Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Iyi günler kizlar
Kizimdan sonra felaket bir grib oldum salya sumuk ortaliklarda dolaniyorum aksam için sarimsakli acili bi tarhana yapiyordum sporda tamam sonra oglusu kresten almaya gitcem ama izmir yagisli bilmem nasil olcak menulerime gelirsek
Sabah kahvaltim(08:30 bitti)
domates,salatalik
peynir,zeytin
kiymali yumurta (2 adet)
yesil mercimekli omac corbasi

Öğlen spor zamani (12:00-13:00)
30 dk 3 km 250 kalori hiz 6
5 dk mekik 5 dk tivist 5 dk step

Akşam yemegim
sicacik ev yapimi tarhana çorbası
ciger sote
yesillikli salata

Sivi: ihlamur cayi(icebildigim kadar) belki biraz gribi hafifletir
1,5 litre su

Son düzenleme:
kolay gelsin canım ben de allah kısmet ederse cumartesi aşuremi yapmayı planlıyorum.yarını atlatmak istedim malum tartılma günü,aşureye dayanamayaycağım gibi geliyor
ben cısların dibine vurdum canım bu hafta onun için aşureyide yapayımda atlatayım dedim pazartesi tamamen düzeltirim kendimi ilk kez karatay yapalı böle cısları hepsini bi arada yedim olsun haftaya kendime güveniyorum
[

gel gel canım herkezlere dağıttım bereketliymiş sanada çıkar

olsun canım ya bugünlerde geçer sabret :) ALLAHIM hayırlısınla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

herşey senin elinde tatlım kural dışına çıkmaaaaaa sakınnn

asureeeeeeeeeeee gel de yemeee

bitki caylarinin tadi bazen biktiriyo yaaa, ama siyah cay ve kahve de yanina bir seyler istiyooo en iyisi bitki cayi hem de metabolizmayi hizlaniriyorlar

valla canım bende tadına bakçaktım ama yarım kase yedim ımmm..

evet hava kapalı insanın içi daralıyor hoş ben hava güneşli olsa bilem spor yapmıyorum yaa...çok sinir bozucu .

geçmiş olsun canım yaaa..maşallah amaa hasta olmana rağmen sporunudu yapıyosun seni çook tebrik ediyorum

gel gel canım herkezlere dağıttım bereketliymiş sanada çıkar

valla canım iş yerinde yedim biraz ama eminim seninki daha da güzel olmuştur..keşke gelebilseydim ama yine saolllllll yemiş kadar oldumm

öğlen menüm (12 de yedim)
tarhana çorbası (1 kase)
yoğurt
yarım kase aşure (cevizli)

şimdi de 7-8 tane beyaz nohut yedimm

merhaba kızlar
nasılsınız :
ben gececiydim ne yogun bir geceydi aman allahim insallah bu gece de oyle yogun olmaz.. sabah 7 . 30 gibi evdeydim hemen dus aldimm yataga sonraa 13.00 e kadar guzel guzel uyudum sonra dedim aciktim en iyisi yumurta haslim kendime ,, yumurta hasladim guzel corek otlu ketentohumlu peynirli harika bir salata yaptim yedim yaninda da bir fincan cay ictim ve iki tane de gun kurusu yedim.. simdi multivitaminimi , omega3 mi alacagim.. biraz su icip yine uyumayi deneyecegim ... kizceler opuldunuz

afiyet olsun tatlımm ayrıcaaa iyi uykularrrrrr..ay böyle gece çalışmak ne zor yaaaa kıyamammm

afiyet olsun tatlımm ayrıcaaa iyi uykularrrrrr..ay böyle gece çalışmak ne zor yaaaa kıyamammm
Evet canim gercekten zor oluyor ama ayda 1 kere isabet ediyor 3 gun ardarda veya 2 gun ardarda oluyor .. tesekkür ederim canim ..

selam kızlar

aksam yemegım

kurufasulye
salata
kanat
3dılım patates
1 kase asure
fıstık,fındık
cayyyyyy

yarın tartıda herkese bol -ler dılerımm

menüyü çok beğendim çok iştah acıcı..

iyi aksamlar kizlar ..

Aksam yemegim :
kiymali karnibahat yemegi
yaninda corek otu tohumlu yogurt
limonlu cay
su

Simdi cayimi koydum iciyorum bir yandan da su icmeye calisiyorum.

