokhenüt düz degil ama o da olur iste bi degisti düzenim simdi toparlayamiyorum o konuda cok haklisin.. iki üc gündür iyiyim ama insallah daha da düzelir...
anladim canim, bünye de yatkin olunca kabiz olmaya heralde her sey tetikliyormesela esim ne yerse yesin hiiiiiiiiiic etkilemiyor.. hatta adam portakal suyu icmiyorki sindirim hizlaniyor rahatsiz oluyorum diye.. ben icsem de fayda etmiyor
yok cnaim almanyadayim ynai halen yurtdisindayim.. ama kuruyemis hic aklima gelmemistiaslinda paketleyip cantama atabilirim böyle durumlarda.. cok tesekkür ederim, bi dahakine böyle yapayim yoksa disarida yemek hem pahali oluyor hem de zararli
Senin yerinde ben olsaydım bende dayanamazdım canımsabahtan beri yediğin 1.5 gözlemeyse akşam salata ve yoğurt ye sonra bol yürü bişey olmaz
asılsorun aşurede hem bugün haftalık kaçamak hakkını gözlemeyle kullandın o yüzden aşureyi haftaya yap bencekefir ayran ve bitki çayı serbest ama yinede mümkün olduğunca erken iç bence
protein diyeti en fazla 3-4 gün yapılmalı ve bol su içilmeli ph sı 8 ve üstü olsa iyi olur yada limon sık yada karbonat koy suyuna
E herhalde yanii kaçamakları yaptığım için ben bırak yerimde saymayı kilo almaya başladım son açlık kilom 65.5 idi yaa ...
Bence artık yarından itibaren dikkat et ve dışarıya çıkmak zorunda oluncada peynir zeytin yumurta falan iste ev sahibinden
İyi geceler herkese ben de kaçiim film izliyim bari
cay ve asure zamanıı:)))
bu resimler gerçekmi
bende öyle olmak istiyorum
selam kızlar dün giremedim ama bütün paylaşımları şimdi okudum...bu arada zayıflayanların görüntüleri beni daha da gaza getirdi.bizim neyimiz eksik yawneyse oğlum uyurken hemen bugün yediklerimi yazayım
bu arada aletle 200 mekik
şimdilik hoşçakalın hepinizi öpüyorum
Pancar mı yazmışım pardon doğrusu şalgam olacaktı ki yerken aklıma sen geldin şalgam suyunu seviyorsun diye bende severim ama bu şalgam beyaz renkliydi ama suları niye kırmızı ki :44: neyse tadı üzerindeki sarımsaklı yoğurt sayesinde yenilecek gibiydi amaaa sabaha kadar mide ve barsak gazından uyuyamadım kısacası ben yapmam mecbur kalmadıkca da yemem
Bak bende bugün unuttum omegayı hatta bide Çiğdem in kulakları çınlasın lipoflavonoid hapıda içiyodum onuda unuttum gidip içiim baribirde dün datçalı karataycı çiftin sitesini okudum gnc nin triple... isimli omegasının midede değil barsakta çözülüp emildiğini o yüzden ağzına kötü koku gelmediğini yazıyodu bidahakine onu deniycem ama şimdi balık zamanı elimdekiler daha bitmez
hadi hayırlısı diyelim cuma bombayı patlatıcan inşallah
Öncelikle baban için geçmiş olsun canım , karbonhidrat ve tatlıyı çok ve sık mı yerdi de böyle çıktı sonuçları yoksa ani stres falan mı :44: Nar suyu ve premenopoz ilişkisini bilmiyodum :44: burdan çıkınca araştırayım bari teşekkür ederim ilgin için
Filiz toprak 'a :
Bence kasmamakla iyi yapmışsın aklında durucağına midende dursun dimi amasonra telafi edersin canım üzülme,akşam eğlenmene bak,tadını çıkar her zaman olmaz
Eşin için geçmiş olsun canım, karaciğer, çekirdekli siyah kuru üzüm ve kırmızı et yesin demir için şeker için biliyosun zaten
Senin eşin genç olduğu için o kadar yüksek değildir ama babalarımızın yaşı ileri metabolizma yavaşken yedikleri aynı olsa bile ölçü fazla geliyor ondandır bence :44:
