Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol canım,allahım sana da kolaylık versin

inşallah sarhoşum

çok çok geçmiş olsun canım,sonuçlar da tertemiz çıkar inşallah...

afiyet olsun sersumumproteinden bana da :120::120::120:geldi valla

afiyet olsun,allah kabul etsin papişim

sıkma canını bitanem arada hepimizin zıvanadan çıktığı oluyo toparla kendini kesin karar ver eminim direneceksin

öle de ama olmuor oysa çok ümitle başladım ve 4 kilo gidince çok sevinmiştim ama 2 haftadır yerimde sayıyorum dahası 3. hafta da aynı kilodayım yaza kdr kilolarımdan kurtulmak istiorum küçük bedenlerle rengarenk elbiseler giymek istiorum yazın........

bende bendeeee istiyorum 38 beden olayımmmmm nolur nolurrrrrr. 36 da olabilir olur mu acep olur olur niye olmasın...... az daha 0 beden olayım dicemmmm yok bunun sonu yoook

selam kızlar dün giremedim ama bütün paylaşımları şimdi okudum...bu arada zayıflayanların görüntüleri beni daha da gaza getirdi.bizim neyimiz eksik yawneyse oğlum uyurken hemen bugün yediklerimi yazayım

SABAH:bol yeşillik,
1 bardak ceviz fındık
1 yumurta
1 parça peynir
10 tane zeytin
1 küçük mandalina
ÖĞLE:1 bardak ayran,
1 saat sonra 1 bardak tarçınlı süt
AKŞAM:
1 tabak yeşil mercimek yemeği
salata,yoğurt,1 mandalina
bu arada aletle 200 mekik
şimdilik hoşçakalın hepinizi öpüyorum

evet yaaa ekmek yiyince zaten kötü hissediyorum kendimi üstüme bir sey yapismis gibi.. bi daha olmasin olursa kizin bana

evet yaaa söyle yan durup aynadan bakinca dümdüz görmek kadar güzel bir sey yok henüt düz degil ama o da olur iste bi degisti düzenim simdi toparlayamiyorum o konuda cok haklisin.. iki üc gündür iyiyim ama insallah daha da düzelir...

anladim canim, bünye de yatkin olunca kabiz olmaya heralde her sey tetikliyor mesela esim ne yerse yesin hiiiiiiiiiic etkilemiyor.. hatta adam portakal suyu icmiyorki sindirim hizlaniyor rahatsiz oluyorum diye.. ben icsem de fayda etmiyor

yok cnaim almanyadayim ynai halen yurtdisindayim.. ama kuruyemis hic aklima gelmemisti aslinda paketleyip cantama atabilirim böyle durumlarda.. cok tesekkür ederim, bi dahakine böyle yapayim yoksa disarida yemek hem pahali oluyor hem de zararli

Son düzenleme:
kizlaaar simdi de menümü yazayim sizlere... dün evde degildim ikinci ögünümü disarda yedim...

dün:
kahvalti: klasik
aksam: tavuklu soslu güvec (kremaliydi ) bir bardak sarap

bugün:
kahvalti: yarim tabak türlü, iki tane ceviz ( nasil kahvaltiysa )
ögle: kavurma iki kasik pilav salata
aksam: öglenden kalanlar, kuru fasülye

Öncelikle baban için geçmiş olsun canım , karbonhidrat ve tatlıyı çok ve sık mı yerdi de böyle çıktı sonuçları yoksa ani stres falan mı :44: Nar suyu ve premenopoz ilişkisini bilmiyodum :44: burdan çıkınca araştırayım bari teşekkür ederim ilgin için

Filiz toprak 'a :

Bence kasmamakla iyi yapmışsın aklında durucağına midende dursun dimi ama sonra telafi edersin canım üzülme,akşam eğlenmene bak,tadını çıkar her zaman olmaz

Eşin için geçmiş olsun canım, karaciğer, çekirdekli siyah kuru üzüm ve kırmızı et yesin demir için şeker için biliyosun zaten
Senin eşin genç olduğu için o kadar yüksek değildir ama babalarımızın yaşı ileri metabolizma yavaşken yedikleri aynı olsa bile ölçü fazla geliyor ondandır bence :44:

Benim yaşım 45, annem 44 yaşındayken regli tak diye kesilmiş o gün bugündür tık yok benim ise 2008 mayısında başladı önce 1.5 ay arayla sonra artarak en sonunda 5 -6 ay olmaya başladı ard arda 12 ay olmazsa artık premenopoz bitmiş ,menopozdasın demektir,benim premenopozun uzunluğu konusunda bilgim yoktu onu yeni öğrendim 8 yıla kadar olabiliyromuş demek 3 yıl daha devam edebilirmiş yani dediğin gibi evet irsi ve kişiden kişiye değişebiliyormuş

Şimdiden geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şeyi yoktur

slm kızlar zayıflatan 9lu bitki çayını deneyeniniz varmı?

