Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

afiyet olsun cnm.kolay gelsin

Sağol canım

Sağol özlemim,babamınki yüksek bayağı, daha önceden bu kadar yüksek çıkmamıştı ama önemsemedi, siz yediklerine dikkat ederek düşürebilirsiniz canım, şimdiden önlemini alın, ilaçlık safhaya gelmesin

Yarın belki ben de Pro deneyebilirim umarım

Sağol canım, etçi ve de tatlıcı maalesef, inşallah biraz düşer

Arkadaşım 46 yaşında , düzensizlikleri var, narın iyi geldiğini söyledi, bana da doktor menopoza giriyorsun demişti hatırlarsan,15 gün sonra Dr a gidicem, bakalım ne diycek

Bişey değil canım, ben de doktora bi gideyim ondan sonra düzenli tüketicem

Selam sersumum

Selam kızlar

Eve 3 de geldim, akşama misafir gelecek dedi eşim, direk mutfağa daldım ve yemek hazırladım, sonra misafirdi, çocukların dersi, sınavı, mutfağı topla bu saat oldu.

Bugünkü menüler

Öğlen dışarıdaydım , Ali nazik yedim

Akşam yemeğinde yayla çorbası ve köfte yedim, yanında salata ve yoğurt

Ayrıca bugün 40 dakika da yürüyüş yaptım

çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar canım dualarımız seninle

evet yaaa şaşkınlıkla baktım ne kadar büyük bi değişim darısı başımıza
birisi orda diyorki sonra biraz yavaşladım sonra tekrar vermeye başladım diyo baya umutlandırdı beni
bizde yavaşlıyoz bazen kızlar demekki neymiş umudumuzu asla yitirmicez yola devam dicez

biraz karışmış kızlar anlayı gariiiiiiiiii

dünkü yemek güzeldi cıslıydı
yazmayayım canınız çekmesin
saçlarımda çok güzel olmuştu herşey güzeldi
kahvaltım
1 yumurta peynir zeytin
beyaz çay bitene kadar artık içerim
fındık
aşure malzemelerini kaynatmaya başladım şimdilik buğday pişti şimdide
fasulyeyi haşlıcam
öğlene sadece aşure yemeyi düşünüyorum
akşamda yine biyere davetliyiz bu hafta böyle oldu
eşimin geç gelmesi cumaya sarkmış bende cuma hafif yerim artık
işm çok kızlar ben mutfağa gider öptüm sizleri

kolay gelsin canım ben de allah kısmet ederse cumartesi aşuremi yapmayı planlıyorum.yarını atlatmak istedim malum tartılma günü,aşureye dayanamayaycağım gibi geliyor

sabahki menüm:
1 yumurta
10 zeytin
roka marul dereotu
15 fındık
peynir
2 fincan çay
1 mandalina

akşam ki menüm belli:
bugün balık günümüz
(kendime fırında yapıcam)
kocama bol unlu kızartma yapıcam
çünkü aramızda iddaya girdik onun da 15 kilo vermesi gerekiyor
şimdilik hoşçakalın herkesi

selam kızlar, kahvaltıda canım bişey çekmedi. öğleyin de evde değildim akşam da tel şehriye çorba ve yoğurtlu ıspanak kuru meyve yedim,

afiyett olsun canımcım..

cay ve asure zamanıı:)))

kızzz canım aşure çekti yaaa...ben pek yapamıyorum annemde cumartesi yapcak pufff

sagol leylakım alyacım sen de sagol canım

rica ederimm şekerimm :))

bendeeee bendeeeee yaza kadar zayıflamak istiyorum haziranda bodrumda olucamm orta güzel kızların yanında şişko kalmak istemiyorummmmmmmmmm..

afiyet olsun canım...dimi ya ne güzell zayıflayıp forma girmişler..

afiyett olsun cicimm ..

off offf sende mi aşure yapıyonn bende gelemm size :))
olsun canım sonuçta böyle yemekler herzaman olmuyor arada kaçamak olurrr...

kolay gelsin canım ben de allah kısmet ederse cumartesi aşuremi yapmayı planlıyorum.yarını atlatmak istedim malum tartılma günü,aşureye dayanamayaycağım gibi geliyor

şimdiden allah kabul etsin aşureni canımm..