Benim yaşım 45, annem 44 yaşındayken regli tak diye kesilmiş o gün bugündür tık yok benim ise 2008 mayısında başladı önce 1.5 ay arayla sonra artarak en sonunda 5 -6 ay olmaya başladı ard arda 12 ay olmazsa artık premenopoz bitmiş ,menopozdasın demektir,benim premenopozun uzunluğu konusunda bilgim yoktu onu yeni öğrendim 8 yıla kadar olabiliyromuş demek 3 yıl daha devam edebilirmişyani dediğin gibi evet irsi ve kişiden kişiye değişebiliyormuş
Şimdiden geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şeyi yoktur
Ben 5 lisini içiyorum idrar attırmaktan az birazda barsak çalıştırmaktan başka fayda görmedim canım
Ben kesinlikle zayıflattığına inanmıyorum içinde zayıflatıcı madde varsa onların hepsi sağlığa yarardan çok zararlı dikkat edin derim
Güzel sonuç ama en doğrusu tatil öncesi son cuma kilonla şimdikinin ortalamsı olmalı bencesana kolay gelsin ceylan kuzusu
Pancar mı yazmışım pardon doğrusu şalgam olacaktı ki yerken aklıma sen geldin şalgam suyunu seviyorsun diye bende severim ama bu şalgam beyaz renkliydi ama suları niye kırmızı ki :44: neyse tadı üzerindeki sarımsaklı yoğurt sayesinde yenilecek gibiydi amaaa sabaha kadar mide ve barsak gazından uyuyamadım kısacası ben yapmam mecbur kalmadıkca da yemem
Bak bende bugün unuttum omegayı hatta bide Çiğdem in kulakları çınlasın lipoflavonoid hapıda içiyodum onuda unuttum gidip içiim baribirde dün datçalı karataycı çiftin sitesini okudum gnc nin triple... isimli omegasının midede değil barsakta çözülüp emildiğini o yüzden ağzına kötü koku gelmediğini yazıyodu bidahakine onu deniycem ama şimdi balık zamanı elimdekiler daha bitmez
olur olurda giden su oluyor eğer bol su içmezsen kanın asidik oluyor oda iç organlarına zarar verebilir limonlu yada karbonatlı suyu bol bol içmeliymişizhızın azalacak ama ideal kilona kadar az da olsa vermeye devam edersin kurallara uyup hareket ettiğin müddetce
hadi hayırlısı diyelim cuma bombayı patlatıcan inşallah
İnşallah bizde öyle olucaz ama sizde dikkat ettinizmi bilmiyorum yüzünden de kilo veren bayanlar sanki daha yaşını gösteriyo gibi benim yüzüm kemikli olduğu için ve toplam 18 kilo fazlalığım olduğu için yüzüm değil ama göbeğim kollarım ve baldırlarım sarktı sporda yapsaydım çok iyi olacaktı ama ....
Allah kabul etsin canımafiyet olsun
Senin yerinde ben olsaydım bende dayanamazdım canımsabahtan beri yediğin 1.5 gözlemeyse akşam salata ve yoğurt ye sonra bol yürü bişey olmaz
asılsorun aşurede hem bugün haftalık kaçamak hakkını gözlemeyle kullandın o yüzden aşureyi haftaya yap bencekefir ayran ve bitki çayı serbest ama yinede mümkün olduğunca erken iç bence
protein diyeti en fazla 3-4 gün yapılmalı ve bol su içilmeli ph sı 8 ve üstü olsa iyi olur yada limon sık yada karbonat koy suyuna
Yeşillik yeniyoda karbonhidrat içeren sebze yenmiyo canım
E herhalde yanii kaçamakları yaptığım için ben bırak yerimde saymayı kilo almaya başladım son açlık kilom 65.5 idi yaa ...
Bence artık yarından itibaren dikkat et ve dışarıya çıkmak zorunda oluncada peynir zeytin yumurta falan iste ev sahibinden[/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?