Ben 5 lisini içiyorum idrar attırmaktan az birazda barsak çalıştırmaktan başka fayda görmedim canım
Ben kesinlikle zayıflattığına inanmıyorum içinde zayıflatıcı madde varsa onların hepsi sağlığa yarardan çok zararlı dikkat edin derim

Merhaba kuzucuklar ..

Nasilsiniz ??
Tatilden geldigimde 73.400 idim
Bu sabah : 71.200
yani : -2,2oo gram

proteine agirlik verdigim iyi oldu valla .. Durun bakalim cumaya durum ne olcek .. Opuldunuz ,, Simdi sizleri okuyacagim

Güzel sonuç ama en doğrusu tatil öncesi son cuma kilonla şimdikinin ortalamsı olmalı bence sana kolay gelsin ceylan kuzusu

Pancar mı yazmışım pardon doğrusu şalgam olacaktı ki yerken aklıma sen geldin şalgam suyunu seviyorsun diye bende severim ama bu şalgam beyaz renkliydi ama suları niye kırmızı ki :44: neyse tadı üzerindeki sarımsaklı yoğurt sayesinde yenilecek gibiydi amaaa sabaha kadar mide ve barsak gazından uyuyamadım kısacası ben yapmam mecbur kalmadıkca da yemem

Bak bende bugün unuttum omegayı hatta bide Çiğdem in kulakları çınlasın lipoflavonoid hapıda içiyodum onuda unuttum gidip içiim bari birde dün datçalı karataycı çiftin sitesini okudum gnc nin triple... isimli omegasının midede değil barsakta çözülüp emildiğini o yüzden ağzına kötü koku gelmediğini yazıyodu bidahakine onu deniycem ama şimdi balık zamanı elimdekiler daha bitmez

olur olurda giden su oluyor eğer bol su içmezsen kanın asidik oluyor oda iç organlarına zarar verebilir limonlu yada karbonatlı suyu bol bol içmeliymişiz hızın azalacak ama ideal kilona kadar az da olsa vermeye devam edersin kurallara uyup hareket ettiğin müddetce

hadi hayırlısı diyelim cuma bombayı patlatıcan inşallah

İnşallah bizde öyle olucaz ama sizde dikkat ettinizmi bilmiyorum yüzünden de kilo veren bayanlar sanki daha yaşını gösteriyo gibi benim yüzüm kemikli olduğu için ve toplam 18 kilo fazlalığım olduğu için yüzüm değil ama göbeğim kollarım ve baldırlarım sarktı sporda yapsaydım çok iyi olacaktı ama ....

Allah kabul etsin canımafiyet olsun

Senin yerinde ben olsaydım bende dayanamazdım canım sabahtan beri yediğin 1.5 gözlemeyse akşam salata ve yoğurt ye sonra bol yürü bişey olmaz
asılsorun aşurede hem bugün haftalık kaçamak hakkını gözlemeyle kullandın o yüzden aşureyi haftaya yap bence kefir ayran ve bitki çayı serbest ama yinede mümkün olduğunca erken iç bence

protein diyeti en fazla 3-4 gün yapılmalı ve bol su içilmeli ph sı 8 ve üstü olsa iyi olur yada limon sık yada karbonat koy suyuna

bu arada kızlar bişey sormak istiyorum, protein ağırlıklı beslenince yeşillik neden yenmiyor, ne işe yarıyo bu şekilde

Yeşillik yeniyoda karbonhidrat içeren sebze yenmiyo canım

E herhalde yanii kaçamakları yaptığım için ben bırak yerimde saymayı kilo almaya başladım son açlık kilom 65.5 idi yaa ...

Bence artık yarından itibaren dikkat et ve dışarıya çıkmak zorunda oluncada peynir zeytin yumurta falan iste ev sahibinden

Hay bin kunduz sabahtan beri bir sürü alıntıya yazdığım cevapları yollamaya çalışıyodum meğerse 150 garfiği aşmışım ne grafiği ise :44: o yüzden bazılarını çıkarıp bazılarını kırptım kusura bakmayın yani
bidahaki sefere tek tek cevaplayıp yolluycam

Pardon canım ben seni başkasıyla karıştırdım kim di o :44: hatırlayamadım ama eminim bir arkadaş vardı ingiltereden yazan :44:

Evet kuruyemiş ve kayısı en kolay menü bide ayran yada yoğurt ye şiersin zaten
Portakalın suyunu değil asıl iç zar kabuğunu yemek lazım kabızlık için bak o zaman sende de nasıl işe yarar

sayeAşağıdaki yazı dogalveguzel.com adresinden alınmıştır.
Öğütülmüş nar çekirdeği faydalarını şöyle sıralayabiliriz.