Selam güzeller

Sabah 45 dakika tempolu yürüyüş

Sonra arkadaşa kahvaltıya gittik, sucuklu yumurta, peynir, zeytin, 2 tatlı kaşığı kaymak, 1 er çay kaşığı tereyağı, Gül reçeli ve tahin helva

Öğlen peynir, ceviz, incir, mandalina

Akşam köfte ve kıymalı karnabahar yemeği

Güya bugün Pro yapacaktım ama sabah evde olmayınca kaldı, haftaya artık

Kızlar yarın liste bende, hepinize tartıda bol eksiler diliyorum

Sersumum nerelerdesin, bütün gün yoktun:44:

Sabahtan evde değilim, listeyi 14:30 dan sonra yaparım, o saate kadar herkes bildirimini yapar herhalde

ii akşamlar

sabah 9 da kalktım 10.30 kahvaltı

2 yumurta tereyağlı kaşarlı

1.5 kibrit kutusu kdr peynir 10-12 tane zeytin

çay

akşam pırasa yemeği

kıyma kavurması 3 lokma ekmekle :26: :26:

turşu

2 yemek kaşığı kdr vişne hoşafının tanelerinden

snr canım çok tatlı istiodu

1 incirin içini cvizle doldurup yedim kesmedi 2 gofret :26: :26:

omega 3 u içtim

8.30 da bisiklet 1 saat

protein diyeti yaparken omega 3 kullanmaya devam ediliyor mu??

allah kabul etsin arkadaşım...etli emek yicen akşama demek hımmmmmm
elmalı şekerpare mi? ben hiç yemedim öylesini kız

hocamız etli ekmeğe izin veriyor ama ölçüyü kaçırmadan 1 tane yazıyodu kitap da, etli ekmek mayasız ve incecik hamurdan açıldığı için 1-2 haftada 1 tane ye izin var ) alya sen çook şekersin kıııızzzz....

[akşama
etli ekmek
salata
elmalı şeker pare yaptım ama tabii ben yemicem

o nasıl bir menü...yeme de yanında yat derler böylesine
ama ben kendini tutacağına eminim tatlım

etli ekmek yedim ,sonra pişman olsam da ama ;oruç olunca insan resmen kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyo valla, içecekler meğer doyuruyomuş bunu anladım, şekerpareyi komşuma da verdim, ne verdiğimi çook merak ettim ,güzel mi değil mi diye ,dayandım yemedim ama; oğlum yarısını bırakınca onuda ben yiyvermişim canım ya tamamen refleks :26: şimdide timsah göz yaşları işte...

sabah 9
2 yumurta
zeytin ve çok az kısır vardı onu bitirdim

öğlen 14.00
kayınvalidem ile ev gezmesine gittik orada da bol ekşili maraş usulu kısır vardı bir tek ondan yedin haa bide çeyrekten az kek (tadına bakarsın herhalde diyince kıramadım) o kadar.

Akşam.
8 tane fındık ve 7 otlu çay
bugün 2 lt su içmeyi başardım..

annnca gelebildimm...neden çünküü örtmenlerimiz geldi ve 4-4.5 ssat oturduk muhabbet ettik gaza geldik..sınava tamgaz hazırız

kızımın şansını; bu kadar idealist ve verici öğretmenleri olduğunu onları yakından tanıyınca daha iyi anladım..Allahım hepsinin emeklerinin karşılığını versin inşallah

neyyseee gelelim banaa...

sabah

ceviz gün kurusu
yarım muz

öğlen

mercimek çorbası
alabalık
salata

akşama gelince sadece çayy..vee ikramlardan yemediklerimm..

patates salatası
ıspanaklı börek
su böreği
kakaolu ıslak kek
meyve

tatlarına dahi bakmadım ..aferin bana

hayırlısı olsunumarım istediğiniz gibi geçer sınavlarınız başarılar dilerim kızına

bu hafta iyi başladım ama dün çozuttum resmen artıdayım falakayı hakettim bugunden itibarenden toparlanmaya başladım yine annem ye ye diyip duruyo haftaya umarım iyi gider

ficansım anca geldim gülüm

filizim saçını güle güle kullan

güleryüzlüm geçmiş olsun canım..

valla kızlar aklımda kalanlar:44::44:..fazla ayrıntı hatırlayamadım..kusura bakmayın..bugünlük böyle..yarına da arkadaşların vedası var..hazırlık yapıcam...tartı hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

slm kıslar karbonatlı suyu araştırdım ben internette yararları kdr zararları varmış...... her yerde farklı tarif vardı...

bende 1 lt suya 1 çay kaşığı dolu dolu değil koyup sabah aç karnına ve gece yatarken olarak 2 ye bölsem diorum gun içinde içtiğim suyuda limonlu veya tarçınlı hazırlamayı dusunuyorum ama yinede sizlerede danışmak akıl almak istedim...

birde tkr soruyorum protein diyeti yaparken omega3 u bırakmam gerekiomu ???????

şimdiden tşk ler... ben kaçar ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…