Akşam ki menüm :
1 tabak mercimek çorbası
1 tabak etli patlıcan yemeği
yoğurt
sonraaaa 3 mandalin :)

sabah ki menüm
1 yumurta ile menemen
1 salatalık
3 zeytin
şekersiz çay
ceviz
3 gün kurusu

sonraaa 9 lu bitki çayı içtimm tadını sevmiyorum

dünkü yemek güzeldi cıslıydı
yazmayayım canınız çekmesin
saçlarımda çok güzel olmuştu herşey güzeldi
akşamda yine biyere davetliyiz

senin sınav haftan desene bu hafta hep davet... :18::18::18:
bu davette de inşallah her şey gönlünce olur.

sabahki menüm:

(kendime fırında yapıcam)
kocama bol unlu kızartma yapıcam
çünkü aramızda iddaya girdik onun da 15 kilo vermesi gerekiyor
çok fenayız varya bizden korkulur, bir ara bende aynısını yapıyordum, tost'una tereyağı, kaşarı bol bol koy ben daha mı fena yapıyormuşum bilemedim şimdi

benim son orucum bu gün bitiyor inşallah
sahur 04:00
1 kase keten tohumlu yoğurt
2 yumurta ve kaşardan omlet
1 domates
avuç içi 2 tane kuru tarhana(z.yağıyla kızarttım azıcık ama)
1 kupa süt

akşama
etli ekmek
salata
elmalı şeker pare yaptım ama tabii ben yemicem

Son düzenleme:

allah kabul etsin arkadaşım...etli emek yicen akşama demek hımmmmmm
elmalı şekerpare mi? ben hiç yemedim öylesini kız

oleyyy
yemekte aşure varmışşşş azcıkta olsa tadına bakcam

canlarım nasılsınız ben uzun zamandır uğramıyorum yemekle ilgili hala ciddi sıkıntılarım yemek görmek istemiyorum bu saat oldu kahvaltı yapamadım ne yiyeceğimi bilmiyorum canım hiçbir şey istemiyoreğer acıkmasam halsiz düşmesem hiç yemek gelmez aklıma,ah kızlar ah bu zamana kadar hiç çıkarmadım şükürler olsun ama yemek de yedirmiyor benim sıpa

olsun canim, ben de pek bilmiyorum kim nerde oturuyor

deniyorum canim ama bendeki bu sorun cok uzun zamandir var, diyetten kaynakli degil.. normal bi insandan cook daha fazla yürümem felan gerekiyo. ama ögününü yaninda tasima tasima fikri icin tesekkür ederim. uygun zamanlarda hep öyle yapcam

[akşama
etli ekmek
salata
elmalı şeker pare yaptım ama tabii ben yemicem

o nasıl bir menü...yeme de yanında yat derler böylesine
ama ben kendini tutacağına eminim tatlım

Son düzenleme:
bugünkü menüm:

kahvalti: peynir zeytin iki kasik kuru fasülye bir kac yaprak kivircik yesil cay yogurt
ögle: sebzeli yumurta, bir kac ceviz

aksama ne yapacagimi henüz karar veremedim :44::44::44: umarim kural disina cikmadan atlatirim

allah tamamına erdirsin canım...okuyunca benim hamileliğimde çektiklerim aklıma geldi birdensabah sadece marulun içine peynir ve kuzukulağı (bilirsin bir çeşit ot) onu koyardım dürüm yapıp yerdim...çok zor anlıyorum ama halsiz kalmamak için ben karadut şurubundan 1 çay kaşığı içerdim...ALLAH kolaylık versin tatlım...kucağına alınca herşey unutuluyor.sevgiyle kal

oleyyy
yemekte aşure varmışşşş azcıkta olsa tadına bakcam

asureeeeeeeeeeee gel de yemeee

bitki caylarinin tadi bazen biktiriyo yaaa, ama siyah cay ve kahve de yanina bir seyler istiyooo en iyisi bitki cayi hem de metabolizmayi hizlaniriyorlar

canım ben öğlenleri yemiyorum,süt ve ayranla geçiştiriyorum...sence abartıyor muyum...daha aranızda yeniyim ve daha tam oturtamadım gibi geliyor

selamlar kısslar,nasılsınız?
bugün bi uyuşukluk var üzerimde,hava kapalı ondan mı bilmemyürüyüş bile yapmadım:26::26:
bu arada bugün yoğun proteine son verdimsabah yumurta yerken çok fena midem bulandı yumurtadan ve yiyemedim...uzuuuuun süre yemeyi de düşünmüyorum.çok kötü oldummuz yedim bende ne yapayım.birazdan çıkıp dışarda yürüycem biraz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…