- Cildi sıkılaştırır, tazeler, yaşlanmayı geciktirir (Anti-Aging)
- Kalp krizi riskini azaltır.
- Çok güçlü Antioksidandır.
- İçerdiği polyphenol, tannin, anthocyanin gibi antioksidanlar, zarar görmüş hücrelerin yenilenmesine yardımcı olarak kansörojen hücrelerle savaşır ve kanser riskini azaltmaya yardımcı olur. Prostat ve meme kanserinde etkili olduğu düşünülmektedir.
- Sigara, alkol, kirli hava vs. gibi maddelerin vücut üzerindeki tahribatını azaltır.
- Selülit ve varis gibi sorunlarda tedaviye yardımcı olur.
- C vitamini, demir ve potasyum açısından çok zengindir.
- Menopoz döneminde çok faydalıdır. Bitkisel östrojen içerdiği için bu özelliği ile menepozda görülen sıkıntıların azalmasına yardımcıolur.
- Doğum kontrol haplarının yan etkilerini azaltmaya yardımcı olur.
- Kötü kolesterolü ve hiper tansiyonu düzenler.
- Şekeri dengeler.
- İshali keser.

Aşağıdaki yazı gonlumungulu.com adresinden alınmıştır.
MENOPOZ DÖNEMİ ve DOĞUM KONTROL HAPI SIKINTILARINA KARŞI

Nar östrojen yönünden bilinen en zengin meyvelerden biridir. Yapılan laboratuar çalışmalarında Nar Çekirdeği'nin %25'inin östrojenik etki gösterdiği bulunmuştur. Bu etki menopoza girilmesini geciktirir, menopoz dönemi sıkıntılarına yardımcı olur. Özellikle birçok kadının korkusu olan, menopozun neden olduğu kemik erimesini, içerdiği elajik asit sayesinde engeller ve bedene destek, güç sağlar. Doğum kontrol hapı kullanımı sırasındaki yan etkileri hafifletir.
(E. Shui Heftman, D.B. Raymond, Identification of Estrone in Pomegranate Seeds, Phytochemistry, 5,1337-39.)

CİNSEL SOĞUKLUĞU GİDERİCİ
Yapılan bilimsel araştırmalar Nar Çekirdeği Ekstraktının afrodizyak etkiye sahip olduğunu saptamıştır. Yüksek ölçüde östrojen içermesi nedeniyle, kandaki östrojen miktarını çoğaltarak, sağlıklı bir cinsel yaşamın kapılarını açar.

STRES AZALTICI
Vücudumuzdaki her hücre günlük ortalama 10.000 serbest radikalin hücumuna maruz kalır. Bu saldırılar hem fiziksel hem de zihinsel sağlığımızı tehdit eder. Bu saldırılara karşı antioksidan oranı yüksek besinler tüketilmelidir. Organik nar çekirdeği Ekstraktı, Portakal, greyfurt, elma, armut ve yeşil çaydan katlarca fazla antioksidan içerir. Zihinsel sağlığımızı korur, rahatlatıcı etkisi vardır.

Kullanımı :
Günde 2 defa 1 tatlı kaşığı öğütülmüş nar çekirdeği yoğurt, süt, salata, bal veya pekmezle karıştırılıp yenilebilinir, sade sevenler hiçbir şey katmadan da yiyebilirler…
Gönderen Murat Unel zaman: 10:32
Bunu E-postayla Gönder
BlogThis!
Twitter'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş
nde öğrendiklerimi paylaşayım istedim

internette protein diyetini araştırdım nasıl yapılır ne kdr yapılır v.s. biri aklıma yattı 7 gun sure yapılıyormuş daha fazlası zararlı die yazıor... cuma tartı gunu cumartesi başlayıp bi dahaki cumartesiye kdr yapayım die dusunuyorum inş.....

su tavsiyen ii oldu ben sadece limon sıkıp içiyordum ama değişiklik olur karbonatta kullanırım.... yarım lt suya ne kdr atmam gerek...

az önce bisiklete bindim 70 dk 320 kalori gitti orta tempoda epey terledim ..... .9:

cay ve asure zamanıı:)))

bu resimler gerçekmi
bende öyle olmak istiyorum
olucaz olucaz

yok kıss yok ben şalgamı pancara çevirmişim..neremle okuyosam..
bence de kötü olur yaa..suyu hariç
iç kıs iç.. hımm bak o da ilginçmiş..bağırsakta çözünen
çok ağır bi bomba değil belki ama az etkili bi ses bombası olur galiba sanırsam..

haklısın canım suya fazla dikkat etmedim zaten tamamlamak için baya içtim yarına artı olurum muhtemelen

bu arada menüm
sabah:1 yumurta zeytin peynir yoğurt çay

öğle:1 kase çorba ve ayran ile 2 lokma ekmek

akşam:1 karnı yarık ayran

ama kapanış berbat misafirlikteydim 1 dilim revani 1 kepçe patates salatası

evettt..
sabah klasik karatay kahvaltı

sonra evi, sil, süpür oğlanı okula yolla, kızı uyut biraz mekik

öğlen
sütlü türk kahvesi

sonra... komşum geldi canım mayalı poğaca çekti dedi veeee 2 tepsi yaptım birde kısır

poğaçanın tadına bile bakmadım ama bir tabak bol limonlu kısır yedim.
tartıya çıkmaya az kaldı
ama hiç umudum yok bu sefer..:18::18::18::18::18:
suyu çoğaltmam lazım hamileyken 4 litre su içiyordum günde bıktım galiba elim suya gitmiyor birtürlü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…