ben cısların dibine vurdum canım bu hafta onun için aşureyide yapayımda atlatayım dedim pazartesi tamamen düzeltirim kendimi ilk kez karatay yapalı böle cısları hepsini bi arada yedim olsun haftaya kendime güveniyorumkolay gelsin canım ben de allah kısmet ederse cumartesi aşuremi yapmayı planlıyorum.yarını atlatmak istedim malum tartılma günü,aşureye dayanamayaycağım gibi geliyor
afiyett olsun canımcım..
kızzz canım aşure çekti yaaa...ben pek yapamıyorum annemde cumartesi yapcak pufff
rica ederimm şekerimm :))
bendeeee bendeeeee yaza kadar zayıflamak istiyorum haziranda bodrumda olucamm orta güzel kızların yanında şişko kalmak istemiyorummmmmmmmmm..
afiyet olsun canım...dimi ya ne güzell zayıflayıp forma girmişler..
afiyett olsun cicimm ..
off offf sende mi aşure yapıyonn bende gelemm size :))
olsun canım sonuçta böyle yemekler herzaman olmuyor arada kaçamak olurrr...
şimdiden allah kabul etsin aşureni canımm..
canlarım nasılsınız ben uzun zamandır uğramıyorum yemekle ilgili hala ciddi sıkıntılarım yemek görmek istemiyorum bu saat oldu kahvaltı yapamadım ne yiyeceğimi bilmiyorum canım hiçbir şey istemiyoreğer acıkmasam halsiz düşmesem hiç yemek gelmez aklıma,ah kızlar ah bu zamana kadar hiç çıkarmadım şükürler olsun ama yemek de yedirmiyor benim sıpa
bugünkü menüm:
kahvalti: peynir zeytin iki kasik kuru fasülye bir kac yaprak kivircik yesil cay yogurt
ögle: sebzeli yumurta, bir kac ceviz
aksama ne yapacagimi henüz karar veremedim :44::44::44: umarim kural disina cikmadan atlatirim
asureeeeeeeeeeeegel de yemeee
bitki caylarinin tadi bazen biktiriyo yaaa, ama siyah cay ve kahve de yanina bir seyler istiyoooen iyisi bitki cayi hem de metabolizmayi hizlaniriyorlar
selamlar kısslar,nasılsınız?
bugün bi uyuşukluk var üzerimde,hava kapalı ondan mı bilmemyürüyüş bile yapmadım:26::26:
bu arada bugün yoğun proteine son verdimsabah yumurta yerken çok fena midem bulandı yumurtadan ve yiyemedim...uzuuuuun süre yemeyi de düşünmüyorum.çok kötü oldum muz yedim bende ne yapayım.birazdan çıkıp dışarda yürüycem biraz....
Iyi günler kizlar
Kizimdan sonra felaket bir grib oldum salya sumuk ortaliklarda dolaniyorum aksam için sarimsakli acili bi tarhana yapiyordum sporda tamam sonra oglusu kresten almaya gitcem ama izmir yagisli bilmem nasil olcak menulerime gelirsek
Sabah kahvaltim(08:30 bitti)
domates,salatalik
peynir,zeytin
kiymali yumurta (2 adet)
yesil mercimekli omac corbasi
Öğlen sporzamani (12:00-13:00)
30 dk 3 km 250 kalori hiz 6
5 dk mekik 5 dk tivist 5 dk step
Akşam yemegim
sicacik ev yapimi tarhana çorbası
ciger sote
yesillikli salata
Sivi: ihlamur cayi(icebildigim kadar) belki biraz gribi hafifletir
1,5 litre su
gel gel canım herkezlere dağıttım bereketliymiş sanada çıkar
merhaba kızlar
nasılsınız :
ben gececiydim ne yogun bir geceydi aman allahim insallah bu gece de oyle yogun olmaz.. sabah 7 . 30 gibi evdeydim hemen dus aldimm yataga sonraa 13.00 e kadar guzel guzel uyudum sonra dedim aciktim en iyisi yumurta haslim kendime ,, yumurta hasladim guzel corek otlu ketentohumlu peynirli harika bir salata yaptim yedim yaninda da bir fincan cay ictim ve iki tane de gun kurusu yedim.. simdi multivitaminimi , omega3 mi alacagim.. biraz su icip yine uyumayi deneyecegim ... kizceler opuldunuz
Evet canim gercekten zor oluyor ama ayda 1 kere isabet ediyor 3 gun ardarda veya 2 gun ardarda oluyor .. tesekkür ederim canim ..afiyet olsun tatlımm ayrıcaaa iyi uykularrrrrr..ay böyle gece çalışmak ne zor yaaaa kıyamammm
Evet canim gercekten zor oluyor ama ayda 1 kere isabet ediyor 3 gun ardarda veya 2 gun ardarda oluyor .. tesekkür ederim canim ..
Iyi günler kizlar
Kizimdan sonra felaket bir grib oldum salya sumuk ortaliklarda dolaniyorum aksam için sarimsakli acili bi tarhana yapiyordum sporda tamam sonra oglusu kresten almaya gitcem ama izmir yagisli bilmem nasil olcak menulerime gelirsek
Sabah kahvaltim(08:30 bitti)
domates,salatalik
peynir,zeytin
kiymali yumurta (2 adet)
yesil mercimekli omac corbasi
Öğlen sporzamani (12:00-13:00)
30 dk 3 km 250 kalori hiz 6
5 dk mekik 5 dk tivist 5 dk step
Akşam yemegim
sicacik ev yapimi tarhana çorbası
ciger sote
yesillikli salata
Sivi: ihlamur cayi(icebildigim kadar) belki biraz gribi hafifletir
1,5 litre su
allah kabul etsin arkadaşım...etli emek yicen akşama demek hımmmmmm
elmalı şekerpare mi? ben hiç yemedim öylesini kız
[akşama
etli ekmek
salata
elmalı şeker pare yaptım ama tabii ben yemicem
o nasıl bir menü...yeme de yanında yat derler böylesine
ama ben kendini tutacağına eminim tatlım
annnca gelebildimm...neden çünküü örtmenlerimiz geldi ve 4-4.5 ssat oturduk muhabbet ettik gaza geldik..sınava tamgaz hazırız
kızımın şansını; bu kadar idealist ve verici öğretmenleri olduğunu onları yakından tanıyınca daha iyi anladım..Allahım hepsinin emeklerinin karşılığını versin inşallah
neyyseee gelelim banaa...
sabah
ceviz gün kurusu
yarım muz
öğlen
mercimek çorbası
alabalık
salata
akşama gelince sadece çayy..vee ikramlardan yemediklerimm..
patates salatası
ıspanaklı börek
su böreği
kakaolu ıslak kek
meyve
tatlarına dahi bakmadım ..aferin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?